176 Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Παρ Σεπ 19, 2014 1:12 pm
Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Αυτή η συζήτηση αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
love4 έγραψε:roodie μαζι το γραψαμε
εντάξει... ΚΛΑΙΩ!!kerasoula έγραψε:τ σε νοιαζει εσενα κ της υπολιπες τι κανω εγω με το παιδι μου ? αν το χτυπα η οχι ? αν κανει η δν κανει πραγματα για την ηλικια του ασε να το ξερω εγω κ μονο
κ εγω ρωτησα κρις κ ζανετ τι θα εκαναν οχι να μου δοσετε συμβουλη δν την χρειαζωμαι κρατηστετες για τα δικα σας μουλικα της συμβουλες!!!!!!!!!!!!!!
κ αν ειμαι η δν ειμαι ηρεμος ανθροπος το ξερω εγω κ μονο κ την πενυ καλα την εκανα προσεχε μην σου πω κ εσενα τετοιες εκφρασης πεζοδρομιου γιατι αυτο θελεις δν στα λεει ο αντρουλι σου στο κρεβατι κ τρωγεσε να το ακουσεις παλια καριαλα οπως πολλες εδω μεσα
ede37 έγραψε:αν Κρινώ το πως εχασες την υπομονή σου με την Πέννυ που το μονο που είχε πει η κοπελα ηταν τι είχε διαβάσει σε καποιες ερευνες και εσύ χωρίς λογο κανένα την Εβρίδες και μάλιστα χυδαία με εκφράσεις κυριολεκτικά πεζοδρομίου...δεν μου φαίνεσαι για άτομο που κρατά ψυχραιμία .Γνώμη μου.
love4 έγραψε:
Πως βρε παιδι μου απο εκει που λες πως εισαι τοσο ηρεμη με το παιδακι σου αρχιζεις ξαφνικα ολα αυτα τα κατεβατα βρισιματος?? Εδω εγω που εχω κανει και το παραπτωμα να δωσω ξυλιες...και δε μου βγαινουν απο το στομα ολες αυτες οι εκφρασεις
ede37 έγραψε:
...και σε μερικά είπα οτι ο παιδοψυχολογος είναι τοξικομανης.
ede37 έγραψε:..εγώ τι άλλο να κάνω πια η καριΑλα??????χαχαχαχχα
love4 έγραψε:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ...Οι απολυτοι ανθρωποι δε με εμπνεουν και με κανουν να αμφισβητω τη νοημοσυνη τους.
Areti2 έγραψε:Καλά, πείτε τα εσείς και όταν συμφωνήσετε αν τα παιδιά γεννιούνται στραβά ή είναι όπως τα μάθεις (σαν τα σκυλιά που είπε και κάποια από τις προλαλήσασες, τι γλυκός χαρακτηρισμός!) μου σφυράτε.
ε ενταξει η γυναίκα ειναι απλα τραγική!οσο αγράμματος και άξεστος και αν ειναι κάποιος, δεν δικαιολογείται η κουβέντα "να το ξεφορτωθεις".Livia_Kb έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να αναφερθώ στο αρχικό θέμα και να σας πω τι άκουσα χθες το πρωί που πήγαινα την κόρη μου στον παιδικό σταθμό!
Να πω κατ’ αρχήν ότι είμαι 19 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν έχω καθόλου κοιλιά. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος να καταλάβει ότι είμαι! Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι είμαι και τώρα.
Χθες λοιπόν, καθώς πηγαίναμε στον παιδικό σταθμό, μας συναντά μια γειτόνισσα, την καλημερίζω χαμογελαστά και αυτή αφού με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω μου λέει:
‘ Αχ κορίτσι μου, απέβαλες τελικά!!! Δεν πειράζει……. έχεις ένα…… φτάνει!!!! ’
Έμεινα παγωμένη για μερικά δευτερόλεπτα και όταν συγκεντρώθηκα της απάντησα ότι δεν έχω αποβάλει και ότι συνεχίζω να είμαι έγκυος περίπου 4,5 μηνών .
Και μου απαντά:
‘ Εεεε τότε κάτι δεν πάει καλά, δεν θα είναι φυσιολογικό παιδί…. Να το ξεφορτωθείς όσο είναι νωρίς….. ‘
Κρατήθηκα και πάνω απ’ όλα σεβάστηκα την ηλικία της , είναι 75 ετών περίπου.
‘ όλα είναι πολύ καλά κυρία Μαίρη….. καλημέρα… ‘ είπα μόνο και έφυγα!!!
Πάντως την μέρα μου, δεν μου την χάλασε!!!! Άκουγα παρόμοια χαζά και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.
Τότε με πείραζε! Τώρα πλέον όχι!!!!! Ή τουλάχιστον έτσι λέω στο εαυτό μου!
συγχώρεσε με αλλά πιστεύω οτι υπερβαλεις μην σου πω οτι το τελευταιο είναι σαλτσα χαρην εντυπωσιασμού.Δεν ειναι δυνατον.Εντάξει να σου πει οτι απεβαλες επειδή δεν εχεις κοιλιά άντε και την καταλαβαίνω την κοτσάνια αλλά οτι υπάρχει άνθρωπος που είπε οτι το παιδι δεν είναι φυσιολογικό και ρίξε το συγνώμη αλλά δεν μπορω να το πιστέψω.Και δεν αντέδρασες καθόλου? ε τι λέμε τωρα??????Livia_Kb έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να αναφερθώ στο αρχικό θέμα και να σας πω τι άκουσα χθες το πρωί που πήγαινα την κόρη μου στον παιδικό σταθμό!
Να πω κατ’ αρχήν ότι είμαι 19 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν έχω καθόλου κοιλιά. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος να καταλάβει ότι είμαι! Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι είμαι και τώρα.
Χθες λοιπόν, καθώς πηγαίναμε στον παιδικό σταθμό, μας συναντά μια γειτόνισσα, την καλημερίζω χαμογελαστά και αυτή αφού με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω μου λέει:
‘ Αχ κορίτσι μου, απέβαλες τελικά!!! Δεν πειράζει……. έχεις ένα…… φτάνει!!!! ’
Έμεινα παγωμένη για μερικά δευτερόλεπτα και όταν συγκεντρώθηκα της απάντησα ότι δεν έχω αποβάλει και ότι συνεχίζω να είμαι έγκυος περίπου 4,5 μηνών .
Και μου απαντά:
‘ Εεεε τότε κάτι δεν πάει καλά, δεν θα είναι φυσιολογικό παιδί…. Να το ξεφορτωθείς όσο είναι νωρίς….. ‘
Κρατήθηκα και πάνω απ’ όλα σεβάστηκα την ηλικία της , είναι 75 ετών περίπου.
‘ όλα είναι πολύ καλά κυρία Μαίρη….. καλημέρα… ‘ είπα μόνο και έφυγα!!!
Πάντως την μέρα μου, δεν μου την χάλασε!!!! Άκουγα παρόμοια χαζά και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.
Τότε με πείραζε! Τώρα πλέον όχι!!!!! Ή τουλάχιστον έτσι λέω στο εαυτό μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede37 στις Σαβ Σεπ 20, 2014 12:00 pm, 1 φορά
καλά αυτά είναι σίγουρο οτι θα τα ακουσεις.love4 έγραψε:Εγω τωρα που ειπατε για κοιλιες...ειχα παει να κανω υπερηχο λιγο πριν γεννησω και με ρωταει ο υπερηχογραφιστης γιατρος "ειστε εγκυος?"
ede37 έγραψε:Κατα πρώτον κατουρηθηκα οου η Κρις προσπαθει να εξηγήσει στην Κερασουλα τη μέθοδο spanking.
Δεν θα πιστέψω ποτε οτι ενας γονιός δεν έχει σε σημείο να σηκώσει το χερι του.Πολλές φορες και ασυναίσθητα.Έχει χερακι αλλά τυχαίνει να σου φύγει και να μείνεις παγωτό.Έχει τύχει να πάει να βάλει κάτι αιχμηρό σε μια πρίζα σε εναν χώρο.Εκεί σου φεύγει το χερι όχι για να το τιμωρήσει αλλά απο τον φόβο σου.
Είμαι σαφως υπέρ του διαλόγου και κτλ αλλά εγώ βλέπω οτι αυτά μας έφαγαν και οι παιδοψυχολογοι.Έχει γεμίσει ο κόσμος με αναγωγα, κακομαθημένα παιδιά που ουρλιάζουν και σε ηλικίες των εφτά και των οχτώ δεν μπορούν ουτε καν να σκουπίζουν τον πισινό τους μόνα τους.Έχουμε μαθει να καθορίζουμε παντα για τον κανακάρη μας,θα χεσουμε την δασκάλα γιατί τόλμησε να πει οτι το παιδι μας δεν είναι και τόσο συνεργασιμο,το δικο μας δεν φτάνει πουθενά,τα χατηρια στο ζενίθ και γενια αλλο κανεις δεν εκανε μονο η Μαρια τον Γιαννη.πάω στην πλατεια και βλέπω δέκα κακομαθημένα να βρίζουν μεγαλυτερους να χτυπούν .Για εμένα η λυση είναι κάπου στην μέση .Ναι στην τιμωρία,στην στέρηση κάποιων προνομίων ,πολύ κουβέντα αλλά υπαρχουν φορες που την έχει φαει και στον κώλο,και τα τσολοφια έχω βουτηξεικαι τις φωνές έχω πατήσει.Οταν τα παραπανω έχουν γίνει εκατό φορες και συνεχίζει το ίδιο πράγμα ενα παιδι συγνώμη αλλά δεν θα πιστέψω οτι μπορεί ο γονιός να μην χασει έστω και μια φορά την υπομονή του.Και απανταω σε όλες εκτος της Κερασουλας για τον απλό λογο οτι η συγκεκριμένη δεν υπάρχει περιπτωση να καταλαβει και θα λέει τα κουλα της.
love4 έγραψε:Με αυτα που λετε μου θυμισατε μια μαμα στο αλλο το "σοβαρο" φορουμ που σκεφτοταν να χωρισει τον αντρα της επειδη φωναζε στο 2χρονο οταν αυτο εκανε βλακειες και αυτη φοβοταν μηπως του δημιουργηθουν ψυχολογικα τραυματα...
love4 έγραψε:ede φανταζομαι εκεινες τις στιγμες θελεις α ανοιξει η γη να σε καταπιει
Γι αυτο εγω το παω αναποδα...μπορει να βλεπω κοιλιες αλλα δε λεω τιποτε...μονο αν μου πουν οι ιδιες οτι ειναι εγκυες μιλαω!
Σχετικα με αγορακια κοριτσακια ολα μου τα εχουν μπερδεψει κατα καιρους αλλα δε με χαλαει ιδιαιτερα...βεβαια με τον μικρο καποια στιγμη το κακο ειχε παραγινει γιατι ειχε καπως μακρια μαλλια και ηταν παρα πολλοι αυτοι που τον περνουσανγια κοριτσι...οποτε τον κουρεψαμε και ησυχασαμε..απο τοτε ΚΑΝΕΙΣ δεν ξαναμπερδευτηκε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης