151 Απ: Δημόσιος θηλασμός διαμαρτυρίας στο Mediterranean Cosmos Σαβ Μαρ 16, 2013 12:28 pm
eirini.pav
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:eirini.pav έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΩ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΙ!). ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΛ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΕΡΩΜΕΝΗ ΚΤΛ? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ (Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ? ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΗΛ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΜΙΕΡΟ...!
γιατι απλά δεν θελω να δει ο κοσμος το στηθος μου! γι'αυτο! δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το δει ο κοσμος γιατι ειμαι μανα και ειναι ιερη στιγμη και μέρος του γεννητικου συστηματος. ειναι το στηθος μου και δεν θελω να το δει κανεις!
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ! ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΩΣ ΚΑΚΟ!
μαλλον βλεπεις φαντασματα ! να πω για αλλη μια φορα οτι δεν ειμαι επιθετικη και σταματηστε επιτελους να χρωματιζεται με τον τονο που φανταζεστε τις αναρτησεις των άλλων! δηλαδη πρεπει ντε και καλά να συμφωνω σε ολα και αν δεν το κανω σημαινει πως κρινω τον αλλον?? δεν το καταλαβαινω πραγματικά, απαντησα στο γιατι πρεπει να κρύβω το στηθος μου, ετσι εγραψες, και σου απανταω οτι δεν θελω να το δουν γι'αυτο και θελω να το κρυψω! ποσο πια απλα να το πω για να καταλαβετε οτι δεν θελω να δει ο κοσμος το στηθος μου! και πιστεψε καθε αλλο παρα αυτο που νομιζεις δεν ειμαι! ειμαι 2 χρονια στο φορθμ , δεν εχω δημιουργησε ποτε προβλημα , και απαντησα μονο σημερα και εμπλεξα κιολας. επικοινωνιακη δεν ειμαι και ουτε εχω αναγκη από φιλιες ωστε να θελω να γινομαι και επικοινωνιακη γιατι καταλαβα οτι δεν το ειπες με την καλή την εννοια! και με χαρακτηριζεις χωρις να σου εκανα το ιδιο! επιθετική εγινες γιατι απλά δεν συμφωνησα μαζ σου! διαβασε στην αναρτηση σου στο κομματι που κανεις την ερωτηση και θα δεις πως ακριβως απαντησα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini.pav στις Σαβ Μαρ 16, 2013 12:36 pm, 1 φορά