Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
315 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 315 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 44]

801ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Νοε 11, 2011 2:34 pm

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τελικα αυτες ολες ενα εργοστασιο της βγαζει και ενα καλουπι!!που ειναι το εκολλαπτηριο να παμε να βαλουμε φωτια.Ας τους κρατουσαν τους γιους να τους κανανε τουρσι και να τους γερονταντεβανε.Αντι να πουνε δοξα το θεο βολευτηκανε τα παιδια τους κανανε παιδια και δεν κοπροσκυλιαζουνε με την μια και με την αλλη,εχουνε και παραπονα.Εγω τους εκανα ολους περα και ησυχασα.Τα τυπικα και τα απαραιτητα,και οταν τυχει να παμε ειμαι η καλυτερη,λες και ειμαστε οι καλυτερες φιλες!!Δεν ξερει απο της ερχεται,μπερδευεται και φαινεται και στην σκ!@$#^%%τσα της : confused πολυ γελιο Wink

802ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Νοε 11, 2011 4:35 pm

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia afto to didimo petheras me kouniada den palevete ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 585182 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 585182 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 585182
ego tosa xronia pou eimouna me ton adra mou,mou to pezane kales,eidika i pethera.molis emeina egios ola allaksan k den mporo na katalavo giati scratch
otan padreftikame i pethera mou itan mesa stin glika,k dora mou pire k xares ekane.meta skeftika mipos eine oi ormones tis egimosinis k ta evala adika mazi tis alla stous 8 mines mou eime egios exei erthei 6 fores gia kafe k pernei tilefono mia sto toso pou palia eperne kathe mera.i kouniada mou oute ena tilefono k ena doro pou pire gia to moro to edose stin pethera na to dosei ston adra mou affraid
den mporouse na erthei spiti gia kafe k na mas to dosei????theloun epidiktika na deiksoun oti me perifronoun,oti siga pia eime ego k ti egine pou eime egios???
eno otan i kouniada mou itan egios emeis eixame xarei poli k eimastan sinexeia koda tis,savatovrada,kiriakes,giortes.
tin na po Rolling Eyes

803ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 9:54 am

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............?
γιατι ειναι τοσο....γουρουνια-αναισθητοι-σκατανθρωποι.......και οτι αλλο????
γιατι ερχονται ακαλεστοι και χωρις τηλεφωνο και μαλιστα δεν χτυπανε το δικο μου το κουδουνι αλλα του αδελφου μου διπλα και αυτο το χαζο ψαρωνει και ανοιγει??????????
δεν τους θελω ξανα στο σπιτι μου...
τι να κανω?????ερχονται για να τους μαγειρευω να τρωνε τα γουρουνια αλλα η πεθερα μου στα 2 χρονια παντρεμενη μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ μου εχει κανει το τραπεζι...
εεεεεεεεε....φτανει πια!!!!!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ!
τωρα καθονται ολοι χαρουμενοι στο σαλονι και περιμενουν και την κορη τους μαζι με τον γκομενο της και τα παιδια του να ερθουν για να φανε αλλα σημερα ....ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ!!!
σε 8 μερες το πολυ γενναω και περιμενουν να τους μαγειρεψω ή να τους παραγγειλω??? που ερχονται καθε φορα κρατωντας το ...πουλι τους (σορρυ κιολας κοριτσια αλλα ειμαι να σκασω)
σε εγκυο γυναικα πατε ρε ρεμαλια φερτε ενα γλυκακι-κατι- ου να μου χαθητε!!!!!!ή τουλαχιστον κατι για το μωρο ενα σεντονακι ενα ζιπουνακι μια πιπιλα βρε αδελφε!!!!ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
και μετα η πεθερα μου θελει και το ονομα -χαχαχα- σκατα να φαει!!!!
ουφ τα'πα και ξεθυμανα....αισιχτιρ!!

804ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 10:05 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............?
γιατι ειναι τοσο....γουρουνια-αναισθητοι-σκατανθρωποι.......και οτι αλλο????
γιατι ερχονται ακαλεστοι και χωρις τηλεφωνο και μαλιστα δεν χτυπανε το δικο μου το κουδουνι αλλα του αδελφου μου διπλα και αυτο το χαζο ψαρωνει και ανοιγει??????????
δεν τους θελω ξανα στο σπιτι μου...
τι να κανω?????ερχονται για να τους μαγειρευω να τρωνε τα γουρουνια αλλα η πεθερα μου στα 2 χρονια παντρεμενη μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ μου εχει κανει το τραπεζι...
εεεεεεεεε....φτανει πια!!!!!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ!
τωρα καθονται ολοι χαρουμενοι στο σαλονι και περιμενουν και την κορη τους μαζι με τον γκομενο της και τα παιδια του να ερθουν για να φανε αλλα σημερα ....ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ!!!
σε 8 μερες το πολυ γενναω και περιμενουν να τους μαγειρεψω ή να τους παραγγειλω??? που ερχονται καθε φορα κρατωντας το ...πουλι τους (σορρυ κιολας κοριτσια αλλα ειμαι να σκασω)
σε εγκυο γυναικα πατε ρε ρεμαλια φερτε ενα γλυκακι-κατι- ου να μου χαθητε!!!!!!ή τουλαχιστον κατι για το μωρο ενα σεντονακι ενα ζιπουνακι μια πιπιλα βρε αδελφε!!!!ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
και μετα η πεθερα μου θελει και το ονομα -χαχαχα- σκατα να φαει!!!!
ουφ τα'πα και ξεθυμανα....αισιχτιρ!!

ΠΕΣ ΤΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!! ΦΑΛΗΡΗΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΕΕΛΕΕΕΟΟΟΟΣ

805ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 1:29 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα εκανες και τα ειπες κουκλινι μου....Με το καλο ρε κοριτσι!!!

806ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 1:44 pm

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:Καλα εκανες και τα ειπες κουκλινι μου....Με το καλο ρε κοριτσι!!!

να'σαι καλα κοπελα μου....
και για τη συνεχεια ...
αφου ειδαν οτι σημερα δεν εχει τσαμπα μαμ γιατι εγω εκανα το μαλ@@@....εφυγαν πριν κανα μισαωρο,και η ξεφτυλα ποια ειναι????????
αυριο κανονιζανε μπροστα σε εμενα αλλα και τον γιο τους να ψησουνε να φανε ολοι μαζι (πεθερικα-κουνιαδα-γκομενος-και τα παιδια του)αλλα δεν ειπανε :ρε γιε ελατε και'σεις σπιτι να φαμε ολοι παρεα!!! λες και ειναι το μουλικο.τον κακομοιρη στενοχωρηθηκε,αλλα καλα να παθει γιατι κι αυτος δεν μιλαει.
τι να πεις ρε πουστ@ μου ,γονεις να σου πετυχουν!!!!!!!!!

807ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 1:45 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή τους κάλεσαν όλους και εσάς όχι; Απαράδεκτοι!

808ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 1:50 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:
tatijana έγραψε:Καλα εκανες και τα ειπες κουκλινι μου....Με το καλο ρε κοριτσι!!!

και για τη συνεχεια ...
αφου ειδαν οτι σημερα δεν εχει τσαμπα μαμ γιατι εγω εκανα το μαλ@@@....εφυγαν πριν κανα μισαωρο,και η ξεφτυλα ποια ειναι????????
αυριο κανονιζανε μπροστα σε εμενα αλλα και τον γιο τους να ψησουνε να φανε ολοι μαζι (πεθερικα-κουνιαδα-γκομενος-και τα παιδια του)αλλα δεν ειπανε :ρε γιε ελατε και'σεις σπιτι να φαμε ολοι παρεα!!! λες και ειναι το μουλικο.τον κακομοιρη στενοχωρηθηκε,αλλα καλα να παθει γιατι κι αυτος δεν μιλαει.

Δε πειραζει μη του χαϊδευεις το κεφαλι,καλα να παθουν να τους λουστουν με τετοιους γονεις....Εγω τουλαχιστον αυτην την φορα κοιταω την παρτη μου.

809ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 1:56 pm

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elena25 έγραψε:Δηλαδή τους κάλεσαν όλους και εσάς όχι; Απαράδεκτοι!

αυτο λες????
που κανονισανε για αυριο
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑς ΛΕς ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ?????
αυτο τι σου λεει???????????????

810ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:00 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τον αντρα σου λυπαμαι γιατι οταν οι δικοι σου οι γονεις ειναι αυτοι που κανουν τις μαλακιες νιωθεις πολυ χαλια.

811ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:01 pm

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:
κατινα έγραψε:

και για τη συνεχεια ...

Δε πειραζει μη του χαϊδευεις το κεφαλι,καλα να παθουν να τους λουστουν με τετοιους γονεις....Εγω τουλαχιστον αυτην την φορα κοιταω την παρτη μου.

μωρε καλα τα λες...
αλλα απο την αλλη,ο καημενος,στενοχωριεται που τον φτυνουν ετσι οι γονεις του και τον εχουν αντικαταστησει με εναν...(σορρυ για την εκφραση) πουτσ@ της αδελφης του (γιατι το ξερει μου το εχει πει παλιοτερα - του ξεφυγε)ταιζουν - ποτιζουν τον πουτσ@και αυτον τον εχουν ...ουτε για φτυσιμο.
εεεεε και αυτο εμενα με χαλαει πολυ

812ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:03 pm

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αγγελικημαρια έγραψε:τον αντρα σου λυπαμαι γιατι οταν οι δικοι σου οι γονεις ειναι αυτοι που κανουν τις μαλακιες νιωθεις πολυ χαλια.

και'γω...

813ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:06 pm

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια κ απο μενα..!!εχω διαβασει ολα τα θεματακια κ εχω φρικαρει μιλαμε γιατι μου ερχονται στο μυαλο ξανα ολα οσα εχω περασει κ εγω με την πεθερα..αν κ δεν τα εχω ξεχασει κ ποτε αλλα οταν διαβαζω κ αλλες ιστοριες φορτωνω πολυ ασχημα!!οταν μεναμε κοντα της καθε μερα με συγχυζε με το παραμικρο..δεν μπορουσα να βρω την ηρεμια μου..ετυχε ενα πολυ σοβαρο περιστατικο κ ετσι ξεκαθαρισα στον αντρα μου να επιλεξει..να εχει την υγεια της η γυναικα του η να δεχεται πολεμο κ αδιαφορια απο τους δικους του?κ ετσι εδω κ αρκετα χρονια ειμαστε καποια χιλιομετρα μακρια..ουτε την βλεπω αλλα ουτε κ την ακουω..βεβαια παμε που κ που αναγκαστικα κ καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να φυγουμε...
οταν θα εχω χρονο θα σας λεω καποια πραγματα γιατι τι να πρωτοθυμηθω κ εγω..να τα λεω καπου να ξεθυμαινω γιατι αν κ μακρια που ειμαι τωρα ,,δυστυχως μου ειχε μαυρισει τοσο την ψυχη που ακομα δεν μπορω να ξεχασω οσα μου ειχε κανει...βεβαια κ η κουνιαδα δεν πηγαινε πισω..χαρακτηρας ιδια με την μανα..ουφ...
σας καληνυχτω κ αν με θελετε στην παρεα σας θα ειμαι εδω να τα λεμε...

Υ.Σ..βρε τατιανα διαβαζω απο την αρχη την ιστορια σου κ τα εχω παιξει με την πεθερα σου..χαρα στην υπομονη που εχεις κοριτσι μου..πως την αντεχεις?η δικια μου ειναι αγγελος(τροπος του λεγειν..χαχα)μπροστα στην δικη σου...τι λογια ηταν αυτα που ξεστομισε?αν κ η δικια μου εχει πει μαργαριταρια..ου κ λιγα!!κ μετα ελεγε στον γιο της ,,μα δεν τα εννοουσα ετσι..με εβγαζε κ τρελη απο πανω..καταλαβες?τεσπα..

καλο βραδυ σε ολες!!!

814ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:08 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:
tatijana έγραψε:
κατινα έγραψε:

και για τη συνεχεια ...

μωρε καλα τα λες...
αλλα απο την αλλη,ο καημενος,στενοχωριεται που τον φτυνουν ετσι οι γονεις του και τον εχουν αντικαταστησει με εναν...(σορρυ για την εκφραση) πουτσ@ της αδελφης του (γιατι το ξερει μου το εχει πει παλιοτερα - του ξεφυγε)ταιζουν - ποτιζουν τον πουτσ@και αυτον τον εχουν ...ουτε για φτυσιμο.
εεεεε και αυτο εμενα με χαλαει πολυ

Και συγγνωμη αν καταλαβα κ τα παιδια του γκομενου ταιζετε????Ναι τον καταλαβαινω τον αντρα σου.

815ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:09 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:
elena25 έγραψε:Δηλαδή τους κάλεσαν όλους και εσάς όχι; Απαράδεκτοι!

αυτο λες????
που κανονισανε για αυριο
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑς ΛΕς ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ?????
αυτο τι σου λεει???????????????

μάλλον σου κάνανε σπάσιμο που δεν τους τάισες!!...για σενα ηταν και πηρε μπάλα και το γιο τους..

816ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:11 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa έγραψε:γεια σας κοριτσια κ απο μενα..!!εχω διαβασει ολα τα θεματακια κ εχω φρικαρει μιλαμε γιατι μου ερχονται στο μυαλο ξανα ολα οσα εχω περασει κ εγω με την πεθερα..αν κ δεν τα εχω ξεχασει κ ποτε αλλα οταν διαβαζω κ αλλες ιστοριες φορτωνω πολυ ασχημα!!οταν μεναμε κοντα της καθε μερα με συγχυζε με το παραμικρο..δεν μπορουσα να βρω την ηρεμια μου..ετυχε ενα πολυ σοβαρο περιστατικο κ ετσι ξεκαθαρισα στον αντρα μου να επιλεξει..να εχει την υγεια της η γυναικα του η να δεχεται πολεμο κ αδιαφορια απο τους δικους του?κ ετσι εδω κ αρκετα χρονια ειμαστε καποια χιλιομετρα μακρια..ουτε την βλεπω αλλα ουτε κ την ακουω..βεβαια παμε που κ που αναγκαστικα κ καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να φυγουμε...
οταν θα εχω χρονο θα σας λεω καποια πραγματα γιατι τι να πρωτοθυμηθω κ εγω..να τα λεω καπου να ξεθυμαινω γιατι αν κ μακρια που ειμαι τωρα ,,δυστυχως μου ειχε μαυρισει τοσο την ψυχη που ακομα δεν μπορω να ξεχασω οσα μου ειχε κανει...βεβαια κ η κουνιαδα δεν πηγαινε πισω..χαρακτηρας ιδια με την μανα..ουφ...

Υ.Σ..βρε τατιανα διαβαζω απο την αρχη την ιστορια σου κ τα εχω παιξει με την πεθερα σου..χαρα στην υπομονη που εχεις κοριτσι μου..πως την αντεχεις?η δικια μου ειναι αγγελος(τροπος του λεγειν..χαχα)μπροστα στην δικη σου...τι λογια ηταν αυτα που ξεστομισε?αν κ η δικια μου εχει πει μαργαριταρια..ου κ λιγα!!κ μετα ελεγε στον γιο της ,,μα δεν τα εννοουσα ετσι..με εβγαζε κ τρελη απο πανω..καταλαβες?τεσπα..

καλο βραδυ σε ολες!!!

Καληνυχτα κ θα χαρουμε που εισαι στην παρεα μας....Οσο για μενα ροδα ειναι κ θα γυρισει....

817ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:19 pm

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:
boulitsa έγραψε:γεια σας κοριτσια κ απο μενα..!!εχω διαβασει ολα τα θεματακια κ εχω φρικαρει μιλαμε γιατι μου ερχονται στο μυαλο ξανα ολα οσα εχω περασει κ εγω με την πεθερα..αν κ δεν τα εχω ξεχασει κ ποτε αλλα οταν διαβαζω κ αλλες ιστοριες φορτωνω πολυ ασχημα!!οταν μεναμε κοντα της καθε μερα με συγχυζε με το παραμικρο..δεν μπορουσα να βρω την ηρεμια μου..ετυχε ενα πολυ σοβαρο περιστατικο κ ετσι ξεκαθαρισα στον αντρα μου να επιλεξει..να εχει την υγεια της η γυναικα του η να δεχεται πολεμο κ αδιαφορια απο τους δικους του?κ ετσι εδω κ αρκετα χρονια ειμαστε καποια χιλιομετρα μακρια..ουτε την βλεπω αλλα ουτε κ την ακουω..βεβαια παμε που κ που αναγκαστικα κ καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να φυγουμε...

καλο βραδυ σε ολες!!!

Καληνυχτα κ θα χαρουμε που εισαι στην παρεα μας....Οσο για μενα ροδα ειναι κ θα γυρισει....

οπως λενε :
θα γυρισει τροχος θα γαμ@@@@ και ο φτωχος........
αχ πως το περιμενωωωωωωωω......

818ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 1:26 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θέμα είναι να τους κόβεις τον αέρα και να μην μπορούν να εισβάλλουν και να σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου . Είμαι 12 χρόνια παντρεμένη και 16 χρόνια με τον άντρα μου μαζί , αρχικά η πεθερά μου η καλύτερη μάλιστα μεσολάβησε για να επισημοποιηθεί η σχέση μας δεν μπορώ να πω ότι δεν με ήθελε το αντίθετο απλά ήθελε να ακολουθώ τη δική της γραμμή. Κατά τη περίοδο του λόγου αρραβώνα είχαν γίνει πολλά ευτράπελα αλλά πάντα ο Άντρας μου έπαιρνε το μέρος μου και μάλιστα ακόμα και στην περίοδο του γάμου πριν αποκτήσουμε το Σταύρο προσπάθησαν να μας χωρίσουν και εκείνη την εισβολή στο γάμο μας την αποκάλεσαν σωτηρία και καλά ότι προσπάθησαν να σώσουν το γάμο μας , δημιουργώντας πλασματικές ιστορίες . Ευτυχώς ο άντρας μου και εγώ επειδή είμαστε ανοιχτά μυαλά , όταν ανακαλύψαμε την γινόταν τους πήρε ο διάολος και είπε εκείνος να μην ανακατευτούν ποτέ .
Πήγε να μου κάνει και πάλι κάτι σκηνικά όταν ήμουν λεχώνα αλλά ο καλός μου την πέταξε από το σπίτι , και να έχει αδυναμία στη μάνα του αλλά μεγαλύτερη στο σπιτικό του .
Εγώ πάντα όταν λέει κάτι η πεθερά μου της απαντάω καταλλήλως ο σεβασμός δεν κρίνεται από εκεί. Το ίδιο εννοείτε ότι κάνω και με τους δικούς μου και ο πατέρας μου (δεν ζει πια ) ήταν δύσκολος άνθρωπος .
Να σας πω πρόσφατο περιστατικό; Ο άντρας μου είναι άνεργος λοιπόν η πεθερά μου υποτίθεται ότι έχει κάποιες γνωριμίες να μεσολαβήσει να βρει μια δουλειά τέλος πάντων ο αδερφός μου δούλευε με σύμβαση σε δήμο στο τμήμα καθαριότητας οδηγός σε σκουπιδιάρικο και επειδή έκαναν νέες αιτήσεις έκανε και ο άντρας μου και έβαλε και σαν οδηγός αλλά και σαν εργάτης , όταν το έμαθε η πεθερά μου μου λέει :α πα πα !σκουπιδιάρης ; τι να κάνουμε της λέω ; τη κακό έχει; μια δουλειά είναι η οποία όταν απεργούσαν μας έφαγε η βρόμα και τώρα τη λές; ε να μου λέει έχει μικρόβια και άλλα τέτοια ... ωραία της λέω αν δεν σου αρέσει βρες του εσύ κάτι με κουστούμι...

819ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 1:36 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Το θέμα είναι να τους κόβεις τον αέρα και να μην μπορούν να εισβάλλουν και να σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου . Είμαι 12 χρόνια παντρεμένη και 16 χρόνια με τον άντρα μου μαζί , αρχικά η πεθερά μου η καλύτερη μάλιστα μεσολάβησε για να επισημοποιηθεί η σχέση μας δεν μπορώ να πω ότι δεν με ήθελε το αντίθετο απλά ήθελε να ακολουθώ τη δική της γραμμή. Κατά τη περίοδο του λόγου αρραβώνα είχαν γίνει πολλά ευτράπελα αλλά πάντα ο Άντρας μου έπαιρνε το μέρος μου και μάλιστα ακόμα και στην περίοδο του γάμου πριν αποκτήσουμε το Σταύρο προσπάθησαν να μας χωρίσουν και εκείνη την εισβολή στο γάμο μας την αποκάλεσαν σωτηρία και καλά ότι προσπάθησαν να σώσουν το γάμο μας , δημιουργώντας πλασματικές ιστορίες . Ευτυχώς ο άντρας μου και εγώ επειδή είμαστε ανοιχτά μυαλά , όταν ανακαλύψαμε την γινόταν τους πήρε ο διάολος και είπε εκείνος να μην ανακατευτούν ποτέ .
Πήγε να μου κάνει και πάλι κάτι σκηνικά όταν ήμουν λεχώνα αλλά ο καλός μου την πέταξε από το σπίτι , και να έχει αδυναμία στη μάνα του αλλά μεγαλύτερη στο σπιτικό του .
Εγώ πάντα όταν λέει κάτι η πεθερά μου της απαντάω καταλλήλως ο σεβασμός δεν κρίνεται από εκεί. Το ίδιο εννοείτε ότι κάνω και με τους δικούς μου και ο πατέρας μου (δεν ζει πια ) ήταν δύσκολος άνθρωπος .
Να σας πω πρόσφατο περιστατικό; Ο άντρας μου είναι άνεργος λοιπόν η πεθερά μου υποτίθεται ότι έχει κάποιες γνωριμίες να μεσολαβήσει να βρει μια δουλειά τέλος πάντων ο αδερφός μου δούλευε με σύμβαση σε δήμο στο τμήμα καθαριότητας οδηγός σε σκουπιδιάρικο και επειδή έκαναν νέες αιτήσεις έκανε και ο άντρας μου και έβαλε και σαν οδηγός αλλά και σαν εργάτης , όταν το έμαθε η πεθερά μου μου λέει :α πα πα !σκουπιδιάρης ; τι να κάνουμε της λέω ; τη κακό έχει; μια δουλειά είναι η οποία όταν απεργούσαν μας έφαγε η βρόμα και τώρα τη λές; ε να μου λέει έχει μικρόβια και άλλα τέτοια ... ωραία της λέω αν δεν σου αρέσει βρες του εσύ κάτι με κουστούμι...

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

RESPECT ΣΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ!!! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΛΑΣΚΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΔΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

820ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 1:48 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ...μακαρι να ηταν ολοι έτσι!!!
εμενα την μανουλα την φοβαται...δεν τολμα να της πει τιποτα ακόμη και οταν τον στεναχωρει πολύ...
δεν προκειτε να αλλαξει τωρα μου λεει...
και να πω την αληθεια αυτο καταλαβα και εγω πλεον...αγυριστο κεφαλι η πεθερα μου ...αστα να πανε!

821ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 1:51 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:αχ...μακαρι να ηταν ολοι έτσι!!!
εμενα την μανουλα την φοβαται...δεν τολμα να της πει τιποτα ακόμη και οταν τον στεναχωρει πολύ...
δεν προκειτε να αλλαξει τωρα μου λεει...
και να πω την αληθεια αυτο καταλαβα και εγω πλεον...αγυριστο κεφαλι η πεθερα μου ...αστα να πανε!

LOL ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΓΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

822ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 2:40 am

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δυστυχως ο δικος μου αντρας ανηκει σε μια δικη του κατηγορια,στην κατηγορια του...ΚΟΥΦΟΥ!
εχουν ειπωθει κατα καιρους απιστευτες ατακες τυπου: (οταν τους ανακοινωναμε οτι αποφασισαμε να παντρευτουμε)
''αχ μωρε ξανασκεφτητε το ,καλυτερα να μην παντρευτητε ειναι δυσκολοι καιροι''λες και βοηθησαν καθολου στο γαμο,μονο για φαι ηρθαν και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσουν το τραπεζι,τους καλεσμενους τους δλδ,καναν τον κινεζο και τα πληρωσε ολα ο πατερας μου.
καλα για ευχες να ζησετε και τετοια ουτε λογως,και αλλα πολλα παρα πολλα ,και ο αντρουλης μου παντα κατι κανει και δεν ακουει και οταν μετα το συζηταω μου λεει μες την απορια : σοβαρα ειπε κατι τετοιο δεν το ακουσα???
κουφος τελειος κουφος ...γινομαι εξωφρενων!!!!!!!!!!!

823ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 2:43 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:δυστυχως ο δικος μου αντρας ανηκει σε μια δικη του κατηγορια,στην κατηγορια του...ΚΟΥΦΟΥ!
εχουν ειπωθει κατα καιρους απιστευτες ατακες τυπου: (οταν τους ανακοινωναμε οτι αποφασισαμε να παντρευτουμε)
''αχ μωρε ξανασκεφτητε το ,καλυτερα να μην παντρευτητε ειναι δυσκολοι καιροι''λες και βοηθησαν καθολου στο γαμο,μονο για φαι ηρθαν και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσουν το τραπεζι,τους καλεσμενους τους δλδ,καναν τον κινεζο και τα πληρωσε ολα ο πατερας μου.
καλα για ευχες να ζησετε και τετοια ουτε λογως,και αλλα πολλα παρα πολλα ,και ο αντρουλης μου παντα κατι κανει και δεν ακουει και οταν μετα το συζηταω μου λεει μες την απορια : σοβαρα ειπε κατι τετοιο δεν το ακουσα???

μαλλον ειναι γνησιο παιδι των γονιων του και κανει κ εκεινος τον κινεζο

824ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 2:45 am

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
thequeen86 έγραψε:
κατινα έγραψε:δυστυχως ο δικος μου αντρας ανηκει σε μια δικη του κατηγορια,στην κατηγορια του...ΚΟΥΦΟΥ!

μαλλον ειναι γνησιο παιδι των γονιων του και κανει κ εκεινος τον κινεζο

φιλεναδα ωρες ωρες αυτο σκεφτομαι και'γω........

825ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:07 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τους εχουν πιασει τα αρχι: για τα καλα και δε τους αφηνουν...Δε θα κανω ετσι τον γιο μου ρε κοριτσια...Ναι να σεβεται την μανα του αλλα να σεβεται και την γυναικα του και μητερα του παιδιου του...Πως να τη σεβαστω εγω οταν ανοιξε το βρωμοστομα της και ειπε οτι ειπε?Ενω εγω που ειμαι πιο αθυροστομη κρατησα μια αλλη σταση?Αλλα λεω θα γυρισει ο τροχος,κορη εχει ελευθερη...Εκει να τους δω ολους...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις