Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
506 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 506 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

176Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:12 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτή η συζήτηση αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον tongue

Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 654316

177Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:15 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ναι νομιζω πως σταθηκε αφορμη να τα πουμε ολες μαζι... Wink

178Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:17 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά, πείτε τα εσείς και όταν συμφωνήσετε αν τα παιδιά γεννιούνται στραβά ή είναι όπως τα μάθεις (σαν τα σκυλιά που είπε και κάποια από τις προλαλήσασες, τι γλυκός χαρακτηρισμός!) μου σφυράτε.

Πάω να φέρω ποπ κορν και κόκα κόλες.

179Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:19 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχω κ εγω ενα τετοιο παιδακι ξερεις κ πιστευω οτι σιγα σιγα αρχηζει να μαθενει απο αυτα που του λεω κ η συζητηση κομονει οσο αφορα εμενα κ το παιδι μου ασχολιθιτε με το θεμα της κρις

180Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:21 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αρετη μη μας κολαζεις τωρα με τα ποπ κορν..σαν το πιο σπεσιαλ φαγητο μου ακουγονται με την πεινα που εχω!

181Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:23 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χμμ...ποιο ειναι το θεμα της κρις? Κατσε να παω πισω γιατι δεν το θυμαμαι...

182Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:31 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτο που γραφεις τοσει ωρα!!!!!!!!!!!!!! δν διαβασες τον τιτλο του θεματος?

183Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:34 pm

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οτι εχει ξεφυγει όπως παντα η κουβέντα από το θέμα ισχυει αλλά έχει όντως ζουμί.Ευτυχώς όμως που υπάρχει καινή Κερασουλα κα με αυτά που γράφει μας θυμίζει το θέμα σε κάθε της ποστ.Τι ακούν τα αφτιά μας.

184Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:41 pm

roodie

roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και τι βλέπουν τα ματάκια μας!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

185Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:42 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ακουν τα αυτια μας, τι βλεπουν τα ματια μας...αν και τα δικα μου δε νομιαζω να κρατηθουν για πολλη ωρα ακομη ανοικτα...μα εσεις δε νυσταζετε? δεν ξυπνησατε πρωι?!

Τωρα παντως που εριξα μια συντομη ματια στο θεμα διαπιστωνω πως πανω κατω ολα αυτα που γραφτηκαν τα εχω ακουσει...εκτος απο σχολια για το φυλο των παιδιων...εκει μονο "ωραια που θα εχεις και απο τα δυο εχω ακουσει"

Το σχολιο μου εμενα ειναι πως δε χρειαζεται να αρπαζομαστε αμεσως με τα σχολια γιατι κατα την (αφελη μου ισως) αποψη δεν ειναι παντα κακοπροαιρετα...αλλα ακομη και να ειναι κακοπροαιρετα, λιγη σημασια δινω, σε 5 δευτερα εχω παει παρακατω

186Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:43 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
roodie μαζι το γραψαμε Wink

187Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:45 pm

roodie

roodie
love4 έγραψε:roodie μαζι το γραψαμε Wink

Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 417472 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 417472 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 417472 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 417472

188Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 2:03 pm

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μωρέ και αυτια και ματια...άστα να πάνε.Λοιπον κόρες έφυγα .Άντε καληνύχτα.
Απο τις εξι εμεις λοβ ξυπναμε.

189Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 2:06 pm

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:τ σε νοιαζει εσενα κ της υπολιπες τι κανω εγω με το παιδι μου ? αν το χτυπα η οχι ? αν κανει η δν κανει πραγματα για την ηλικια του ασε να το ξερω εγω κ μονο
κ εγω ρωτησα κρις κ ζανετ τι θα εκαναν οχι να μου δοσετε συμβουλη δν την χρειαζωμαι κρατηστετες για τα δικα σας μουλικα της συμβουλες!!!!!!!!!!!!!!
κ αν ειμαι η δν ειμαι ηρεμος ανθροπος το ξερω εγω κ μονο κ την πενυ καλα την εκανα προσεχε μην σου πω κ εσενα τετοιες εκφρασης πεζοδρομιου γιατι αυτο θελεις δν στα λεει ο αντρουλι σου στο κρεβατι κ τρωγεσε να το ακουσεις παλια καριαλα οπως πολλες εδω μεσα
εντάξει... ΚΛΑΙΩ!!

190Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 2:30 pm

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπόν citation multiple γιατί ξαφνικά ξαναμπαίνω φόρουμ, βλέπω άλλες 2 σελίδες να δίνετε ρέστα και έχω λιώσει:

ede37 έγραψε:αν Κρινώ το πως εχασες την υπομονή σου με την Πέννυ που το μονο που είχε πει η κοπελα ηταν τι είχε διαβάσει σε καποιες ερευνες και εσύ χωρίς λογο κανένα την Εβρίδες και μάλιστα χυδαία με εκφράσεις κυριολεκτικά πεζοδρομίου...δεν μου φαίνεσαι για άτομο που κρατά ψυχραιμία .Γνώμη μου.

love4 έγραψε:
Πως βρε παιδι μου απο εκει που λες πως εισαι τοσο ηρεμη με το παιδακι σου αρχιζεις ξαφνικα ολα αυτα τα κατεβατα βρισιματος?? Shocked Εδω εγω που εχω κανει και το παραπτωμα να δωσω ξυλιες...και δε μου βγαινουν απο το στομα ολες αυτες οι εκφρασεις Embarassed

Αυτό ρε παιδί μου. Κι εγώ εκεί που συμπεραίνω ότι θα πρέπει να είναι πολύ γλυκιά σαν μανούλα ξαφνικά βλέπω ένα καριΑλα και μου θυμίζει και η ede το θέμα με την Πέννυ (που κάτι πρέπει να είχα διαβάσει) και λέω πως είναι δυνατόν να έχει τόση υπομονή με το παιδί; Αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

ede37 έγραψε:
...και σε μερικά είπα οτι ο παιδοψυχολογος είναι τοξικομανης.

ede37 έγραψε:..εγώ τι άλλο να κάνω πια η καριΑλα??????χαχαχαχχα

Τι θα γίνει τώρα ρε κοπελιά, πονάνε τα μάγουλα μου απ'τα γέλια.

love4 έγραψε:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ...Οι απολυτοι ανθρωποι δε με εμπνεουν και με κανουν να αμφισβητω τη νοημοσυνη τους.

100 φορές x  Respect

Areti2 έγραψε:Καλά, πείτε τα εσείς και όταν συμφωνήσετε αν τα παιδιά γεννιούνται στραβά ή είναι όπως τα μάθεις (σαν τα σκυλιά που είπε και κάποια από τις προλαλήσασες, τι γλυκός χαρακτηρισμός!) μου σφυράτε.

Εμείς δόξα τω θεώ δεν νιώθουμε ότι πρέπει απαραιτήτως να συμφωνήσουμε. Εσύ; Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 4872

191Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 10:05 pm

Livia_Kb

Livia_Kb
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να αναφερθώ στο αρχικό θέμα και να σας πω τι άκουσα χθες το πρωί που πήγαινα την κόρη μου στον παιδικό σταθμό!
Να πω κατ’ αρχήν ότι είμαι 19 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν έχω καθόλου κοιλιά. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος να καταλάβει ότι είμαι! Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι είμαι και τώρα.
Χθες λοιπόν, καθώς πηγαίναμε στον παιδικό σταθμό, μας συναντά μια γειτόνισσα, την καλημερίζω χαμογελαστά και αυτή αφού με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω μου λέει:
‘ Αχ κορίτσι μου, απέβαλες τελικά!!! Δεν πειράζει……. έχεις ένα…… φτάνει!!!! ’
Έμεινα παγωμένη για μερικά δευτερόλεπτα  και όταν συγκεντρώθηκα της απάντησα ότι δεν έχω αποβάλει και ότι συνεχίζω να είμαι έγκυος περίπου 4,5 μηνών .
Και μου απαντά:
‘ Εεεε τότε κάτι δεν πάει καλά, δεν θα είναι φυσιολογικό παιδί…. Να το ξεφορτωθείς όσο είναι νωρίς….. ‘
Κρατήθηκα και πάνω απ’ όλα σεβάστηκα την ηλικία της , είναι 75 ετών περίπου.
‘ όλα είναι πολύ καλά κυρία Μαίρη….. καλημέρα… ‘  είπα μόνο και έφυγα!!!
Πάντως την μέρα μου, δεν μου την χάλασε!!!! Άκουγα παρόμοια χαζά και στην πρώτη μου  εγκυμοσύνη.
Τότε με πείραζε! Τώρα πλέον όχι!!!!!   Ή τουλάχιστον έτσι λέω στο εαυτό μου!

192Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 11:45 pm

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Livia_Kb έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να αναφερθώ στο αρχικό θέμα και να σας πω τι άκουσα χθες το πρωί που πήγαινα την κόρη μου στον παιδικό σταθμό!
Να πω κατ’ αρχήν ότι είμαι 19 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν έχω καθόλου κοιλιά. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος να καταλάβει ότι είμαι! Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι είμαι και τώρα.
Χθες λοιπόν, καθώς πηγαίναμε στον παιδικό σταθμό, μας συναντά μια γειτόνισσα, την καλημερίζω χαμογελαστά και αυτή αφού με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω μου λέει:
Έμεινα παγωμένη για μερικά δευτερόλεπτα  και όταν συγκεντρώθηκα της απάντησα ότι δεν έχω αποβάλει και ότι συνεχίζω να είμαι έγκυος περίπου 4,5 μηνών .
Και μου απαντά:
‘ Εεεε τότε κάτι δεν πάει καλά, δεν θα είναι φυσιολογικό παιδί…. Να το ξεφορτωθείς όσο είναι νωρίς….. ‘
Πάντως την μέρα μου, δεν μου την χάλασε!!!! Άκουγα παρόμοια χαζά και στην πρώτη μου  εγκυμοσύνη.
ε ενταξει η γυναίκα ειναι απλα τραγική!οσο αγράμματος και άξεστος και αν ειναι κάποιος, δεν δικαιολογείται η κουβέντα "να το ξεφορτωθεις".

193Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 12:43 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Livia_Kb έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Και μου απαντά:
συγχώρεσε με αλλά πιστεύω οτι υπερβαλεις μην σου πω οτι το τελευταιο είναι σαλτσα χαρην εντυπωσιασμού.Δεν ειναι δυνατον.Εντάξει να σου πει οτι απεβαλες επειδή δεν εχεις κοιλιά άντε και την καταλαβαίνω την κοτσάνια αλλά οτι υπάρχει άνθρωπος που είπε οτι το παιδι δεν είναι φυσιολογικό και ρίξε το συγνώμη αλλά δεν μπορω να το πιστέψω.Και δεν αντέδρασες καθόλου? ε τι λέμε τωρα??????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede37 στις Σαβ Σεπ 20, 2014 12:00 pm, 1 φορά

194Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 1:39 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω τωρα που ειπατε για κοιλιες...ειχα παει να κανω υπερηχο λιγο πριν γεννησω και με ρωταει ο υπερηχογραφιστης γιατρος "ειστε εγκυος?" Laughing

195Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 2:14 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
love4 έγραψε:Εγω τωρα που ειπατε για κοιλιες...ειχα παει να κανω υπερηχο λιγο πριν γεννησω και με ρωταει ο υπερηχογραφιστης γιατρος "ειστε εγκυος?" Laughing
καλά αυτά είναι σίγουρο οτι θα τα ακουσεις.
ενα που είχα ακουσει εγώ οτν είχα την Μπέμπα μωρο.την είχα στο καρότσι ,δεν θυμάμαι τι ακριβως της φοραγα αλλά είχε στο κεφάλι της μια κορδέλα με μια λουλουδαρα σαν λαχανο.Και με ρώτησε μια κύρια :Κοριτσάκι είναι αυτό????

και μια κοτσανα που είχα πει εγώ στην ίδια κοπελα και μάλιστα δυο φορες.
Είχε μια κοιλιά μεγάλη σαν εξι μηνών έγκυος.Την Ρώτησα λοιπον ...?Πως παει η κοιλιτσα.Εννοώντας πως παει η εγκυμοσύνη.Και μου απάντησε:Προσπάθω να την χάσω εδώ και τεσσερεις μηνες.χαχαχαχχα

και ξανά μετα απο χρόνια μς είπε οτι ηταν έγκυος στο τρίτο.Ε ερχόταν εγκυοςκατα τον έβδομο ξανάρχεται με μια κοιλιά τουμπανο και ρωταω παλιντο ζώο Ποτε με το καλό γενναει?Και μου ξανά λέει:Δεν τα εμαθες?Το παιδι είχε σοβαρά προβλήματα και μου το πήραν πριν ενα μήνα περιπου.Ουπς.Απο τοτε δεν ξαναμιλαω ....καλυτερα να μασαω.χαχαχαχ

196Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 2:48 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede φανταζομαι εκεινες τις στιγμες θελεις α ανοιξει η γη να σε καταπιει Embarassed Embarassed Embarassed

Γι αυτο εγω το παω αναποδα...μπορει να βλεπω κοιλιες αλλα δε λεω τιποτε...μονο αν μου πουν οι ιδιες οτι ειναι εγκυες μιλαω!

Σχετικα με αγορακια κοριτσακια ολα μου τα εχουν μπερδεψει κατα καιρους αλλα δε με χαλαει ιδιαιτερα...βεβαια με τον μικρο καποια στιγμη το κακο ειχε παραγινει γιατι ειχε καπως μακρια μαλλια και ηταν παρα πολλοι αυτοι που τον περνουσανγια κοριτσι...οποτε τον κουρεψαμε και ησυχασαμε..απο τοτε ΚΑΝΕΙΣ δεν ξαναμπερδευτηκε Wink

197Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 3:18 am

iouliana

iouliana
ede37 έγραψε:Κατα πρώτον κατουρηθηκα οου η Κρις προσπαθει να εξηγήσει στην Κερασουλα τη μέθοδο spanking.

Δεν θα πιστέψω ποτε οτι ενας γονιός δεν έχει σε σημείο να σηκώσει το χερι του.Πολλές φορες και ασυναίσθητα.Έχει χερακι αλλά τυχαίνει να σου φύγει και να μείνεις παγωτό.Έχει τύχει να πάει να βάλει κάτι αιχμηρό σε μια πρίζα σε εναν χώρο.Εκεί σου φεύγει το χερι όχι για να το τιμωρήσει αλλά απο τον φόβο σου.
Είμαι σαφως υπέρ του διαλόγου και κτλ αλλά εγώ βλέπω οτι αυτά μας έφαγαν και οι παιδοψυχολογοι.Έχει γεμίσει ο κόσμος με αναγωγα, κακομαθημένα παιδιά που ουρλιάζουν και σε ηλικίες των εφτά και των οχτώ δεν μπορούν ουτε καν να σκουπίζουν τον πισινό τους μόνα τους.Έχουμε μαθει να καθορίζουμε παντα για τον κανακάρη μας,θα χεσουμε την δασκάλα γιατί τόλμησε να πει οτι το παιδι μας δεν είναι και τόσο συνεργασιμο,το δικο μας δεν φτάνει πουθενά,τα χατηρια στο ζενίθ και γενια αλλο κανεις δεν εκανε μονο η Μαρια τον Γιαννη.πάω στην πλατεια και βλέπω δέκα κακομαθημένα να βρίζουν μεγαλυτερους να χτυπούν .Για εμένα η λυση είναι κάπου στην μέση .Ναι στην τιμωρία,στην στέρηση κάποιων προνομίων ,πολύ κουβέντα αλλά υπαρχουν φορες που την έχει φαει και στον κώλο,και τα τσολοφια έχω βουτηξεικαι τις φωνές έχω πατήσει.Οταν τα παραπανω έχουν γίνει εκατό φορες και συνεχίζει το ίδιο πράγμα ενα παιδι συγνώμη αλλά δεν θα πιστέψω οτι μπορεί ο γονιός να μην χασει έστω και μια φορά την υπομονή του.Και απανταω σε όλες εκτος της Κερασουλας για τον απλό λογο οτι η συγκεκριμένη δεν υπάρχει περιπτωση να καταλαβει και θα λέει τα κουλα της.

ε ναι............συμφωνω και επαυξανω

198Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 3:24 am

iouliana

iouliana
love4 έγραψε:Με αυτα που λετε μου θυμισατε μια μαμα στο αλλο το "σοβαρο" φορουμ που σκεφτοταν να χωρισει τον αντρα της επειδη φωναζε στο 2χρονο οταν αυτο εκανε  βλακειες  και αυτη φοβοταν μηπως του δημιουργηθουν ψυχολογικα τραυματα...

αξεπεραστο επισηςςςςςςςςςςς

199Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 3:33 am

iouliana

iouliana
love4 έγραψε:ede φανταζομαι εκεινες τις στιγμες θελεις α ανοιξει η γη να σε καταπιει Embarassed Embarassed Embarassed

Γι αυτο εγω το παω αναποδα...μπορει να βλεπω κοιλιες αλλα δε λεω τιποτε...μονο αν μου πουν οι ιδιες οτι ειναι εγκυες μιλαω!

Σχετικα με αγορακια κοριτσακια ολα μου τα εχουν μπερδεψει κατα καιρους αλλα δε με χαλαει ιδιαιτερα...βεβαια με τον μικρο καποια στιγμη το κακο ειχε παραγινει γιατι ειχε καπως μακρια μαλλια και ηταν παρα πολλοι αυτοι που τον περνουσανγια κοριτσι...οποτε τον κουρεψαμε και ησυχασαμε..απο τοτε ΚΑΝΕΙΣ δεν ξαναμπερδευτηκε Wink

ε ναι ρε λοβ,,να σου το μπερδευουν αλλα όταν είναι ντυμενο με ροζ φορεμα,, και σου λενε να σου ζησει ο γιος!!! ε και εγω πλεον της φορω μια τεραστια ΡΟΖ κορδελα στα μαλλια ,,,θα δουμε αν εχει αποτελεσμα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

επισης άλλο η εμμονη των μεγαλων γυναικων (γιαγιάδων κτλ) με τα μαλλια!!δηλαδη που για καποιο λογο πιστεύουνε ότι τα βρεφακια θα επρεπε να γινονται μακρυμαλλουσες σε  5- 6 μηνες!! και σε κοιταν με απορια: α δεν εχει μαλλια ακομη..... tongue  tongue  tongue  tongue  tongue  tongue .

200Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 20, 2014 3:43 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παντως κορδελες δεν τους εχω βαλει αλλα εκανα ενα πεταχτο τσουλουφι (η σπανιοτερα 2)...σαν συντριβανακι Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις