Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 44]

826ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:09 am

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
απο αυτα που διαβαζω νομιζω οτι μπροστα στη δικη σου τατιανα η δικες μας ειναι αγιες.
η δικη μου παντως χθες πηρε το γιοκα της να τα μπαλωσει.να κανουμε λεει οτι θελουμε και δεν τα ενοουσε ετσι οπως τα πηρε ο αντρας μου.
ελπιζω να μην τον κανω ετσι το γιο μου

http://stefxon@gmail.com

827ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:22 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι η δικη μου εδωσε ρεσιταλ...αν και ξερω οτι ο δικος μου παλι θα ξεχασει οτι εγινε γιατι η μανα του ειναι τα παντα...και για να μην την στεναχωρησει..θα εχουμε μια συζητησουλα σημερα γιατι ειναι πολλα αλλα θεματα,οχι μονο η καργια του..

828ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:32 am

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Wink Θα γυρισει ο τροχος και θα γ@μησει και ο ''φτωχος'' θα τα πληρωσει ολα ενα ενα η πεθερα σου ειμαι σιγουρη!!!!! Και το ευχομαι οσο δεν φανταζεσαι!!!!!

Με ολο το θαρρος αμαν αυτος ο αντρας σου γιατι δεν λεει να καταλαβει?

829ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:43 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε: Wink Θα γυρισει ο τροχος και θα γ@μησει και ο ''φτωχος'' θα τα πληρωσει ολα ενα ενα η πεθερα σου ειμαι σιγουρη!!!!! Και το ευχομαι οσο δεν φανταζεσαι!!!!!

Κοιτα εμενα μπορει να καταφερει να με χωρισει αλλα η μοιρα σιγουρα δε θα την αφησει ετσι...
Οσο για τον αντρα μου,τι να πω,εχω σηκωσει τα χερια ψηλα και κουραστηκα γενικοτερα....

830ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:45 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
siren έγραψε: Wink Θα γυρισει ο τροχος και θα γ@μησει και ο ''φτωχος'' θα τα πληρωσει ολα ενα ενα η πεθερα σου ειμαι σιγουρη!!!!! Και το ευχομαι οσο δεν φανταζεσαι!!!!!

Κοιτα εμενα μπορει να καταφερει να με χωρισει αλλα η μοιρα σιγουρα δε θα την αφησει ετσι...
Οσο για τον αντρα μου,τι να πω,εχω σηκωσει τα χερια ψηλα και κουραστηκα γενικοτερα....

ναι αλλα αμα το καταφερει αυτη θα εχει κερδησει κ εσυ θα εισαι χαμενη.εαν την αφηνεις να σε καταβαλει της κανεις τη χαρη

831ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:53 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
tatijana έγραψε:

ναι αλλα αμα το καταφερει αυτη θα εχει κερδησει κ εσυ θα εισαι χαμενη.εαν την αφηνεις να σε καταβαλει της κανεις τη χαρη

Εγω θα χασω τον αντρα μου.Σκεψου αυτος τι θα χασει....Γυναικα και παιδι....Κι οταν το καταλαβει ο αντρας μου θα ειναι αργα,ας κατσει να σκεφτει λιγο αυτος....Εγω ισα-ισα θα κερδισω το οξυγονο που μου στερει..

832ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:55 am

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω θα σας πω ενα πραγμα γιατι αυτο πιστευω: ολες τις πεθερες κλ@σμενες τις εχουμε!!!! Ουτε αναγκη τις εχουμε ουτε θα μας λειψουν αν δεν υπαρχουν στην ζωη μας.

Η δυναμη μας ειναι ο ιδιος μας ο αντρας! Αν ειναι με τον μερος μας και μας καταλαβαινει κ γραψει στα @ρχιδια του την καθε μανα του τοτε και εμεις θα ειμαστε μια χαρα και ουτε που θα τους δινουμε σημασια ουτε θα τις σκεφτομαστε ουτε θα μας χαλανε την ψυχολογια!

833ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:59 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει δίκιο η siren...
αλλα ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι δεν μπορουν να ορθωσουν αναστημα!!

παντως τατιανα για αυτο που λες οτι θα χασει γυναικα και παιδι..ξερεις τι ελεγε η πεθερα μου στον κουνιαδο μου..

οτι μανα ειναι μονο μια..και αδερφια δεν μπορεις να εχεις αλλα ...
αλλα γυναικες μπορεις να βρεις πολλες!! και να κανεις και 10 παιδια αμα θελεις...

για να ξερετε ποσο αντροχωριστρες ειναι!!

834ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:01 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν εγραφαν ειχαν εμας κορωνα στο κεφαλι τους κι οχι τις μαμαδες τους,δε θα ημασταν εδω να τα λεμε...Δε προκειται να αλλαξουν μερικοι...Δε το εχουν ρε παιδακι μου..Ενω με αγαπαει πολυ,πεθαινει για μενα και μου το εχει αποδειξει σε αλλη φαση,εδω ερχεται και τα καταριπτει ολα...Θα μου πεις δε μπορει σε ολα να ειναι τελειος,οχι,αλλα οχι σε τετοιο σημειο ομως...να βριζουν την μανα του γιου σου....Κι εγω απο καποια οικογενεια προερχομαι,δεν ειμαι κανα πουτανακι..

835ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:06 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:εχει δίκιο η siren...
αλλα ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι δεν μπορουν να ορθωσουν αναστημα!!

παντως τατιανα για αυτο που λες οτι θα χασει γυναικα και παιδι..ξερεις τι ελεγε η πεθερα μου στον κουνιαδο μου..

οτι μανα ειναι μονο μια..και αδερφια δεν μπορεις να εχεις αλλα ...
αλλα γυναικες μπορεις να βρεις πολλες!! και να κανεις και 10 παιδια αμα θελεις...

για να ξερετε ποσο αντροχωριστρες ειναι!!

Δε το καταλαβα αυτο....Τι εννοεις?

836ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:09 am

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δικιο εχετε καποιοι αντρες δεν σηκωνουν αναστημα και σε αυτο το θεμα τα ειδη αντρων ποικιλουν!

Τατιανα εχεις δικιο αν ητανε σωστοι δεν θα ημασταν εδω να τα λεμε... και κακα τα ψεμματα οσο και να αγαπιεται ενα ζευγαρι αυτο ειναι σαρακι και τους τρωει!

Μπουμπουκιτσα δεν παιζονται αυτες οι γυναικες! Αν ητανε σωστες και απλα ειχανε μισος με εμας θα επρεπε να του πουνε οτι τα παιδια δεν τα αραδιαζεις και μετα τα ξεχνας αντε παει στον δι@ολο οι γυναικες αλλα τα παιδια τους? θα κανουν και αλλου? και τα προηγουμενα τι ειναι? σαν δεν ντρεπονται λιγακι!

Και ενημερωτικα και εμεις μπορουμε να εχουμε οσους αντρες θελουμε αλλα δεν βλεπω καμια ουτε καν να το σκεφτεται! Μακαρι εγω να μην γινω ποτε τετοια πεθερα! (αν και νομιζω οτι το εχουνε μεσα τους δεν τους βγαινει ξαφνικα)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την siren στις Κυρ Νοε 13, 2011 4:11 am, 1 φορά

837ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:10 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Αν εγραφαν ειχαν εμας κορωνα στο κεφαλι τους κι οχι τις μαμαδες τους,δε θα ημασταν εδω να τα λεμε...Δε προκειται να αλλαξουν μερικοι...Δε το εχουν ρε παιδακι μου..Ενω με αγαπαει πολυ,πεθαινει για μενα και μου το εχει αποδειξει σε αλλη φαση,εδω ερχεται και τα καταριπτει ολα...Θα μου πεις δε μπορει σε ολα να ειναι τελειος,οχι,αλλα οχι σε τετοιο σημειο ομως...να βριζουν την μανα του γιου σου....Κι εγω απο καποια οικογενεια προερχομαι,δεν ειμαι κανα πουτανακι..

εγω παντως θα του τα εχωνα αγρια σε αυτη τη φαση κ μαλιστα θα τον εβαζα να διαλεξει.η εκεινη η εμενα...κ οχι αλλες κουβεντες λογια υποσχεσεις μοοοονο πραξεις

838ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:11 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η πεθερα μου το λεει ...οχι εγω...

οτι δηλαδη μια ειναι η μανα που τον γεννησε...δεν μπορει να διαλεξει αλλη...ουτε μπορει πια να αποκτησει αλλα αδερφια...αυτοι ειναι το αιμα του και ειναι αναντικαταστατοι...αμα πεθανει π.χ. η μανα θα ειναι για παντα ορφανος!!

αλλα αν χηρεψει...αν χωρισει κλπ...δεν εγινε και τιποτα...χιλιαδες γυναικες..μπορει ανα πασα στιγμη να βρει αλλη να φιαξει τη ζωη του και να κανει και αλλα παιδια...

τραγικη η πεθερουλα ε??την πρωτη φορα που τα ακουσα αυτα ειχα τρελαθει!!

839ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:13 am

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
την κυρια ευθυνη την εχουν οι αντρες!!οι πεθερες δεν φταινε που μας φερονται ετσι..γιατι αν αυτοι τις εβαζαν στην θεση τους απο την αρχη αυτες θα εκαναν τουμπεκι..δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αυτες κανουν τις κοτες κ σε μας υψωνουν φωνη..λες κ αυτες ειναι αγιες..μην χεσω!!αισιχτιρ!!λες κ ο γιος τους εχει περισσοτερη αξια απο μας..κ εμας μανουλα μας γεννησε αλλα δεν φερεται οπως φερεται η πεθερα..τους πηραμε τον γιο κ χανουν τον ελεχγο γιατι θελουν να ειναι σε ολα μεσα κ να ανακατευονται..εμενα μου ελεγε καμια φορα,,αν εχετε προβληματα να ερχεσαι να μου τα λες..κ μενω παγωτο!κ της λεω,,πρωτον δεν εχουμε προβληματα κ δευτερον γιατι να τα πω σε σενα?ε,,να μου λεει για να σας βοηθησω..να μας βοηθησει η να μας τα κανει χειροτερα κ να ευχαριστιεται οταν εγω με τον αντρα μου τσακωνομαι?σιγα μην της εκανα αυτην την χαρη!ακου εκει,,τι σκεφτηκε!!

840ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:13 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:η πεθερα μου το λεει ...οχι εγω...

οτι δηλαδη μια ειναι η μανα που τον γεννησε...δεν μπορει να διαλεξει αλλη...ουτε μπορει πια να αποκτησει αλλα αδερφια...αυτοι ειναι το αιμα του και ειναι αναντικαταστατοι...αμα πεθανει π.χ. η μανα θα ειναι για παντα ορφανος!!

αλλα αν χηρεψει...αν χωρισει κλπ...δεν εγινε και τιποτα...χιλιαδες γυναικες..μπορει ανα πασα στιγμη να βρει αλλη να φιαξει τη ζωη του και να κανει και αλλα παιδια...

τραγικη η πεθερουλα ε??την πρωτη φορα που τα ακουσα αυτα ειχα τρελαθει!!

χλουπ καραφλιασα.εμενα ετσι κ μου ελεγαν τετοια θα ειχε γινει της εκδηδομενης το καγκελο

841ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:15 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχως αληθευει....Οι αντρες αμα χωρισουν και φτιαξουν αλλη οικογενεια και κανουν αλλα παιδια,τα πρωτα τα ξεχνανε,πιστεψε με υπαρχουν πολλοι απο δαυτους...Αλλα αμα η γυναικα κανει αλλη οικογενεια και φερει κι αλλα παιδια στον κοσμο,παλι αδερφια θα ειναι και η μανα,μανα....Χεστα,ελληνικη κοινωνια..

Ακομη και τις πουτανες σε μεγαλυτερη υποληψη τις εχουν ρε κοριτσια..

842ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:16 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτα που λενε θα τα λουστουν καποια στιγμη με τις κορες τους και τοτε θα καταλαβουν!!!

843ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:20 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:αυτα που λενε θα τα λουστουν καποια στιγμη με τις κορες τους και τοτε θα καταλαβουν!!!

Αυτο λεω κι εγω Μπουμπουκιτσα,εμενα η δικη μου ελεθυερη κορη εχει,μην και πεσει σε πιο καργιολα πεθερα,που θα πεσει..Κι επειδη "βιαζεται" θα τα λουστει καλα η αδερφη για να κανει οικογενεια.Και μετα να δω κανα Νικολα να κανει τον αντρα για να βοηθησει την αδερφη θα γινει της πουτανας το καγκελο ομως ετσι???

844ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:56 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως εχω πει στον αντρα μου'' κωστα εαν ποτε γινω τετοια πεθερα βαλε με κατω κ πατα με σαν κατσαριδι!!!!''

845ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Νοε 17, 2011 12:38 am

eyanthia

eyanthia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια ΣΟΣ!!!

το εχω ξαναποσταρει...ειμαι κ εγω πεθεροπληκτη...
εδω κ 2 μηνες περιπου εχω κοψει επαφες, δε σηκωνω τηλεφωνα κλπ κλπ..και χθες το βραδυ μου ανακοινωσε ο αντρας μου οτι την παρασκευη θα ερθει η πεθερα μου για επισκεψη!
δεν εχω καμια ορεξη, εχω και τα προβληματα μου κ χθες ημουν τοσο κουρασμενη που δεν του ειπα τιποτα αλλα δεν τη θελω στο σπιτι μου!
τι να κανω?
πως να την αντιμετωπισω?
γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει να ζητησει κ εξηγησεις για τη σταση μου (κ πριν 2 βδομαδες που ηρθε στα γενεθλια του μικρου εκανε παραπονα στον αντρα μου αλλα της εβαλε χερι να μη κανει θεμα στα γενεθλια του παιδιου κ δεν ειπε τιποτα)

να φυγω κ να τους αφησω μονους με τα παιδια δε θελω, αλλα απο την αλλη δε θελω ουτε τα μουτρα της να δω, οχι να κατσω να της φτιαξω κ καφεδακι κ να κανω οτι δε τρεχει τιποτα...

τι να κανω?

846ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Νοε 17, 2011 12:42 am

eyanthia

eyanthia
εντωμεταξυ με εχει φαει η γλωσσοφαγια τους (κ η κουνιαδα μαζι)!

εδω κ 4 μερες ειμαι με φοβερο πονοκεφαλο, παιρνω καθε μερα μεσουλιντ, και μου εσπασαν και τα γυαλια μου.
κ τωρα που γραφω ειμαι ετοιμη να καταρρευσω...

847ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Νοε 17, 2011 3:01 am

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν θυμάμαι τι είχε παιχτεί για να σου πω :S
Και εγώ δεν τους μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ και έγιναν πολλά σκηνικά την τελευταία βδομάδα πάλι, αλλά χτες τους είχα για καφέ πάλι (ευτυχώς ήρθαν και τα ξαδέρφια του άντρα μου και δεν είμασταν οι 4 μας..).ΑΛΛΑ εγώ είμαι και ζώων, μάλλον το δέχομαι για τον άντρα μου.. Rolling Eyes Rolling Eyes
Πες κάποιον να σε ξεματιάσει!

848ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Νοε 17, 2011 3:15 am

eyanthia

eyanthia
κολοκυθιτσα, μια μικρη γευση απο τα τελευταια της καμωματα...

οσοι ξερουν να ξεματιαζουν με εχουν ξεματιασει! ασε τετοια κατασταση ειχα καιρο να το παθω! κ το στομαχι μου χαλια...

eyanthia έγραψε:την παρασκευη ηταν τα γενεθλια του γιου μου...καναμε τη γιορτη το σαββατο. το απογευμα της παρασκευης λοιπον επαιρνε τηλ η πεθερα μου κ η ανιψια της που μενει διπλα κ μας θαβουν παρεα αλλα εμεις λειπαμε γιατι ειμασταν στα τζαμπο κ ο αντρας μου κοιμοταν κ δε το ακουγε...το σαββατο λοιπον που ηρθε στη γιορτη κ μεσα σε ολο το κοσμο τι μου ειπε κ μου ηρθε να τη πνιξω?
- επαιρνε η χριστινα(η ανιψια) χθες το απογευμα, επαιρνα κ εγω κ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΤΕ!!!!

μιλαμε,εφριξα, εβγαλα καπνους αλλα κρατηθηκα γιατι ειχα κ κοσμο...πηρα μια βαθια ανασα κ της ειπα οτι ειμασταν στα τζαμπο...

απο κει κ περα βγαζετε τα συμπερασματα σας...

eyanthia έγραψε:επισης, νομιζω το εχω ξαναποσταρει, επειδη αποφασισα να ξεκοψω γιατι εδω κ 5 χρονια μου εχει κανει παααααρα πολλα κ εχω ανεχτει αλλα τοσα, εδω κ 3 μηνες περιπου δε παιρνω τηλεφωνα, δε σηκωνω τηλεφωνα, δε παω στο σπιτι της.

μιλαγε τη παρασκευη το πρωι με το γιο της κ του ειπε αν θελουμε να μας παρει κρεατα γιατι θα παει στο χασαπη. κ ειχα δασκαλεψει τον αντρα μου ο,τι δε θελω τιποτα απο εκεινη πια. θα προτιμουσα λιγη κατανοηση κ λιγη βοηθεια εστω κ ψυχολογικη παρα υλικα(κρεατα, λεφτα κλπ) μονο κ μονο για να εχει αυτη καθαρη τη συνειδηση της. κ αφου ο αντρας μου της ειπε οτι δε θελουμε τιποτα. του λεει"ετσι σου εχει πει η γυναικα σου να λες? τοσο ακαταδεχτοι εισαστε πια? που δε με παιρνει ενα τηλ να δει τι κανω, κ θα της τα πω εγω αυριο που θα ερθω στα γενεθλια του παιδιου" κλπ κλπ
κ την αποστομωσε ο γιος της...
"αμα ειναι να ερθεις κ να μας κανεις τα γενεθλια του γιου μου μπ&^%$λο καλυτερα να μην ερθεις οπως δεν ειχες ερθει κ περυσι!" κ μετα φυσικα εκεινη εβαλε τα κλαματα...για να τη λυπηθει...

βρε ουυυυυστττ!!!

και εντωμεταξυ διαβαζω το προηγουμενο ποστ μου κ γελαω...ακου ¨θα καταρρευσω"!!! σα τη μπουμπουκα ! χαχαχα!!!

849ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Νοε 17, 2011 3:33 am

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άστην να έρθει να δούμε ΤΙ θα σας πει, να ακούσει και ο άντρας σου!
Μετά παίξτο κουρασμένη και πάρε τα παιδιά και πάτε μέσα στην τελική για να φύγει.
Πήγε ο άντρας μου στην μάνα του προχτές και ως συνήθως του είπε ψέμματα και δικαιολογίες, και είπα στον εαυτό μου οτι ΟΤΙ θέλει να μου πει θα το λέει μπροστά στον άντρα μου να τα ακούει. Ξανά δικηγόρους και παρεξηγήσεις δεν θέλω ευχαριστώ!

850ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Νοε 17, 2011 4:44 am

eyanthia

eyanthia
και εγω ετσι λεω να κανει.
να την αφησω να αρχισει εκεινη αμα θελει, κ να εκτεθει. εντωμεταξυ ο αντρας μου κοιμαται τα απογευματα λογω δουλειας αλλα αυριο θα απαιτησω να ειναι ξυπνιος/παρων απο τη στιγμη που θα ερθει, για να ακουσει τα παντα, αν κ πολυ αμφιβαλλω αν θα τολμησει να πει τιποτα μπροστα του! ποτε δεν τοκανει! κανει τις μ#$%@κιες της οταν δεν ειναι μπροστα κ οταν του τα λεω δε τα πιστευει

οσο για το κουρασμενη...δεν χρειαζεται κ πολυ να προσποιηθω...καθε μερα τεζα ειμαι! χαχαχ...

αντε καλο μεσημερι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις