26 Απ: Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? Τρι Αυγ 02, 2011 12:01 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
-ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 16
stefy έγραψε:-ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!
katarina έγραψε:Ναι αλλά εγώ όταν του το πα αυτό που ειπες κ εσυ μου είπε οχι κ δεν έχω ανάγκη να δω τσόντες λες κ ειμαι κανα παιδακιstefy έγραψε:Κοριτσια εγω οταν ήμουν εγκυος επειδη καναμε πολυ σπανια.... καποια στιγμη του το πα μεταξυ σοβαρου και αστειου!!! "Αγαπη μου υπομονη... 9 μηνες ειναι θα περασουν... Στα δυσκολο τρβακα και καμια... χμ ... όλες καταλαβατε..."! Και το ελεγα και το εννοουσα και το ευχομουν κιολας απο το να με απατησει γιατι αυτο ειδικα στην περιοδο εγλυμοσυνης μου δεν θα το συγχωρουσα ποτε και για κανενα λόγο και θα με καταρρακωνε κιολας. Ωστοσο από την άλλη θα με χαλουσε να τον επιανα στα πρασα... Να μαθει να εχει τακτ!!!!
Απορώ πως το παιρνετε όλες τόσο ψύχραιμα!!!! Προσωπικά με ενοχλεί η κοροιδία,πες μου ρε συ οτι εχεις καυ... και οτι θες να δεις τσοντα η δεν ξερω γω τι μη μου το παιζεις κινέζος!Κ το ότι ντράπηκε το ακούω βερεσέ όταν τα κανε δεν ντρεπόταν που θα το βλεπα μετα?athina24 έγραψε:να ρωτησω κατι τα κοριτσια που ενοχλουνται....σας ενοχλει η ταινια ή το οτι αυτο γινετε κρυφα?
stefy έγραψε:-ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!
fratzolaki έγραψε:Και πως γυρνάω το κεφάλι μου και τον βλέπω να "χαιδεύει ττο φιδάκι του" πάνω από το κεφάλι μου, πίσω από το κρεββάτι!!!Κάγκελο κ εγώ, κάγκελο και το μωρό μου!Το δε φίδι, ψόφησε μεμιας!
giouli73 έγραψε:fratzolaki έγραψε:Και πως γυρνάω το κεφάλι μου και τον βλέπω να "χαιδεύει ττο φιδάκι του" πάνω από το κεφάλι μου, πίσω από το κρεββάτι!!!Κάγκελο κ εγώ, κάγκελο και το μωρό μου!Το δε φίδι, ψόφησε μεμιας!
Να σαι καλά βραδιάτικα.
Εσύ είπες ότι όλες έχουμε κάποια στιγμή ή η κοπέλα που είπε για την σαλάτα? Πάντως εγώ έφαγα την ντοματούλα μου και δεν στη ρίχνω. Εγώ έχει τύχει να δω, πότε μ αρέσει πότε το βαριέμαι και το κλείνουμε. Ρε κορίτσια μ αρέσει που έχουν και σενάριο. Άμα ξαναδώ ποτέ με τον άντρα μου θα του πω κάτσε θέλω να δω τι θα γίνει στο τέλος. και θα μου απαντήσει τι θες να γίνει θα του πάρει π.... και μετά θα την πη....
elenidek έγραψε:giouli73 έγραψε:fratzolaki έγραψε:Και πως γυρνάω το κεφάλι μου και τον βλέπω να "χαιδεύει ττο φιδάκι του" πάνω από το κεφάλι μου, πίσω από το κρεββάτι!!!Κάγκελο κ εγώ, κάγκελο και το μωρό μου!Το δε φίδι, ψόφησε μεμιας!
Να σαι καλά βραδιάτικα.
Εσύ είπες ότι όλες έχουμε κάποια στιγμή ή η κοπέλα που είπε για την σαλάτα? Πάντως εγώ έφαγα την ντοματούλα μου και δεν στη ρίχνω. Εγώ έχει τύχει να δω, πότε μ αρέσει πότε το βαριέμαι και το κλείνουμε. Ρε κορίτσια μ αρέσει που έχουν και σενάριο. Άμα ξαναδώ ποτέ με τον άντρα μου θα του πω κάτσε θέλω να δω τι θα γίνει στο τέλος. και θα μου απαντήσει τι θες να γίνει θα του πάρει π.... και μετά θα την πη....
χαχαχα αυτό με το σενάριο που το βάζεις? εμ τους διαλόγους που έχουν? είναι όλα τα λεφτά!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης