Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
707 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 707 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 6]

126Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:30 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
purple έγραψε:Και μετα απο ολες αυτες τις αποψεις,τις διαφωνιες ,τα πρεπει και τα θελω ,θα ηθελα να γραψω για αλλη μια φορα

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!
ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Σ.θΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ...ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ...

συγνωμη αν ειναι ασχετα τα λογια μου αλλα νιωθω οτι ειναι ενα σοβαρο προβλημα της κοινωνιας μας που πρεπει να βρει λυση!!!

εγώ πάλι δεν νομίζω ότι τα λόγια σου είναι άσχετα! καμιά φορά δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις και να προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα με το ζόρι! υπάρχουν και άλλες λύσεις πολύ πιο ανθρώπινες!

127Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:30 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλουδακι ;;; δεν εχεις καμια γνωστη σου κοπελα στο κοντινο σου περιβαλλον ;;; ?? λιγο κουφο μου ακουγετε και εμενα να ψαχνεις να βρεις μεσα στο ιντερνετ για κατι τοσο σοβαρο !! ενταξει και εγω την πρεσσα μου απ το διαδυκτιο την αγορασα αλλα μιλαμε για πρεσα !! και να σου πω κατι ;; τοσο καιρο καλα ειμασταν εδω στο ειμαιμαμα μην χαλατε την εκονα !! αν πραγματικα ηθελες κατι τετοιο θα μπορουσες να στειλεις στην κλοκλο ενα πμ οχι αυτο που εκανες !! μα που ειναι η ολιβια να παρεμβει ;;;

128Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:33 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τι να παρεμβει κοπελα μου, τι έκανα? προσέβαλα καμια?

Την άποψη μου είπα και οτι ψαχνω για παρενθετη μητερα, σχετικότατο με το θεμα.

129Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:33 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικα ειμαι χαζη που το πιστεψα??? Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 667478 Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 679259

130Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:39 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι έγινε ρε παιδιά τώρα? προσπαθώ να μπω στο κλίμα αλλά μάλλον έχω χάσει επεισόδια! έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια γενικότερα! Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 911307

131Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:43 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Παρακαλώ να ξανακάνετε ενα κοπο να διαβασετε τα 2 μου μηνυματα στη σελιδα 6 του θέματος. Δεν γραφω πουθενα οτι θελω να βρω παρενθετη μητερα απο εδω μεσα.
Γραφω οτι ψαχνω για παρενθετη και οτι ζηταω να βρω τη γυναικα που θα κυοφορησει το παιδι μου. Εβαλα δύσκολα σε καμια? pale

132Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:45 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλουδακι έγραψε:Παρακαλώ να ξανακάνετε ενα κοπο να διαβασετε τα 2 μου μηνυματα στη σελιδα 6 του θέματος. Δεν γραφω πουθενα οτι θελω να βρω παρενθετη μητερα απο εδω μεσα.
Γραφω οτι ψαχνω για παρενθετη και οτι ζηταω να βρω τη γυναικα που θα κυοφορησει το παιδι μου. Εβαλα δύσκολα σε καμια? pale

και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα αλλά στην πορεία μπουρδουκλόθηκα! Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 911307

133Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:51 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
λουλουδακι έγραψε:Παρακαλώ να ξανακάνετε ενα κοπο να διαβασετε τα 2 μου μηνυματα στη σελιδα 6 του θέματος. Δεν γραφω πουθενα οτι θελω να βρω παρενθετη μητερα απο εδω μεσα.

και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα αλλά στην πορεία μπουρδουκλόθηκα! Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 911307
μαρια και εγω αυτο καταλαβα και μετα αν καταλαβα καλα με βρισανε οποτε προσεχε Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 966307 εχουμε και ιδια ημερομηνια εγγραφης πρεπει πλεον να τα κοιτας αυτα Rolling Eyes Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzeni στις Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:58 am, 1 φορά

134Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 8:56 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ενταξει ψαχνεις δεν λεμε οτι λες ψεματα !!!!!!!!! αλλα εγινες μελος μετα απο αυτο το θεμα ;;;; μυρησες τα νυχια σου οτι καποια απο εδω θα ηθελε να γινει παρενθετη ;;; δεν κολανε λιγο αν το σκεφτεις !!

135Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 9:06 am

λουλουδακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλή μου, μια αναζητηση στο γούγλη να κανεις θα βγαλει το θεματακι. Επίσης μια κοπελα απο το αλλο φορουμ που ειμαι μου ειπε για αυτό το θέμα. Το διαβασα κι εκανα εγγραφη. Τωρα τι φανταζεστε για ημερομηνιες εγγραφης κ.α. δεν ξερω.

Αλλά δεν μπορω πλεον να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας και δεν πρόκειται να στειλω πουθενα τα στοιχεία μου. Μόνο ίσως στους διαχειριστες του σαιτ αν το ζητησουν.
Δεν εχω όρεξη να με παίρνει και να με βρίζει κανένας.

136Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 9:07 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni έγραψε:
Μαρία έγραψε:

μαρια και εγω αυτο καταλαβα και μετα αν καταλαβα καλα με βρισανε οποτε προσεχε Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 966307 εχουμε και ιδια ημερομηνια εγγραφης πρεπει πλεον να τα κοιτας αυτα Rolling Eyes Rolling Eyes

ναι βρε Τζενάκι μου γι'αυτό μπερδεύτηκα και εγώ! είπα, δεν γίνετε, το βάφω το μαλλί, αλλά τι έγινε τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει! Rolling Eyes

137Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 9:21 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valerakievelinaki έγραψε:λουλουδακι ;;; δεν εχεις καμια γνωστη σου κοπελα στο κοντινο σου περιβαλλον ;;; ?? λιγο κουφο μου ακουγετε και εμενα να ψαχνεις να βρεις μεσα στο ιντερνετ για κατι τοσο σοβαρο !! ενταξει και εγω την πρεσσα μου απ το διαδυκτιο την αγορασα αλλα μιλαμε για πρεσα !! και να σου πω κατι ;; τοσο καιρο καλα ειμασταν εδω στο ειμαιμαμα μην χαλατε την εκονα !! αν πραγματικα ηθελες κατι τετοιο θα μπορουσες να στειλεις στην κλοκλο ενα πμ οχι αυτο που εκανες !! μα που ειναι η ολιβια να παρεμβει ;;;
βαλερακι πανε λιγο στο αλλο θεμα με την κοπελα που λεμε οτι μπορει να ειναι εγγυος

138Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 9:35 am

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝΙΖΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ;;ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΟΝΙΔΙΑ;

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

139Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 10:28 am

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
louloudaki...katalavainw oti exeis apelpistei alla dystixws h mataodoxia sou se kanei na min vlepeis pera apo tin myth sou..
emena proswpika me p[rosvallei olh ayth h syzytisi .
nomiza oti imoun melos se ena forum gia mamades oxi se mia farma wariwn.
gia synelthete ligaki8 lew gw...
antallaxte tilefwna kante oti skata thelete 6dyma-7dyma..
provlima sas..
proswpika to lypamai para poly to paidi pou tha erthei ston kosmo
kai se liga xronakia tha ithela na einai filos me ton gio mou alla se kamia periptwsi o gios mou na vrethei sto arrwstimeno preivallon tou spitiou tou
apla ola ayta sas parakalw min ta grafete edw mesa.
einai proswpika sas kai mas afinoun mia aperanti ahdia
exeis ena karo provlimata kai antio na ftiaxeis tin zwh sou kai na prospathiseis na gineis oso pio eytixismenh mporeis ESY
tha dystixiseis ki ena paidaki pou den ftaiei se tpt..
profanws h kloklo den antilamvanetai poso xrisimopoieitai..
kai oti prokeitai na thn viaseis psyxologika alla tha katalavei argotera
prow to paron peite ta allou..
se prin otidipote symvouleyteite kapoio psyxiatroKAI OI DYO!

SYGNWMH POU ANAGAZOMAI NA GINW KAKIA ALLA YPERASPIZOMAI MIA AGENNITI ZWH
POY SE 20-30 XRONIA APO TWRA THA SE EXEI MISISEI POU TOU STERISES THN FYSIOLOGIKOTHTA TOU ..
AISXOS

140Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 10:52 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το οτι σε αλλο φορουμ εχει γραφτει παρομοιο θεμα μονο που εκει εγραψε η απευθειας μανα που θελει να βρει παρενθετη μητερα, και αυτο το θεμα εδω κατι δεν μου κολαει, επισης το φορουμ δεν ειναι αγγελιες για κατι τοσο σοβαρο και θα παρακαλεσω αν οπως ειπε και ενα μελος θελετε καποια δοσοληψια αυτο να γινει ιδωτικα, αν δεν πεσουν οι τονοι το καλυτερο θα ηταν να κλειδωθει το θεμα, παρακαλω λιγο να ηρεμησουμε γιατι αναφερεστε σε πολυ λεπτα και σοβαρα πραγματα

141Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 10:58 am

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PARAKALW NA SVISTOUN OLA MOU TA POST KAI OPOU MPOREI NA ANAFERETAI TO ONOMA MOU..XEKINISA NA LEW THN APOPSI MOU SE ENA THEMA KAI KATELIXE SE AYTO TO EKTROMA..
EXW PEI SE FILES MOU MAMADES NA MPOUN STO FOROUM...AN MPOUN KAI DOUN AYTA TA POST EILIKRINA NTREPOMAI..
KAPOIOS NA TA SVISEI...PLEASE......

142Παρένθετη μητέρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Παρένθετη μητέρα Πεμ Ιουλ 15, 2010 11:06 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Είμαι εκτός σπιτιού και δεν μπορώ να διαβάσω την εξέλιξη της κουβέντας. Παρ´ ολ´ αυτά με ενημέρωσαν ότι η κουβέντα έχει ξεφύγει, για αυτό το θέμα προς το παρόν κλειδώνεται!

http://www.eimaimama.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις