926 Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Τετ Δεκ 28, 2011 10:14 am
zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Mama Pupa έγραψε:Αστα Zouzou μου.Πικρα!!!
σιγουρα στη φαση που εισαι
κοριτσι μου εννοειτε οτι αυτο δεν ειν αι και το πρωτο σου μελημα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mama Pupa έγραψε:Αστα Zouzou μου.Πικρα!!!
Η κουραση tsiph μου πιστευω οτι παιζει ρολο.Αλλα θα μου πεις κι εμεις ψοφιες δεν ειμαστε?tsiph έγραψε:Όχι βρε ζουζού μου τι να παρεξηγηθώ;;; Εγώ το άρχισα εξάλλου! Εγώ πάλι θέλω αλλά ο σύντροφος είναι όλο κουρασμένος... Βέβαια δεν έχει άδικο, 2 δουλειές και σχολάει από τις 1 μέχρι τις 4 το βράδυ. Αν κάνω κ'ίνηση θα ανταποκριθεί αλλά βαρέθηκα να το ζητάω εγώ συνέχεια. Πλέον το άφησα το θέμα στη τύχη του να δω που θα τραβήξει... Μέσα στη μέρα είναι συνέχεια τρυφερός όλο αγκαλιές και φιλιά αλλά μέχρι εκεί. Ρε κορίτσια μήπως είμαι σεξομανής τελικά;;;; Να θέλω εγώ και όχι αυτός; Αλλά από τον Σεπτέμβρη μέχρι τώρα άντε να έχει γίνει 6-7 φορές...
Tsiph μου δεν εχουμε χωρισει επισημως,απλα έφυγε για πρωτη φορα 41 μερες μετα τη γεννα, γυρισε και στους 3 μηνες του μωρου εφυγε οριστικα. Ας ειναι καλα η μανα του, ο πατερας του και οαδερφος του και η νυφη του. Εκει μενει τωρα.tsiph έγραψε:μαμα πούπα αν επιτρέπετε επειδή είμαι λίγο ξανθιά αν και κοκκινομάλλα, έχετε χωρίσει;
candycandy να σου πω κοριτσι μου καποια πραγματα που τυχαινει να γνωριζω. Και να αργησεις λιγο ακομη την κρεμα, κακο δεν ειναι, μικρο ειναι το μωρο σου, καλυτερα προς το τελος του 6ου μηνα να γινεται η εισαγωγη ωστε το πεπτικο τους να ειναι πιο ωριμο. Αν θηλαζεις κιολας, οταν μπει στον 7ο.Η αποστειρωση με την εισαγωγη των στερεων τροφων λαβαινει τελος, καλο πλυσιμο με σαπουνι και νερο, τιποτε αλλο. Η καλυτερη αρχη για ενα μωρο ειναι να φάει τροφες που τρωμε κι εμεις δηλαδη φρουτοκρεμα, μετα λαχανικα και τελευταια την κρεμα δημητριακων μετα απο 20 ημερες. Τώρα αν θελεις να αρχισεις με κρεμα, πάρε της ΝΟΥΝΟΥ το ριζαλευρο το σκετο ομως, οχι με βανιλια, αλλιώς ριζάλευρο με βανίλια μονο η ΝΕΣΤΛΕ εχει χωρις ζαχαρη. Η Frezylac εχει βιολογικο ριζαλευρο ολικης αλεσης χωρις ζαχαρη.Εγω στη δικια μου θα δωσω κρεμες βιολογικες γερμανικες HOLLE χωρις ζαχαρη και χωρις γαλα και χωρις γλουτενη και επισης απο τον 8ο κατσικισιο γαλα σε σκονη που τα παραγγελνω μεσω ιντερνετ απο το ecobaby.gr. Ριζαλευρο,Κεχρί, ντίνκελ και αργοτερα μουσλι και 3 δημητριακα. Ο,τι αλλο θελεις, εδώ ειμαστε!!candycandy έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!! ΕΔΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8ΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ(ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 5-1),ΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ?ΕΓΩ 8Α ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ? ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΤΕ?ΤΑ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΝ 6ο...ΠΩΣ 8Α ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ, 8Α ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ?
zouzou11 έγραψε:επισης και μ'εμενα εχεις το ιδιο γυμναστηριο.αληθεια πως σας φανηκε?
Tsiph αυτο προσπαθω να σκεφτομαι κιας ποναω που το αγγελουδι μου μεγαλωνει χωρις μπαμπα.Απτο στομα σου και στου Θεου το αυτι...tsiph έγραψε:μαμά πούπα έχω μια αρχή στη ζωή μου. Ότι γίνεται είναι ΠΑΝΤΑ για καλό... Μόνο αυτο θα πω...
tsiph έγραψε:μαμά πούπα έχω μια αρχή στη ζωή μου. Ότι γίνεται είναι ΠΑΝΤΑ για καλό... Μόνο αυτο θα πω...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης