Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:47 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
OXI OXI DEN EINAI ETSI...MHN TO VLEPEIS ETSI......DEN EINAI ANTALLAGH.....EINAI DWRO ZWHS.POU ELAXISTOI MPOROUN NA KANOUN.K UPARXEI ANTALLAGMA GIA NA EKSISOROPOUNTAI TA PRAGMATA ME KAPOIO TROPO........UPARXOUN GUNAIKES POU THELOUN TOOOOOOSO NA GINOUN MAMADES, K EPEIDI EINAI KARKINOPATHEIS LOGW XHMEIOTHERAPEIAS K AKTINOVOLIAS H MITRA EXEI KATASTRAFEI H APODUNAMWTHEI POLU.OMWS OPWS SUMVAINEI SUXNA, PRIN THN XHMEIOTHERAPEIA EXOUN KATAPSUKSEI OARIA.GIA TO MELLON.AN H MHTRA TOUS EINAI DUNATH KANOUN EKSWSWMATIKH.AN OXI GIATI NA MHN EXOUN AYTHN THN EUKAIRIA MAYTO TON TROPO.........

52Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:48 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ase me kale...me vazei se skepseis...ma resei m aresei...xi xi kai pros theou den tsakonomaste h kati tetoio...
se ligo tha antalazoume syntages...xi xi xi...

53Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:49 pm

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συναλλαγη ειναι!!!!!!!ουτε συμπονια ουτε αλτρουισμος ειναι ουτε δυναμη ψυχης ειναι οταν μια γυναικα εκμεταλλευομενη τη λαχταρα του ζευγαριου που θελει να αποχτησει δικο του παιδι παινει τοσες χιλλιαδες ευρω!!!!!!!πως να το κανουμε δηλαδη ..τα λεφτα αγοραζουν τα παντα??και την ευτυχια??ε οχι αυτο μονο open mind δεν ειναι

54Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:50 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα καλα δεν ειπα οτι τσακωνοσαστε αλλα ακρη δεν προκειται να βγαλετε σας το υπογραφω χαχαχαχα καμια καλη συνταγη για εμας που κανουμε διαιτα παιζει;

55Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:51 pm

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κόρες μου... Όπως πάντα... Η αλήθεις είναι κάπουσ τη μέση!!!

Σας φιλώ!

56Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:54 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
re miloupaki ki egw se diaita eimai alla molis efaga ena kommati pizza....aaa....den ftaiw egw...itan dyskolo thema kai katanalosa thermides gia na skeftomai......xixixixiixiixixix Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

57Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:55 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
OXI DEN TSAKWNOMASTE LEME H KATHEMIA TIS APOPSEIS MAS ELEUTHERA!!!KAMIA DEN PROSPATHEI NOMIZW NA PEISEI THN ALLH.....O VOLTAIROS EIPE, DEN SUMFWNW OUTE ME MIA LEKSH APO OSALES ALLA THA UPERASPIZW AKOMH K ME TIMHMA THN ZWH MOU ELEUTHERA NA LES OSA PRESVEVEIS.:p
MARESEI TO DEBATE.(APO THN ALLH VEVAIA POU KSERETE ISWS PROSPATHW NA THN PISW NA MOU KANEI ENA PAIDI MIAS K EGW THELA MIA KORH ALLA DEN EXW XASE AKOMA TA KILA THS DEYTERHS EGUMOSUNHS.....):pp

58Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 1:56 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xaxaxxaxaxxaxaxa egw pira 30 kila??me douleveis???na kanw ki allo na parw 60???
oute skylo den xanapairnw oxi paidi!!!!!!!!!!!
drunken

59Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:00 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ENA PAIDAKI EXEIS?EGW PIRA 7 STO DEYTERO ALLA HDH MOU EIXANE MEINEI 7 APO TO PRWTO...PAREPIPTONTWS AN THELETE KAMIA ISPANIKH SUNTAGH RWTHSTE ME, PAELLA,CASPACHO, ISPANIKH OMELETA,(ARESEI POLU STA PAIDIA) K ALLA PERIERGA OXI MONO ISPANIKA, K AMERICAN PANCAKES AMA THELETE, K AYTO ARESEI STA PAIDIA,

60Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:00 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peppy-mama έγραψε:re miloupaki ki egw se diaita eimai alla molis efaga ena kommati pizza....aaa....den ftaiw egw...itan dyskolo thema kai katanalosa thermides gia na skeftomai......xixixixiixiixixix Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ειδες κλοκο τι κανεις; θα μας παχυνεις και απο πανω χαχαχαχα
ενα κοματι δεν ειναι κακο δευτερο μην φας μονο γιατι μετα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

61Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:03 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aaa ki egw ftiaxnw ispaniki omeleta alla vazw kai feta....mipws prepei na stamatisw na tin lew ispaniki....mmm....
as poume me empneysi apo tin ispania!!!!!

apo kei eisai??kai nai..exw 1 agoraki 12 minwn....

62Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:06 pm

gogi

gogi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΑΡΑΕΙΧΕ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΑΘΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...

http://momof2princes.blogspot.com

63Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:07 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peppy-mama έγραψε:aaa ki egw ftiaxnw ispaniki omeleta alla vazw kai feta....mipws prepei na stamatisw na tin lew ispaniki....mmm....
as poume me empneysi apo tin ispania!!!!!

apo kei eisai??kai nai..exw 1 agoraki 12 minwn....
XM KALH IDEA H FETA ALLA DEN THA ARESE STON SUNTROFO...THA TOU THN XALASW......
EIMAI SIGOURH PWS STHN PROHGOUMEH ZWH HMOUN APO ISPANIA.....ALLA OXI DEN EIMAI ,ZOUSAME EKEI OMWS K EKEI GENNITHIKE O MEGALOS MOU GIOS, STHN MALLORCA.TWRA EINAI 3 .KAPOIA STIGMH STO EGGUS MELLON THA KSANAGURISOUME MONIMA PIA ....

64Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:08 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gogi έγραψε:ΠΑΡΑΕΙΧΕ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΑΘΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...

tha sou daneisw ena diko mou...prolavaineis na to stenepseis??
ahahahhahahahhahahahahhahaha+

65Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:13 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogi έγραψε:ΠΑΡΑΕΙΧΕ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΑΘΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...

σιγα μην αφηνα να τσακωθουνε γιατι πεταγομαι σαν την πορδη αλλωστε χαχαχααχα, μια χαρα θα βρεις φορεμα οπως βρηκα και εγω δυστιχως μενεις μακρυα για να σου ελεγα μαγαζι

66Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:15 pm

gogi

gogi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΠΑΩ ΜΗΠΩς ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ

http://momof2princes.blogspot.com

67Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:16 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MPOREI NA XONTRUNEI K ALLO AN THES, OSO K NA XONTRUNEI TSSAKWMOS DEN MPOREI NA GINEI GIATI DEN EINAI PROSWPIKO TO THEMA.!!!!DEN ALLAKSA GNWMH K OUTE THA ALLAKSW K DEN SUMFWNW ME THN APOPSH THS KATHOLOU MA KATHOLOU.
DEN THA THS VALW K TO MAXAIRI STO LAIMO.
APLA EGW TA VLEPW ALLIWS TA PRAGMATA

68Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:19 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALA E??....MI MOU PEIS OTI EISAI KAI OLYMPIAKOS THA GINEI MAXH...
XAXAXAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

69Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 2:39 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pao!!!!oikogeneiakws!!!

70Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 10:09 pm

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν ξέρω αν θα το έκανα ποτέ αλλά αν είναι τόσο σημαντικό θέμα και τόσο καλή πράξη γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη αμοιβή; Μήπως η αμοιβή προσπαθεί να ''πνίξει'' όλα τα υπόλοιπα; Ναι μπορεί να μην είναι γεννετικά δικό σου παιδί αλλά δεν δέχομαι τη λέξη ''φούρνος'' για έναν απλό λόγο. Αν ήμουν φούρνος δε θα συνέχιζε το στήθος μου να παράγει γάλα για το ψωμάκι που έψησα! Θα το πουλούσα και τέλος! Επειδή είμαι μητέρα δεν μπορώ να φανταστώ να έχω το σώμα μετά τη γέννα που όσο κι αν ''χάλασε'' το λατρεύω γιατί μου χάρισε τα παιδιά μου, και να έχω γάλα αλλά άδεια αγκαλιά... Η φύση κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς και η φάση της ''λεχώνας'' είναι μεταβατικό στάδιο από την εγκυμοσύνη στον αποχωρισμό ή καλύτερα απογαλακτισμό του μωρού. Αν αυτό γίνει βίαια και απότομα νομίζω ότι θα υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Αν λοιπόν αν λεω το έκανα δε θα μπορούσα να εισπράξω αμοιβή για αυτό. Ίσως να το έκανα για το πιο κοντινό μου άτομο από αγάπη και μεγαλοψυχία μόνο ώστε να χαίρομαι που το παιδί που κυοφορούσα θα είναι τώρα στα χέρια του, αλλά θα ένιωθα πολύ άσχημα αν έπαιρνα χρήματα για αυτό, θα ένιωθα ότι πουλάω τα συναισθήματά μου πως να το πω?

71Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τρι Ιουλ 13, 2010 11:27 pm

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="nikoleta"]Δεν ξέρω αν θα το έκανα ποτέ αλλά αν είναι τόσο σημαντικό θέμα και τόσο καλή πράξη γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη αμοιβή; Μήπως η αμοιβή προσπαθεί να ''πνίξει'' όλα τα υπόλοιπα; Ναι μπορεί να μην είναι γεννετικά δικό σου παιδί αλλά δεν δέχομαι τη λέξη ''φούρνος'' για έναν απλό λόγο. Αν ήμουν φούρνος δε θα συνέχιζε το στήθος μου να παράγει γάλα για το ψωμάκι που έψησα! Θα το πουλούσα και τέλος! Επειδή είμαι μητέρα δεν μπορώ να φανταστώ να έχω το σώμα μετά τη γέννα που όσο κι αν ''χάλασε'' το λατρεύω γιατί μου χάρισε τα παιδιά μου, και να έχω γάλα αλλά άδεια αγκαλιά... Η φύση κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς και η φάση της ''λεχώνας'' είναι μεταβατικό στάδιο από την εγκυμοσύνη στον αποχωρισμό ή καλύτερα απογαλακτισμό του μωρού. Αν αυτό γίνει βίαια και απότομα νομίζω ότι θα υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Αν λοιπόν αν λεω το έκανα δε θα μπορούσα να εισπράξω αμοιβή για αυτό. Ίσως να το έκανα για το πιο κοντινό μου άτομο από αγάπη και μεγαλοψυχία μόνο ώστε να χαίρομαι που το παιδί που κυοφορούσα θα είναι τώρα στα χέρια του, αλλά θα ένιωθα πολύ άσχημα αν έπαιρνα χρήματα για αυτό, θα ένιωθα ότι πουλάω τα συναισθήματά μου πως να το πω? [/qu

to mwro den kostologeitai.h amoivh pou tha epairne mia parentheth einai diko tis thema an tha tin parei.den thn upoxrewnei kaneis.oute kapoios upoxrewnei ston doth mellonta gonea na dwsei amoivi.katarxas einai ethelontiko.an theloun na uparksei amoivh yparxei.
sugnwmh alla se ooolo to keimeno sou kuriarxei h eleksh egw.to prwto proswpo.pws tha niwseis ESY to swma SOU to stithos SOU.esu mporeis na kaneis paidia .mia karkinopatheis pou exei katastrepsei thn mhtra ths apo tis aktinovolies den mporei.exei katapsuksei waria k mia allh mitera prosferetai na kuoforisei to mwro ths gia na exei k ayth mia eukairia gia ena diko tis paidi.
agapi mou to oti exeis gala meta einai logiko den exei kamia sxesi omws me ta upoloipa....ayta einai eukolonohta alla kapou xanete olo to nohma k skefteste egwistika. to gala tha stamatisei me ena xapi h xwris opws otan apofasizoun oi kuratses na min thilasoun to idio ts to mwro gia na min xalasoun tis thiles h epiedi fovountai h epeidi einai dasgusting alla ...oxi ayto einai diko mas mwro twra mas ekopse gia an tha exoume gala pou tha prosferoume mia zwh se mia oikogeneia....

72Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τετ Ιουλ 14, 2010 12:02 am

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό θέμα...
Παρένθετη μητέρα?? Εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα.
Όχι από ταμπού γιατί γενικώς στη ζωή μου δεν έχω κανένα.
Περνάς όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης και γεννάς μετά κανονικά...
Είναι ένα δικό σου πλασματάκι. Έχει μεγαλώσει από εσένα...από το δικό σου αίμα...
Πως είναι δυνατόν μετά να το δίνεις σε κάποια άλλη να το μεγαλώσει??
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Για αυτό υπάρχουν και οι υιοθεσίες...

73Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τετ Ιουλ 14, 2010 12:35 am

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν θα το έκανα ποτέ. Ούτε να γίνω παρένθετη ούτε να απευθυνθώ σε παρανθετη αν δεν μπορούσα να κάνω παιδάκι. Θα υιοθετούσα......... Πριν κάνω την κόρη μου είχα τους φόβους μου όπως όλες μήπως δεν μπορούμε να κάνουμε παιδάκι και έλεγα θα υιοθετούσα........... Δεν έχει σημασία για μένα να έχουν τα δικά μας χαρακτηριστικά ή γονίδια. Φτάνει να είναι υγιές και όλα τα άλλα είανι χαζα. Τι κι αν δεν μου μοιάζει, ούτε η κόρη μου μου μοιάζει...............
Για να γίνω παρένθετη δεν θα μπορούσα ειδικά τώρα που είαμι 5 μηνών εγγυος και βλέπω αυτό το μωράκι στον υπέρυχο, ακούω την καρδούλα του, βλέπω την κοιλιά μου να μεγαλώνει και ξέρω ότι σε λίγους μήνες θα κρατώ το μωράκι μου αγκαλιά. δεν θα μπορούσα ποτέ να το δώσω. Έσω κι αν ήταν τα ωάρια κάποιας άλλης μέσα μου θα μεγάλωνε, εγώ θα το ένοιωθα θα ήταν δικό μου........

74Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τετ Ιουλ 14, 2010 12:38 am

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Chrisi έγραψε:Δεν θα το έκανα ποτέ. Ούτε να γίνω παρένθετη ούτε να απευθυνθώ σε παρανθετη αν δεν μπορούσα να κάνω παιδάκι. Θα υιοθετούσα......... Πριν κάνω την κόρη μου είχα τους φόβους μου όπως όλες μήπως δεν μπορούμε να κάνουμε παιδάκι και έλεγα θα υιοθετούσα........... Δεν έχει σημασία για μένα να έχουν τα δικά μας χαρακτηριστικά ή γονίδια. Φτάνει να είναι υγιές και όλα τα άλλα είανι χαζα. Τι κι αν δεν μου μοιάζει, ούτε η κόρη μου μου μοιάζει...............
Για να γίνω παρένθετη δεν θα μπορούσα ειδικά τώρα που είαμι 5 μηνών εγγυος και βλέπω αυτό το μωράκι στον υπέρυχο, ακούω την καρδούλα του, βλέπω την κοιλιά μου να μεγαλώνει και ξέρω ότι σε λίγους μήνες θα κρατώ το μωράκι μου αγκαλιά. δεν θα μπορούσα ποτέ να το δώσω. Έσω κι αν ήταν τα ωάρια κάποιας άλλης μέσα μου θα μεγάλωνε, εγώ θα το ένοιωθα θα ήταν δικό μου........

Είναι σίγουρο...εγώ που έχω κάνει δύο παιδάκια δεν θα μπορούσα με τίποτα να το κάνω αυτό ούτε για τις αδερφές μου...

75Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Τετ Ιουλ 14, 2010 5:36 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραια λεμε κοριτσια οτι αμα δεν μπορεις να υιοθετησεις ενα παιδακι ξερετε ποσα χρονια χρειαζονται για να υιοθετηθει ενα υγιες παιδακι ξερετε οτι πρεπει να εχεις περιουσια να του γραψεις? Δεν θα με χαλαγε καθολου εαν μπορουσα να γινω παρενθετη μητερα σε καποιο συγγενικο μου προσωπο δεν θεωρω κακο απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαστε τοσο αρνητικοι ολοι μας κ μας ξενιζει εαν δεν μπορουσα να κανω μωρο πολυ θα χαιρομουν να μπορουσε καποιος να μου το χαρισει χωρις ολες αυτες τις τρελλες διαδικασιες της υιοθεσιας κ την αναμονη

http://www.gatospito.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις