126 Απ: Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; Τρι Νοε 01, 2011 7:19 am
????????
Επισκέπτης
mommy12585 έγραψε:etoile! έγραψε:Kastallia έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα πεθερικά μου...το πρόβλημά μου με το συγκεκριμένο θέμα των επισκέψεων αφορά τη νοοτροπία της τοπικής κοινωνίας που δεν έχουν τη συνηθεια να μην επισκεπτονται τη λεχωνα και το μωρο μεχρι να σαραντισει.Δεν είναι ενας και δυο είναι όλοι που με το που γεννας, καλοπροαίρετα σου'ρχονται στο σπίτι και το χειρότερο, κορίτσια, ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ OI περισσότεροι.Εκεί που θηλάζεις ή εχεις πέσει να κοιμηθείς λιγο ή τρως εξαντλημένη απο την αϋπνία, ντριν το κουδούνι...τι να κανεις εκεινη την ώρα...να τους διώξεις στην ψυχρα; Σε κάποιους που με βολεψε εκανα την κοιμισμένη και μου έτυχε αυτο λιγες φορες να εχει κοιμηθει ο μικρος και μολις ακουσα το κουδουνι ξαπλωσα και με βρηκε ο αντρας μου με τα ματια δηθεν κλειστα και δε με ενοχλησε... δεν ειναι παντα όμως εφικτο!Τσακωθηκαμε πολλες φορες με τον αντρα μου γι'αυτο, γιατι εγω δεν ειμαι απο δω και δεν εχω αυτη τη νοοτροπία και δεν ειναι μονο η υγεια του μωρου ειναι και η δικη σου ευθραυστη ψυχικη ισορροπια εκεινες τις πρωτες μερες βρε παιδι μου...δεν ειχα ορεξη για πολλες κουβεντες και βλακειες!Τωρα ειμαι 3 μηνων εγκυος και το σκεφτομαι αυτο το θεμα...σκεφτομαι τον τροπο πώς να το ανακοινωσω σιγα σιγα με τροπο απο τωρα να μη συμβει κατι αναλογο και στο δευτερο με το καλο.Τι να πεις!Εγω παντως ακομα και σε αυτες που μου ηρθαν την πρωτη μερα που γυρισα απο το μαιευτηριο (ναι, καλα διαβαζετε!) δεν πηγα επισκεψη πριν σαραντισουν!Αλλά ο κοσμος εδω στο συνολο το βλεπει αλλιως! Θα΄θελα και γω μια συμβουλη αν εχετε...
Εγω βασικα δε θα ανοιγα την πορτα!!!Ηδη εχω σκεφτει οτι αν μου ερχεται η πεθερα οποτε γουσταρει και χτυπαει, δε θα ανοιγω!!! Και ο αντρας μου ας πιει ξυδι αμα ενοχληθει!!! Ή ας κατσει εκεινος σπιτι να θηλαζει και να εχει και τον καθε ξεκαρφωτο μεσα στη μεση!!!
Παντως τελικα εχουμε ολες τα ιδια προβληματα πανω κατω!! Εγω μενω και στην ιδια πολυκατοικια , οποτε καταλαβαινετε τι εχω να τραβηξω...
Εδω της λες οτι θα γεννησω νωριτερα και ο μικρος ειναι 2200 και φοβαμαι που θα ειναι αδυναμος και αυτη ασχολειται με το αν θα χαλασει το χατηρι στην εγγονη της!!! Τι να πεις λοιπον!!!!
Αραγε βρε κοριτσια αυτες ανέχονταν απο την πεθερα τους να κανει κουμαντο;;; Η δικια μου παντως πηγαινε επισκεψη στην πεθερα της 1 φορα την εβδομαδα και αν (και εμεναν πολυ κοντα!!), και μου το παιζει εμενα τωρα δηθεν!!!
Η αδερφή μου μένει στην ίδια πολυκατοικία με τα πεθερικά της. Όταν χτυπάνε την πόρτα και δε θέλει, δεν τους ανοίγει..αλλά επιμένουν. Πριν μέρες ήταν στη κουζίνα η αδερφή μου με απορροφητήρα ανοιχτό και δεν άκουγε, μαγείρευε και γυρίζει και βλέπει την πεθερά της! εκτός του ότι την κατατρόμαξε της είπε ε δεν άνοιγες και μπήκα...(έχουν και κλειδί). Ότι και να τους κάνεις και να τους την πεις δε θα καταλάβουν ποτέ, μάλλον δε θέλουν να καταλάβουν!!
Εγω αγαπη δεν εδωσα κλειδι !!!! Ηταν ο ορος μου για να μεινω στο σπιτι!!!!