26 Απ: Μελλουσες μαμαδες απο Αγρινιο-Μεσολογγι-Ναυπακτο??? Τετ Ιαν 16, 2013 11:37 pm
kassiani85
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αααα δωρα μου τι ωραια νεα!!!μπραβο σας!ειναι λογικο να μην την ξερεις την κουμπαρουλα γιατι ελειπε χρονια και τωρα γυρισε αγρινιο..κι εγω στη ζακυνθο τη γνωρισα που ειχαμε διοριστει οπως το περιγραφεις οντως ηταν το μωρο σου εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι φυσιολογικο να μην το καταλαβαινεις καθε μερα στην αρχη..βεβαια η δικια μου απο τοτε που ξεκινησε δε σταματαει απορω ποτε κοιμαται αυτο το ζουζουνι!!! β επιπεδου εχω την επομενη τεταρτη στην πατρα. ο γιατρος μου συνεργαζεται με εναν νικολαιδη απο την αθηνα που θεωρειται κορυφη..ερχεται στην πατρα 2 φορες το μηνα.ανυπομονω!!εσυ που θα πας? θυμισε μου ποσα κιλα εχεις παρει!εγω παντως δεν μπορω να κανω διαιτα, προσεχω οσο μπορω αλλα δεν καταπιεζομαι πολυ ποτε θα ψωνισεις πραγματα για το δωματιο?εχεις ψαξει καθολου??dorto99 έγραψε:Κασσιανη!!!!!Τι κανεις???Οταν εχει καλο καιρο κι εγω δεν θελω να καθομαι στο σπιτι.Το μαγαζι της κουμπαρας σου το ξερω,οχι ομως και την ιδια.Χτες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το μπεμπουλη μας(επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορι).Ολα ηταν πολυ καλα και τωρα 1η Φλεβαρη θα παμε για τη β' επιπεδου.Αληθεια εσυ που θα την κανεις τη β'επιπεδου?
Την Κυριακη το ενιωσα το μωρακι μου,στην αρχη σαν κυματακι και μετα αυτο το περιβοητο φτερουγισμα,αλλα απο τοτε τιποτα.Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να μην το ''ακουω καθε μερα''.Ασε με κατσαδιασε για τα κιλα και μου εδωσε μια διατροφη που αν την ακολουθω θα περνω 1-2 κιλα το πολυ το μηνα.