Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

marisak

marisak
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΜΜΜ ναι αν γίνεται στείλε μου σε ένα μήνυμα και θα κανονίσω ραντεβού μαζί του.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εστειλα ενα pm .σου εχει ερθει κατι?

marisak

marisak
Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής dorto99

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:
miapetite έγραψε:Καλως σας βρήκα κορίτσια.Αυχενική έκανα πριν 3 εβδομάδες,ο γιατρός είπε ότι του φαίνεται για αγοράκι.Φυσικά δεν με πολυνοιάζει, είναι το πρώτο μου παιδάκι.Εγώ γιατρό πηγαίνω στον κ.Νικολακόπουλο.Μόνο που ξεγεννάει Πάτρα στο Ολύμπιον

Στον ιδιο γιατρο παμε.Εγω προσωπικα του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.Εμεις Πατρα θα παμε,εσυ σκεφτεσαι για καπου αλλου?Ποτε σου εδωσε ΠΗΤ?

Εγώ αργώ ακόμη,έχω ΠΗΤ 17/09/.Πάτρα σκεφτομαι κι εγώ, μόνο που με αγχώνει λίγο αυτή η απόσταση.

marisak

marisak
miapetite έγραψε:
dorto99 έγραψε:
miapetite έγραψε:Καλως σας βρήκα κορίτσια.Αυχενική έκανα πριν 3 εβδομάδες,ο γιατρός είπε ότι του φαίνεται για αγοράκι.Φυσικά δεν με πολυνοιάζει, είναι το πρώτο μου παιδάκι.Εγώ γιατρό πηγαίνω στον κ.Νικολακόπουλο.Μόνο που ξεγεννάει Πάτρα στο Ολύμπιον

Στον ιδιο γιατρο παμε.Εγω προσωπικα του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.Εμεις Πατρα θα παμε,εσυ σκεφτεσαι για καπου αλλου?Ποτε σου εδωσε ΠΗΤ?

Εγώ αργώ ακόμη,έχω ΠΗΤ 17/09/.Πάτρα σκεφτομαι κι εγώ, μόνο που με αγχώνει λίγο αυτή η απόσταση.

Καλησπέρα miapetite
Εμένα μου έδωσε ΠΗΤ 16/11 έχω ακόμα πολύ δρόμο...καλά αν αληθεύουν όλα αυτά με την Πάτρα θα αγχωθώ τρελά...Δεν πρόκειται να φτάσω σε καλή κατάσταση αλλά μέσα στην παράνοια Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 328109 Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 328109 Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 328109 Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 328109

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απ ότι ξέρω από άλλες κοπέλες,συνήθως ο τοκετός διαρκεί ώρες οπότε έχεις πολύ χρόνο για να πας,ο γιατρός σε παρακολουθει και ξέρει περίπου τις ημέρες.Εγώ επειδη εχω πάει και στο νοσοκομείο αλλά και στην κλινική που υπάρχει, πραγματικά δεν είναι το περιβάλλον που θα ήθελα να βρίσκομαι.Στο Ολύμπιον είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον

marisak

marisak
miapetite έγραψε:Απ ότι ξέρω από άλλες κοπέλες,συνήθως ο τοκετός διαρκεί ώρες οπότε έχεις πολύ χρόνο για να πας,ο γιατρός σε παρακολουθει και ξέρει περίπου τις ημέρες.Εγώ επειδη εχω πάει και στο νοσοκομείο αλλά και στην κλινική που υπάρχει, πραγματικά δεν είναι το περιβάλλον που θα ήθελα να βρίσκομαι.Στο Ολύμπιον είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον

Λες ε?
Μακάρι επειδη δεν ξέρω την κλινική σαν χώρο καλά για το νοσοκομείο δεν έχω λόγια αν προλαβαίνω και είναι εύκολο θα πάω εκεί και πιστεύω όλα να είναι καλά...Αλλά γιατι ρε παιδιά δεν φτιάχνουν λίγο τους χώρους, πραγματικά είναι κρίμα για μία τόσο μεγάλη πόλη με πλειοψηφία καλών γιατρών να υπάρχει αυτό το χάλι στην υγεία και πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο οι γέννες...

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marisak έγραψε:
miapetite έγραψε:Απ ότι ξέρω από άλλες κοπέλες,συνήθως ο τοκετός διαρκεί ώρες οπότε έχεις πολύ χρόνο για να πας,ο γιατρός σε παρακολουθει και ξέρει περίπου τις ημέρες.Εγώ επειδη εχω πάει και στο νοσοκομείο αλλά και στην κλινική που υπάρχει, πραγματικά δεν είναι το περιβάλλον που θα ήθελα να βρίσκομαι.Στο Ολύμπιον είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον

Λες ε?
Μακάρι επειδη δεν ξέρω την κλινική σαν χώρο καλά για το νοσοκομείο δεν έχω λόγια αν προλαβαίνω και είναι εύκολο θα πάω εκεί και πιστεύω όλα να είναι καλά...Αλλά γιατι ρε παιδιά δεν φτιάχνουν λίγο τους χώρους, πραγματικά είναι κρίμα για μία τόσο μεγάλη πόλη με πλειοψηφία καλών γιατρών να υπάρχει αυτό το χάλι στην υγεία και πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο οι γέννες...

Αστο εγώ έχω πολύ ασχημη εμπειρία κι από γιατρούς στο νοσοκομείο,και η κλινική που είναι ιδιωτική έίναι βρωμικα,φασαρία,δεν είναι ιδανικά.Αυτή η πόλη....αχ δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και δεν ενδιαφέρεται κανείς

marisak

marisak
miapetite έγραψε:
marisak έγραψε:

Λες ε?

Αστο εγώ έχω πολύ ασχημη εμπειρία κι από γιατρούς στο νοσοκομείο,και η κλινική που είναι ιδιωτική έίναι βρωμικα,φασαρία,δεν είναι ιδανικά.Αυτή η πόλη....αχ δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και δεν ενδιαφέρεται κανείς

Κάτσε να σε κάνω να γελάσεις...μία φορά πριν 4 χρόνια περίπου πήγα στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις γτ είχα ένα περίεργο πόνο πίσω χαμηλά στην πλάτη και δεν ήξερα που οφειλόταν...με τα πολλά βγαίνουν οι εξετάσεις και μου λέει ένας γιατρός που έκανε αγροτικό ότι έχω πρόβλημα με το νεφρό μου και θα χρειάστω μεταμόσχευση...πάνιασα, άσπρισα κόντεψα να λιποθυμίσω και μετά όταν είδε τις εξετάσεις μου ο διευθυντής του ουρολογικού μου είπε ότι έχω απλά μια ουρολοίμωξη και μου έδωσε μία αντιβίωση....όπως καταλαβαίνεις ξεφτύλλισα τον ειδικευόμενο μετά.... δηλαδή ειλικρινά πως την έβγαλε αυτή την διάγνωση με μια απλή καλλιέργεια ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά κι εμένα πέρυσι ήθελαν με το ζόρι να βγάλω τις αμυγδαλές.Απλά περνούσα μια ίωση

marisak

marisak
Ελπίζω κάποια στιγμή οι άνθρωποι που διοικούν αυτήν την πόλη να σοβαρευτούν επιτέλους και να οργανωθούν γενικά όχι μόνο στον τομέα της Υγείας αλλά γενικά..Είναι ντροπή ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας να μην έχει ένα νοσοκομείο της προκοπής με γιατρούς να αρνιούνται να φέρουν παιδάκια στον κόσμο εδώ λόγω αυτής της κατάστασης. Εγώ δεν είμαι από το Αγρίνιο, ζω τα τελευταία χρόνια εδώ και είναι κρίμα να μην υπάρχει υποδομή εξέλιξης παρά μόνο στον τομέα του Καφέ!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="marisak"]Ελπίζω κάποια στιγμή οι άνθρωποι που διοικούν αυτήν την πόλη να σοβαρευτούν επιτέλους και να οργανωθούν γενικά όχι μόνο στον τομέα της Υγείας αλλά γενικά..Είναι ντροπή ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας να μην έχει ένα νοσοκομείο της προκοπής με γιατρούς να αρνιούνται να φέρουν παιδάκια στον κόσμο εδώ λόγω αυτής της κατάστασης. Εγώ δεν είμαι από το Αγρίνιο, ζω τα τελευταία χρόνια εδώ και είναι κρίμα να μην υπάρχει υποδομή εξέλιξης παρά μόνο στον τομέα του Καφέ![

Καλήμερα!Από που είσαι?Από Αθήνα?Ο τομέας του καφέ όντως παρουσιάζει αναπτυξη σ αυτή την πόλη.Όλα τα άλλα ακόμη κι η αγοράείναι χάλια

marisak

marisak
Ναι από Αθήνα είμαι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Αθήνα είναι η τέλεια πόλη Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marisak έγραψε:Ναι από Αθήνα είμαι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Αθήνα είναι η τέλεια πόλη Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Κοίταξε εγώ έζησα και Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάποια χρόνια.Η επαρχία μου αρέσει από πολλές αποψεις.Απλά εχω πάει σε πολλούς νομους στην Ελλάδα.Ο δικός μας είναι πανέμορφος αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιείται,είναι ο πιο υποαναπτυκτος νομός

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συντοπίτισσες πως κυλάει η εγκυμοσύνη σας? Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 215994

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανεις κοπελα μου?Θυμησε μου το ονομα σου.Εμενα με λενε Δωρα-δεν θυμαμαι αν το ξαναειπαμε.
Εγω πλεον συμπληρωσα κ την 30 εβδομαδα κ ο μπεμπακος μου εφτασε τα 1721 γραμ.-ολοκληρο παιδι χιχιχιχιχι!!!Βεβαια εχουμε ενα θεματακι με τον πλακουντα -ειναι χαμηλος κ προσθιος για την ακριβεια δεν εχει ανεβει ουτε χιλιοστο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ ο γιατρος σχεδον μου απαγορευσε να κανω οτιδηποτε-ξαπλα κ μονο ξεκουραση κ οπως παει θα παμε για καισαρικη.
Εσυ πως πας?Εχετε μαθει φυλλο?Αν θυμαμαι καλα καπου το Σεπτεμβρη εχεις ΠΗΤ?

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Τι κανεις κοπελα μου?Θυμησε μου το ονομα σου.Εμενα με λενε Δωρα-δεν θυμαμαι αν το ξαναειπαμε.
Εγω πλεον συμπληρωσα κ την 30 εβδομαδα κ ο μπεμπακος μου εφτασε τα 1721 γραμ.-ολοκληρο παιδι χιχιχιχιχι!!!Βεβαια εχουμε ενα θεματακι με τον πλακουντα -ειναι χαμηλος κ προσθιος για την ακριβεια δεν εχει ανεβει ουτε χιλιοστο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ ο γιατρος σχεδον μου απαγορευσε να κανω οτιδηποτε-ξαπλα κ μονο ξεκουραση κ οπως παει θα παμε για καισαρικη.
Εσυ πως πας?Εχετε μαθει φυλλο?Αν θυμαμαι καλα καπου το Σεπτεμβρη εχεις ΠΗΤ?

Γεια σου Δώρα.Αντε υπομονή λίγο καιρό ακόμη και να μην κάνεις τίποτα.Εμένα με λένε Εφη.Αγοράκι κατα 90% απ ότι είπε ο γιατρός,Σεπτέμβρη γεννάω.Τον είδα προχθές που έκανα υπέρηχο,όλο κουνιόνταν δεν μπορούσε να τον μετρήσει ο γιατρός I love you I love you

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συντοπιτισες τι κανετε?Χαθηκαμε τελειως.Πως ειναι τα μωρακια σας?

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Δώρα μου.Πως είσαι?Αντε δεν έμεινε πολύς καιρός.Θα σαι ανυπόμονη τώρα όσο περνάει ο καιρός.
Εγώ έχω πολύ καλύτερη διάθεση και ενέργεια απ τον πρώτο καιρό.Το μωράκι μου καλά μόνο που μας άλλαξε το φύλο κι εγώ είχα ήδη αγοράσει κάποια πράγματα...απ τον ενθουσιασμό μου Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 215994

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολα καλα κι εμεις.Ο μμπεμπουλης μας την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 2090 γραμ.κι ετσι μας εφυγε ενα ανχος γιατι στις τελευταιες μετρησεις εδειχνε οτι δεν επερνε το ικανοποιητικο βαρος.
Σε μια εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου κ τα συναισθηματα ειναι ανμεικτα!!!!
Απο τη μια χαιρομαι γιατι κοντευουμε κ θα αγκαλιασω το μωρακι μου και απο την αλλη ανχωνομαι και φοβαμαι για τον τοκετο αλλα κ για το μετα-στο σπιτι με το μωρο.Περνανε απο το μυαλο μου τα παντα.
Τι εννοεις αλλαξατε φυλλο?Εκανες β'επιπεδου?

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοώ ότι μας είχε πει 2 φορές αγοράκι και τώρα κοριτσάκι.Εκανα την β επιπέδου.Ολα τα κορίτσια έχουμε τις ιδιες ανυσηχίες.Θα προσαρμοστουμε στα νεα δεδομένα η καθεμια μας και θα βαλουμε μια σειρα.Κι εγω πιστευω ενα σοκ θα το παθω.Στειλε μου τα νεα σου

222Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 Empty να'μαι κι εγώ... Πεμ Μάης 16, 2013 4:53 am

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα! Είπα να'ρθω στην παρέα σας μια κ μένω Μεσολόγγι κ περιμένω το 2ο παιδάκι μας. Είμαι 9 εβδομάδων και... περνάω τα γνωστά που ήδη ξέρετε. Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα στο Ρίο, τώρα λέω να πάω Αγρίνιο. Κανένα info για το πότε κ αν ανοίγει το νέο νοσοκομείο?
Α, και αν έχετε καμιά συμβουλή για γιατρό θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα μια κ από Αγρίνιο έχω άγνοια. Για ένα Γκόγκο μου είπαν μόνο. Any thought? Shocked Very Happy Very Happy

Με το καλό να έρθον στον κόσμο τα μωράκια σας και να σας ζήσουν σε αυτές που γέννησαν ήδη Very Happy Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 654316 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 8:55 am, 1 φορά

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ioanna85"]

Καλως ηρθες!Ειμαι η Ιωαννα κι εχω 1 παιδακι!Καταγωγη απο Θερμο αλλα μενω Πατρα!Με το καλο το μωρακι σου και να χαιρεσαι το πρωτοτοκο!

Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου κι εσύ να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου! Στην Πάτρα το γέννησες?

Όποια έχει κάνα info για τους γιατρούς που ρώτησα, καλοδεχούμενες Laughing

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 9 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 8:48 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις