101 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Πεμ Οκτ 11, 2012 1:30 am
Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Συνάντηση με τη μαία για εγκύους. Μιλάνε για βαλίτσα, τοκετό, θηλασμό κλπ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
REINE έγραψε:λοιπόν η επόμενη συνάντηση στα πρεναταλ ειναι 14 νοεμβριου στις 6.
μπορείς να μου πεις πόση ώρα διαρκεί αυτή η συνάντηση?
REINE έγραψε:οχι Ζωούλα για πάνω βόρεια! θεσσαλονικη.
Μπου έγραψε:Στελλα μου τι πανεμορφο ονομα εχει ο γιος σου!!!!!! Ναι να του κανεις το τελευταιο του μοναχικο παρτακι!!!!! Χιχιχι!!!
Κοριτσακια πως θα βαφτισετε τα μπεμπακια σας;;;αν θελετε φυσικα να πειτε!!!εμεις θα την βαφτισουμε μαρινα απ τη μαμα του καλου μου που τη χασαμε πριν 5χρονια!!!!!
eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εγω πηγα εκανα τις εξετασεις μου σημερα και το απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα.
ηθελα να ρωτησω αν ξερει καμια πως μπορω να δω στο ιντερνετ τα 2 πρωτα επεισοδια του grey`s anatomy που εδειξε την προηγουμενη παρασκευη.
Elenisig έγραψε:eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εγω πηγα εκανα τις εξετασεις μου σημερα και το απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα.
ηθελα να ρωτησω αν ξερει καμια πως μπορω να δω στο ιντερνετ τα 2 πρωτα επεισοδια του grey`s anatomy που εδειξε την προηγουμενη παρασκευη.
Γεια σου Ειρήνη!!!
Κοίταξες στο web tv? Συνήθως εκεί τα βάζουν.
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?
Εχω πάρει σερβιέτες για μετά τον τοκετό, μην πω μάρκα, τις απλές τις περιόδου αλλά τις night slim. Θα κάνουν λέτε δουλειά ή να πάρω πιο χοντρές? Υπάρχουν ειδικές σερβιέτες λοχείας?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης