151 Απ: ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!! Παρ Οκτ 01, 2010 1:02 pm
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ:ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ,ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ,ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βαζουμε σε μια κατσαρολα ολα τα υλικα εκτος της τρουφας που ειναι για τη διακοσμηση,και ανακατευουμε καλα σε μεσαια φωτια μεχρι να αρχιζει το μιγμα να σφιγγει και να πηζει ανακατευουμε καλα ομως να μην σβολιασει,οταν δουμε οτι με την κουταλα ξεκολλα το μιγμα απο τον πατο της κατσαρολας και βλεπουμε τον πατο τοτε ειναι ετοιμο,κατεβαζουμε απο την φωτια και αφηνουμε να κρυωσει καλα,οταν κρυωσει πλαθουμε μπαλακια μικρα και για να μην κολλανε ενδιαμεσα τα χερια μας με το μιγμα,εχουμε διπλα μας το βουτυρο και αλειφουμε τις παλαμες συχνα ωστε να μην κολλαει καθολου μιγμα στις παλαμες.σε ενα πιατο εχουμε ριξει την τρουφα και ριχνουμε εκει τα τρουφακια να γεμισουνε τρουφα και μεταφερουμε σε ειδικες μικρες θηκουλες που υπαρχουνε στα σουπερ.για γενεθλια διπλασιαζετε και 3πλασιαζετε τις ποσοτητες εγω συνηθως στα γενεθλια της κορης μου κανω 4-5 κουτια ζαχαρουχο για να γινουνε περισσοτερα.με τον ιδιο τροπο μπορουμε να κανουμε λευκα τρουφακια απλα αντι για κακαο ριχνουμε περιπου ενα πακετο ετοιμη τριμμενη καρυδα η φρεσκια αν θελετε και το φτιαχνουμε με τον ιδιο τροπο,απλα με τη καρυδα θελει λιγοτερο ψησιμο δλδ μολις πηξει το μιγμα και αρχισει να κολλαει στον πατο αποσυρουμε και διακοσμουμε αντι με τρουφα με κρυσταλλικη ζαχαρη η καρυδα και οταν τα τοποθετησουμε στην θηκουλα διακοσμουμε με ενα γαρυφαλλο το ζουπαμε να μπει μεσα κ σια να φαινετε.
φωτο προσπαθησα να βαλω με τον κλασικο τροπο στο αλμπουμ μου αλλα δν μπορω,πως να βαλω να δειτε?
- Αρχεία
- Beijinho_4846de2b230a2[1] - Αντίγραφο.png
- Δεν έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε τα attachments.
- (236 Kb) Κατεβάστηκε 15 φορές