151 Απ: ....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ.... Παρ Ιαν 25, 2013 8:57 am
melina3
Σιωπηλή δύναμη
arco iris έγραψε:καλα ολες εδω ειστε κι εγω σας ψαχνω.....
I arco iris...to kerasaki stin tourta...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:καλα ολες εδω ειστε κι εγω σας ψαχνω.....
mhtsaina έγραψε:melina3 έγραψε:To noitiko sas epipedo periorizetai sto na kanete plakitsa me ta greeklish.ok dekto afou mexri ekei mporeite na skefteite dekto.kakomoifres camorfotes ellinides noikokuroules.den sas axiwse o theos na perasete se mia sxoli kai eiste ermaia twn allwn stin prokeimeni tis marias
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως εγώ το δημιούργησα το μπέρδεμα, γιατί στα greeklish δεν είμαι τόσο καλή. Μου εξηγείς τι πάει να πει kakomoifres camorfotes για να μπορώ να απαντήσω; Κι επίσης, μιας και φέτος μου χάλασε το σφουγγαρόπανο, λέω μήπως και στρωθώ και διαβάσω για Πανελλήνιες και ψάχνω για ΕΠΣ. Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια σχολή πήγες εσύ μήπως και μου ταιριάζει; Χάρη θα μου κάνεις της kakomoifras! [/quote
έγραψες
Πραγματικά τώρα μάδερ του μπι, θεωρείς ότι το χρήζουν σοβαρής προσέγγισης είναι δόκιμη φράση στην ελληνική γλώσσα;;ΕΒΙΤΑ έγραψε:mhtsaina έγραψε:melina3 έγραψε:To noitiko sas epipedo periorizetai sto na kanete plakitsa me ta greeklish.ok dekto afou mexri ekei mporeite na skefteite dekto.kakomoifres camorfotes ellinides noikokuroules.den sas axiwse o theos na perasete se mia sxoli kai eiste ermaia twn allwn stin prokeimeni tis marias
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως εγώ το δημιούργησα το μπέρδεμα, γιατί στα greeklish δεν είμαι τόσο καλή. Μου εξηγείς τι πάει να πει kakomoifres camorfotes για να μπορώ να απαντήσω; Κι επίσης, μιας και φέτος μου χάλασε το σφουγγαρόπανο, λέω μήπως και στρωθώ και διαβάσω για Πανελλήνιες και ψάχνω για ΕΠΣ. Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια σχολή πήγες εσύ μήπως και μου ταιριάζει; Χάρη θα μου κάνεις της kakomoifras! [/quote
έγραψες
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ??
mhtsaina έγραψε:Ναι οι kakomoifres camorfotes arco μου!arco iris έγραψε:καλα ολες εδω ειστε κι εγω σας ψαχνω.....
katnik75 έγραψε:Πραγματικά τώρα μάδερ του μπι, θεωρείς ότι το χρήζουν σοβαρής προσέγγισης είναι δόκιμη φράση στην ελληνική γλώσσα;;ΕΒΙΤΑ έγραψε:mhtsaina έγραψε:melina3 έγραψε:To noitiko sas epipedo periorizetai sto na kanete plakitsa me ta greeklish.ok dekto afou mexri ekei mporeite na skefteite dekto.kakomoifres camorfotes ellinides noikokuroules.den sas axiwse o theos na perasete se mia sxoli kai eiste ermaia twn allwn stin prokeimeni tis marias
έγραψες
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ??
Δεν σου τη λέω λατρεία μου, απλώς διασκεδάζω... Και τι να κάνω, αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ ατάκες που να μπορείς να τις καταλαβαίνεις με ευκολία. Καλά δεν κάνω μπιζουδάκι μου;;;melina3 έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ναι οι kakomoifres camorfotes arco μου!arco iris έγραψε:καλα ολες εδω ειστε κι εγω σας ψαχνω.....
Grafo apo to tablet.eksou ta greeklish kai ta mikrolathakia.esy mhtsaina synexise na nomizeis oti mou tis les me tis atakes dimotikou...
melina3 έγραψε:arco iris έγραψε:καλα ολες εδω ειστε κι εγω σας ψαχνω.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Παρ Ιαν 25, 2013 9:30 am, 1 φορά
mhtsaina έγραψε:Σε περιμένουμε με μεγάλη χαρά. Αν έχεις στείλει και σε άλλες κοπέλες τα ίδια πμ, θα ξέρουν κι εκείνες ότι είσαι μια βαμμένη ξανθιά, οπότε δεν κάνει κακό να σου θυμίσω να βάλεις σελοτέπια γύρω από τα σοβατεπιά για να μη λερωθούν, οκ;
arco iris έγραψε:melina3 έγραψε:arco iris έγραψε:καλα ολες εδω ειστε κι εγω σας ψαχνω.....
αχ σε ευχαριστω......για ολες λες τοσα "κακα" λογακια κι εμενα με εκανες φρουτακι! εχουμε προηγουμενα και δεν ενθυμουμαι?
arco iris έγραψε:οχι βεβαια, με παρεξηγησες, εγω ειπα μολις οτι ολες τις βριζεις κι εμενα με ονομασες με ενα τοσο νοστιμο και ευγευστο φρουτακι.......και αναρωτηθηκα τι μπορει να εχω κανει εγω μια αγραμματη, αδαης, κακομοιρα και τι αλλο χμ.......για να τα αξιζω ολα αυτα.......παντως επειδη με συγκινησες ατιμουτσικο, συγνωμη και για τα θαρρητα, και επειδη βλεπω οτι απ τα 40 μηνυματα σου στα 39,5 ψαχνεις τον Αντωνη να τον κανεις αντμιν ειπες, λοιπον ακου! Εχω το τηλεφωνο του! Θελεις να στο δωσω να τα λετε μεταξυ σας? Ε??????????
mercury44 έγραψε:εγω βρε Βέτα ένα δε καταλαβαίνω .. Δυστυχώς (και λέω δυστυχώς γιατί και εγώ και οι γύρω μου υποφέρουμε πάρα πολύ με αυτή μου τη συνήθεια) είμαι πάρα πολύ καχύποπτη και υπερβολική , σε σημείο τραγικό , και μου έκανε εντύπωση ένα ποστ που έκανες ως απάντηση για τις κοπέλες που σου λέγανε να ρωτήσεις τη Μαρία αν το μωρο είναι πρόωρο και απάντησες (το παραθέτω αυτούσιο , copy paste από το ποστ σου):
"οσο για το αν ειναι προωρο ή οχι...ο γιατρος της θεσ/κη της ειπε ειναι 7μηνων ο γιατρος στην λερο της ειπε οτι γεννησε 42 εβδ. "
Μετά από αυτό κατάλαβα πως κάτι δε πάει καλά με την κοπέλα , πες μου πραγματικά , όταν σου απάντησε εσένα κάτι τέτοιο , είναι δυνατόν να μη σε ταρακούνησε ? ότι ίσως να σε κοροϊδεύει ?Δε ξέρω τι να πω , πάντως δε θα ήταν κακό να είμαστε λίγο πιο καχύποπτοι , ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος δυστυχώς ..
melina3 έγραψε:Nai nai...as tis dwsoume loipon to xruso kleidi tis polhs
maria17 έγραψε:συγνωμη αλλα μπορω να σας ρωτησω κατι???δεν ζηταγατε να βγει η Βεττα???δεν θελατε να δειτε τι θα πει τωρα(εννοουσατε μετα το πορισμα.)δεν απαιτουσατε τουλαχιστον μια συγνωμη???η Βεττα
ειχε τα κοτσια κ τα α@@@@δια που πολλοι αντρες εδω μεσα δεν ειχαν....να ζητησει συγνωμη!!!!το οτι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με Α κεφαλαιο δεν της δινει το δικαιωμα κ της Βεττας κ πολλων αλλων (μαζι με εμενα) να κανουμε λαθος???το θεμα ειναι να παραδεχομαστε τα λαθη μας κατι που δεν ειδα απο αλλους που εδιναν με πολυ σιγουρια ιατρικα πορισματα....εξετασεις....κτλ.συγνωμη κιολας αλλα η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ,Η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΕΣ που λιγοι εχουν.οσο για τα παρασημα κ τα κλειδια
της πολης ας τα παρουν αυτοι που ειχαν μυριστει την αληθεια απο την αρχη κ μπραβο τους!!!!
ας αφησουμε την ψυχουλα του μωρου να αναπαυθει επιτελους!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης