Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 10]

kassiani85

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
dorto99 έγραψε:Κασσιανη!!!!!Τι κανεις???Οταν εχει καλο καιρο κι εγω δεν θελω να καθομαι στο σπιτι.Το μαγαζι της κουμπαρας σου το ξερω,οχι ομως και την ιδια.Χτες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το μπεμπουλη μας(επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορι).Ολα ηταν πολυ καλα και τωρα 1η Φλεβαρη θα παμε για τη β' επιπεδου.Αληθεια εσυ που θα την κανεις τη β'επιπεδου?
Την Κυριακη το ενιωσα το μωρακι μου,στην αρχη σαν κυματακι και μετα αυτο το περιβοητο φτερουγισμα,αλλα απο τοτε τιποτα.Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να μην το ''ακουω καθε μερα''.Ασε με κατσαδιασε για τα κιλα και μου εδωσε μια διατροφη που αν την ακολουθω θα περνω 1-2 κιλα το πολυ το μηνα.
αααα δωρα μου τι ωραια νεα!!!μπραβο σας!ειναι λογικο να μην την ξερεις την κουμπαρουλα γιατι ελειπε χρονια και τωρα γυρισε αγρινιο..κι εγω στη ζακυνθο τη γνωρισα που ειχαμε διοριστει Smile οπως το περιγραφεις οντως ηταν το μωρο σου Very Happy εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι φυσιολογικο να μην το καταλαβαινεις καθε μερα στην αρχη..βεβαια η δικια μου απο τοτε που ξεκινησε δε σταματαει Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 2 328109 απορω ποτε κοιμαται αυτο το ζουζουνι!!! β επιπεδου εχω την επομενη τεταρτη στην πατρα. ο γιατρος μου συνεργαζεται με εναν νικολαιδη απο την αθηνα που θεωρειται κορυφη..ερχεται στην πατρα 2 φορες το μηνα.ανυπομονω!!εσυ που θα πας? θυμισε μου ποσα κιλα εχεις παρει!εγω παντως δεν μπορω να κανω διαιτα, προσεχω οσο μπορω αλλα δεν καταπιεζομαι πολυ Wink ποτε θα ψωνισεις πραγματα για το δωματιο?εχεις ψαξει καθολου??

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!Αν και δεν ειναι τοσο καλη η μερα σημερα-βρεχει ασταματητα απο χτες και κανει κρυοοοο κ πως να μην πεσω με τα μουτρα στο φαγητο με αυτον τον καιρο????Οταν με πρωτοζυγισε ο γιατρος ημουν 58 και τωρα ειμαι 66,5.Ειναι πολλα κιλα αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα τα παιρνουμε στο τελος.Κι εμενα δεν μου αρεσει να καταπιεζομαι αλλα δεν ειχε αδικο-ασε που με τρομαξε με τον διαβητη κυησης και την πιεση.Εχω ξεκινησει απο χτες,τωρα ποσο θα αντεξω θα δειξει!!!
Την β'επιπεδου θα την κανω εδω.ο γιατρος μου συνεργαζεται με τον Β.Παπαδοπουλο απο την Πατρα,σ'αυτον ειχα κανει κ την αυχενικη.Ειναι ευγενικος κ πολυ συνεργασιμος!και μετα την β'επιπεδου εξορμηση στα μαγαζια για να δω πραγματακια για το μωρο-βεβαια μεχρι τωρα εχω δει κ σε βιτρινες κ στο internet.Πιστευω οτι ειναι μια καλη περιοδος γιατι θα μπορω να κινουμαι και πιο ανετα και θα εχω και τον χρονο να το ψαξω περισσοτερο.Εσυ εχεις δει κατι?

kassiani85

κι εδω τα ιδια!!μουχλιασαμε, δε σταματαει!!προσπαθησε οσο μπορεις να αντεξεις,κατι ξερουν οι γιατροι και μας φωναζουν Crying or Very sad κυριως για τα θεματα υγειας τα δικα μας και των μωρων...κι εγω προσπαθω αλλα οχι οσο πρεπει..να!σημερα εχουμε τραπεζωμα στον μπαμπα μου και αυριο στον πεθερο...γιορταζουν!τι να κανω???θα φαω!! τον παπαδοπουλο τον ξερω ονομαστικα, το δικο του ιατρειο δανειζεται και ο δικος μας ο νικολαιδης!να εχουμε καλα αποτελεσματα και να παμε χαρουμενες για τα ψωνια μας Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 2 536304 εμεις ειπαμε να παμε αθηνα τελος του μηνα, εχω ψαξει αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν εχω καταληξει καπου...προβληματιζομαι..να τα κλεισουμε ολα τωρα??κουνια και συρταριερα και καροτσι σιγουρα..τι αλλο???εχεις σκεφτει χρωματακια??

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να τους χαιρεσαι τους παππουδες!
Μακαρι ολα να ειναι καλα για ολες μας και να εχουμε μονο καλα αποτελεσματα.
Αυτα που λες σκεφτομαι κι εγω για αρχη(κουνια-συρταριερα,αλλαξιερα-καροτσι) αλλα για το δικο μας δωματιο σκεφτομαι να παρω ενα λικνο η μια καλαθουνα.Οι περισσοτεροι αυτο με συμβουλευουν.Εχω δει τα καροτσια της peg perego που ειναι 3 σε 1 και κλεινω προς τα εκει,εχουν κ καθισματακι αυτοκινητου.Οσο για το χρωμα να σου πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ τα σκουρα σε επιπλα(σκουρο καφε ή γκρι) αλλα ειμαι σε διλημμα ακομα.Για ρουχαλακια κ την προικα του μωρου θα κινηθω πιο πολυ σε ουδετερα χρωματα(μπεζ λευκο)να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει το γαλαζιο κ οταν προκειται για αγορακι δεσμευεσαι λιγο-καταλαβαινεις!!!!Εσυ τι σκεφτεσαι?

kassiani85

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΩΡΑ!!ΠΟΛΛΗ ΒΡΟΧΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!(ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Laughing Laughing )ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΚΡΟΥ, ΖΑΧΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΘΑ ΒΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ??ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕ(ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ..)ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ...ΤΑ PEG PEREGO ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!Δεν μπηκα τις τελευταιες μερες στο forum μιας κ ειπα να αποτοξινωθω λιγο απο το pc και να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι!!!Κασσιανη μου εσεις τι κανετε?Πως εισαι?Εγω ειδικα την τελευταια εβδομαδα εχω ''φουσκωσει'' και φαινεται η κοιλιτσα μου!Οσοι με βλεπουν μου λενε οτι φαινεται πως ειναι αγορι γιατι ειναι ψηλα η κοιλια!Ωστε εσενα θελαν αγορι ,ε?Εγω να σου πω την αληθεια προτιμουσα κοριτσακι στην αρχη αλλα με το που μου ειπε ο γιατρος αγορι ''επαθα ερωτα'' που λενε!!!
Τωρα για το δωματιο δεν εχω σκεφτει κατι συγκεκριμενο για τα χρωματα,σιγουρα θα κανουμε ενα φρεσκαρισμα στους τοιχους

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dorto99 έγραψε:Ετσι να γινουμε πολλες οι συντοπιτισσες!!!Καλως ηρθες tomaraki και να χαιρεσαι το γιο σου!Που μενεις εσυ?

Καλημερα εμεις μενουμε Πειραια Κορυδαλλο συγκεκριμενα !

kassiani85 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Γεια σας!!Εγω ειμαι μανουλα με ενα αγορακι 1ετους δεν μενω αλλα καταγομαι απο το Αιτωλικο .........οποτε αν θελετε μπαινω και εγω στη λιστα !!
καλοσωρισες!!να χαιρεσαι το αγορακι σου!!σε ωραια ηλικια ειναι τωρα,ε??
Ναι ο μπαγασας ...!!! Εχει πολυ τρεξιμο ομως !!!!!Μην χτυπησει κυριως γιατι θελει να κανει τα παντ α!!!!!!!!!!

kassiani85

tomaraki έγραψε:
dorto99 έγραψε:Ετσι να γινουμε πολλες οι συντοπιτισσες!!!Καλως ηρθες tomaraki και να χαιρεσαι το γιο σου!Που μενεις εσυ?

Καλημερα εμεις μενουμε Πειραια Κορυδαλλο συγκεκριμενα !

kassiani85 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Γεια σας!!Εγω ειμαι μανουλα με ενα αγορακι 1ετους δεν μενω αλλα καταγομαι απο το Αιτωλικο .........οποτε αν θελετε μπαινω και εγω στη λιστα !!

καλοσωρισες!!να χαιρεσαι το αγορακι σου!!σε ωραια ηλικια ειναι τωρα,ε??
Ναι ο μπαγασας ...!!! Εχει πολυ τρεξιμο ομως !!!!!Μην χτυπησει κυριως γιατι θελει να κανει τα παντ α!!!!!!!!!!

e logiko einai!kalutera na einai drasthria ta paidakia kai as ta kunhgas!!

kassiani85

dorto99 έγραψε:Καλημερα!!!Δεν μπηκα τις τελευταιες μερες στο forum μιας κ ειπα να αποτοξινωθω λιγο απο το pc και να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι!!!Κασσιανη μου εσεις τι κανετε?Πως εισαι?Εγω ειδικα την τελευταια εβδομαδα εχω ''φουσκωσει'' και φαινεται η κοιλιτσα μου!Οσοι με βλεπουν μου λενε οτι φαινεται πως ειναι αγορι γιατι ειναι ψηλα η κοιλια!Ωστε εσενα θελαν αγορι ,ε?Εγω να σου πω την αληθεια προτιμουσα κοριτσακι στην αρχη αλλα με το που μου ειπε ο γιατρος αγορι ''επαθα ερωτα'' που λενε!!!
Τωρα για το δωματιο δεν εχω σκεφτει κατι συγκεκριμενο για τα χρωματα,σιγουρα θα κανουμε ενα φρεσκαρισμα στους τοιχους
καλα εκανες δωρα με την αποτοξινωση!!η αληθεια ειναι οτι παρασυρομαστε μ'αυτο το ιντερνετ! αρα ισχυουν αυτα για τις κοιλιτσες?? γιατι εμενα ειναι οντως χαμηλα!! βεβαια σε σχεση με αλλες νομιζω οτι δεν εχω και πολυ μεγαλη..προς το παρον!!τεταρτη εχω την εξεταση και η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει...την ειχα στο μυαλο μου πολυ θετικα( αισιοδοξη τοξοτινα Laughing ) αλλα χτες μου ηρθε"κεραμιδα" μια φιλη μας που γενναμε μαζι την εκανε τωρα και δε βγηκε καλη..παει για αμνιοπαρακεντηση Sad μακαρι να πανε ολα καλα για ολες..

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα αποτελεσματα Κασσιανη μου,μην ανχωνεσαι κ ολα θα πανε καλα.Εγω εχω 10 μερες ακομα για να την κανω κ προσπαθω να μην το πολυσκεφτομαι.Βεβαια την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα στο γιατρο ολα ηταν πολυ καλα κ προσπαθω να μεινω με αυτη τη σκεψη( αν κ υδροχοος εχω κρισεις αισιοδοξιας!!!)Αληθεια ποσο σου ειπαν οτι θα στοιχισει?
Tomaraki στη Νικαια εμενε ο αντρας μου οταν σπουδαζε κ τις ειχα ''περπατησει''αυτες τις περιοχες.Παντως θα συμφωνησω με την Κασσιανη-κι εγω τα προτιμω να ειναι λιγο ζωηρα.Λετε λεξουλες ή ακομα?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΕΣ...ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΩ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ...ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!Ειμαι η Ιωαννα και διανυω τον 7ο μηνα κυησης!Δεν μενω πια Θερμο αλλα Πατρα!Ολη μου η οικογενεια βρισκεται εκει!Αν θελετε θα ειμαι κι εγω στην παρεα σας!

kassiani85

dorto99 έγραψε:Καλα αποτελεσματα Κασσιανη μου,μην ανχωνεσαι κ ολα θα πανε καλα.Εγω εχω 10 μερες ακομα για να την κανω κ προσπαθω να μην το πολυσκεφτομαι.Βεβαια την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα στο γιατρο ολα ηταν πολυ καλα κ προσπαθω να μεινω με αυτη τη σκεψη( αν κ υδροχοος εχω κρισεις αισιοδοξιας!!!)Αληθεια ποσο σου ειπαν οτι θα στοιχισει?
Tomaraki στη Νικαια εμενε ο αντρας μου οταν σπουδαζε κ τις ειχα ''περπατησει''αυτες τις περιοχες.Παντως θα συμφωνησω με την Κασσιανη-κι εγω τα προτιμω να ειναι λιγο ζωηρα.Λετε λεξουλες ή ακομα?
υδροχοος, εεε? αρα εχεις γενεθλια καπου κοντα!η β'επιπεδου θα ειναι το δωρο σου!! νομιζω οτι 120-140 παιρνει ο δικος μας γιατρος...ειναι λιγο πολλα αλλα τον εμπιστευομαι και αν ειναι ολα καλα χαλαλι της της μπεμπας I love you το τριημερο ηταν υποτονικη, σχεδον δεν την καταλαβαινα και ανησυχουσα..αλλα σημερα ειναι ζωηροτατη και κανει παρεα στη μαμα της Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? - Σελίδα 2 654316 η διαιτα αληθεια πως παει??εγω εχω μεινει πολλες μερες σταθερη και ευτυχως δεν πειναω οσο πριν...

kassiani85

ioanna85 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!Ειμαι η Ιωαννα και διανυω τον 7ο μηνα κυησης!Δεν μενω πια Θερμο αλλα Πατρα!Ολη μου η οικογενεια βρισκεται εκει!Αν θελετε θα ειμαι κι εγω στην παρεα σας!
γεια σου ιωαννα!!καλωσηρθες στη μικρη μας παρεα!!γεννας τον μαρτιο δηλαδη??με το καλο!!τι εχεις?? μεγαλωσες στο θερμο?η μαμα μου ειναι απο την αναληψη και πηγαινω συχνα και στο θερμο!οι ξαδερφες μου πηγαιναν εκει σχολειο..τι ηλικια εχεις?

kassiani85

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΕΣ...ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΩ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ...ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ....
καλωσηρθες χριστινα μου!!με το καλο η μπεμπουλα σου Very Happy κι εγω μπεμπα εχω και ειναι επισης το πρωτο μου!!ειμαστε και πολυ κοντα!!εγω εχω ΠΗΤ 28-5.Εσυ?? που γεννας?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα Κασσιανη!ναι καλως εχοντων των πραγματων Μαρτιο!Με το καλο το μωρακι σου!Ναι μεχρι τα 18 εμενα εκει, ειμαι 27χρ. κι απο οτι καταλαβα ειμαστε στην ιδια ηλικα!

kassiani85

nai!27 einai ki egw!sigoura tha exoume kai koinous gnwstous!ti exeis agoraki h koritsaki??pou tha gennhseis?exeis kalh egkumosunh?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kassiani85 έγραψε:nai!27 einai ki egw!sigoura tha exoume kai koinous gnwstous!ti exeis agoraki h koritsaki??pou tha gennhseis?exeis kalh egkumosunh?
Σιγουρα θα εχουμε κοινους γνωστους, κι αν εχεις και facebook θα μπορεσουμε να τους βρουμε πιο ευκολα! Wink Περιμενω μια ζωηρη μπεμπουλα!Θα γεννησω στην Πατρα στο Ολυμπιον μιας κι εκει ειναι ο γιατρος που με παρακολουθει!Οχι δυστυχως εχω δυσκολη εγκυμοσυνη, εσυ; Βλεπω πλησιαζει η β επιπεδου σου ε;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="kassiani85"]
ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΕΣ...ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΩ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ...ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ....
καλωσηρθες χριστινα μου!!με το καλο η μπεμπουλα σου Very Happy κι εγω μπεμπα εχω και ειναι επισης το πρωτο μου!!ειμαστε και πολυ κοντα!!εγω εχω ΠΗΤ 28-5.Εσυ?? που γεννας?[/quote να εισαι καλα Κασσιανη μου,ΠΗΤ εχω στισ 20-5,οντως κοντα ειμαστε..στην κλινικη του Κρικελη θα γεννησω,δεν εχουμε και πολλες επιλογες...εχεις κανει β επιπεδου?ισως το εχεις γραψει και δεν το προσεξα,σορρυ(λιγο η καουρα λιγο οι κλωτσιες καταλαβαινεις)εμεις καναμε β επιπεδου στις 10-1 ολα καλα μας ειπε προχωραμε,500 γρ το καμαρι μας....πως πατε απο καουρες??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα με το καλο το μωρακι σου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioanna85 έγραψε:Χριστινα με το καλο το μωρακι σου!
σε ευχαριστω Ιωαννα μου και εσυ με το καλο,μασ περνας ενα μηνα περιπου,μια χαρα....μηπως μπορεις να με βοηθησεις στο πως απαντω γιατι μαλλον κατι κανω λαθος??;quote παταω?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω!Αν θελετε μπορω να σας λυσω καμια απορια με συμπτωματα ή ψωνια! Wink Αν θες απλα να απντησεις πατας απαντηση κατω απο το quote, αν θες να απαντησεις αναφερομενη σε συγκεκριμενη δημοσιευση που θες να φαινεται πατας quote, αν θες να κανεις quote σε πολλα πατας το multiple quote!Ελπιζω να μη σε μπερδεψα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR

ΧΡΙΣΤΙΝΑ@AGR
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σε ευχαριστω..που θα παει θα το μαθω..απ'οτι καταλαβα πατρα θα γεννησεις..εχεις ξεκινησει αγορες??εχεις καταληξει σε μπιμπερο-αποστειρωτη?αν ναι σε ποια γιατι ειναι ενα θεμα που με απασχολει,βεβαια θα κανω τα παντα για να θηλασω,το θελω παρα πολυ αλλα καλο ειναι να ειμαστε ετοιμες για ολα....ΑΑΑΑ αν ξερεις κατι για την καουρα πεστο..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω ηδη αγορασει τα παντα για το μωρο και μπορω να σου προτεινω!
Ναι πατρα θα γεννησω!Ο γιατρος που με παρακολουθει ηταν κι εργοδοτης μου και του εχω πολυ εμπιστοσυνη!
Κι εγω θελω να θηλασω αλλα πηρα αποστειρωτη και μπουκαλια για παν ενδεχομενο αλλα και γιατι το μωρο θα χρειαστει πχ ενα χαμομηλακι ή νερακι αν λειψω να πιει γαλα που θα τραβηξω με το θηλαστρο!
Μπουκαλια πηρα αυτα...
http://dr-browns.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=12
γυαλινα να αποστειρωνται κιολας κατα των κωλικων κλπ!Πηρα 4 μεγαλα κι ενα μικρο απο τα Λητω εδω στην Πατρα!Οσο για αποστειρωτη πηρα της chicco που ειναι πιο φθηνος και κανει για ολα τα μπουκαλια!Τον εχει και το τζαμπο περιπου 50€!Επισης πηρα την βουρτσα και τη λαβιδα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για καουρες παιρνω μαλοξ αλλα δεν κανουν και θαυματα!Ακουσα και για το γκαβισκολ αλλα δεν το δοκιμασα ουτε ρωτησα τον γιατρο μου!Προσπαθησε να μην τρως πολλα οξινα, εγω αποφευγω πχ φυσικο χυμο μετα το μεσημερι και το βαλσαμικο στις σαλατες!Οταν ειμαι χαλια πινω γαλα ζεστο με μελι!Τωρα σε καθε γυναικα λειτουργει κατι αλλο..εδω μεσα υπαρχει θεμα που προτεινουν απο κοκα κολα, σοδα μεχρι παγωτο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις