Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

101Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 2:47 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
agapi mou, den apefuga tipota, oute faskw k antifaskw k min vazeis oute logia oute prakseis panw mou enw den ta exw pei.den epikrotw mono aytes pou sumfwnoun mazi mou , sxoliazw giati xarika pou eida kapoion na sumfwnei mazi mou enw oles tis prohgoumene simeres oi apopseis itan arnitikes ews toso arnitikes pou to thewrousan san kati....ahdiastiko.....vevaia , an diavaseis kala tha deis pws antegrapsa ta logia tou voltairou , thelontas na pw pws dexomai oles tis apopseis apla exw antitheti.den epitethika se kamia alla vlepw epithesi k malista proswpiki.den antifaskw.k nai tha to ekana k eyrio.se kapoion pou to thelei to exei anagh k to aksizei pragmatika.eipa pws eimai anthrwpos k isws allaksw gnwmi giati apo ta legomena sas fanike oti isws me thewroun kapoies psuxro rompot xwris sunaisthimata k etsi prpspathisa na malakwsw tin eikona.gnwmi den allazw, k to pio pithano pou mporw na skeftw ayti tin stigmi, gia na kalupsw to sunaisthimatiko keno tha ksanaemena amesws pali eguos me ton suntrofo mou ,gia diko mou paidaki pali, k upothetw pws etsi tha kalupta to keno.
sunepws den uparxei kanenas logos na nomizeis pws "mou tin eipes" h pws dikaiwthikes me kapoio tropo.apla pareprmineyses.
filakia!!!

102Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 2:50 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikoleta έγραψε:
kloklo έγραψε:
ΓεωργίαΦ έγραψε:Έγινα μάνα πριν 7 μήνες ,έχω διδυμάκια ,είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί,και ας πάχυνα και ας γεμισα ραγάδες και ας χάλασε το σώμα μου ,Θα το ξανάκανα και αν χρειαζόνταν να γίνω παρένθετη μητέρα θα το έκανα με όλοι μου την καρδιά.Ειναι το πιο ωραιο να είσαι μάνα !! και αν μπορουσα να δωσω αυτην την ευτυχια θα το έκανα

MPRAVO K SE SENA GEWRGIA MOU!!!!!SAS EYXARISTW POLU POLU POU APODUKNEIETE PWS DEN PROKEITAI GIA ANTALLAGH H EMPORIO H OTIDIPOTE ALLO PAROMOIO.EINAI DWRO.OPWS AKRIVWS TA ELEGA.OLES OI APOPSEIS DEKTES ARKEI POU KSERW PWS DEN EIMAI H MONH POU SUMERIZETAI AYTHN TIN APOPSI
Δέχεσαι όλες τις απόψεις αλλά επικροτείς μόνο αυτές που είναι σύμφωνες με τη δικιά σου... Όσο για το ''δώρο'' γιατί να πιστέψω ότι αυτές που το κάνουν με μεγάλη αμοιβή το κάνουν ως δώρο και όχι ως δόλο (χρηματικά)?
oso gia ayto, eite to pistepseis oti to kanoun san dwro eite den to pistepseis, eite to kanoun ontws gia ta lefta eite san dwro zwhs eite k gia ta duo, ti simasia exei???????peirazoun kanena??to apotelesma einai to idio.kanenas apo tis 2 plevres den tha niwsei asxima.

103Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 2:58 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
popi. έγραψε:
Αννα Κ. έγραψε:Πάντως η Φοιβη στα φιλαράκια μια χαρά τα έβγαλε τα τριδυμα ως παρενθετη μαμά... Απλά ήθελε να κρατήσει ένα στο τέλος χαχαχαχα!!! ( το αναφέρω για να ελαφρυνω το κλίμα) Very Happy

Χαχαχα!! Ε ναι, εκείνα ήταν και πολλά! Μετά ήθελε να της δώσει το ένα αν θυμάστε επειδή ήταν ζωηρά!!! Laughing
Εγώ πάντως πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να το κάνω...χωρίς να είμαι απόλυτη και χωρίς να θέλω να κατακρίνω όσες θα το κάνανε...
Θα συμφωνήσω με μια κοπέλα που είπε ότι θέλει τρομερή ψυχική ισορροπία! Και όντως... ποια από μας θα μπορούσε να το δει ως το τέλος τόσο ψυχρά, ως "δουλειά", χωρίς να δοθεί σε αυτή την κατάσταση εγκυμοσύνης-γέννας, χωρίς να εμπλακεί συναισθηματικά; Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θα μπορούσα

opws eipa k parapanw, to pio pithano einai oti afou to ekana, tha perimena na epanelthw k meta tha emena ksana eguos gia na kanow allo ena diko mou k na kalupsw to sunaisthimatiko keno k to keno tis agalitsas....kati tetoio...
h foivi.......tote pou prwto eida ayto to episodio, mias k eimai trellh fun, pollaaaaaaaa xronia prin, imoun kata, elega den tha mporousa, tote omws.giati tote den eixa viwsei egumosunes k paidia k tetoia....twra alliws

104Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 4:23 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kloklo έγραψε:agapi mou, den apefuga tipota, oute faskw k antifaskw k min vazeis oute logia oute prakseis panw mou enw den ta exw pei.den epikrotw mono aytes pou sumfwnoun mazi mou , sxoliazw giati xarika pou eida kapoion na sumfwnei mazi mou enw oles tis prohgoumene simeres oi apopseis itan arnitikes ews toso arnitikes pou to thewrousan san kati....ahdiastiko.....vevaia , an diavaseis kala tha deis pws antegrapsa ta logia tou voltairou , thelontas na pw pws dexomai oles tis apopseis apla exw antitheti.den epitethika se kamia alla vlepw epithesi k malista proswpiki.den antifaskw.k nai tha to ekana k eyrio.se kapoion pou to thelei to exei anagh k to aksizei pragmatika.eipa pws eimai anthrwpos k isws allaksw gnwmi giati apo ta legomena sas fanike oti isws me thewroun kapoies psuxro rompot xwris sunaisthimata k etsi prpspathisa na malakwsw tin eikona.gnwmi den allazw, k to pio pithano pou mporw na skeftw ayti tin stigmi, gia na kalupsw to sunaisthimatiko keno tha ksanaemena amesws pali eguos me ton suntrofo mou ,gia diko mou paidaki pali, k upothetw pws etsi tha kalupta to keno.
sunepws den uparxei kanenas logos na nomizeis pws "mou tin eipes" h pws dikaiwthikes me kapoio tropo.apla pareprmineyses.
filakia!!!
γιατι νομιζεις οτι σου την ειπα κλοκλο μου εγω απλα σου εκανα μια προταση επειδη εσυ ειπες οτι και αυριο θα το εκανες!!!!δεν ειχα καμια προθεση τετοια..απλα εριξα μια ιδεα πως να βοηθησεις εφοσον το θες τοσο πολυ!!!!αν διαβασεις ηρεμα τα ποστ σου θα δεις οτι κι εσυ εισαι λιγο παραπανω θερμη και επιθετικη σε καποιες κοπελες απο σο πρεπει...
ειμαστε ολοι ανθρωποι ο καθενας με τις αποψεις του!!ουτε φυσικα πρωσοπικα μιλαω θελω να σου αλλαξω γνωμη ουτε κι εγω αλλαζω ομως!!!!!
και ειναι ενα θεμα καλη μου που δεν εχει σωστο η λαθος!!μακαρι να σου δωθει η ευκαιρια να κανεις ενα τετοιο δωρο και να το κανεις!!!!!
εγω απλα δεν θα μπορουσα ειμαι ξεκαθαρη Wink Wink peace

105Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 4:39 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και σορυ αν ημουν πιο επιθετικη ..μου ρθε και περιοδος Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesμπορει και να παραφερθηκα Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 215994

106Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 5:21 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και μετα απο ολες αυτες τις αποψεις,τις διαφωνιες ,τα πρεπει και τα θελω ,θα ηθελα να γραψω για αλλη μια φορα

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!
ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Σ.θΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ...ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ...

συγνωμη αν ειναι ασχετα τα λογια μου αλλα νιωθω οτι ειναι ενα σοβαρο προβλημα της κοινωνιας μας που πρεπει να βρει λυση!!!

107Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 5:23 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni έγραψε:και σορυ αν ημουν πιο επιθετικη ..μου ρθε και περιοδος Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesμπορει και να παραφερθηκα Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 215994

καλο !!θα το λεω και εγω χαχα !!

108Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 6:01 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valerakievelinaki έγραψε:
tzeni έγραψε:και σορυ αν ημουν πιο επιθετικη ..μου ρθε και περιοδος Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesμπορει και να παραφερθηκα Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 215994

Wink Wink

109Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 6:45 am

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kai kati pou thumithika!mporei na nai asxeto alla diabaste:
mia kopela pantreutike sta 22,10xronia kanane prospatheis gia na meinei egkuos polles exwswmatikes polles ormones giati ithele nte k kala to paidi na nai diko tous aima polloi tous eipane na uiothetisoun ena paidaki alla auti itan anendoti ithele to paidi tou antra tis 7 apotuximenes egkumosines,stin teleytaia apoboli tis eipe o gunaikologos na prosexoun,kai nai ti eirwneia menei egkuos apo ton antra tis,ston 5o mina mathainei oti exei karkino meta apo 4 mines pethainei k ola auta giati den ithele na uiothetisei ena paidaki!a!k eixe k alles duo aderfes me paidakia mallon prepei na maste polloi pisw sto thema parenthetis edw stin karditsa!

110Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 7:02 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σε όλες σας, διαβασα το θεμα με πολύ ενδιαφερον γιατι με αφορα προσωπικα. Εχω περασει μερες και νυχτες κλαίγοντας για ενα μωρο, αλλες φορες το παιζω κουλ και δηθεν το παιρνω απόφαση οτι δε θα γινω ποτε μαμα. Αλλες πάλι φορες σκεπτομαι οτι τα ρίσκα που θα παρω ειναι αμελητέα μπροστα στο υπέρτατο αγαθό!

ΟΜΩΣ το ξερω καλα πως τα ρισκα δεν ειναι αμελητέα. Είναι μεγάλα και σοβαρά. Σε πιθανη εγκυμοσυνη κινδυνευω να πεθανω. Αν καταφέρω να επιβιωσω ειναι πιθανον να μεινω αναπηρη. Επίσης αν παρεκλίνω λίγο από τη θεαραπεία που παιρνω και θα την παιρνω στην εγκυμ. το παιδι θα εχει σοβαρα προβλήματα.

Να υιοθετήσω ΔΕΝ γίνεται λόγω χρόνιας πάθησης.

Με ολα τα θεματα υγειας που εχω, εχω καταφερει καλή ρυθμιση και ζω μια ζωή σχεδόν νορμαλ.

Ποιος μου λεει λοιπον να δοκιμασω για εγκυμοσυνη οταν κινδυνευω να χασω το μωρο ή να χασω τη ζωή μου ή να ειναι το μωρακι καλα αλλα με μια μαμα που δεν θα μπορει να το φροντίσει?

Ναι λοιπον ψαχνω για παρενθετη μητερα.

Το ξερω οτι υπαρχουν πολλα θεματα συναισθηματικα, όμως ζητάω μια γυναίκα που θα κυοφορήσει το παιδί μου, που θα μου προσφερει το υπέρτατο αγαθό της μητρότητας που δεν ξεπληρωνεται με τίποτα.

111Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 7:16 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λουλουδακι έγραψε:Γεια σε όλες σας, διαβασα το θεμα με πολύ ενδιαφερον γιατι με αφορα προσωπικα. Εχω περασει μερες και νυχτες κλαίγοντας για ενα μωρο, αλλες φορες το παιζω κουλ και δηθεν το παιρνω απόφαση οτι δε θα γινω ποτε μαμα. Αλλες πάλι φορες σκεπτομαι οτι τα ρίσκα που θα παρω ειναι αμελητέα μπροστα στο υπέρτατο αγαθό!

ΟΜΩΣ το ξερω καλα πως τα ρισκα δεν ειναι αμελητέα. Είναι μεγάλα και σοβαρά. Σε πιθανη εγκυμοσυνη κινδυνευω να πεθανω. Αν καταφέρω να επιβιωσω ειναι πιθανον να μεινω αναπηρη. Επίσης αν παρεκλίνω λίγο από τη θεαραπεία που παιρνω και θα την παιρνω στην εγκυμ. το παιδι θα εχει σοβαρα προβλήματα.

Να υιοθετήσω ΔΕΝ γίνεται λόγω χρόνιας πάθησης.

Με ολα τα θεματα υγειας που εχω, εχω καταφερει καλή ρυθμιση και ζω μια ζωή σχεδόν νορμαλ.

Ποιος μου λεει λοιπον να δοκιμασω για εγκυμοσυνη οταν κινδυνευω να χασω το μωρο ή να χασω τη ζωή μου ή να ειναι το μωρακι καλα αλλα με μια μαμα που δεν θα μπορει να το φροντίσει?

Ναι λοιπον ψαχνω για παρενθετη μητερα.

Το ξερω οτι υπαρχουν πολλα θεματα συναισθηματικα, όμως ζητάω μια γυναίκα που θα κυοφορήσει το παιδί μου, που θα μου προσφερει το υπέρτατο αγαθό της μητρότητας που δεν ξεπληρωνεται με τίποτα.

λουλουδακι μην απελπιζεσαι και σου ευχομαι τα καλυτερα..εγω προσωπικα σου μιλαω δεν θα μπορουσα να παρω τετοιο ρισκο ..λυπαμαι αλλα νομιζω οτι δεν ειμαι αρκετα δυνατη για κατι τετοιο..
ομως υπαρχουν κοπελες πιο πανω αγαπη μου που ισως πραγματικα να ειναι ετοιμες να σε βοηθησουν,,δεν χανεις τιποτα να επικοινωνησεις μαζι τους!!!!ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις και να εχεις το μωρακι που τοσο επιθυμεις..μα πανω απολα την υγεια σου γλυκια μου

112Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 7:33 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστω Τζένη!

Μέσα μου ελπίζω οτι θα την βρω, γιατι καπου πρεπει να ελπίζω γιατί αλλιως πάω χαμένη.
Καταλαβαίνω οτι κάποιες γυναίκες τις ξενίζει αυτό, όπως και καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που δεν θελουν να γίνουν παρενθετες μητερες ή να ζητησουν τη βοηθεια μιας παρενθετης.

Το θεμα είναι πως δεν το κανω για βόλεμα ή επειδη θελω δικο μου βιολογικο παιδι. Μπορει αλλωστε να μην καταφερω να αναπτυξω τα δικα μου ωάρια και να παρω δότριας γιατί εχω και θεμα υπογονιμότητας.
Εκτος του οτι δεν μπορω να υιοθετήσω(ατελείωτο ελληνικό κρατος!!!!)
θέλω ενα μωρο απο την ημέρα 1 του. Να ειμαι εγω που θα το παρω πρωτη αγκαλιά, να ειμαι εγω που θα δω το πρωτο χαμογελάκι του.

Η ευτυχία που θα χαριζε η γυναίκα αυτή σε μενα και τον αντρα μου αξίζει όλη τη βασιλεία του ουρανου.

113Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 7:40 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:

Wink Wink
τζενακι θα το λεω κυριως στον αντρα μου χαχαχαχα

114Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 7:50 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzeni έγραψε:
kloklo έγραψε:agapi mou, den apefuga tipota, oute faskw k antifaskw k min vazeis oute logia oute prakseis panw mou enw den ta exw pei.den epikrotw mono aytes pou sumfwnoun mazi mou , sxoliazw giati xarika pou eida kapoion na sumfwnei mazi mou enw oles tis prohgoumene simeres oi apopseis itan arnitikes ews toso arnitikes pou to thewrousan san kati....ahdiastiko.....vevaia , an diavaseis kala tha deis pws antegrapsa ta logia tou voltairou , thelontas na pw pws dexomai oles tis apopseis apla exw antitheti.den epitethika se kamia alla vlepw epithesi k malista proswpiki.den antifaskw.k nai tha to ekana k eyrio.se kapoion pou to thelei to exei anagh k to aksizei pragmatika.eipa pws eimai anthrwpos k isws allaksw gnwmi giati apo ta legomena sas fanike oti isws me thewroun kapoies psuxro rompot xwris sunaisthimata k etsi prpspathisa na malakwsw tin eikona.gnwmi den allazw, k to pio pithano pou mporw na skeftw ayti tin stigmi, gia na kalupsw to sunaisthimatiko keno tha ksanaemena amesws pali eguos me ton suntrofo mou ,gia diko mou paidaki pali, k upothetw pws etsi tha kalupta to keno.
filakia!!!
γιατι νομιζεις οτι σου την ειπα κλοκλο μου εγω απλα σου εκανα μια προταση επειδη εσυ ειπες οτι και αυριο θα το εκανες!!!!δεν ειχα καμια προθεση τετοια..απλα εριξα μια ιδεα πως να βοηθησεις εφοσον το θες τοσο πολυ!!!!αν διαβασεις ηρεμα τα ποστ σου θα δεις οτι κι εσυ εισαι λιγο παραπανω θερμη και επιθετικη σε καποιες κοπελες απο σο πρεπει...
ειμαστε ολοι ανθρωποι ο καθενας με τις αποψεις του!!ουτε φυσικα πρωσοπικα μιλαω θελω να σου αλλαξω γνωμη ουτε κι εγω αλλαζω ομως!!!!!
και ειναι ενα θεμα καλη μου που δεν εχει σωστο η λαθος!!μακαρι να σου δωθει η ευκαιρια να κανεις ενα τετοιο δωρο και να το κανεις!!!!!
εγω απλα δεν θα μπορουσα ειμαι ξεκαθαρη Wink Wink peace

sorry alla mallon mperdepsame ta mpoutia mas k den vlepw me poia seira diavazw ti gamwto k exw mperdeftei.loipon.les oti ekanes mia protasi alla ayto den to diavasa oute to prwi oute twra.k enw paw panw na diavasw ta prohgoumena, den mpporw na dw pou ekanes protasi k ti.sorry alla exw mia evdomada peripou sayto to forum k ta mpleksa.pou einai h protash???

115Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 7:53 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
purple έγραψε:Και μετα απο ολες αυτες τις αποψεις,τις διαφωνιες ,τα πρεπει και τα θελω ,θα ηθελα να γραψω για αλλη μια φορα

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!
ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Σ.θΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ...ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ...

συγνωμη αν ειναι ασχετα τα λογια μου αλλα νιωθω οτι ειναι ενα σοβαρο προβλημα της κοινωνιας μας που πρεπει να βρει λυση!!!
makari!!!k egw ayto lew!!!

116Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:02 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λουλουδακι έγραψε:Ευχαριστω Τζένη!

Μέσα μου ελπίζω οτι θα την βρω, γιατι καπου πρεπει να ελπίζω γιατί αλλιως πάω χαμένη.
Καταλαβαίνω οτι κάποιες γυναίκες τις ξενίζει αυτό, όπως και καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που δεν θελουν να γίνουν παρενθετες μητερες ή να ζητησουν τη βοηθεια μιας παρενθετης.

Το θεμα είναι πως δεν το κανω για βόλεμα ή επειδη θελω δικο μου βιολογικο παιδι. Μπορει αλλωστε να μην καταφερω να αναπτυξω τα δικα μου ωάρια και να παρω δότριας γιατί εχω και θεμα υπογονιμότητας.
Εκτος του οτι δεν μπορω να υιοθετήσω(ατελείωτο ελληνικό κρατος!!!!)
θέλω ενα μωρο απο την ημέρα 1 του. Να ειμαι εγω που θα το παρω πρωτη αγκαλιά, να ειμαι εγω που θα δω το πρωτο χαμογελάκι του.

Η ευτυχία που θα χαριζε η γυναίκα αυτή σε μενα και τον αντρα μου αξίζει όλη τη βασιλεία του ουρανου.

eiste apisteftes!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa empezete k koroidevete!!!!!!!!!!ma ti mikroprepeia!!!!!!!!axaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!eiste xazes h pernate emena gia xazi??????????

louloudaki kali mou pou emfanistikes tin ida epoxi pou mpika egw sto forum kai aneptuksa to thema.....grapse mou ena mnm me ta pliri stoixeia sou k tha milisoume pio private.profanws eimai o anthrwpos sou!!!prepei prwta na sou pw, oti gia thema asfaleias den tha psaxneis gia kati tetoio mesa apo forum!!!!prwta pame sto giatro!!!anyway kane ayto pou eipame k tha t poume.mono pou prepei fusika na mpu peis k ti astheneia exeis k den mporeis na uiothetiseis giati kali mou prepei na eisai ugeiestati na megalwseis to mwraki sou!!!na eisai ekei gia polla polla xronia!!!!!tha ta poume,,,
vlepete den to skeftikate dieksodika mikropreph koritsakia.apo edw perimenete na deite an lew megala logia????????ntropi!einai upotimitiko ayto pou kanete gia tis gunaikes pou pragmatika tha ithelas kati tetoio

117Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:13 am

sktv

sktv
kloklo έγραψε:

Μέσα μου ελπίζω οτι θα .

anthrwpos sou!!!prepei prwta na sou pw, oti gia thema asfaleias den tha psaxneis gia kati tetoio mesa apo forum!!!!prwta pame sto giatro!!!anyway kane ayto pou eipame k tha t poume.mono pou prepei fusika na mpu peis k ti astheneia exeis k den mporeis na uiothetiseis giati kali mou prepei na eisai ugeiestati na megalwseis to mwraki sou!!!na eisai ekei gia polla polla xronia!!!!!tha ta poume,,,
vlepete den to skeftikate dieksodika mikropreph koritsakia.apo edw perimenete na deite an lew megala logia????????ntropi!einai upotimitiko ayto pou kanete gia tis gunaikes pou pragmatika tha ithelas kati tetoio

GIATI K MENA TO MUALO MOU PIGE SE KATI TETOIO KLEOPATRA?

118Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:15 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασε ασε κι εγω εχασα ταυγα και τα πασχαλια!!!!! σου ειπα οτι αν νιωθεις ετοιμη για κατι τετοιο ανοιξε το σαν θεμα γιατι ξερω οτι υπαρχουν κοπελες που διαβαζουν το φορουμ και δεν μπορουν να κανουν παιδακια!!ετσι θα μπορεσεις να βοηθησεις...
οπως το λουλουδακι πιο πανω!!!!διαβασες την ιστορια της???τωρα που διαβασα μια πραγματικη ιστορια αναθεωρησα καποιες αποψεις..(με το θεμα της υιοθεσιας)μακαρι να μπορεσεις να τη βοηθησεις κι εγω μαζι σου

119Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:17 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε τι λετε εγω δεν εχω καμια σχεση

120Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:19 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sktv έγραψε:
kloklo έγραψε:

Μέσα μου ελπίζω οτι θα .

anthrwpos sou!!!prepei prwta na sou pw, oti gia thema asfaleias den tha psaxneis gia kati tetoio mesa apo forum!!!!prwta pame sto giatro!!!anyway kane ayto pou eipame k tha t poume.mono pou prepei fusika na mpu peis k ti astheneia exeis k den mporeis na uiothetiseis giati kali mou prepei na eisai ugeiestati na megalwseis to mwraki sou!!!na eisai ekei gia polla polla xronia!!!!!tha ta poume,,,

GIATI K MENA TO MUALO MOU PIGE SE KATI TETOIO KLEOPATRA?

giati kali mou sofia to louloudaki einai mia apo tis "eksupnes "parapanw k nomizei oti eimaste xazes!!!k thelei na den k na dokimasei.na koroidepsei to nianiaro emena!!!!ta ida kanane k merikes merikes alles sto libero k giayto pirane podi,empaizoun.
louloudaki dwse mou stoixeia k tha ta poume. thasuzitisoume prpei na me gnwriseis gia na ginw h parenthet

121Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:20 am

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
smartass!!!!!

122Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:21 am

sktv

sktv
sorru re koritsia einai dunaton na uparxei ena toso sobaro problima k na apeuthinomaste se forum??????????tha trelathoume teleiws dld? scratch scratch ??????
ti na pw?ligo periergo mou fainetai olo auto pou egine!
ok i kleopatra opws leei k parapanw (an kanw lathos pes mou) tha to kane gia ena diko tis anthrwpo pou na eixe kp problima oxi ainte se opoion na nai!
exw problima tha mpw se ena foroum tha brw mia kopela na mou kanei paidi den sas akougetai koulo??????

123Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:23 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έχεισ καθε λόγο να πιστευεις κατι τετοιο. Όμως είμαι μελος και σε αλλα δυο φορουμ για μαμαδες. Στο ενα από τα δυο ειμαι μελος εδω και πολυ καιρο πριν ακομα μαθω τα δυσαρεστα απο το γιατρο μου για το ρισκο που παιρνω. Δεν εχω καμια αντίρρηση να σου δωσω τα πληρη στοιχεια μου με τον ορο ομως να μεινουν μεταξυ μας. Και βεβαια να σου γραψω αναλυτικα τι προβλήματα υγείας έχω.

Να σου πω επίσης και ποιος ειναι ο γιατρός μου που μου είπε χαρακτηριστικά ΒΡΕΣ παρενθετη μητερα, και οχι να σου βρω παρενθετη μητερα.

Εννοειται ομως οτι θελω ολα αυτα να μεινουν απόρρητα, και το τηλ μου αν θελεις.

Πολλα παιζονται μεσω ιντερνετ, εχεις δικιο αλλα σκεψου και την περιπτωση να ειναι ετσι που τα γραφω.

124Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:25 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχασα κατι?? σορυ δεν ηξερα οτι λεει ψεμματα

125Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 5 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:26 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν ψαχνω παρενθετη μεσω ιντερνετ, τα μηνυματα μου δεν ειναι ¨αγγελίες¨ οποιαδήποτε πληροφορια ομως για το θεμα θα μου ηταν χρησιμη σε αυτη τη φαση που ειμαι.
Δυστυχως η μαμα μου δεν μπορει αν και νεα και αδερφη δεν έχω.
Αυτα Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις