126 Απ: Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού Κυρ Σεπ 15, 2013 8:32 am
Miaki
Πανταχού παρούσα!
Χορτοφαγίας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Κυρ Σεπ 15, 2013 8:33 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Κυρ Σεπ 15, 2013 8:33 am, 1 φορά
κανεις και διαιτα?Miaki έγραψε:Χορτοφαγίας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Κυρ Σεπ 15, 2013 8:43 am, 1 φορά
ναι βρε το ξερω, επειδη γραφεις για κιλα στο τικερακι σε ρωτησαMiaki έγραψε:Ιουλιάνα η χορτοφαγία δεν είναι δίαιτα.
Απο την στιγμή που κόβεται το φρούτο ή το λαχανικό ξεκινά και ο μηχανισμός ''αποσύνθεσης '' του . Οταν φυλάσονται στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος απλά καθυστερεί η διαδικασία. αν τα δοκιμάσεις μπορει να εχουν αλλοιωμένη γέυση ή να μυρίσουν πιο εντονα απο το φυσιολογικό. καλύτερα να ψωνίζεις μια φορα την εβδομάδα και να πέρνεις μικρές ποσόητες.elin1 έγραψε:κοριτσια ξανανεβαζω το θεμα, για να ρωτησω σχετικα με τα φρουτα και τα λαχανικα στο ψυγειο.
πηγα σημερα να κανω ενα ξεκαθαρισμα στο ψυγειο και ειχα σταφυλι ενος μηνα, το οποιο ομως δεν φαινεται χαλασμενο, κραταει τοσο πολυ?
αχλαδια 1,5 μηνα επισης.
τι να τα κανω να τα πεταξω ή οχι?
επισης ηθελα να ρωτησω εχω εφαρμοσει να παιρνω ντοματες και αγγουρια καθε βδομαδα για να εχουμε για σαλατα, χρειαζεται καθε βδομαδα ή μπορει να τα ψωνιζω και πιο αραια? τα φρουτα πρεπει παλι καθε βδομαδα ή οχι?
δεν μπαινουν ολα τα. μαγειρεμενα στην καταψυξη γιατι χαλανε.για παραδειγμα οι πατατα τα μακαρονια και το ρυζι χαλανεmargdimitra έγραψε:Γιατί δεν τα βάζετε στην κατάψυξη?
Αν είναι φρεσκομαγειρεμένα βάζε τα κατευθείαν κατάψυξη.
IoliAtore έγραψε:και μια και λέμε για θεματα διατήρησης στο ψυγείο, τα μαγειρεμένα φαγητά πόσο τα κρατάτε; Έχω ένα θέμα διότι μας εφοδιάζει τακτικά η μητέρα μου και δυστυχώς (αμαρτία...) κάποια καταλήγουν στα σκουπίδια διότι δεν τα τρωγαμε και εμενα με πιάνει μια βλακεία, ότι έχουν χαλάσει... σίγουρα το καθε φαγητο εχει διαφορετικό χρονο αλλα αν λεμε για λαδερά ή οσπρια πχ; Υπάρχει καποιο φαγητο πχ που πρεπει να προσεξω πιο πολύ γιατί ξερωγω χαλαει πιο εύκολα; Τώρα βάλαμε μυαλό και δεν πετάμε, βέβαια, ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω πόσο καιρό κρατάνε.. έχω καλούτσικο ψυγείο και δεν εχω θέμα ψυξης
χαχααααα καλό αυτό θα κάνωiouliana έγραψε:αν ειναι σε κλειστο ταπερ πιστευω ναι, σε ανοιχτη κατατσαρολα 3 ημερες σιγουρα κρατανε, αλλα και παλι τις μυριζεις εννοειται πρωτα,
βαζε τον αντρα σου να τρωει πρωτα και αν παρατηρησεις μεγαλη κινητικοτητα προς την τουαλετα τηγανισε κανενα αβγο για σενα
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης