101 Απ: Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? Πεμ Ιαν 24, 2013 10:44 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Δωρα αν θες κατι που ξερουμε ρωτα μας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευχαριστω για το ενδιαφερον κι εσενα Ιωαννα μου και τα υπολοιπα κοριτσια.Βασικα ειχε πρηστει κ ηταν λιγο σκληρη ολοκληρη η θηλη απο το δεξι στηθος αλλα μαλλον το ειχα πιεσει στον υπνο μου η απο το σουτιεν.Εκανα ενα μπανακι και εβαλα ενα πιο χαλαρο σουτιεν και απο τοτε ειναι ενταξει.ioanna85 έγραψε:Δωρα αν θες κατι που ξερουμε ρωτα μας!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ?? ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΙΚΡΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ..ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΣΥ?ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΗΝΕΣ Η ΟΧΙ?? ΔΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΩ...ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΕΓΩ ΣΤΑ +8 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΨΙΛΟΕΚΡΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΗΣ FISHERPRICE ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ??ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ I LOVE DADDY.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΣΑΣ ΠΑΛΑΒΩΣΑ Ε???ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...
dorto99 έγραψε:Εγω ηδη απο 3,5 μηνων περιπου βαζω αμυγδαλελαιο και στην κοιλια κ στο στηθος.Τωρα τελευταια κ στους γλουτους.Η αληθεια ειναι πως επιβαλεται να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης,εχω δει στα Mothercare το σετ με τα δυο σουτιεν,ειναι καλα,τα εχει δοκιμασει καμια?
kassiani85 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...ΑΥΤΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ?ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ?ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ?ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!! ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΣΤΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ...ΕΓΩ ΤΗΝ PREVENSTRIA ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ 28 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΡΙΒΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ FISSAN ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ..ΟΚ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑioanna85 έγραψε:Χριστινα μη σκας τοσο για τα κιλα- δε λεω να μην προσεχεις- αλλα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου τωρα και ασχολεισαι μετα πως θα τα χασεις τα κιλα!τα μπουστακια σου κανουν καλο κρατημα; μην κρεμασει το στηθος μας κι απο το βαρος κριμα ειναι!Εγω παιρνω για τις ραγαδες της frezyderm την prevenstria, την πηρα 22-23€ και προχθες πηρα τη 2η!Για το στηθος η fissan εχει 3-4€!Α!Τη κοιλια σου μην την χαϊδευεις πολυ γιατι κανει συσπασεις η μητρα, με μετρο!
ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟdorto99 έγραψε:kassiani85 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...ΑΥΤΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ?ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ?ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ?ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!! ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!
Μα ποσες αποριες!!!
Ετσι νιωθω κι εγω καθε μερα εχω να σκεφτομαι κ καινουρια πραγματα κ συνεχεια λεω ''α! ειναι κι αυτο.α!ειναι κ το αλλο'' κ ολο κ μια νεα απορια θα γεμιζει το ηδη κουρασμενο μυαλουδακι μου!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ "ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ"!!ioanna85 έγραψε:Για μενα καλο ειναι να παρεις σουτιεν καταλληλα για τη φαση που περνας και να τα φορας συνεχεια!Απο τη μια για να εχει καλο κρατημα το στηθος κι απο την αλλη οσο περναει ο καιρος κι οι θηλες γινονται πιο ευαισθητες να μην ερχονται σε επαφη κι υπαρχει τριβη με διαφορα υφασματα και χνουδια κλπ. Γνωμη μου παντα ε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης