76 Απ: Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? Τρι Ιαν 22, 2013 9:23 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
dorto99 έγραψε:Τα καλυτερα ευχομαι ολοψυχα!
Σε ευχαριστω πολυ!Επισης!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dorto99 έγραψε:Τα καλυτερα ευχομαι ολοψυχα!
ναι στον κρικελη,κι ο δικος μου γιατρος γενναει στο ολυμπιον αλλα δεν θελω να τρεχω τους δικους μου πατρα κι ετσι η επιλογη μου ειναι εδω...την β επιπεδου μου την εκανε ο γιατρος μου,εχει τα μηχανηματα και την κανει...dorto99 έγραψε:Χριστινα μου κι εσυ με το καλο το κοριτσακι σου.Εγω παω στον κ.Νικολακοπουλο και θα γεννησω στο ολυμπιον.Εσυ απο οτι διαβασα πιο πανω θα πας Κρικελη,ε?ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR έγραψε:γεια σας κοριτσια,παλι βροχουλα στο Αγρινιο Μαρια Σ.καλως ηρθες,να σου ζησουν τα παιδακια σου... Δωρα με το καλο το αγορακι σου,στον κ Κανη παω..εσυ?εμενα στισ 21 εβδομαδες και 3 ημερων(β επιπεδου)ζυγιζε 500 γρ...κι εγω εχω σκεφτει την πατρα για τα ψωνια γιατι οντως εδω ειναι λιγο τσιμπιμενες οι τιμες...ευχαριστουμε Ιωαννα για τα καταστηματα,θα τα ψαξουμε ολα.... Κασσιανη περιμενουμε νεα σου...εγω στο μονο που εχω καταληξει ειναι στο καροτσι,maclaren xlr.σημαντικο οτι ειναι ελαφρυ και κλεινει ευκολα,ειναι απο νεογεννητο,ξαπλωνει εντελως η πλατη...
Την β'επιπεδου που την εκανες?
ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΑΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΦΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΤΣΑ...ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΤΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ..(ΧΑΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ)kassiani85 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ,Ε??ΧΑΧΑΧΧΑ!!ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ..ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ...
Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΝΑΤΕ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΦΑΩ Η ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ..ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?
MAMY έγραψε:Γεια σασ κοριτσια εγω ειμαι απο το Αιτωλικο αλλά δυστυχώσ λόγω δουλειασ μετοικισα!!!!
ioanna85 έγραψε:MAMY έγραψε:Γεια σασ κοριτσια εγω ειμαι απο το Αιτωλικο αλλά δυστυχώσ λόγω δουλειασ μετοικισα!!!!
καλως ηρθες! που μενεις;
MAMY έγραψε:ioanna85 έγραψε:MAMY έγραψε:Γεια σασ κοριτσια εγω ειμαι απο το Αιτωλικο αλλά δυστυχώσ λόγω δουλειασ μετοικισα!!!!
καλως ηρθες! που μενεις;
Μένω Σαλαμίνα όπου και υπηρετώ!!!! Φιλια σε όλες τισ πατριώτισσες
ioanna85 έγραψε:MAMY έγραψε:ioanna85 έγραψε:MAMY έγραψε:Γεια σασ κοριτσια εγω ειμαι απο το Αιτωλικο αλλά δυστυχώσ λόγω δουλειασ μετοικισα!!!!
καλως ηρθες! που μενεις;
Μένω Σαλαμίνα όπου και υπηρετώ!!!! Φιλια σε όλες τισ πατριώτισσες
Κι εγω απο Θερμο ειμαι αλλα μενω Πατρα οπου και παντρευτηκα!Περιμενω σε λιγο καιρο το πρωτο μου μωρακι!
μαμαδυο έγραψε:τι κάνετε μανουλες και μέλλουσες μανουλες πως ειστε ?
Στο Θέρμο πήγα γυμνάσιο και λύκειο λέτε να ανοίξουμε θεματάκι ποιες ειναι απο θέρμο?
ελα δωρα σε περιμενα!!σ'ευχαριστω!!και στα δικα σου τωρα!!22+3 εβδομαδων!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τωρα!θα δεις και το δικο σου το μπεμπακι ετσι θα'ναι! καλα ο αντρας μου δε φανταζεσαι!μολις ανοιξε η οθονη πεταχτηκε πανω!"σαν εμενα ειναι, ιδιο!!"η αληθεια ειναι οτι κυριως φερνουν τα ματια του που ειναι χαρακτηριστικα μεγαλα!εσυ τι κανεις??dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Χαλια ο καιρος σημερα στο Αγρινιο,βρεχει απο τη νυχτα.
Κασσιανη μου πολυ χαρηκα.Παντα ολα να σας πηγαινουν τελεια κ με το καλο το κοριτσακι σας.Φανταζομαι χαρα ο αντρας σου που του μοιαζει κιολας 500 γραμμαρια,μια χαρα.Ποσο ακριβως εισαι τωρα που εκανες την εξεταση?
kassiani85 έγραψε:ελα δωρα σε περιμενα!!σ'ευχαριστω!!και στα δικα σου τωρα!!22+3 εβδομαδων!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τωρα!θα δεις και το δικο σου το μπεμπακι ετσι θα'ναι! καλα ο αντρας μου δε φανταζεσαι!μολις ανοιξε η οθονη πεταχτηκε πανω!"σαν εμενα ειναι, ιδιο!!"η αληθεια ειναι οτι κυριως φερνουν τα ματια του που ειναι χαρακτηριστικα μεγαλα!εσυ τι κανεις??dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Χαλια ο καιρος σημερα στο Αγρινιο,βρεχει απο τη νυχτα.
Κασσιανη μου πολυ χαρηκα.Παντα ολα να σας πηγαινουν τελεια κ με το καλο το κοριτσακι σας.Φανταζομαι χαρα ο αντρας σου που του μοιαζει κιολας 500 γραμμαρια,μια χαρα.Ποσο ακριβως εισαι τωρα που εκανες την εξεταση?
οτι προβληματακι κι αν ηταν αφου περασε μην σε ανησυχει..ρωτα και το γιατρο σου βεβαια!η αληθεια ειναι οτι πολλα πρωτογνωρα μας φοβιζουν και θα μας φοβιζουν μεχρι το τελος..υπομονη!dorto99 έγραψε:kassiani85 έγραψε:ελα δωρα σε περιμενα!!σ'ευχαριστω!!και στα δικα σου τωρα!!22+3 εβδομαδων!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τωρα!θα δεις και το δικο σου το μπεμπακι ετσι θα'ναι! καλα ο αντρας μου δε φανταζεσαι!μολις ανοιξε η οθονη πεταχτηκε πανω!"σαν εμενα ειναι, ιδιο!!"η αληθεια ειναι οτι κυριως φερνουν τα ματια του που ειναι χαρακτηριστικα μεγαλα!εσυ τι κανεις??dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Χαλια ο καιρος σημερα στο Αγρινιο,βρεχει απο τη νυχτα.
Τι ωραιες στιγμες!!!Σ'ευχαριστω πολυ,αντε κ εμεις πλησιαζουμε τωρα!
Εγω χτες ειχα ενα θεματακι με το στηθος μου,που λιγο με ανησυχησε αλλα σημερα ευτυχως ολα καλα.Εχω και τον αντρουλη μου παρεα μιας κι σημερα δεν δουλευει και τον εχω τρελανει.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης