251 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20011 !!! Σαβ Δεκ 17, 2011 7:18 am
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eγω παντως γεννησα σε δημοσιο κ το πηρα το επιδομα τοκετου βρε κοριτσια..1006 ευρω ηταν!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χιονατουλα εγω καμια βδομαδα μετα την καισαρικη εβαζα μπεταντιν και αυτοκολλητη γαζα.μετα που την εβγαλα δεν ξαναεβαλα τιποτα.tattooed_snowhite έγραψε:χοπ χοπ χοπ! καλησπερα και απο εμας!
καλα Λαμπρουλητα τι μπεμπαρος ειναι αυτος?? να σου ζησει κοριτσαρε!
Λοιπον κοριτσια να ρωτησω οσες εκαναν καισαρικη με πλαστικη -χωρις ραμματα- οταν βγαλατε την γαζα βαζατε τιποτα επανω πχ. μπεταντιν?
σημερα με εχει γονατισει στον πονο η τομη, τοσες μερες ημουνα κομπλε και δουλειες και απ'ολα και ξαφνικα τσουπ?
η τσουπρα μου εχει το ονομα αλλα δεν εχει τη χαρη! ανταρτισσα και κουραφεξαλα αυτη κοιματε 5 ωρες σερι, τρωει 100 μλ. και αυτο ηταν
κοιμομαστε και εμεις κανονικοτατα !
ποια κοριτσακια περιμενουν να γεννησουν?
Βασουλακι μου πως εισαι?
φιλια σε ολες!
σε γενικες γραμμες ειμαστε πολυ καλα.5ωρα δεν κοιμομαστε αλλα 3-4 σιγουρα.tattooed_snowhite έγραψε:θενξ στεφανακι! εσεις πως ειστε? δοκιμασατε το μει ται?
δεν ξερω.αν δεις βιντεακια που εχει δειχνει πολυ μικρα μωρακια.αλλα ουτως η αλλως θα το χαρουμε νομιζω πιο πολυ οταν φτιαξει ο καιρος οποτε θα εχει γινει μια μεγαλη ανταρτισσα!!!!!!!!!!!!tattooed_snowhite έγραψε:πολυ καλα! και ελευθερια κινησεων εχεις και μια χαρα!
και γω θα ηθελα να παρω αλλα τωρα λιγο χλωμο ! ουτε 2,400 δεν ειναι το σκατουλι , θα την ψαχνω μεσ 'το σλινγκ
tatianoula έγραψε:χιονατουλα εγω που εκανα καισαρικη ΔΕΝ εβαζα απολυτος τιποτα ειχα την γαζα κ οταν την εβγαλε ο γιατρος μου στο νοσοκομειο απλα μου εβαλε μπεταντιν κ δεν ξανα εβαλα ποτε τιποτα...να προσεχεις μην σηκωνεις βαρια πραγματα κ μην σκυβεις αποτομα..
Χρυσα χαρηκα για την γνωριμα...να μεγαλωσουν τα μωρακια μας να βγουμε κ για καφεδακι....
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!κοιμαστε ολες???εμενα κοιμουνται οι 2 αντρες μου αγκαλια απο τις 9.30 και απολαμβανω εναν καφε χαζευοντας τους!!!
ναι εκμεταλλευομαι τα σ.κ που καθεται ο μπαμπας μας και του τον πασαρω!!!tatianoula έγραψε:stefaniandreas έγραψε:καλημερα!κοιμαστε ολες???εμενα κοιμουνται οι 2 αντρες μου αγκαλια απο τις 9.30 και απολαμβανω εναν καφε χαζευοντας τους!!!
Γεια σου Στεφανια....καφεδακι καφεδακι ε...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης