926 Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:12 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Ναι....Δεν ειπαν ΤΙΠΟΤΑ.Σα να μην εγινε τιποτα.Και του ειπα απλα,καλα τοτε τι πηγες εκει?να περασετε ομορφα?Του ειπα οτι θελω να ερθουμε Καλαμαρια να εχω παρεα γιατι εκει που ειμαστε δεν αντεχω..Δεν εχει κανεις σεβαστει ουτε καν εσυ οτι γεννησα κι οτι ειμαι τρελλαμενη με τις ορμονες,οτι σε ενα χρονο και μου συνεβησαν απιστευτα πραγματα..Και μου λεει δε γουσταρω να ερθω καλαμαρια τελος.Ωραι απαρε μου αμαξι της πλακας//Οχι να ερθεις να νοικιασεις μονη σπιτι σου...Σιγη...Μετα απο ωρα αρχισε να παιζει παιχνιδακια στο κινητο..
"Ωραια τα παιχνιδακια σου?
με ειρωνια...Ναι
"ωραια πηγαινε σπιτι τοτε..."
[ημασταν στης μανας μου,μονοι]
εισαι σιγουρη?ναι δε θα με ειρωνευεσαι εσυ...
ενταξει λεει μεχρι εδω τελειωσαμε..και φευγει..και καθως εκλεινα την πορτα ειπε....
"αντε γαμησου"
το εχει το σοι να μου λεει αντε γαμησου ετσι?
αυτα...μετα απο ολο αυτο δε νομιζω οτι θα γυρισω πισω,η μανα του σαφως κερδισε αλλα εγω κερδισα κατι αλλο που σιγουρα θα το δω μετα.την ψυχολογικη μου ηρεμια.
"Ωραια τα παιχνιδακια σου?
με ειρωνια...Ναι
"ωραια πηγαινε σπιτι τοτε..."
[ημασταν στης μανας μου,μονοι]
εισαι σιγουρη?ναι δε θα με ειρωνευεσαι εσυ...
ενταξει λεει μεχρι εδω τελειωσαμε..και φευγει..και καθως εκλεινα την πορτα ειπε....
"αντε γαμησου"
το εχει το σοι να μου λεει αντε γαμησου ετσι?
αυτα...μετα απο ολο αυτο δε νομιζω οτι θα γυρισω πισω,η μανα του σαφως κερδισε αλλα εγω κερδισα κατι αλλο που σιγουρα θα το δω μετα.την ψυχολογικη μου ηρεμια.