26 Απ: Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; Κυρ Οκτ 02, 2011 1:20 pm
kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
etoile! έγραψε:Με τον αντρα μου ειχα αυτη τη συζητηση τον Ιουνιο...
επανάληψη, μήτηρ μαθήσεως.....
... οποτε απο τον Σεπτεμβρη που θα ξαναρχισουν σχολειο θα πει στη μανα του .... Ε,περιμενα να δω ποτε θα τα πει... Σημερα συνειδητοποιησα οτι δε προκειται να πει τιποτα,
δώστου χρόνο και θα τα πει. μόλις δει τί κούτσικο θα είναι το μωρό θα πάρει χαμπάρι ότι είναι και ευαίσθητο και δε επιτρέψει και ο ίδιος τις επισκέψεις.
Ε,οταν θα ερθει η στιγμη θα μιλησω μου λεει.
καταλαβαίνουν, μη νομίζεις. απλά δεν είναι στο DNA τους να ασχολούνται με κάποια πράγματα πριν έρθει η ώρα τους...
Αλλα εγω ειμαι τρελη. Θα βγαζω το τηλ απο την πριζα, δε θα ανοιγω πορτες μου φαινεται και σε οποιον αρεσει...
κάντο!άμα δεν βλέπεις άλλη λύση...
Και ειναι δυνατον να θεωρει νορμαλ να μου ερχεται ο κοσμος επισκεψη και εγω να εχω μονο του το μωρο στο δωματιο , να μη τους αφηνω να το δουν και να πινω ανεμελα καφε στο σαλονι;;;;
ασχολίαστο...να'χαμε να λέγαμε....
Και βαρεθηκα την ατακα οτι θα το βαλω στη γυαλα. Αφου σκεφτομαι να της απαντησω οτι ναι θα το βαλω, εσυ τι ζορι τραβας;;;
πες της το!!!!!! άμα χρειαστεί θα το κάνω κι αυτό για το καλό του παιδιού μου! ήρεμα και με βλέμμα αθώο και θα το καταλάβει με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ ότι το εννοείς 1000000000%
Μου τη δινει στα νευρα αυτη η ατακα, μου τη λεει απο πριν μεινω εγκυος και με κανει ηφαιστειο.
το έχει πάρει χαμπάρι γι'αυτό στο λέει συνέχεια. η ατάκα του γιατρού κολλάει εδώ!!!