151 Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Τετ Αυγ 31, 2011 4:23 am
anastazia
Πανταχού παρούσα!
αααααααααααααα ναι ξεχασα θα την επιανα απο τα μαλλια κ θα την εβαζα να τα γλειψει πριν την πεταξω απο το μπαλκονι!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αααααααααααααα ναι ξεχασα θα την επιανα απο τα μαλλια κ θα την εβαζα να τα γλειψει πριν την πεταξω απο το μπαλκονι!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
aggeliki5579 έγραψε:Το πολύ-πολυ η πεθερά να πάει σε καμιά χαρτορίχτρα
Το εχει κανει ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ή ετσι ειπε τουλαχιστον...τον πρωτο καιρο...
΄΄Σε εχουνε δεσει αγορι μου και δεν μπορεις να λυθεις,μου το ειπανε στα χαρτια΄΄
Και της απανταει ο αντρας μου..΄΄πολυ τηλεοραση βλεπεις΄΄
Φαντάζομαι την πεθερά σου κάπως έτσι. Μήπως είναι και στα ίδια κυβικά? Αγαπημένη ταινία σίγουρα οι μάγισσες της σμύρνης
πραγματικα συγκινουμε που σε αγαπαει ο αντρας τοσο πολυ!!! ειδες που ολα φτιαξανε???? απλα στεναχωριεμαι πολυ σε τετοιες περιπτωσεις γι αυτον που στο τελος δεν μιλαει με τους γονεις του! δεν μπορω να φανταστω ποσο χάλια μπορει να νιωθουν οταν βλέπουν οτι η αλλη μερια τους αγκαλιαζει σαν παιδι τους ενω η δικη του τους δημιουργει προβληματα! κριμα γι αυτα τα παιδια!! δεν μπορω να τις καταλαβω αυτες τις μανες με τιποτα!! δεν θες κυρα μου να ειναι ευτυχισμενο το παιδι σου!!! τελοσπαντων !! αλλο κακο να μην σας βρει!!μακρια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mirantini στις Τετ Αυγ 31, 2011 1:06 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mirantini στις Τετ Αυγ 31, 2011 1:06 pm, 1 φορά
τέλος πάντων...... έλεγα πως αυτή η ποολυυυ καλή πεθερούλα υπάρχει περίπτωση να φοβάται μη τυχόν και της φας τον 2ο άντρα..... αφου διαφέρετε μόνο 9 χρόνια.... ενώ εκείνη είναι μεγαλύτερή του....
κοίτα.... μην ξαφνιαστείς αν τ΄ακούσεις κι αυτό, όταν βαρεθεί και δεν βρίσκει με τι να ασχοληθεί.... εσένα θα έχει πρόχειρη.....
και το τζακ ποτ καλή μου, το έχεις πιάσει εσύ εδώ και καιρό.... απο μένα ζητάς τα νούμερα ? εγώ πήρα στυλό και έγραψα εκει που δεν πιάνει μελάνι, κάτι χρόνια τώρα....
aggeliki5579 έγραψε:τέλος πάντων...... έλεγα πως αυτή η ποολυυυ καλή πεθερούλα υπάρχει περίπτωση να φοβάται μη τυχόν και της φας τον 2ο άντρα..... αφου διαφέρετε μόνο 9 χρόνια.... ενώ εκείνη είναι μεγαλύτερή του....
κοίτα.... μην ξαφνιαστείς αν τ΄ακούσεις κι αυτό, όταν βαρεθεί και δεν βρίσκει με τι να ασχοληθεί.... εσένα θα έχει πρόχειρη.....
και το τζακ ποτ καλή μου, το έχεις πιάσει εσύ εδώ και καιρό.... απο μένα ζητάς τα νούμερα ? εγώ πήρα στυλό και έγραψα εκει που δεν πιάνει μελάνι, κάτι χρόνια τώρα....
δεν το ειχα σκεφτει αυτο...λες η τρελεγκο να νομιζει κατι τετοιο? καθολου απιθανο...δεν παιζεται η γυναικα...απο χθες σκεφτομαι συνεχεια τα σκηνικα που μου εχει κανει(τα ειχα ξεχασει τα πιο πολλα) και δεν ξερω πλεον αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω...θα μπορουσα να γραφω για μερες...
αν είναι να τα γράψεις, να έρθω να σε βοηθήσω.... σου έχω κάτι ιστορίες !!! Φώσκολος και πάνω...
Φαντάζομαι μούτρα η πεθερά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης