Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 12]

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χορτοφαγίας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Κυρ Σεπ 15, 2013 8:33 am, 1 φορά

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αυτό να λέγεται! Παλιά (πολυ παλια) δεν με ένοιαζε αλλά τωρα μου σπάει τα νευρα και με αποσυντονίζει η ακαταστασία

Miaki αυτό ακριβώς που κάνεις με τα συρτάρια το κάνω και εγώ. Ένα σωρό μικροπράγματα χωρίς θεση που πάλι εκεί καταλήγουν Crying or Very sad 

Άρα όχι μόνο είμαστε ακατάστατοι ουσιαστικά, αλλά δεν έχουμε και γλιτωμό (εκτός αν γίνει εκ βαθέων εκκαθάριση και επανατοποθέτηση, που αποκλείεται).

Πολύ καλές οι ιδέες σου για την κατάψυξη.... θέλω να τις εφαρμόσω και εγώ!

Ωστόσο αν και εμένα είναι οκ σε μέγεθος, είναι όμως τίγκα διότι λειτουργεί ως νεκροταφείο φαγητών. Ο,τι μπαίνει θάβεται και δεν ξαναβγαίνει... βαζω ωμά κρεατικά που δεν έχω προλάβει να μαγειρέψω, μαγειρεμένα φαγητά της μαμάς σε ό,τι ναναι ταπερ (και πιάνουν και χώρο) που δεν τα τρώμε, για να μην τα πετάξω κοκ. Ούτε ξέρω τι έχω εκεί μέσα!! Razz Razz 

Μόλις γυρίσω όμως σπίτι σκέφθηκα να τα δίνω ένα-ένα στη μάνα μου να τα μαγειρεύει αυτή, να πιάσουν τόπο Smile

και μετά να κάνω αυτό που λες εσύ με τα ταπεράκια... Smile

iouliana

iouliana
Miaki έγραψε:Χορτοφαγίας
κανεις και διαιτα?

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιόλη, όπως είπα και πιο πάνω, επειδή είμαι χορτοφάγος, δε με βοηθάει να βάζω το κρέας του δικού μου ωμό στην κατάψυξη γιατί μετά θα πρέπει να το καταναλώσει όλο μεμιάς. Προτιμώ να το μαγειρεύω (προτιμώ ένας λόγος είναι, σιχαίνομαι αλλά οκ το έχω δεχτεί), να το κάνω επίσης μερίδες και με πολυμπάγκ στη κατάψυξη.

Edit: ..οπότε έχει κι εκείνος την ελευθερία όταν δεν έχω μαγειρέψει να επιλέξει τί θέλει να φάει. Όταν μια μέρα θελήσει πχ κοτόπουλο, βάζει ένα πακετάκι να ξεπαγώνει στη συντήρηση το πρωί πριν φύγει για δουλειά (ή μου τηλεφωνεί όταν το ξεχνάει Laughing αλλά η λογική είναι η ίδια).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Κυρ Σεπ 15, 2013 8:43 am, 1 φορά

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιουλιάνα η χορτοφαγία δεν είναι δίαιτα.

iouliana

iouliana
Miaki έγραψε:Ιουλιάνα η χορτοφαγία δεν είναι δίαιτα.
ναι βρε το ξερω, επειδη γραφεις για κιλα στο τικερακι σε ρωτησα

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α το είχα βάλει πριν καιρό που κάναμε μια προσπάθεια με τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ. Αυτή την περίοδο δεν ασχολούμαι. Έπεσαν και οι διακοπές και έπαψα και να ζυγίζομαι και όλα. Ξέχασα και το τικεράκι στην τύχη του...

IoliAtore

IoliAtore
και εγώ δεν θελω να το βαζω ωμο αλλα ο λογος που γινεται ειναι οτι δεν εχουμε προλαβει να το μαγειρέψουμε και για αυτό μπαινει ωμο.. σε μικρες μερίδες βεβαιως

ο λογος που δεν μαγειρεύεται, βεβαια, είναι οτι πρωτον δεν εχω χρονο!! (δεν ειχα μαλλον) και δεύτερον δεν μου αρεσει πολυ το κρεας! το αγοραζουμε γιατι ο αντρας μου αν δεν εχει κρεας το φαγητο, δεν το εκτιμαει, ωστοσο εγω ποτε δεν το επιθυμω και ετσι ψιλο-ξεμενει.....

τωρα ομως που εχουν στριμωξει τα οικονομικα, επιβαλλεται καλύτερη οικιακη οικονομια!!!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επιβάλλεται αλλά θέλει χρόνο ή να είσαι τέρας οργάνωσης.

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια, τώρα που τα συζητάμε, ψάχνω μικρό πλυντήριο πιάτων (6 σερβίτσιων). Έχετε να μου προτείνετε κάτι ή να μου δώσετε κάποια συμβουλή, τί να προσέξω; Δεν ξαναείχα πλυντήριο και τώρα είμαι στο ψάξιμο.. στο άγνωστο δηλ.

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα!

εγώ έχω αυτό

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/dish-washing-machines/108192-morris-ttw163#prettyPhoto

της morris και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το έχω κάτω από τον νεροχύτη και δεν με ενδιέφερε να είναι ντιζαϊνάτο. Κοίταξα να με χωράει (είναι από τα μικρότερα) να είναι ενεργειακής κλασης πάνω από Α και επισης εμπιστεύομαι τη Morris στα πλυντηρια πιάτων (η μαμά μου εχει μικρο μορρις από τον γάμο 35 χρονια και ακόμη ειναι οκ)

Υπάρχουν ομως και πιο ομορφα αν θελεις να το βαλεις στον παγκο

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Κι εγώ για κάτω από τον πάγκο το θέλω που έχει και υποδοχή για σωλήνες κλπ. και δυστυχώς θα αρκεστώ σε μικρό γιατί δε χωράει ούτε τα στενά από τα μεγάλα.
Την εταιρία αυτή την ξανασυνάντησα χθες που έψαχνα και με έπειθε, αν και δεν ήξερα αν είναι καλή. Αφού μου την προτείνεις θα την ξανασκεφτώ. Πιστεύεις ότι από ποιά τιμή και πάνω αξίζει τον κόπο; Ψάχνω στα φτηνά γιατί δε θέλω να ξοδέψω τους γονείς μου, αλλά να μη βγει και άχρηστο.

IoliAtore

IoliAtore
Εγώ αυτό το πήρα 240 και τα θεωρώ καλά. Τωρα όσον αφορά στην εταιρία σου λέω η μανα μου έχει Μορρις μικρό πιάτων 35 χρόνια. Βεβαια διατηρώ μια επιφύλαξη διότι τα παλια χρόνια ήταν γενικως πιο γερες οι συσκευές. Εγώ το δικο μου το εχω 2,5 χρονια και δεν εχω πρόβλημα με τακτική χρήση. Σίγουρα τα Μπος είναι πολύ καλά αλλά ξεφεύγουν σε τιμή. Η Μόρις από ό,τι ξέρω ειδικεύεται σε πλυντήρια.

Για εμένα ήταν και μονόδρομος βεβαια διότι αυτό ήταν το μόνο που χωρούσε στο ύψος (να λάβεις υποψη σου και το σιφόνι του νεροχύτη, μην μετρας το ύψους του ντουλαπιού αλλα μετρα από το πατωμα του ντουλαπιου έως το σιφόνι εφόσον εχεις νεροχύτη από πάνω!)

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ξανανεβαζω το θεμα, για να ρωτησω σχετικα με τα φρουτα και τα λαχανικα στο ψυγειο.

πηγα σημερα να κανω ενα ξεκαθαρισμα στο ψυγειο και ειχα σταφυλι ενος μηνα, το οποιο ομως δεν φαινεται χαλασμενο, κραταει τοσο πολυ?
αχλαδια 1,5 μηνα επισης.

τι να τα κανω να τα πεταξω ή οχι?

επισης ηθελα να ρωτησω εχω εφαρμοσει να παιρνω ντοματες και αγγουρια καθε βδομαδα για να εχουμε για σαλατα, χρειαζεται καθε βδομαδα ή μπορει να τα ψωνιζω και πιο αραια? τα φρουτα πρεπει παλι καθε βδομαδα ή οχι?

iouliana

iouliana
μια φορα την εβδομαδα ειναι καλα elin, μετα δεν κρατανε οι τοματες και τα αγγουρια αλλα και οι χειμερινες σαλατες που θα αρχισουν σιγα σιγα

τωρα για τα φρουτα μην παιρνεις πολλα, ανα εβδομαδα -δεκα μερες και να τα βαζεις στο συρταρι που ειναι για τα φρουτα -λαχανικα, βασικα αν ντοπια τα προιοντα και εποχης φυσικα συνηθως ειναι καλυτερης ποιοτητας και χαλανε πιο ευκολα, οποτε αν μπορει να ψωνιζεις φρουτα-λαχανικα ντοπια ψωνιζε μια φορα τη εβδομαδα

iouliana

iouliana
ή αν δεν εχεις χρονο για να πηγαινεις μια φορα την εβδομαδα, παιρνε και μερικα αγουρα λαχανικα-φρουτα, τα οποια μεχρι να τα φας θα ωριμασουν

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elin1 έγραψε:κοριτσια ξανανεβαζω το θεμα, για να ρωτησω σχετικα με τα φρουτα και τα λαχανικα στο ψυγειο.

πηγα σημερα να κανω ενα ξεκαθαρισμα στο ψυγειο και ειχα σταφυλι ενος μηνα, το οποιο ομως δεν φαινεται χαλασμενο, κραταει τοσο πολυ?
αχλαδια 1,5 μηνα επισης.

τι να τα κανω να τα πεταξω ή οχι?

επισης ηθελα να ρωτησω εχω εφαρμοσει να παιρνω ντοματες και αγγουρια καθε βδομαδα για να εχουμε για σαλατα, χρειαζεται καθε βδομαδα ή μπορει να τα ψωνιζω και πιο αραια? τα φρουτα πρεπει παλι καθε βδομαδα ή οχι?
Απο την στιγμή που κόβεται το φρούτο ή το λαχανικό ξεκινά και ο μηχανισμός ''αποσύνθεσης '' του . Οταν φυλάσονται στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος απλά καθυστερεί η διαδικασία. αν τα δοκιμάσεις μπορει να εχουν αλλοιωμένη γέυση ή να μυρίσουν πιο εντονα απο το φυσιολογικό. καλύτερα να ψωνίζεις μια φορα την εβδομάδα και να πέρνεις μικρές ποσόητες.

IoliAtore

IoliAtore
Έτσι νομίζω και εγώ. Βέβαια εξαρτάται και από το πόσο φρέσκα είναι. Πχ έχω παρατηρήσει ότι του σουπερ μάρκετ που συνήθως δεν είναι και 1ης ποιότητας, αλλοιώνονται πιο γρήγορα, ενώ όταν παίρνω από μανάβικο κρατάνε καλύτερα. Από τον κήπο μας, δε, που μόλις τα κόβεις τα βάζεις ψυγειο, οι ντοματούλες κρατάνε ωραιότατα για κάμποσο καιρό. Το πολύ πολύ στο τέλος, να τις τρίψεις στο φαγητό αντί να τις κάνεις σαλάτα.

Επίσης νομίζω ότι τα μήλα μάλλον εξαιρούνται, καθώς κρατάνε αρκετά στο ψυγείο και στην τελική αν ζαρώσουν και λίγο, τα κάνεις κομποστούλα ή μηλόπιτα.

Επειδή λόγω δουλειάς δεν προλάβαινα να παω λαϊκή ποτέ, τα δε φρούτα-λαχανικά του σούπερ μάρκετ ως επί το πλείστον (εκτός του μάκρο-ΑΒ) τα θεωρώ όχι καλής ποιότητας, είχα βρει την υγειά μου με ένα μεγάλο μανάβικο που έπαιρνες τηλ και σου τα έφερναν χωρίς χρέωση στο σπίτι και χωρίς ελάχιστη παραγγελία. Ήταν καλή ευκολία και μπορείς να παίρνεις συχνότερα έτσι ώστε να μην χαλάνε

IoliAtore

IoliAtore
και μια και λέμε για θεματα διατήρησης στο ψυγείο, τα μαγειρεμένα φαγητά πόσο τα κρατάτε; Έχω ένα θέμα διότι μας εφοδιάζει τακτικά η μητέρα μου και δυστυχώς (αμαρτία...) κάποια καταλήγουν στα σκουπίδια διότι δεν τα τρωγαμε και εμενα με πιάνει μια βλακεία, ότι έχουν χαλάσει... σίγουρα το καθε φαγητο εχει διαφορετικό χρονο αλλα αν λεμε για λαδερά ή οσπρια πχ; Υπάρχει καποιο φαγητο πχ που πρεπει να προσεξω πιο πολύ γιατί ξερωγω χαλαει πιο εύκολα; Τώρα βάλαμε μυαλό και δεν πετάμε, βέβαια, ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω πόσο καιρό κρατάνε.. έχω καλούτσικο ψυγείο και δεν εχω θέμα ψυξης

margdimitra

margdimitra
Γιατί δεν τα βάζετε στην κατάψυξη?
Αν είναι φρεσκομαγειρεμένα βάζε τα κατευθείαν κατάψυξη.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Γιατί δεν τα βάζετε στην κατάψυξη?
Αν είναι φρεσκομαγειρεμένα βάζε τα κατευθείαν κατάψυξη.
δεν μπαινουν ολα τα. μαγειρεμενα στην καταψυξη γιατι χαλανε.για παραδειγμα οι πατατα τα μακαρονια και το ρυζι χαλανε

iouliana

iouliana
IoliAtore έγραψε:και μια και λέμε για θεματα διατήρησης στο ψυγείο, τα μαγειρεμένα φαγητά πόσο τα κρατάτε; Έχω ένα θέμα διότι μας εφοδιάζει τακτικά η μητέρα μου και δυστυχώς (αμαρτία...) κάποια καταλήγουν στα σκουπίδια διότι δεν τα τρωγαμε και εμενα με πιάνει μια βλακεία, ότι έχουν χαλάσει... σίγουρα το καθε φαγητο εχει διαφορετικό χρονο αλλα αν λεμε για λαδερά ή οσπρια πχ; Υπάρχει καποιο φαγητο πχ που πρεπει να προσεξω πιο πολύ γιατί ξερωγω χαλαει πιο εύκολα; Τώρα βάλαμε μυαλό και δεν πετάμε, βέβαια, ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω πόσο καιρό κρατάνε.. έχω καλούτσικο ψυγείο και δεν εχω θέμα ψυξης

τα λαδερα κρατανε αρκετα σε ενα καλο ψυγειο, τα φαγητα με πολλους υδατανθρακες χαλανε πιο ευκολα πχ το ρυζι,
τωρα εσυ θα τα μυριζεις γιατι δεν ειναι και και κατι στανταρ δηλ. οτι θα αντεξει τοσες μερες αλλα επειδη εχω και εγω καλο ψυγειο μου κρατανε αρκετα γενικα

γιατι δε χρησιμοποιεις καταψυξη??

IoliAtore

IoliAtore
πώς δεν χρησιμοποιώ.. απλώς δυστυχώς έως τώρα (και σκοπεύω να το αλλάξω) η κατάψυξή μας χρησίμευε σαν "απόσυρση": εκεί βάζαμε τρόφιμα ωμά ή μαγειρεμένα που δεν μας πήγαινε καρδιά να τα πετάξουμε αμέσως, απλώς για να τα πετάξουμε 6 μήνες μετά... ιδίως τα μαγειρεμένα... πολύ κακό!!! είχα ένα συρτάρι για κατεψυγμένα λαχανικά (οκ αυτά τα χρησιμοποιούσαμε ενίοτε) ένα για κατεψυγμένα κρεατικά (οκ και αυτά κάτι χρησιμοποιούσαμε) και ένα για μαγειρεμένα που δεν εχω χρησιμοποιήσει δυστυχώς ποτέ. Embarassed Embarassed 

οπότε καλύτερα να τα διαχειρίζομαι όσο είναι στο ψυγείο.

πχ τις φακές αν έγιναν ξερωγω πέμπτη, μπορείς να τις φας τη δευτέρα;

iouliana

iouliana
αν ειναι σε κλειστο ταπερ πιστευω ναι, σε ανοιχτη κατατσαρολα 3 ημερες σιγουρα κρατανε, αλλα και παλι τις μυριζεις εννοειται πρωτα,
βαζε τον αντρα σου να τρωει πρωτα και αν παρατηρησεις μεγαλη κινητικοτητα προς την τουαλετα τηγανισε κανενα αβγο για σενα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

IoliAtore

IoliAtore
iouliana έγραψε:αν ειναι σε κλειστο ταπερ πιστευω ναι, σε ανοιχτη κατατσαρολα 3 ημερες σιγουρα κρατανε, αλλα και παλι τις μυριζεις εννοειται πρωτα,
βαζε τον αντρα σου να τρωει πρωτα και αν παρατηρησεις μεγαλη κινητικοτητα προς την τουαλετα τηγανισε κανενα αβγο για σενα  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
χαχααααα καλό Very Happy Very Happy αυτό θα κάνω

το θέμα με το να τις μυρίζω δεν παίζει γιατί και πριν από την εγκυμοσύνη εμένα μου μύριζαν όλα, πόσω μάλλον τώρα....

να φανταστείς παγάκια αποφεύγω να βάζω στον καφέ γιατί μου μυρίζουν "καταψυκτίλα"... μόνο από παγοκύστες εντελως κλειστές, αν είναι να κάνω κανέναν φρεντο που τα χρειάζεσαι απαραιτήτως, και αυτά πάλι μου μυρίζουν..

οπότε και την αμέσως επόμενη ημέρα θα μου μυρίσει το φαγητό cyclops είμαι περίεργη γι' αυτό δεν την εμπιστεύομαι τηνκρίση μου σε αυτό

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις