Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
71 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 71 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 44]

476ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:10 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Θες να σου πεσουν τα μαλλια?Ακου:
Οταν ειχε παρει κατι παμπερς ειχε κερδισει απο καπου δε ξερω πως και τι για ενα χρονο του μωρου παμπερς οποτε οπως καταλαβενεις ΦΡΓΚΟ δε δινουν ουτε καν στα παμπερς αφου ειναι δωρεαν..

Χαχαχαχαχαχαχαχα! Συγνώμη που γελάω αλλά είναι γραφικοί οι άνθρωποι! Και γιατί δεν σας τα έδωσαν όλα και τα δίνουν λίγα λίγα;;;

477ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:13 am

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ε Λ Ε Ο Σ...
τα πεθερικά της συμφοράς και της γυφτιάς είναι αυτά!!!!!

478ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:19 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Ε Λ Ε Ο Σ...

και νομιζα πως η δικια μου ειχε τα πρωτεια... που μας κραταει τα χρηματα που ειχε ο αντρας μου πριν παντρευτουμε σε λογαριασμο μαζι της...απο την δουλεια του και μονο...και τα εχει παρει αυτη και καθε τοσο λεει πως για δωρο μας βαζει λεφτα στην ακρη,,σε λογαριασμο που δεν εχουμε δει ποτε φυσικα..
χαχα..

479ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:31 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και που ίσως δε δείτε ποτέ bouboukitsa!

Αλλά, διάβασα καλά; Σας κρατάει τα λεφτά του άντρα σου; Με ποια δικαιολογία;;;

480ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:36 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Και που ίσως δε δείτε ποτέ bouboukitsa!

Αλλά, διάβασα καλά; Σας κρατάει τα λεφτά του άντρα σου; Με ποια δικαιολογία;;;

καμια δικαιολογια!! ..γιατι ετσι της αρεσει!!! και γιατι ο αντρας μου δεν μιλαει.....εγω τι να της πω?? εχει γενικο κολημα με τα χρηματα...
δεν ξερω αλλα μαλλον νομιζει πως θα ειναι η πρωτη που θα τα παρει μαζί της!!!

481ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:41 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Σούλα έγραψε:Ε Λ Ε Ο Σ...

και νομιζα πως η δικια μου ειχε τα πρωτεια... που μας κραταει τα χρηματα που ειχε ο αντρας μου πριν παντρευτουμε σε λογαριασμο μαζι της...απο την δουλεια του και μονο...και τα εχει παρει αυτη και καθε τοσο λεει πως για δωρο μας βαζει λεφτα στην ακρη,,σε λογαριασμο που δεν εχουμε δει ποτε φυσικα..
χαχα..
Αυτοι οι λογαριασμοι που ταχαμου βαζουν χρηματα δωρο κάθε Χριστουγεννα και Πασχα, και ντεμεκ τα κρατανε για αργοτερα να τα δωσουν στα παιδια τους, και δηθεν το κάνουν επειδη σκέφτονται τα παιδια τους!! Κοροϊδία σκέτη!! Πωωωωωω!!

482ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:46 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bouboukitsa, συγνώμη που ρωτάω αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δηλαδή, της ζητάτε τα χρήματά σας και λέει "δε σας τα δίνω"; Και ο άντρας σου γιατί δεν κάνει κάτι; Συγνώμη και πάλι, δε μου πέφτει κανένας λόγος, αλλά δε το χωράει το μυαλό μου!

Εμένα η μία μου η γιαγιά, όντως μου έβαζε χρήματα σε έναν λογαριασμό, αλλά όποτε είχε ανάγκη ο θείος μου, τον ανοίγανε και βγάζανε! Χαχαχαχα! Εντάξει, κάτι είχε μείνει για μένα, αλλά ψιλοπράγματα! 1000 ευρώ νομίζω αν θυμάμαι καλά. Όχι ότι είναι ψιλοπράγματα τα 1000 ευρώ, αλλά υποτίθεται πως τα μάζευε 18 χρόνια! Δεν πειράζει όμως, ακόμη κι αυτά μια χαρά ήταν! Τουλάχιστον έλεγε αλήθεια για το λογαριασμό και όντως με σκεφτότανε. Κάποιοι άλλοι δεν παίρνουν τίποτα!

483ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 6:48 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Αυτοι οι λογαριασμοι που ταχαμου βαζουν χρηματα δωρο κάθε Χριστουγεννα και Πασχα, και ντεμεκ τα κρατανε για αργοτερα να τα δωσουν στα παιδια τους, και δηθεν το κάνουν επειδη σκέφτονται τα παιδια τους!! Κοροϊδία σκέτη!! Πωωωωωω!!

για εξηγησε το στους αντρουληδες μασ ομως...που καθε που ειναι γιορτη κλπ παιζει η ιδια κασετα οτι εβαλε δωρο λεφτα και αυτος με χαρα λεει ευχαριστω..

484ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty α καλα μια απο τα ιδια Δευ Οκτ 03, 2011 8:22 am

κατερινα καφιρα

κατερινα καφιρα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Twisted Evil Mad Embarassed α καλα κοριτσια και ελεγα οτι μόνο εμενα ειναι γυφταρια τα πεθερικα επειδη πηρανε δωρα στα παιδια απο ενα κοσμημα πρεπει να τους κανω και τεμεναδες και το ποιο καλο ο πεθερουλης μου αυτος ο αγιος ανθρωπος που αντε να μην πώ καμια βαρια κουβεντα λεει το ωριαο οτι ειναι ικανοι να μεγαλώσουν τα παιδια και επειδη εισαι ανεργη θα στα πάρουμε και αυτες τις.... τις λέει καισ την μανα μου και το ποιο καλο οτι πρεπει να τους εχω και υποχρεωση και ειμαι αχαριστη γιατι όταν αρρωσταινανε τα παιδια μου τα κραταγανε τα αλλα δυο και ενω εγω ποτε δεν τους εχω παει ή τους το έχω ζητησει ο αλλος τα πήγαινε και το καλυτερο ρε κοριτσια τι κανεις στην δικια μου περιπτωση που τα λέω με το καλο τα λέω με το αγριο ακι η απαντηση η ιδια μεγαλοι ανθρωποι μην δινεις σημασια και εισαι κακαι που δεν τους μιλας

485ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 10:28 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elena25 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Οταν ειχε παρει κατι παμπερς ειχε κερδισει απο καπου δε ξερω πως και τι για ενα χρονο του μωρου παμπερς οποτε οπως καταλαβενεις ΦΡΓΚΟ δε δινουν ουτε καν στα παμπερς αφου ειναι δωρεαν..

Χαχαχαχαχαχαχαχα! Συγνώμη που γελάω αλλά είναι γραφικοί οι άνθρωποι! Και γιατί δεν σας τα έδωσαν όλα και τα δίνουν λίγα λίγα;;;

καλέ άμα τα δώσουν όλα μαζί θα χεστεί από την χαρά του ο μικρός και θα τελειώσουν τα πάμπερς στο άψε σβήσε!!!! ενώ έτσι, λίγα λίγα, δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος!!!!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 328109 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 328109 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 328109

486ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 12:25 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
elena25 έγραψε:
tatijana έγραψε:

καλέ άμα τα δώσουν όλα μαζί θα χεστεί από την χαρά του ο μικρός και θα τελειώσουν τα πάμπερς στο άψε σβήσε!!!! ενώ έτσι, λίγα λίγα, δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος!!!!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 328109 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 328109 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 328109

Ενταξει Καλλιοπη με ΕΣΤΕΙΛΕΣ...Θα γελαω για εναν χρονο τωρα....ΧΑχαχαχαχαχα..

487ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Οκτ 03, 2011 9:01 pm

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
kalliopitsa έγραψε:
elena25 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ενταξει Καλλιοπη με ΕΣΤΕΙΛΕΣ...Θα γελαω για εναν χρονο τωρα....ΧΑχαχαχαχαχα..

Ε, μα δίκιο δεν έχω βρε Τατιάνα;;; Τα βάλαμε τώρα με την γυναίκα! Ξέεεεεεερει αυτή! Κι αυτή παιδιά μεγάλωσε αλλά είχαν υφασμάτινες τότε. Τώρα καταλαβαίνει ότι τα έξοδα είναι πολλά και βοηθά με αυτό τον τρόπο! Έχουμε και κρίση!
Όλο να κατηγορούμε ξέρουμε... τς τς τς
ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 215994 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 215994 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 215994

488ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 5:33 am

????????

Επισκέπτης
Λοιπον κοριτσακια...
Μας πηρε τηλ ο κουνιαδος μου να μας πει οτι η ''μαμα'' δεν αισθανεται καλα τελευταια...
Τι να του πεις;;; Οτι την εχετε ξεκανει τη γυναικα, ολη μερα τρεχει να παρει τα παιδια τους, να παει φροντιστηριο τη μικρη, να τους σιδερωσει, να τους ψωνισει...
Απορω γιατι πηραν τον αντρα μου (που μονο οταν θελουν κατι παιρνουν βεβαια...)
Αλλα και ο δικος μου δε μιλαει...

Το αποκορυφωμα... Μου λεει να μιλησω και εγω στη ''μαμα'' του. Τί να της πω;;; Μαμα να ξεκουραζεσαι μη μας παθεις τιποτα;;; Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτο μας ελειπε τωρα, εχω τοσα στο κεφαλι μου, να νταντευω και τη ''μαμα'' επειδη ειχε μια ζαλαδα!!! Ας ερθουν αυτοι να την προσεχουν που την εχουν ξεκανει... Παλι απο μας περιμενουν... Embarassed Embarassed Embarassed

489ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 5:42 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Λοιπον κοριτσακια...
Μας πηρε τηλ ο κουνιαδος μου να μας πει οτι η ''μαμα'' δεν αισθανεται καλα τελευταια...
Τι να του πεις;;; Οτι την εχετε ξεκανει τη γυναικα, ολη μερα τρεχει να παρει τα παιδια τους, να παει φροντιστηριο τη μικρη, να τους σιδερωσει, να τους ψωνισει...

Το αποκορυφωμα... Μου λεει να μιλησω και εγω στη ''μαμα'' του. Τί να της πω;;; Μαμα να ξεκουραζεσαι μη μας παθεις τιποτα;;; Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτο μας ελειπε τωρα, εχω τοσα στο κεφαλι μου, να νταντευω και τη ''μαμα'' επειδη ειχε μια ζαλαδα!!! Ας ερθουν αυτοι να την προσεχουν που την εχουν ξεκανει... Παλι απο μας περιμενουν... Embarassed Embarassed Embarassed

μηπως κατι θελει η πεθερουλα και το παιζει ΄΄νεκρη΄΄????

γιατι και η δικια μου τελευταια ολο κατι εχει κρυωματακια...και εφτασε να μου πει προχτες...
΄΄αχ εγω απο κρυωμα θα παω...καποια μερα θα με πιασει και δεν θα μου περασει ποτε΄΄΄΄ειπε η φιλτατη για να την λυπαμαι ? δεν ξερω...
και στο γιοκα τα ιδια λεει...
΄΄ε ποσο θα ζησω ακομη΄΄΄??

και να σας πω εγω σε ελευθερη μεταφραση τι εννοει????

τωρα που ειμαι εδω καντε το μ@@@κα και μοκο και καθιστε να σας @@@@αω γιατι καλε μεγαλη γυναικα ειμαι ....αυριο θα πεθανω και θα εχετε τυψεις...
αλλα το θεμα ειναι πως ο Θεουλης οσο κανει κακιες δεν θα την παρει κοντα του..!!οποτε??

490ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 6:02 am

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πέρασε ένας μήνας από τότε που τσακώθηκε με τον άντρα μου και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Του κάνει μούτρα!!!!!
Όχι ότι μου λείπει, προς Θεού….
Αλλά μ’ εκείνον τσακώθηκε, όχι μ’ εμένα. Πάρε βρε μ@λ@κω ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνει η εγγονή σου.
Φυσικά μετά απ’ όλο αυτό δεν είναι καλεσμένη στη βάφτιση της κουκλίτσας μας που πλησιάζει.

491ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 6:04 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eiralis έγραψε:Πέρασε ένας μήνας από τότε που τσακώθηκε με τον άντρα μου και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Του κάνει μούτρα!!!!!
Αλλά μ’ εκείνον τσακώθηκε, όχι μ’ εμένα. Πάρε βρε μ@λ@κω ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνει η εγγονή σου.
Φυσικά μετά απ’ όλο αυτό δεν είναι καλεσμένη στη βάφτιση της κουκλίτσας μας που πλησιάζει.

το εχω ξαναπει σε αλλες κοπελες..αλλα θα το ξαναπω!!

ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗς!! ΖΕΙς ΜΟΝΑΔΙΚΕς ΣΤΙΓΜΕς...ΜΗ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙς ΚΙΟΛΑς ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!

492ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 6:29 am

????????

Επισκέπτης
bou-boukitsa έγραψε:
etoile! έγραψε:Λοιπον κοριτσακια...

μηπως κατι θελει η πεθερουλα και το παιζει ΄΄νεκρη΄΄????

γιατι και η δικια μου τελευταια ολο κατι εχει κρυωματακια...και εφτασε να μου πει προχτες...
΄΄αχ εγω απο κρυωμα θα παω...καποια μερα θα με πιασει και δεν θα μου περασει ποτε΄΄΄΄ειπε η φιλτατη για να την λυπαμαι ? δεν ξερω...
και στο γιοκα τα ιδια λεει...
΄΄ε ποσο θα ζησω ακομη΄΄΄??

και να σας πω εγω σε ελευθερη μεταφραση τι εννοει????

τωρα που ειμαι εδω καντε το μ@@@κα και μοκο και καθιστε να σας @@@@αω γιατι καλε μεγαλη γυναικα ειμαι ....αυριο θα πεθανω και θα εχετε τυψεις...
αλλα το θεμα ειναι πως ο Θεουλης οσο κανει κακιες δεν θα την παρει κοντα του..!!οποτε??

Δε ξερω τι παιζει.... Βασικα με προβληματισε που μας πηρε ο αλλος τηλ να κλαφτει (που δε παιρνει παρα μονο αν θελει κατι)... Γιατι;; Για να βγαλουμε παλι εμεις το φιδι απο την τρυπα;;; Ας ασχοληθει η γυναικουλα του, που την εχει ξεκανει γρια γυναικα... Αλλα αυτη δουλευει, δε προλαβαινει, απο εμενα το μ@@@@κα θα περιμενουν... Αμ δε... Αμα θα εχω και το μωρο...
Εκτος αν αρχισε την κλαψα η ''μαμα'' επειδη φοβαται οτι λογω χειμωνα δε θα πολυβλεπει το μωρο και σου λεει αμα το παιξω ετοιμοθανατατη θα ερχονται να με δουν!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Περιμενω τον αντρα μου να δω τι θα μου πει απο κοντα... Αχ ανησυχησε το πουλακι μου για τη μανουλα (η οποια ειναι τουρμπο και θα μας θαψει ολους!!!)... Laughing Laughing Laughing Laughing

493ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 6:32 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eiralis έγραψε:Πέρασε ένας μήνας από τότε που τσακώθηκε με τον άντρα μου και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Του κάνει μούτρα!!!!!

Μακάρι να το έκανε και η δικιά μου αυτό!!!!
Να μην την άκουγα και να μην την έβλεπα ποτέ ξανά στη ζωή μου

http://changedyourlife.blogspot.com/

494ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 6:37 am

????????

Επισκέπτης
elenalamprini έγραψε:

Μακάρι να το έκανε και η δικιά μου αυτό!!!!
Να μην την άκουγα και να μην την έβλεπα ποτέ ξανά στη ζωή μου

Αχ,ναι,τι τελεια θα ηταν!!! Ετσι και εγω η ηλιθια καποια στιγμη που ειχαν ψιλοτσακωθει και δε μιλουσαν, στεναχωριομουν και ηθελα να τα βρουν. Και τωρα που τα εχουν βρει μαμα και γιος αναπολω τις υπέροχες στιγμες που ειχα την ησυχια μου..... Laughing

495ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 9:47 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα την λιποθυμια την εχει ευκαιρη οταν δει οτι κατι δεν της καθεται καλα,εδω ειχε πει ρε παλια βεβαια πριν απο μενα οτι λογω του Νικολα επαθε καρκινο στην μητρα.....Γιαυτο εχει τοσες τυψεις ο αλλος και κανει τον μαλακα,εγω τι φταιω?????Ξερουν ρε που τα κανουν..Εμενα αμα τυχει και κανει κανα κουφο αμα ποτε καποτε βρεθουμε και μου "λιποθυμησει" θα καλεσω επι τοπου ασθενοφορο,να δουμε μετα αμα σηκωθει.

496ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 9:58 am

????????

Επισκέπτης
Τελικα την ειχε πιασει ζαλαδα (πω πω πολυ περιεργο να ζαλιστει καποιος!!) και ο κουνιαδος με τη συνυφαδα ετρεξαν κοντα της... Τι συγκινηση!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 534787 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 534787 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 534787
Και τι πηρε να το πει στον δικο μου;; Να κανουμε τι;; Οκ,ζαλιστηκε, της περασε. Εγω που λογω αιματοκριτη με πιανει μεχρι και λιποθυμια σε ολη μου τη ζωη, τι να κανω;;; Να κλαιγομαι σε ολο τον κοσμο;;;

Στην τελικη ας την ξεκουρασουν αυτοι, να συνελθει η γυναικα. Εγω δε ζηταω τιποτα, παρολο που λογω εγκυμοσυνης χρειαζομαι βοηθεια...
Αλλα ο αντρας μου δε τολμαει να του απαντησει... Να του πει ''ξεκουραστε την λιγο να της περασουν ολα''. Αλλα μονο οι αλλοι μιλανε και παιρνουν αποφασεις, εμεις δε τολμαμε να μιλησουμε....

497ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Οκτ 04, 2011 12:21 pm

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bou-boukitsa έγραψε:

ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗς!! ΖΕΙς ΜΟΝΑΔΙΚΕς ΣΤΙΓΜΕς...ΜΗ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙς ΚΙΟΛΑς ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!

Καλά, δεν το συζητώ.. βρήκα την ησυχία μου!!
Αλλά κάποια στιγμή, θα αναγκαστεί να τα ρίξει τα μούτρα της (γιατί ο δικός μου δεν πρόκειται να κάνει πίσω) και θα θυμηθεί πως έχει ένα γιο κι ένα εγγόνι.
Και οκ, αν εκείνος αποφασίσει να την ξαναβάλει στη ζωή του, είναι δικαίωμά του.
Αλλά τότε να με δω, πως θα αντέξω να μην τη βουτήξω!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

498ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 05, 2011 1:52 pm

????????

Επισκέπτης
eiralis έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Καλά, δεν το συζητώ.. βρήκα την ησυχία μου!!
Αλλά κάποια στιγμή, θα αναγκαστεί να τα ρίξει τα μούτρα της (γιατί ο δικός μου δεν πρόκειται να κάνει πίσω) και θα θυμηθεί πως έχει ένα γιο κι ένα εγγόνι.
Και οκ, αν εκείνος αποφασίσει να την ξαναβάλει στη ζωή του, είναι δικαίωμά του.
Αλλά τότε να με δω, πως θα αντέξω να μην τη βουτήξω!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!! Να παρακαλας καθε βραδυ να μη τα βρουν. Εγω η χαζη πιεσα την κατασταση να τα βρουν (βασικα για να μη στεναχωριεται ο αντρας μου) και τωρα αναρωτιεμαι αν εκανα καλα, γιατι τελικα εγω κακοπερναω με αυτη την ιστορια....
Σημερα ειχαμε και αλλη ζαλαδα.. Για να δουμε.. Και ο κουνιαδος σταθερα αφηνει τα μικρα, φερνει ασιδερωτα, αλλα κατα τ αλλα ανησυχουν για την υγεια της.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

499ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 05, 2011 2:21 pm

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι απογοητευμένος με την πάρτη της, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω.
Σήμερα με ρώτησε που θα βρούμε μια γυναίκα να "παίξει" την μάνα του στη βάφτιση! Γέλασα πολύ (κι εκείνος πλάκα έκανε...)
Και μου το ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν δώσει σημεία ζωής η μάνα του πριν τη βάφτιση του παιδιού, δεν θα την καλέσει, για να έχει να το θυμάται!!!!!

500ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 06, 2011 2:32 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eiralis έγραψε:Είναι απογοητευμένος με την πάρτη της, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω.
Σήμερα με ρώτησε που θα βρούμε μια γυναίκα να "παίξει" την μάνα του στη βάφτιση! Γέλασα πολύ (κι εκείνος πλάκα έκανε...)
Και μου το ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν δώσει σημεία ζωής η μάνα του πριν τη βάφτιση του παιδιού, δεν θα την καλέσει, για να έχει να το θυμάται!!!!!

οχι βρε!!...μα που ειναι αυτοι οι αντρες!!!!πραγματικα εισαι τυχερη!!
εμενα η πεθερουλα δεν ηρθε στη βαφτιση...και ουτε τολμισε να της το αναφερει ο αντρας μου....συνεχισαμε σαν να μην ειχε συμβει τιποτα....

α...ουτε να ευχηθει ειχε παρει...σε μια βδομαδα που επεστρεψε απο διακοπες η κυρια ευχηθηκε κιολας ...και ουτε γατα ουτε ζημια...

εγω βεβαια δεν θα το ξεχασω ποτε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις