426 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #12!! Πεμ Νοε 03, 2011 11:18 pm
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αλικάκι!!!!!!!!!!! Τί κρίμα το ζουζούνι σου!!!! Περαστικά σας!
Ο κλέψας, του κλέψαντος...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αλικακι έγραψε:Καλημέρα κι από μένα!!!!
Έπεσε ο μικρούλης μου και χτύπησε..κι ενώ του έβαλα αμέσως βούτυρο "χάρηκα" που δεν πρίστηκε και απλά του έμεινε ένα σημαδάκι...πολλές ώρες μετά, όμως, του έκανε ένα μικρό αιμάτωμα και πρίστηκε όλο του το μάγουλο.Ο παιδίατρος μου έδωσε μια αλοιφή φυτική που θα απορροφήσει το αιμάτωμα...
Επίσης,χτες το μεσημέρι 12 η ώρα,μπήκαν κλέφτες σε 2 μικρά διαμερίσματα της πεθεράς..το ένα κατοικείται και πήραν της γιαγιούλας χρυσαφικά..μου φαίνεται ότι μ'αυτήν την πείνα που πέφτει υπάρχει έξαρση...
Αυτά τα καλά νέα από μένα.....
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι!!!!!!!!!!! Τί κρίμα το ζουζούνι σου!!!! Περαστικά σας!
florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι!!!!!!!!!!! Τί κρίμα το ζουζούνι σου!!!! Περαστικά σας!
Καλημέρα Ματίνα!
που χάθηκες εσύ;
manoula_24xr έγραψε:Tα ιδια ενιωθα κ γω χτες για τα τελευταια γεγονοτα,αλλα στην τελικη ο πρωθυπουργος ειναι ο μονος,ο οποιος ειχε τα κοτσια να βγαλει στη φορα το ελληνικο χρεος κι να παραδεχτει τη καταντια της χωρας.Ναι μπορει να νιωθει περηφανος για το οτι τουλαχιστον αυτος προσπαθει-ισως με λαθος τροπους-να σωσει μια χωρα,οταν τοσα χρονια οι υπολοιποι απλως την χανταακωναν κ τρωγαν τους καρπους της σαν να μην υπαρχει αυριο.Κι αποφασισε αυτος να κανει κατι.Δυστυχως το κανει με λαθος τροπους κι δν το καταλαβαινει.Πρεπει ομως να παραδεχτουμε οτι παλευει.
Καλημεραααααααα
manoula_24xr έγραψε:Tα ιδια ενιωθα κ γω χτες για τα τελευταια γεγονοτα,αλλα στην τελικη ο πρωθυπουργος ειναι ο μονος,ο οποιος ειχε τα κοτσια να βγαλει στη φορα το ελληνικο χρεος κι να παραδεχτει τη καταντια της χωρας.Ναι μπορει να νιωθει περηφανος για το οτι τουλαχιστον αυτος προσπαθει-ισως με λαθος τροπους-να σωσει μια χωρα,οταν τοσα χρονια οι υπολοιποι απλως την χανταακωναν κ τρωγαν τους καρπους της σαν να μην υπαρχει αυριο.Κι αποφασισε αυτος να κανει κατι.Δυστυχως το κανει με λαθος τροπους κι δν το καταλαβαινει.Πρεπει ομως να παραδεχτουμε οτι παλευει.
Καλημεραααααααα
ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου.εγω μπαινω εδω μεσα για να ξεχαστω απο τα προβληματα που εχουμε σαν κρατος και τα οποια εχουμε σαν οικογενεια.δεν μπορω την ιδια κατασταση και εδω μεσα.το ξερω πως αφορουν ολους γιατι προκειται για το μελλον των παιδιων μας,αλλα και λιγο να χαμογελαμε βρε κοριτσια.mamamatina έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Δεν θέλω καθόλου να συζητήσω ούτε καν να σκέφτομαι την κατάστασή μας! Άλλο θέμα παρακαλώ...
mamarena έγραψε:Καλημερα!!!
Ξυπνησα και ειμαι μονη... Ο μικρος στον παιδικο σταθμο.. ο αντρας μου εφυγε για να κοψει ξυλα για το τζακακι μας.. Εφτιαξα καφεδακι..το τζακι μας καιει... Ολα ομορφα...
Αρνουμαι σημερα να σκεφτω το μελλον μας.. αρνουμαι σημερα να σκεφτω οτι δεν δουλευω!! Αρνουμαι να σκεφτω οτι ενω απο το καλοκαιρι συζηταμε για δευτερο παιδακι, καθε μηνα το αναβαλλουμε γιατι φοβομαστε πως θα τα βγαλουμε περα οικονομικα... Αρνουμαι σημερα να σκεφτω οτι δεν ειναι ολα τελεια στη ζωη μου!!!
Ολα ειναι τελεια.. Εχουμε την υγεια μας.. Εχω τον καλο μου τον αντρα που οσο μεγαλωνει γινεται ολο και πιο τελειος.. εχω το ευλογημενο αγορακι μου...και εχω τον καφε και το τζακι μου!!!
Τι αλλο να ζητησει κανεις????
Καλημερα!!!!!!!!!!!!!
παραλυωωωωωωωωωωωωωωωωωmamarena έγραψε:mamavivo μενω στην Ευβοια...
Ευλογημενος τοπος...
Ελα! Φτιαχνω ζεστη σοκολατα!!! Αν θες ψηνουμε και καστανα!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης