876 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! Παρ Φεβ 28, 2014 7:50 am
nina 1
Είναι σε καλό δρόμο!
το βρηκα επιτελους!!!!!να και ο μπεμπουκος μου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nina 1 έγραψε:το βρηκα επιτελους!!!!!να και ο μπεμπουκος μου!!!!
nina 1 έγραψε:οχι δεν κοστιζει κατι παραπανω ετσι καει ο γιατρος μου απο την αρχη.ναι η 3d ειναι η φωτο που βλεπεις κανονικα πως θα ειναι το μωρουλινη!!!!κατι λεγατε για το ταραμα βρε κοριτσια εγω που ρωτησα μου ειπε οτι δεν πειραζει αρκει να μην φαω πολυ..εσας γιατι σας ειχε πει οχι;;;AngelMommy δηλαδη καθε τριμηνο σας κανει υπερηχο εσας;;;
jenny.k έγραψε:Νικολέτα κρήτη είμαι(κάτω) οπότε όταν λέω πάνω εννοώ είτε την καβάλα είτε την πρωτεύουσα που θα μετακομίσω σύντομα. πιο κάτω δεν έχει
με τον καιρό θα αποκτήσουμε μια άνεση με τα μπεμπάκια,είναι κ το μητρικό ένστικτο που λες.
Μαρία σ'ευχαριστώ,λέω να χαλαρώσω το τριήμερο και να χαρώ λίγο το αγόρι μ γιατί από βδομάδα ξεκινάει νέο εξάμηνο πάλι..
όσο για το θέμα της πεθεράς καλά τόσο αδιάφορη την αφήνει ότι θα γίνει πρώτη φορά γιαγιά; μπορείτε να αναφέρετε κάτι μπροστά της για τα ψωνια που σκοπεύετε να κάνετε κ αν παλι δεν κανει λόγο πάρτε εσεις αυτά που θέλετε.αν κάποτε θελήσει,κάτι θα σας λείπει που να μπορει να το πάρει.ίσως θέλει χρόνο για να πάρει μπρος..
Νίνα τι ωραία μικρη κοιλίτσα είναι αυτή!!
Κορίτσια βλέπω το θέμα του ταραμά έχει διχάσει ε εγώ ευτυχώς δεν τρώω οπότε δε θα τον στερηθώ.τι πράμα κ αυτό με τα ωμά..
ΕλένηΚ έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!!
Πόπη μου κι έγώ ανήκω στις έγκυες με σπυράκια κι όχι λαμπερό πρόσωπο και κάθε μέρα λαδωμένο μαλλί κι όχι λαμπερό επίσης....
Σοφία μου άρχισες να τον νιώθεις??? Εγώ τίποτα το συνταρακτικό ακόμα
Σήμερα μπήκαμε στον 5ο!!!!!
Μαράκι ο τυποποιημένος ταραμάς είναι στην κατηγορία κονσέρβα οπότε αυτός είναι που δεν θα έβαζα στο στόμα μου τώρα με τίποτα... Κι εγώ το έψαξα κ μετρημένοι στα δάχτυλα γιατροί έδωσαν οκ σε κοπέλες... Μια μάλιστα ανέφερε ότι ενω δεν είχε θέμα πριν κατέληξε με καντήλες στο νοσοκομείο... Κι έτσι μου κόπηκε η φόρα να μπω σε πειρασμό.
Σοφία 26 έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!!
Πόπη μου κι έγώ ανήκω στις έγκυες με σπυράκια κι όχι λαμπερό πρόσωπο και κάθε μέρα λαδωμένο μαλλί κι όχι λαμπερό επίσης....
Σοφία μου άρχισες να τον νιώθεις??? Εγώ τίποτα το συνταρακτικό ακόμα
Σήμερα μπήκαμε στον 5ο!!!!!
Μαράκι ο τυποποιημένος ταραμάς είναι στην κατηγορία κονσέρβα οπότε αυτός είναι που δεν θα έβαζα στο στόμα μου τώρα με τίποτα... Κι εγώ το έψαξα κ μετρημένοι στα δάχτυλα γιατροί έδωσαν οκ σε κοπέλες... Μια μάλιστα ανέφερε ότι ενω δεν είχε θέμα πριν κατέληξε με καντήλες στο νοσοκομείο... Κι έτσι μου κόπηκε η φόρα να μπω σε πειρασμό.
ελενακι μην φανταστεις τρελα πραγματα..δυο χτυπηματακια μου εδωσε εχθες,τοσο μικρα που πρεπει να κρατησεις κ την ανασα σου για να τα καταλαβεις!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης