201 Απ: Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? Κυρ Μαρ 24, 2013 7:35 am
marisak
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΜΜΜ ναι αν γίνεται στείλε μου σε ένα μήνυμα και θα κανονίσω ραντεβού μαζί του.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dorto99 έγραψε:miapetite έγραψε:Καλως σας βρήκα κορίτσια.Αυχενική έκανα πριν 3 εβδομάδες,ο γιατρός είπε ότι του φαίνεται για αγοράκι.Φυσικά δεν με πολυνοιάζει, είναι το πρώτο μου παιδάκι.Εγώ γιατρό πηγαίνω στον κ.Νικολακόπουλο.Μόνο που ξεγεννάει Πάτρα στο Ολύμπιον
Στον ιδιο γιατρο παμε.Εγω προσωπικα του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.Εμεις Πατρα θα παμε,εσυ σκεφτεσαι για καπου αλλου?Ποτε σου εδωσε ΠΗΤ?
miapetite έγραψε:dorto99 έγραψε:miapetite έγραψε:Καλως σας βρήκα κορίτσια.Αυχενική έκανα πριν 3 εβδομάδες,ο γιατρός είπε ότι του φαίνεται για αγοράκι.Φυσικά δεν με πολυνοιάζει, είναι το πρώτο μου παιδάκι.Εγώ γιατρό πηγαίνω στον κ.Νικολακόπουλο.Μόνο που ξεγεννάει Πάτρα στο Ολύμπιον
Στον ιδιο γιατρο παμε.Εγω προσωπικα του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.Εμεις Πατρα θα παμε,εσυ σκεφτεσαι για καπου αλλου?Ποτε σου εδωσε ΠΗΤ?
Εγώ αργώ ακόμη,έχω ΠΗΤ 17/09/.Πάτρα σκεφτομαι κι εγώ, μόνο που με αγχώνει λίγο αυτή η απόσταση.
miapetite έγραψε:Απ ότι ξέρω από άλλες κοπέλες,συνήθως ο τοκετός διαρκεί ώρες οπότε έχεις πολύ χρόνο για να πας,ο γιατρός σε παρακολουθει και ξέρει περίπου τις ημέρες.Εγώ επειδη εχω πάει και στο νοσοκομείο αλλά και στην κλινική που υπάρχει, πραγματικά δεν είναι το περιβάλλον που θα ήθελα να βρίσκομαι.Στο Ολύμπιον είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον
marisak έγραψε:miapetite έγραψε:Απ ότι ξέρω από άλλες κοπέλες,συνήθως ο τοκετός διαρκεί ώρες οπότε έχεις πολύ χρόνο για να πας,ο γιατρός σε παρακολουθει και ξέρει περίπου τις ημέρες.Εγώ επειδη εχω πάει και στο νοσοκομείο αλλά και στην κλινική που υπάρχει, πραγματικά δεν είναι το περιβάλλον που θα ήθελα να βρίσκομαι.Στο Ολύμπιον είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον
Λες ε?
Μακάρι επειδη δεν ξέρω την κλινική σαν χώρο καλά για το νοσοκομείο δεν έχω λόγια αν προλαβαίνω και είναι εύκολο θα πάω εκεί και πιστεύω όλα να είναι καλά...Αλλά γιατι ρε παιδιά δεν φτιάχνουν λίγο τους χώρους, πραγματικά είναι κρίμα για μία τόσο μεγάλη πόλη με πλειοψηφία καλών γιατρών να υπάρχει αυτό το χάλι στην υγεία και πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο οι γέννες...
miapetite έγραψε:marisak έγραψε:miapetite έγραψε:Απ ότι ξέρω από άλλες κοπέλες,συνήθως ο τοκετός διαρκεί ώρες οπότε έχεις πολύ χρόνο για να πας,ο γιατρός σε παρακολουθει και ξέρει περίπου τις ημέρες.Εγώ επειδη εχω πάει και στο νοσοκομείο αλλά και στην κλινική που υπάρχει, πραγματικά δεν είναι το περιβάλλον που θα ήθελα να βρίσκομαι.Στο Ολύμπιον είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον
Λες ε?
Μακάρι επειδη δεν ξέρω την κλινική σαν χώρο καλά για το νοσοκομείο δεν έχω λόγια αν προλαβαίνω και είναι εύκολο θα πάω εκεί και πιστεύω όλα να είναι καλά...Αλλά γιατι ρε παιδιά δεν φτιάχνουν λίγο τους χώρους, πραγματικά είναι κρίμα για μία τόσο μεγάλη πόλη με πλειοψηφία καλών γιατρών να υπάρχει αυτό το χάλι στην υγεία και πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο οι γέννες...
Αστο εγώ έχω πολύ ασχημη εμπειρία κι από γιατρούς στο νοσοκομείο,και η κλινική που είναι ιδιωτική έίναι βρωμικα,φασαρία,δεν είναι ιδανικά.Αυτή η πόλη....αχ δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και δεν ενδιαφέρεται κανείς
marisak έγραψε:Ναι από Αθήνα είμαι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Αθήνα είναι η τέλεια πόλη
dorto99 έγραψε:Τι κανεις κοπελα μου?Θυμησε μου το ονομα σου.Εμενα με λενε Δωρα-δεν θυμαμαι αν το ξαναειπαμε.
Εγω πλεον συμπληρωσα κ την 30 εβδομαδα κ ο μπεμπακος μου εφτασε τα 1721 γραμ.-ολοκληρο παιδι χιχιχιχιχι!!!Βεβαια εχουμε ενα θεματακι με τον πλακουντα -ειναι χαμηλος κ προσθιος για την ακριβεια δεν εχει ανεβει ουτε χιλιοστο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ ο γιατρος σχεδον μου απαγορευσε να κανω οτιδηποτε-ξαπλα κ μονο ξεκουραση κ οπως παει θα παμε για καισαρικη.
Εσυ πως πας?Εχετε μαθει φυλλο?Αν θυμαμαι καλα καπου το Σεπτεμβρη εχεις ΠΗΤ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 8:55 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 8:48 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης