Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 44]

926ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:12 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι....Δεν ειπαν ΤΙΠΟΤΑ.Σα να μην εγινε τιποτα.Και του ειπα απλα,καλα τοτε τι πηγες εκει?να περασετε ομορφα?Του ειπα οτι θελω να ερθουμε Καλαμαρια να εχω παρεα γιατι εκει που ειμαστε δεν αντεχω..Δεν εχει κανεις σεβαστει ουτε καν εσυ οτι γεννησα κι οτι ειμαι τρελλαμενη με τις ορμονες,οτι σε ενα χρονο και μου συνεβησαν απιστευτα πραγματα..Και μου λεει δε γουσταρω να ερθω καλαμαρια τελος.Ωραι απαρε μου αμαξι της πλακας//Οχι να ερθεις να νοικιασεις μονη σπιτι σου...Σιγη...Μετα απο ωρα αρχισε να παιζει παιχνιδακια στο κινητο..
"Ωραια τα παιχνιδακια σου?
με ειρωνια...Ναι
"ωραια πηγαινε σπιτι τοτε..."
[ημασταν στης μανας μου,μονοι]
εισαι σιγουρη?ναι δε θα με ειρωνευεσαι εσυ...

ενταξει λεει μεχρι εδω τελειωσαμε..και φευγει..και καθως εκλεινα την πορτα ειπε....

"αντε γαμησου"

το εχει το σοι να μου λεει αντε γαμησου ετσι?

αυτα...μετα απο ολο αυτο δε νομιζω οτι θα γυρισω πισω,η μανα του σαφως κερδισε αλλα εγω κερδισα κατι αλλο που σιγουρα θα το δω μετα.την ψυχολογικη μου ηρεμια.

927ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:20 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν κέρδισε η μάνα του αγάπη μου, και οι 2 χάσανε και δν το καταλάβανε!έχει ο καιρός γυρίσματα όμως!! Εγώ λέω να μείνεις λίγο καιρό στους δικούς σου να δώσετε χρόνο να δείτε αν τελικά μπορεί να λειτουργήσει αυτή η σχέση! Να ηρεμίσεις κι εσύ λίγο κοριτσάκι μου γιατί είναι πολύ κρίμα να είσαι μονίμως στην τσίτα και χαλασμένη τόσο πολύ!!!

928ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:23 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι λες ρε κοριτσι μου?σοβαρα?μηπως πες του το αντε γ@μησου να το ελεγε στη μανα του?σαν πολλα δε στα εχει κανει?

929ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:32 am

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Απορώ πραγματικα με μερικούς άνδρες... Πως είναι δυνατον να επιρρεάζονται τόσο πολύ απο τις μάνες τους;;; Γιατί αν δεν πήγαινε στη μανα του τίποτα από όλα αυτα δε θα γινοταν... Κοιτα να ηρεμισεις κοπέλα μου και ευχομαι ο ανδρας σου να καταλαβει συντομα τη σημερινη του βλακεία οπως επίσης να απογαλακτιστεί εξίσου συντομα... Αν δεν το καταλάβει αυτός χάνει..

930ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:37 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω...απετυχα οικτρα..ευτυχως λεω οτι εκανα κατι υπεροχο στη ζωη μου αλλα ειμαι χαλια ρε κοριτσια...χαλια...τι σκατα εχω κανει και με γαμαει ετσι η ζωη?

931ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:40 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι φταιω κι εγω..που δε συγκρατουμαι,που δεν εχω την πουτανια μεσα μου..αλλα εσεις τι θα κανατε?Δε θα αντιδρουσατε καπως?

932ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:46 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην το βλέπεις έτσι Τατ. Στο έχω ξαναπεί, έκανες πολλές υποχωρήσεις, τόσες που ίσως όλες εμείς που σου τα λέγαμε σε αντίστοιχη περίπτωση ίσως δεν κάναμε.

Μείνε στη μαμά σου και από εδώ και πέρα άσε εκείνον να κάνει κάτι αν σε θέλει στη ζωή του. Μην υποχωρήσεις για κανέναν πια. Αρκετά. Αν θέλει ας μείνει με τη μανούλα του. Είπαμε, όλοι πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις, αλλιώς η ζωή δε βγαίνει. Αλλά να κάνουμε ΟΛΟΙ, όχι μόνο η μια πλευρά.

Καταλαβαίνω πως τώρα μπορεί να είσαι χάλια, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι.

933ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:48 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το κακό με τις σχέσεις είναι ότι στην αρχή όλες φαίνονται ΤΕΛΕΙΕΣ...πρέπει να έρθουν δύσκολες στιγμές για να καταλάβουμε πόσο δυνατές είναι!! Εσας οι δυσκολίες κατεύθασαν όταν ήρθε το μωρό!! Ελπίζω να αποδειχθεί πολύ πιο δυνατή απ'οσο πιστεύεις ότι είναι αυτη τη στιγμή!!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 35468

Αν οχι προφανως θα στεναχωρηθεις , αλλά ίσως είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα που και το μπεμπάκι είναι μικρούλι και δν καταλαβαίνει και πολλά πολλά!!

934ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:50 am

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Οταν αποφασιζεις να κάνεις οικογένεια ο ανδρας σου πλεον ειναι η οικογενειά σου και οχι οι γονεις και τα αδέρφια σου... Αυτο φυσικά ισχύει και για τον άνδρα... Σιγουρα έχεις μερίδιο ευθύνης και εσυ αλλα δε νομιζω ότι έχεις αποτύχει οικτρά οπως λες... Εχεις ένα γιο και αυτόν θα πρέπει να σκέφτεσαι γιατι όταν η γυναικα γίνεται μανα προτεραιότητα είναι τα παιδιά της... Και αυτό το έχω μάθει από τη δική μου μάνα... Ανδρες μπορεί να βρεις οσους θελεις..Εγώ θα συμφωνήσω με τη Boubou.. Να δώσετε χρόνο... Κατσε να ηρεμίσεις και σκέψου τι θέλεις και κυρίως κάτω απο τι καταστάσεις θέλεις να μεγαλώσει ο γιός σου... Ελπίζω να ηρεμισεις σύντομα και βγάλε απο το μυαλό σου οτι έχεις αποτυχει, αδικεις τον εαυτο σου...

935ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:51 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Το κακό με τις σχέσεις είναι ότι στην αρχή όλες φαίνονται ΤΕΛΕΙΕΣ...πρέπει να έρθουν δύσκολες στιγμές για να καταλάβουμε πόσο δυνατές είναι!! Εσας οι δυσκολίες κατεύθασαν όταν ήρθε το μωρό!! Ελπίζω να αποδειχθεί πολύ πιο δυνατή απ'οσο πιστεύεις ότι είναι αυτη τη στιγμή!!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 35468

Αν οχι προφανως θα στεναχωρηθεις , αλλά ίσως είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα που και το μπεμπάκι είναι μικρούλι και δν καταλαβαίνει και πολλά πολλά!!

κι ομως μας εχει τυχει πιο ασχημο δε φανταζεσαι κι εκει το παλεψαμε μαζι...δεν ειναι το μωρο,ειναι αυτη.κι εκεινος δε δεχεται γιαυτην μαλλον το παραμικρο...

936ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:55 am

tsitomeni

tsitomeni
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatijana έγραψε:τι να πω...απετυχα οικτρα..ευτυχως λεω οτι εκανα κατι υπεροχο στη ζωη μου αλλα ειμαι χαλια ρε κοριτσια...χαλια...τι σκατα εχω κανει και με γαμαει ετσι η ζωη?

Aυτό να μην το ξαναπείς κουκλίτσα δεν απέτυχες εσύ.Κάποιοι άλλοι έχουν αποτύχει κ δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα. Ηρέμησε κ μην απελπίζεσαι δεν τελείωσε τίποτα.Λογικό είναι να είσαι χάλια αλλά αν δε ρισκάρεις κ δε διεκδικήσεις δεν κερδίζεις τίποτα.Απ'το να ζεις σε μια κατάσταση που δε σου αρέσει κ σε κάνει δυστυχισμένη δεν είναι καλύτερα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα?

937ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 11:59 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το να μιλάς αρνητικά για την μητέρα του, όσο και σκύλα να είναι τον έκανε να θυμώσει γιατί οπως λες κι εσύ της έχει αδυναμία..μπορεί να κουράστηκε να μαλλωνετε γι αυτήν κι απλά είναι τόσο εγωιστής για να παραδεχτεί ότι έχεις δίκιο θύμωσε κι έφυγε.... μην ασχολείστε με αυτή.. της έδωσες πολύ αξία που ασχολήθηκες τόσο καιρό τώρα.. κι αν είσαι και στο σπίτι έτσι, συνέχεια θυμωμένη και συνέχεια να του τη λες... μηπως έφυγε κι αυτός για να ηρεμίσει λίγο? Προσπάθησε να δεις λιγο αποστασιοποιημένα τα πράγματα... εγώ δν πιστεύω ότι στόχος μιας γυναίκας είναι να πάρει τον άντρα από την οικογένεια του... είμαι της λογικής ότι γινόμαστε μια πιο μεγάλη οικογενεια που βοηθάμε οπου μπορούμε ο ένας τον άλλον, χωρίς να χρειάζετε να συνυπάρχουμε στο ίδιο σπίτι και χωρίς να δίνουμε δικαίωμα να συζητάνε για εμάς χωρίς εμάς! Αυτα απο εμένα! Ηρέμισε!

938ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 12:02 pm

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Ναι....Δεν ειπαν ΤΙΠΟΤΑ.Σα να μην εγινε τιποτα.Και του ειπα απλα,καλα τοτε τι πηγες εκει?να περασετε ομορφα?Του ειπα οτι θελω να ερθουμε Καλαμαρια να εχω παρεα γιατι εκει που ειμαστε δεν αντεχω..Δεν εχει κανεις σεβαστει ουτε καν εσυ οτι γεννησα κι οτι ειμαι τρελλαμενη με τις ορμονες,οτι σε ενα χρονο και μου συνεβησαν απιστευτα πραγματα..Και μου λεει δε γουσταρω να ερθω καλαμαρια τελος.Ωραι απαρε μου αμαξι της πλακας//Οχι να ερθεις να νοικιασεις μονη σπιτι σου...Σιγη...Μετα απο ωρα αρχισε να παιζει παιχνιδακια στο κινητο..
με ειρωνια...Ναι
[ημασταν στης μανας μου,μονοι

ενταξει λεει μεχρι εδω τελειωσαμε..και φευγει..και καθως εκλεινα την πορτα ειπε....

"αντε γαμησου"

αυτα...μετα απο ολο αυτο δε νομιζω οτι θα γυρισω πισω,η μανα του σαφως κερδισε αλλα εγω κερδισα κατι αλλο που σιγουρα θα το δω μετα.την ψυχολογικη μου ηρεμια.

Τι διαβάζω; Καλά...πώς λέει η παροιμία; Εμ κερατάς, εμ δαρμένος....ε, όχι και να θέλει να βγει και από πάνω...Τατιάνα καταλαβαίνω πόσο μπορεί να σε έχει αποσυντονίσει αυτό που έγινε τώρα αλλά άσε λίγο να περάσει ο καιρός, αν μπορέσεις. Δεν ξέρω, εγώ πού τα διαβάζω αυτά αγχώνομαι, πόσο μάλλον εσύ που τα ζεις...ο άνθρωπος δεν κάνει πουθενά υποχώρηση και έτσι δεν θα βγάλετε άκρη ποτέ...

939ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 12:06 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Ναι....Δεν ειπαν ΤΙΠΟΤΑ.Σα να μην εγινε τιποτα.Και του ειπα απλα,καλα τοτε τι πηγες εκει?να περασετε ομορφα?Του ειπα οτι θελω να ερθουμε Καλαμαρια να εχω παρεα γιατι εκει που ειμαστε δεν αντεχω..Δεν εχει κανεις σεβαστει ουτε καν εσυ οτι γεννησα κι οτι ειμαι τρελλαμενη με τις ορμονες,οτι σε ενα χρονο και μου συνεβησαν απιστευτα πραγματα..Και μου λεει δε γουσταρω να ερθω καλαμαρια τελος.Ωραι απαρε μου αμαξι της πλακας//Οχι να ερθεις να νοικιασεις μονη σπιτι σου...Σιγη...Μετα απο ωρα αρχισε να παιζει παιχνιδακια στο κινητο..
με ειρωνια...Ναι

"αντε γαμησου"

Διάβασα λίγο την ιστορία σου και από ότι κατάλαβα ο άντρας σου είναι κολλημένος με την μάνα του και απίκο μπροστά της. Νομίζω ότι καλά έκανες γιατί χρειαζόταν ένα ταρακούνημα για να δει ότι θα πρέπει να ξεκολλήσει από κει. ΟΚ είναι μάνα του και θέλει να την βλέπει, όμως είναι και άντρας με παιδί, έχει ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντί σας. Άστον να μείνει μόνος του να σκεφτεί, και όταν έρθει να σε βρει, μπορείς να του ξεκαθαρίσεις ότι θέλεις να είσαστε μαζί, όμως πρέπει και αυτός να θέσει όρια,να σε υπερασπιστεί στην μάνα του. Να της πει, ότι εγώ αυτήν την γυναίκα διάλεξα και θα ζήσω μαζί της. Αν θέλεις να είσαι μέρος της ζωής μας,άρχισε να φέρεσαι διαφορετικά αλλιώς ξέχασέ μας.

940ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 12:33 pm

stefaniandreas

stefaniandreas
καταρχην εσυ κερδισες εναν κουκλο γιο!δωστε λιγο χρονο μακρια και θα δειτε τι θα γινει.και τωρα που εισαι καλαμαρια ξερεις...ενα τηλεφωνο ειμαστε!

http://stefxon@gmail.com

941ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 1:03 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:τι να πω...απετυχα οικτρα..ευτυχως λεω οτι εκανα κατι υπεροχο στη ζωη μου αλλα ειμαι χαλια ρε κοριτσια...χαλια...τι σκατα εχω κανει και με γαμαει ετσι η ζωη?

Συγνώμη βρε Τατι μου που ανακατεύομαι ,αλλά εεε όχι να λες οτι απέτυχες κιόλας!Δεν είναι το φταίξιμο δικό σου!Όλες στο έχουμε πει!Μην το βάζεις κάτω κούκλα μου!Αυτοί θα χάσουν και όχι εσύ!Δεν φταίς εσύ αν οι άλλοι δεν μπορούν να εκτιμήσουν εσένα και κυρίως τον ΠΑΙΔΑΡΟ σου!!!Αυτοί είναι οι ανάπηροι ψυχικά που δεν μπορούν να χαρούν και δημιουργούν δυστυχία παντού ακόμη και στο παιδί τους!Αστον να ηρεμήσει και αν συνεχίζει το ιδιο βιολί τοτε πράττεις ανάλογα.

942ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 1:04 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα πώς είσαι; Έχει αλλάξει κάτι; Μιλήσατε καθόλου;

943ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 1:29 pm

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με ειρωνια...Ναι

"αντε γαμησου"

αντικημενικα θα του εσπαγα τα μουτρα.απο τη αλλη ομως κ οι 2 σας μαλακιζοσαστε με μαλακιες 3ον...εγω δεν θα πηγαινα ουτε καλαμαρια αλλα μακρια απο ολους και ολα.κ αν δεν σε σεβεται πλεον ειναι χαμενος κοπος....

944ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 1:34 pm

evvi

evvi
κουκλα μου σιγουρα εσυ ξερεις πραγματικα τι θελεις απ την ζωη σου.
κατσε λιγες μερες στην μαμα σου να ηρεμισετε και οι δυο γτ τωρα ειστε και οι δυο στην τσιτα.

η μαμα σου τι σου λεει για ολα αυτα?

945ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 1:40 pm

Σούλα

Σούλα
Δεν ξέρω τι να σου πω Τατιάνα..
από την μια θα έλεγα να δώσεις μια ευκαιρία στην σχέση σας,να βγάλεις από το μυαλό σου την ΜΑΝΑ του,να την διαγράψεις εντελώς ρε παιδί μου..αυτό σου καταστρέφει την ψυχολογία και την οικογένεια που με κόπο έκανες..γ@μησε την επιτέλους..όταν πάει να τους δει μην ρωτάς τι είπαν και τι δεν είπαν.χέστους.δεν σε νοιάζει τι λένε μεταξύ τους,δεν είναι μάνα σου!!!
και από την άλλη θα έλεγα αν είναι να αρρωστήσεις από όλο αυτό,αν δεν το αντέχεις σαν χαρακτήρας τελειώστε το να ηρεμήσετε όλοι.
κρίμα είναι,τόσο καιρό που μας λες την κατάσταση δεν αλλάζει κάτι.

Κάτσε και σκέψου καλά τι θέλεις να κάνεις..ηρέμησε

946ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 1:54 pm

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:και καθως εκλεινα την πορτα ειπε....

"αντε γαμησου"

Τατιάνα, τόσο καιρό που συνυπάρχουμε στο φόρουμ δεν έκανα λόγο για τη σχέση σου με την πεθερά σου. Ίσως λόγο χαρακτήρα, ίσως λόγο το ότι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα στη σχέση μου με τα πεθερικά μου θεωρώ ότι όποιο πρόβλημα έχει μία κοπέλα με την πεθερά της με υπομονή και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ξεπερνιέται.
Τώρα όμως θα αναφερθώ στην συμπεριφορά του άντρα σου. Δεν νομίζω ότι αξίζει στη γυναίκα κανενός άντρα που έχει φέρει στη ζωή το παιδί του να της μιλάει 'έτσι'.
Ξεκόλλα από την πεθερά και επικεντρώσου στο πρόβλημα με τον άντρα σου. Επειδή, δεν γνωρίζεις τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους (και καλύτερα να μη μάθεις ποτέ) μη ρίχνεις κανένα φταίξιμο σε κάποιον άλλον παρά μόνο αντιμετώπισε την κατάσταση ως έχει.
Προσωπικά, αν μου μιλούσε ο άντρας μου όπως σου μίλησε ο δικός σου θα ήμουν ΠΟΛΥ θυμωμένη (δεν είμαι αθυρόστομη από φυσικού μου και δεν δέχομαι εύκολα να με βρίζουν).
Δεν ξέρω τι έχεις αποφασίσει και είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση όπως έχει. Έλπίζω ότι και να αποφασίσεις να κάνεις να μη το μετανιώσεις στο μέλλον. Είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Άϊ στο καλό. Με έκανες και έγραψα στις θανάσιμες πεθερές. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η πεθερά μου βγαίνει στη σύνταξη αυτό το μήνα και θα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο... χα, χα...(εντάξει ε, πλάκα κάνω. Δεν γίνεται να μην τα πάω καλά μαζί της. Είναι άγιος άνθρωπος.)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Τρι Νοε 22, 2011 1:48 am, 1 φορά

947ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 2:51 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα θα συμφωνήσω με την dest ξέρεις πρέπει ο ένας να σέβεται τον άλλον, σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις και νεύρα και σίγουρα λέγονται κουβέντες οι οποίες δεν τις πιστεύουμε απλά της λέμε ακριβώς επειδή θέλουμε να καλύψουμε τις δικές παρατυπίες . Έτσι και ο Νικ τώρα ξέρει πόσο λάθος είναι αλλά δεν το παραδέχεται και με όλο το θάρρος και την εκτίμηση που σου έχω για την κατάσταση όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν φταίει η πεθερά σου αλλά εκείνος , δεν είναι 20 -22 χρονών για να την αφήνει να επεμβαίνει ανήκει στην κατηγορία των αντρών που δεν έχουν αφήσει το γαλούχισμα , εκείνος της έδωσε το θάρρος να επεμβαίνει και εσύ βέβαια αρχικά έκανες ότι έκανε και η μαμά του :δεν του χάλαγες χατήρι και τώρα που με το δίκιο σου ξέσπασες το τρελαίνει αυτό , δέχεται επιθέσεις απο δύο μεριές και δεν ξέρει τη να κάνει.
Να σου γράψω ακόμα ότι ήταν λάθος να του πεις σήμερα για το σπίτι αφού τον είδες πώς ήταν σε αυτόν ήρθε κουτί όλο αυτό βρήκε δικαιολογία το θέμα με το σπίτι για να την κάνει . Μάζεψε μερικά πράγματα δικά σου και του παιδιού και πήγαινε μερικές μέρες στην μάνα σου η κάπου αλλού που να νιώθεις καλά και ο χρονος θα δείξει τη πρέπει να γίνει μην βιαστείς να αποφασίσεις

948ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 3:01 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατι μου μην προδικαζεις τα πραγματα "ολα γινονται για καποιο λογο" αστον λιγο να ταρακουνηθει και να δει πως δεν μπορεις και εσυ να ανεχτεις αλλο τις καταστασεις...νομιζεις πως θα αντεξει πολυ στη μανουλα του? κρατο λιγο ομως αυτο μην του κανεις το χατηρι αδιαφορησε εσυ εστω για 2 μερες... και μετα θα δεις... προς το παρον ηρεμησε την ψυχουλα σου..

949ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 3:19 pm

????????

Επισκέπτης
bou-boukitsa έγραψε:...σε αυτο το θεμα θα ειμαι απολυτη..
μην τυχον και ειδοποιησετε με τους πονους...
πατε ..γεννηστε ..και παρτε μετα να πειτε να σας ζησει το εγγονι..
τι θα πει θα στεναχωρηθούν..??
πες δεν θελαμε να σας αναστατωσουμε ..γιατι δεν ειμασταν σιγουροι αν γενναμε..κλπ..

επιτηδες επιμενουν να μπλεκονται..οχι απο καλο...αλλα για να μην εχει το ζευγαρι προσωπικες στιγμες που το δενει περισσοτερο

Είσαι καλά; ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 606100 Σιγά μη τους ειδοποιήσουμε!!Εδώ θα έχουμε τον πόνο μας και όλοι οι άλλοι έχουν του κώλου τους τον χαβά!!Πάμε καλά;Το συζητήσαμε με τον δικό μου και θα γίνουν όλα όπως τα θέλουμε εμείς.με το που φτάσουμε μαιευτήριο, τότε θα ειδοποιηθούν...Δεν είναι κακιά γυναίκα ρε πούστη μου, αλλά έχει έναν χαρακτήρα που δεν καταλαβαίνει ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση.Δεν είναι λιγάκι διακρητική.Απο μαλακία της τα κάνει όλα..μόνο που δεν είναι παιδί μας όμως για να το μαλώσουμε!!!
υπομονη΄κάνουμε όσο μπορούμε!Τι να πω.Αλλά αυτό είναι μία προσωπική μας στιγμή και τέλος.

Tziz έγραψε:Δεν κατάλαβες...
Εμένα έσκασαν στο μαιευτήριο με τις μουτσουνάρες μέχρι το πάτωμα.
Και η κυρία το έπαιζε ότι και καλά με νοιάζεται πιο πολύ από τη μάνα μου, ζητώντας από το γιατρό να μου κάνει καισαρική, δήθεν για να μην ταλαιπωρούμαι!
Προσφάτως μάλιστα μου "το χτύπησε" ότι η μάνα μου σηκώθηκε κι έφυγε από το μαιευτήριο και δεν έκατσε εκεί στο προσκεφάλι μου! (στην άβολη κρύα καρέκλα της αίθουσας αναμονής εννοούσε) τη στιγμή που ήταν ξύπνια και κοιλοπονούσε μαζί μου από τις 5:30 το πρωί....
Κι αυτό γιατί η δίδυμη αδερφή μου ήταν και αυτή έγκυος στον 7ο μήνα κι έπρεπε να γυρίσουν σπίτι να ξεκουραστούν κάποιες ώρες και να ξανάρθουν....
Το τι άκουσε ο άντρας μου δεν περιγράφεται, πράγματα που δε μου είπε για να μη με στεναχωρήσει την ώρα που γεννούσα...
Αλλά εγώ τον έβλεπα κάθε φορά που ερχόταν απ'έξω πώς ήταν...
Κι όλα αυτά γιατί είχαμε τη μαμά μου μαζί (τυχαίως είχε κοιμηθεί σπίτι μου το βράδυ) ενώ εκείνους τους πήραμε τηλέφωνο ΑΦΟΥ κάναμε την εισαγωγή! ΠΏΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!!!!
(που καλά καλά δεν ξέραμε αν θα με κρατούσαν, μπορεί κ να με έδιωχναν κιόλας...)
Κι όλη την ώρα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το ξημέρωμα που βγήκα από το χειρουργείο, δεν αντάλλαξαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ κουβέντα με τους γονείς μου.
Καθόντουσαν σε μια γωνίτσα μόνοι τους. Μόνοι τους πήγαν κι έφαγαν το μεσημέρι... Μόνοι τους μουρμούραγαν, μόνοι τους έκοβαν βόλτες...
Τι να λέμε...

Έχεις ακόμα να δεις.... ΥΠΟΜΟΝΗ.
Μόνο αυτό σου εύχομαι, όπως και στις χιλιάδες άλλες εγκυούλες.

Δε πειράζει,θα γυρίσει ο τροχός..Μη ξεχνάει η κυρία ότι ΕΣΥ έχεις υπό την δική οσυ προστασία το παιδί σου και εγγόνι της...Μη σε πολυζορίζει δηλαδή κι όλας γιατί δε θέλει και πολύ μια μάνα να πάρει ανάποδες!!!χεχε (πουστιά αυτό που λέω αλλά έτσι είναι.!!)

kira έγραψε:Γι αυτό εγώ πήγα και γέννησα μόνη με τον άντρα μου!!!Κανένας άλλος μαζί!!!Πλύση εγκεφάλου έκανα στον αντρούλη μου,μην τυχον και ειδοποιήσει κανέναν μέχρι να γεννήσω11111

Και πολύ καλά έκανες!!Να έχετε την ησυχία σας!Όχι που θα μαζευτεί όλο το σόϊ.Τι είναι αυτό τώρα;καινούργιο;Τουλάχιστον όποιος έρθει να μη λέει μαλακίες και νευριάζει τον άντρα μου γιατί μετά δε θα δουν στο επισκεπτήριο το παιδί ούτε με κυάλια!!
Ηρεμία θέλει το ζευγάρι!!έλεος πια.

με ειρωνια...Ναι

"αντε γαμησου"

Τι είναι αυτά ρε Τατιανάκι μου;Πάνε καλά όλοι τους;Κοίτα να μείνεις για λίγο καιρό στην μανούλα σου να βρεις την ηρεμία σου και με καθαρό κεφάλι μετά από λίγες μέρες σκέψου!!Και μη λες μαλακίες ότι απέτυχες..Εκείνοι έχουν αποτύχει, που δεν κατάφεραν να φερθούν ανθρώπινα και με λίγη τσίπα.Ντροπή τους.Ξέρω ότι σε τρώει η αδικία και ότι είσαι για να σκάσεις, αλλά κάνε υπομονή (όσο μπορείς τουλάχιστον, για λίγο ακόμα!!)

950ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Δευ Νοε 21, 2011 3:22 pm

blackrose

blackrose
1. Επικεντρωσου στη σχεση σου και στην συμπεριφορα του αντρα σου.
2.Ξεγραψε ΕΣΥ την πεθερα απο το μυαλο,την ζωη σου.
3.Δωσε χρονο στον εαυτο σου.Χαλαρωσε κοντα στο γιο σου.ειναι το δωρο σου.
4.Μη το βαλεις κατω.Περασες τοσα ,Ηταν διπλα σου ο αντρας σου.Θα ερθει και παλι...Αν σ αγαπαει ΕΣΕΝΑ,ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ...θα το καταλαβεις και τωρα. Αν θελει να 'βυζαινει' ακομα και δεν μπορει χωρις τη μανα του ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..κ αυτο θα φανει.
5.Μεινε χωρια του ενα διαστημα.Ετσι θα ηρεμησετε και οι δυο.θα φυγει η πιεση.θα σκεφτειτε καθαρα.θα σεβαστειτε την κατασταση.θα παρετε πιο σωστες αποφασεις.
Να εισαι ο εαυτος σου,ξεγραψε την την κυρια,ισως τν πειραζει να γνωριζει οτι εχεις δικιο,επειδη ειναι η μανα του η γυναικα που δημιουργει τετοια κατασταση.
ΧΑΛΑΡΩΣΕ,ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΜΗ ΚΟΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΩΤΟ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις