351 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20011 !!! Τρι Δεκ 20, 2011 3:14 am
pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Τέλεια Αθηνά! Βάλε μας και το επίσημο σετάκι σας να ζηλέψουμε λίγο χαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pumpkin έγραψε:Τέλεια Αθηνά! Βάλε μας και το επίσημο σετάκι σας να ζηλέψουμε λίγο χαχα
ardo έγραψε:Εμάς βρε κορίτσια βγήκε ολίγον δυσκοίλια η σεξομπουμπού, σήμερα της έβαλα κλυσματάκι και ξαλάφρωσε. Αυτό ξεκίνησε από όταν ηπιε το πρώτο ξένο γεύμα (Νοβαλάκ), μετά το αλλάξαμε σε Νοβαλάκ ΙΤ (εννοείται είναι για την δυσκοιλιότητα) αλλά και τώρα ..."δεν" !!!Είπε η ντόκτορ να το αφήσουμε μία εβδομάδα για να προσαρμοστεί το σώμα της στα νέα δεδομένα, και το βλέπουμε....
Σκατοκουβέντα μεσημεριατικα!!!
ki egw etsi thn koimizw ola ta paidia dhladh etsi ta eixa ti na sou pw 3 mhnwn pou tous ala3a dwmatio den eixa kanena provlhma )pumpkin έγραψε:Εμείς πάλι το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα οι 3 μας
Με προστασία πάντα μην του δώσουμε καμιά ξεγυρισμένη χαχαχ
Τον θηλάζω ξαπλωμένη και κοιμάμαι και εγώ και αυτός μια χαρά
Τώρα σωστό, λάθος τι να πω και εγώ.Έχω διαβάσει πολλά για τα οφέλη του να κοιμόμαστε μαζί με το μωρό, αλλά θα δείξει στην πράξη πόσο εύκολο θα είναι να αποχωριστούμε πιο μετά
stefaniandreas έγραψε:καλημερα και απο μας!!!!εμεις που σαραντιζουμε σε λιγες μερες λετε να μας ξεχασαν οι κολικοι η μπορει να εμφανιστουν και τωρα???
Carrie έγραψε:stefaniandreas έγραψε:καλημερα και απο μας!!!!εμεις που σαραντιζουμε σε λιγες μερες λετε να μας ξεχασαν οι κολικοι η μπορει να εμφανιστουν και τωρα???
Στεφανία ρώτησα τον παιδίατρο μας γιατί ούτε εμείς έχουμε και μου είπε εφόσον δεν έχουμε ως τώρα είναι λίγο απίθανο να μας πιάσουν από εδώ και στο εξής
mmairula έγραψε:ti kanete koritsia dennhsame oles? h exei meinei kamoia.emeis ola kala h mkrh pernei varos mono 8hlasmo thn exw kai xamogelaei kanonika molis ths milaw.Ayrio8a th paw volta me tokarotsaki mias kai thn evgaza monno sto sling.Oyte emeis eixame kolikous telika gia to sarantisma prepei na kleisoyme rantevou? gt den8umamai filakia se oles
evvi έγραψε:καλε εσεις??? το 20.011 ειστε εσεις??? πωπω πολυ προχω!!!!!!!!
kikitso έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ!!
ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ!!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.ΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΩΡΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΧ. ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΣΠΙΤΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑ!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΟΥΝΤΖΟΣΕ....ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:Καλημερουδια! Τατιανουλα μου επειδη μου ματωνουν ευκολα οι θηλες , στα 2 ταισματα στηθους 10λεπτα πχ εχουν γινει χαλια, τραβαει η μικρη αβερτα! Της βγαζω με το θηλαστρο 2 γευματα και μια στηθος , απο σημερα ειπα ανα 3ωρο να της δινω λιγο στηθος και μετα συμπληρωμα.. Δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω δοκιμασει τα παντα!
kikitso έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.ΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΩΡΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΧ. ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΣΠΙΤΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑ!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΟΥΝΤΖΟΣΕ....ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
tatianoula έγραψε:kikitso έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κικη και΄'γω ξερω οτι μετα πρεπει να πας σε 3 σπιτια...Κ τι πρεπει να σου δωσουν???κατι ακουσα για ζαχαρη για να ειναι γλυκια η ζωη του κ κατι άλλα,, αλλά δεν ειμαι σιγουρη..........
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης