51 Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Δευ Οκτ 03, 2011 2:22 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΘΕΜΑ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΒ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ! ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ! ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΞΑΝΤΛΙΙΤΕ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ.....ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ..........ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΠ ΕΞΩ.....ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΥΡΙΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑ......ΤΟΥ ΛΕΩ! Μ ΑΚΟΥΣ?????? ΕΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ.....ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΕΝΑ T-SHIRT ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΚΟΤΣΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΝΑ ΣΙΔΩΡΟΣΩ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΤΟΙΜΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ (ΜΗΝΑΣ ΛΟΧΕΙΑΣ) ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΛΑΤΥ! ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΒΗΚΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΜΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΕΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ......ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ......ΜΑ ΚΛΑΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ! ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΝΤΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΩ!ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΑ ΑΦΗΣΩ! Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ! ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΟΣΟ ΕΓΩ???? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ???Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΛΑ ΠΙΣΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ???ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ......
Εμενα μου ακουγεσαι περα για περα φυσιολογικη. Εχεις 4 παιδια,εννοειται θα εχεις νευρα,ενταση,κουραση...και πιο μαλλι?και ποιο "φτιαξιμο"???Εσυ λογικα δεν εχεις χρονο ουτε για κατουρημα,δεν αστειευομαι ειμαι σιγουρη οτι και αυτο το εχει ρυθμισει το σωμα σου συμφωνα με τα παιδια.
Τελος θα σου πω οτι προσωπικα μονο σεβασμο μπορω να δειξω σε μια πολυτεκνη μανα (καλα και σε μας τις υπολοιπες,αλλα εσας λιγο παραπανω). Κ δεν θα μπορουσα ποτε να πω "εχει αφησει τον εαυτο της,παραμελει τον αντρα της"...εισαι και λεχωνα,πλακα κανουμε τωρα?
Υποθετω (γιατι δεν εχω 4 παιδια) οτι μετα την λοχεια οταν ξεπεταχτει κ το μικρο καπως θα τα καταφερεις,εδω μεγαλωνεις 4 παιδια ενα μαλλι δεν φτιαξεις? Ειναι σπουδαιο αυτο που κανεις,τα κομμωτηρια κ τα νυχια -με το συμπαθειο- αλλα ειναι αστειοτητες μπροστα στα υπολοιπα. Μας φτιαχνουν το κεφι αλλα μην τρελλαθουμε τωρα...
bou-boukitsa έγραψε:
κοιτα εγω νομιζω πως ειναι φυσιολογικο να τα ΄΄παιζεις΄΄ καποιες στιγμες..οχι εσυ ..ολες μας!..
οι περισσοτερες περιγραφες απο κοπελες που λενε πωε ναι ειναιν και γυναικες..και βρηκαν το ρυθμο για ολα...και δεν ειναι μονο μανουλες..κλπ...κλπ ειναι εχοντας 1 παιδι..εσυ εχεις 4!!!
μετα το πρωτο βρησκεις πιο ευκολα τον ευατο σου...ενα παιδι ευκολα το αφηνεις καπου..γιαγιαδες.γνωστους...γυναικα....εχεις πιο πολυ χρονι για σενα..οσο ειναι κιολας μωρο ειναι ακομη καλυτερα..μπορεις να ζεις τη ζωη που ειχες πρην...να βγαινεις ...να ντυνεσαι..να κανεις τρελιτσες με τον αντρα σου....
μετα ομως μεγαλωνει..οι απαιτησεις αλλαζουν...καταλαβαινει ..εχει αποψη..θελει το χρονο του..ερχεται και ενα δευτερο...
2 παιδια πιο δυσκολα τα ακουμπας καπου για να εχεις προσωπικο χρονο....και αντε τα βρισκεις παλι και ολα καλα...
αν ερεθι τριτο χανεις το μπουσουλα παλι...2 χερια εχεις ...το τριτο?..δεν μπορεις να ελεγξεις τα παντα μονη σου...και ποιος θα στα κρατησει π.χ. να πας διακοπες...
τωρα στα 4 εχεις φτασει στο οριο και των δυο γονιων..απο 2 χερια ο καθενας...αρα χρειαζονται 2 γονεις για να εχεις ισσοροπια...για να εχεις χρονο ακομη πιο δυσκολο...
τωρα για 5,6, και πανω παιδια απλα δεν εχω λογια...ηρωες...
οποτε τα λογια ειναι ευκολα..
ολες εχουμε πει εγω δεν παραμελω τον ευατο μου..και δεν ειμαι μονο μαμα αλλα και γυναικα..κλπ...
ομως σε καθε φαση της ζωης ειναι διαφορετικα
και ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...!!
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΙΣΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΜΑΔΕς ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΛΑ ΤΑΒ ΑΛΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩς!!
αυτο με τα χερια που λες τελικα ποσο σοφο ειναι? η καρδια μας τα χωραει ολα τα παιδια αλλα χρειαζονται και τα ρημαδια τα χερια..
(παω να διαβασω κ τις υπολοιπες απαντησεις τωρα )
υγ α και που'σαι kathrinkaterina?την κοπελιτσα την ομορφη θα την κοιταξει ενας αντρας...ανεξαρτητα απο το ποσα παιδια εχει και απο το ποσα κλαμερ φοραει η γυναικα του,νορμαλ ειναι και αυτο.Κ συ μπορει να χαζεψεις εναν νοστιμο (αν προλαβαινες δλδ )