Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
305 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 305 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

26Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 12:15 am

nanou

nanou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγω δεν μιλησα για νεκρικη σιγη μεσα στο σπιτι,ποτε δεν εμαθα τα τρια μου παιδια ετσι.Φασαρια υπαρχει παντα στο σπιτι και κοσμος απλα δεν αλλαζω το προγραμμα των παιδιων,αυτα θα πανε για υπνο στην ωρα τους.Απλά θεωρω αγενεια να εισαι επισκεπτης καπου και να βλεπει οτι τα παιδια εινα ανησυχα και εσυ να καθεσαι να πινεις το καφεδακι σου ή το κρασακι σου !

27Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 12:23 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλά μη νομίζεις πως κι εγώ ήθελα να είμαι εκεί, από υποχρέωση το έκανα, δεν το διασκέδαζα κιόλας και κουρασμένη ήμουν και ειχα πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω. Πας στον άλλον να τους πεις χρονια πολλά, και το πρωτο πραγμα που του λες είναι "καλά τέτοια ωρα βρήκες να ρθεις;" Συγνώμη που δεν πήρα άδεια από τη δουλειά μου για να ρθω να σου ευχηθώ καθότι εκείνη την ώρα σχόλασα! Ελεος τι αγένεια! Και μ@λακία έπρεπε να την γράψω κανονικά, ένα χρόνια πολλά στο fb και τελος. Τι βλακείες... Να κοιμηθούν nanou τα μωρά, δεν είπα να μη κοιμηθούν, αλλά γιατί απαραίτητα πρέπει να γίνει όταν δεν υπάρχει κόσμος στο σπίτι; Και ησυχία πρέπει να κάνουμε και όλα δεν είμαστε ούτε απάνθρωποι ούτε κανίβαλοι. Αλλά ρε φίλε όχι και ψυθιριστά με στο σπίτι ενω το μωρό είναι στο δωμάτιο του. Εντάξει αυτά είναι βλακείες και υπερβολές. Και μιλάμε για 6-7 μηνων μωρο. Τελοσπαντων σημασία έχει πως όντως είναι ολομόναχοι στο σπίτι δεν πατάει κανένας πέρα από τους γονείς της και νομίζω πως μόνο στον εαυτό τους κάνουν κακό.

28Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 12:37 am

nanou

nanou
Εχω 3 παιδακια, η μεγαλη μου ειναι 3,5 και οι διδυμες μου ειναι 3 μηνων,απο την πρωτη μερα δεν επιδιωξα την ησυχια ,φυσικα και εχω επισκεψεις στο σπιτι (αυτο το διαστημα οχι λογω των μικρων)αλλα το προγραμμα ειναι προγραμμα ,εμενα η μεγαλη παει για υπνο 8 το βραδυ και ας γινεται χαμος στο σπιτι.Εγω αναφερομουν σε ατομα που βλεπουν τα παιδια ανησυχα,να κλαινε γιατι μερικες φορες συμβαινει και αυτο και το παιζουν κινεζοι,ε αυτο ειναι βλακεια ,δεν συμφωνεις?οσο για αυτες που εμαθαν τα παιδακια τους στην απολυτη ησυχια απο την αρχη και περασουν γοργοθα τα επομενα χρονια,

29Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 12:51 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
E, σαφέστατα και όταν βλέπεις ότι δημιουργείς εσύ το πρόβλημα είναι να το σεβαστείς και να αποχωρήσεις. Δεν νομίζω κανείς να θέλει να πιει τον καφέ ή το κρασί του ανάμεσα σε παιδικά κλάμματα και γκρίνιες. Δεν είναι κάτι ευχάριστο για κανέναν. Αλλο όμως αυτό και άλλο οι υπερβολές της κάθε χαζής που δεν έχει καν το τακτ, να προσπαθήσει να το βάλει για ύπνο δείχνοντας σου ότι θέλει να είσαι εκεί και όχι ότι είμαστε ανεπιθύμητοι. Σου λέω καθόταν όρθια επιδεικτικά μπροστά μας από την ώρα που μπήκαμε στο σπίτι και πήγαινε πάνω κατω και καλά για να το νανουρίσει. Ουτε καν το έβαλε στην κουνια και να κλεισει το δωμάτιο. Απλά είναι ακοινώνητοι οι συγκεκριμένοι, και χάρη τους κάναμε που κάναμε και παρέα μαζί τους. Μα συγνώμη εσύ θεωρείς σωστό 8 το απόγευμα καλοκαιριάτικα να μιλάμε στην βεράντα, και να κάνει σουτ για να κοιμηθεί το μωρό της;; Κατι δεν κάνεις σωστά ρε κοπελιάααααααααα

30Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 12:59 am

nanou

nanou
Και εγω 8 την βαζω για υπνο αλλα δεν απαιτω απο κανενα να μην μιλαει στο μπαλκονι ,ή αν θελει να κοπαει με το σφυρι για να καρφωσει κατι στο σπιτι του,η ωρα ειναι τετοια που δεν μπορω να κανω παρατηρηση σε κανεναν,το παιδι μου ομως εχει μαθει να μην ενοχληται γιατι απο νεογεννητο εμαθε στην φασαρια !τα παιδια ειναι οπως τα μαθει καθε μανουλα,ετσι λεει η γιαγια μου!!!!

31Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:00 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α, μπράβο, είδες που συμφωνήσαμε στο τέλος;;;;

32Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:09 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jannete έγραψε:Αλλά ρε φίλε όχι και ψυθιριστά με στο σπίτι ενω το μωρό είναι στο δωμάτιο του. Εντάξει αυτά είναι βλακείες και υπερβολές. Και μιλάμε για 6-7 μηνων μωρο. Τελοσπαντων σημασία έχει πως όντως είναι ολομόναχοι στο σπίτι δεν πατάει κανένας πέρα από τους γονείς της και νομίζω πως μόνο στον εαυτό τους κάνουν κακό.
Jannete άκου με που σου λέω: πες λιγότερα γιατί θα χρειαστεί να φας τα λόγια σου σε κανα-δυο χρόνια και θα βαρυστομαχιάσεις Razz

Τα μωρά περνάνε από διάφορες φάσεις όχι μόνο στον ύπνο αλλά και στο φαγητό και στο παιχνίδι και σε άλλα πράγματα. Η πρώτη φάση του ύπνου είναι οι πρώτοι 1-2 μήνες που τα μωράκια κοιμούνται άσχετα με το τι γίνεται γύρω τους. Εγώ έβαζα το μωρό για ύπνο και μετά έπιανα το τηλέφωνο και μίλαγα με τις φίλες μου - χωρίς να βγω από το δωμάτιο. Τους πρώτους 2 μήνες το σπίτι μας ήταν κέντρο διερχομένων (κυριολεκτικά κάθε μέρα είχα και ένα επισκέπτη, δεν κάνω πλάκα) και το μωρό ατάραχο. Έλα όμως που εκεί γύρω στους 3-4 μήνες δεν έπεφτε με τίποτα (με τίποτα όμως) για ύπνο αν έβλεπε φώτα αναμένα ή άκουγε θόρυβο ή φωνές; Τι έπρεπε να κάνω, να φιλοξενώ κόσμο και το μωρό να σπαράζει; Εγώ προτίμησα να βάλω πάνω από όλα την εκπαίδευση ύπνου του μωρού και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα με έχει δικαιώσει γιατί από 2 χρονών και μετά πάει για ύπνο μόνος του χωρίς διαμαρτυρία ακόμα κι αν στο σπίτι κάνουμε πάρτυ. Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ΔΕΝ κάναμε πάρτυ τα πρώτα δύο χρόνια.

Τεσπά, αυτά είναι για άλλη συζήτηση (εκπαίδευσης ύπνου) απλά τα αναφέρω για να μην νομίζουμε ότι το να κοιμηθεί ένα μωρό είναι απλό πράγμα. Και σκεφτείτε και τα μωρά που δεν είναι εύκολα στον ύπνο, που πετάγονται με τον παραμικρό θόρυβο, που θηλάζουν και θέλουν τη μαμά δίπλα τους για να ηρεμήσουν, που είναι νευρικά κλπ. Μια επίσκεψη σε "άλλο" φόρουμ μαμάδων θα σας πείσει για τα προβλήματα ύπνου των μωρών...

Και στην τελική, να ευχηθείς πήγες και καλά θα ήταν αφού ξέρεις ότι έχουν μικρό μωρό να πάρεις ένα τηλέφωνο πρώτα να ρωτήσεις αν η ώρα είναι κατάλληλη. Άμα ξεκινάς να πας επίσκεψη σε σπίτι με μωρό 9 η ώρα το βράδυ, δεν είναι περίεργο που σε υποδέχτηκαν με γκρίνια. Κι εσύ το ίδιο (μάλλον) θα κάνεις σε λίγο καιρό όταν με το καλό θα γίνεις μανούλα κι εδώ θα είμαστε να έρθεις να μας τα πεις.

33Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:16 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πολύ σίγουρη είσαι γι αυτά που λες, και σου ξαναλέω πως δεν έχω έρθει από τον Άρη. Εχω ανήψια και μπόλικα, και φίλες και γενικά πολλά μωρά στον κύκλο μου. Και αυτό που έμαθα είναι πως τα μωρά είναι όπως τα μάθεις. Αν τα μάθεις αγκαλιά να πηγαίνεις πάνω κάτω σαν ελατήριο ε, εννοείται ότι θα σου βγάλουν τη πίστη μετά. Δηλαδη όοοοολες οι άλλες μανάδες που ξέρω έχουν εύκολα παιδιά και μόνο αυτή έχει το δύσκολο; Και στην τελική για κάποιον που έρχεται να με τιμήσει την ημέρα της γιορτής μου αν μη τι άλλο αγενής δεν μπορώ να είμαι. Το ότι τα χω κάνει σκ@τά με το θέμα ύπνου στο μωρό μου, δεν σημαίνει πως μου φταίει ο άλλος. Εσύ έχεις το πρόβλημα. Λύστο. Ο άλλος τι σου φταίει; Δεν πήγαμε και στις 12. Και σου ξαναλέω δεν είναι τυχαίο ότι οι συγκεκριμένοι είναι ολομόναχοι χωρίς φίλους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

34Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:18 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jannete έγραψε:Σου λέω καθόταν όρθια επιδεικτικά μπροστά μας από την ώρα που μπήκαμε στο σπίτι και πήγαινε πάνω κατω και καλά για να το νανουρίσει. Ουτε καν το έβαλε στην κουνια και να κλεισει το δωμάτιο. Απλά είναι ακοινώνητοι οι συγκεκριμένοι, και χάρη τους κάναμε που κάναμε και παρέα μαζί τους. Μα συγνώμη εσύ θεωρείς σωστό 8 το απόγευμα καλοκαιριάτικα να μιλάμε στην βεράντα, και να κάνει σουτ για να κοιμηθεί το μωρό της;; Κατι δεν κάνεις σωστά ρε κοπελιάααααααααα
Η κοπέλα προσπαθούσε να σας πει να φύγετε. Μπορεί να της είσασταν ανεπιθύμητοι έτσι κι αλλιώς, μπορεί να μην σας ήθελε σπίτι της και βρήκε το μωρό ως δικαιολογία, μπορεί να κάνει λάθος στον τρόπο που κοιμίζει το μωρό της. Το σωστό από τη δική σας πλευρά θα ήταν να σηκωθείτε και να φύγετε και όχι να μένετε μπάστακες νομίζοντας ότι τα ξέρετε όλα. Πόσο δύσκολο πια είναι να το καταλάβεις αυτό;

Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που σου φέρεται ο άλλος κόψε τις επαφές. Αλλά να σου δείχνει ότι δεν σε θέλει σπίτι ή να σου ζητάει να χαμηλώσεις τη φωνή σου κι εσύ να παραμένεις και να συνεχίζεις ακάθεκτη.... τι να σου πω, αυτό μόνο αναισθησία μπορώ να το ονομάσω.

Σαν κάτι φίλους που πήγαν επίσκεψη στους κουμπάρους τους ώρα 10 το βράδυ, η οικοδέσποινα έγκυος στον 9ο μήνα, να προσπαθεί να τους δείξει ότι η ώρα πέρασε και να κάνει νύξεις ότι νυστάζει και οι κουμπάροι ακάθεκτοι. Έφυγαν τελικά στις 3 τα ξημερώματα.... Φταίει και η έγκυος εδώ που τα λέμε, αφού για να της ευχηθούν πήγαν, δεν ντρέπεται η ξετσίπωτη να θέλει να διώξει τους καλεσμένους της??? Rolling Eyes

35Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:26 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εννοείται ότι σηκωθήκαμε και φύγαμε και εννοείται ότι δεν ξαναπατήσαμε σπίτι τους και ούτε πρόκειται ξανά. Και εννοείται ότι κόψαμε κάθε επαφή, και επίσης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ποτέ δεν έκατσα να της πω τι κάνει λάθος και τι σωστό. Πρόβλημα της, μόνη της είναι ουτως η άλλως ας τα λύσει μόνη της τα προβληματα της. Σιγα που θα ασχοληθώ. Συζήτηση κάνουμε και απλά παραθέτω μια εμπειρία που μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση. Σου ξαναλέω από υποχρέωση το έκανα ήδη είχα ξενερώσει με τις συζητήσεις να γυρνάνε γύρω από το πόσο βρήκανε τα μπειμπιλινο και πως το πρωι είπε ΜΠΑ και ΜΠΟΥ. Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν έχεις τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ αλλο να συζητήσεις; Και όσο για το αν μας θέλανε στο σπίτι τους ή όχι, επέτρεψε μου, η ίδια μας φώναζε για καφέ όταν ήταν έγκυος και ήθελε παρέα. Απλά είναι μονόχνωτοι άνθρωποι και γενικά μακριά από μας!

36Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:36 am

nanou

nanou
Θα ηταν καλυτερα για την γνωστη της Jannete να της ελεγε οτι δεν ειμαστε για πολλα γιατι το μωρο δεν ειναι ηρεμο,θεωρω οτι θα το εκτιμουσε περισσοτερο,αλλα απο οτι περιγραφει μαλλον η κοπελα ειναι δυστροπη.

37Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:47 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nanou έγραψε:Θα ηταν καλυτερα για την γνωστη της Jannete να της ελεγε οτι δεν ειμαστε για πολλα γιατι το μωρο δεν ειναι ηρεμο,θεωρω οτι θα το εκτιμουσε περισσοτερο,αλλα απο οτι περιγραφει μαλλον η κοπελα ειναι δυστροπη.
Aυτό!

38Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:50 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Areti2 έγραψε:
Jannete έγραψε:Σου λέω καθόταν όρθια επιδεικτικά μπροστά μας από την ώρα που μπήκαμε στο σπίτι και πήγαινε πάνω κατω και καλά για να το νανουρίσει. Ουτε καν το έβαλε στην κουνια και να κλεισει το δωμάτιο. Απλά είναι ακοινώνητοι οι συγκεκριμένοι, και χάρη τους κάναμε που κάναμε και παρέα μαζί τους. Μα συγνώμη εσύ θεωρείς σωστό 8 το απόγευμα καλοκαιριάτικα να μιλάμε στην βεράντα, και να κάνει σουτ για να κοιμηθεί το μωρό της;; Κατι δεν κάνεις σωστά ρε κοπελιάααααααααα
Η κοπέλα προσπαθούσε να σας πει να φύγετε. Μπορεί να της είσασταν ανεπιθύμητοι έτσι κι αλλιώς, μπορεί να μην σας ήθελε σπίτι της και βρήκε το μωρό ως δικαιολογία, μπορεί να κάνει λάθος στον τρόπο που κοιμίζει το μωρό της. Το σωστό από τη δική σας πλευρά θα ήταν να σηκωθείτε και να φύγετε και όχι να μένετε μπάστακες νομίζοντας ότι τα ξέρετε όλα. Πόσο δύσκολο πια είναι να το καταλάβεις αυτό;

Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που σου φέρεται ο άλλος κόψε τις επαφές. Αλλά να σου δείχνει ότι δεν σε θέλει σπίτι ή να σου ζητάει να χαμηλώσεις τη φωνή σου κι εσύ να παραμένεις και να συνεχίζεις ακάθεκτη.... τι να σου πω, αυτό μόνο αναισθησία μπορώ να το ονομάσω.

Σαν κάτι φίλους που πήγαν επίσκεψη στους κουμπάρους τους ώρα 10 το βράδυ, η οικοδέσποινα έγκυος στον 9ο μήνα, να προσπαθεί να τους δείξει ότι η ώρα πέρασε και να κάνει νύξεις ότι νυστάζει και οι κουμπάροι ακάθεκτοι. Έφυγαν τελικά στις 3 τα ξημερώματα.... Φταίει και η έγκυος εδώ που τα λέμε, αφού για να της ευχηθούν πήγαν, δεν ντρέπεται η ξετσίπωτη να θέλει να διώξει τους καλεσμένους της??? Rolling Eyes

Άντε ντε!!!
Πες τα χρυσόστομη.

39Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 1:54 am

margdimitra

margdimitra
Ρε συ Ζανέτ χαλάρωσε και λίγο. Πολύ υπερένταση έχεις.
Που να κάνεις και παιδί!!!

40Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 3:26 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω σε γιορτες που θελω να κοιmισο τον mικρο αρχικα καθηστερο λιγο την ωρα υπνου mπας κ κοιmιθυ mονο του αλλα δν πετυχενη οποτε τους λεο να mιλανε λιγο ποιο σιγα mεχρι να κοιmυθη αλλα πηγενο στο δοmατιο κ τον κοιmιζω οχι στο σαλονι (δν νοmιζω να εχει παρεξιγηθη κανενας ελπιζω) αλλα αυτο ζανετ νοmιζω οτι ειναι λιγο σηκοθητε κ φυγετε αλλα mπορει να mν ηθελε να αλαξη την σιρα που του εχει . αλλα κ απο την αλλη γιατι να παρεξηγηθης οταν υπαρχει ενα mωρο στο σπιτι κ θελουν να τον βαλουν για υπνο σιγουρα πρεπει να κανεις λιγοι υσιχια ειτε εχει mαθει στην υσηχια ειτε οχι
να σε ρωτησο κατι ζανετ απο περιεργεια τ ωρα πηγατε κ κοιmιζε το mωρο πριν της 9 η mετα ?

41Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 3:29 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:
kerasoula έγραψε:"Μωρή θα ζαλιστείς και θα πέσεις μέσα σου! Εσύ μεγαλώνεις παιδιά τώρα με τέτοια κακία, μίσος, δηλητήριο και ψυχολογικά προβλήματα; Κρίμα στα παιδάκια ειλικρινά. Μόνο αυτό έχω να πω. Σαν μάνα έχεις τεράστιες ευθύνες να δώσεις στον κόσμο υγιή παιδιά, και με τα μυαλά που κουβαλάς δεν το βλέπω να γίνεται. Είσαι απ'το χειρότερο είδος, απ'αυτές που θα λένε στα παιδιά τους ότι όλος ο κόσμος είναι κακός και τέτοια."

προσεχε πως μιλας για να προσεχουν πως σου μιλανε!!!!!!!!!!!!!!! δικο σου ειναι το ποστ το θυμασε η το ξεχασες ?
θαυμα!!!!!θαυμα!!!!!η κερασω εμαθε ορθογραφια!!!!!! Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 328109 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 328109 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 328109

καλα ρε ντεmι εγω δν ξερω ορθογραφια εσυ δν ξερεις να διαβαζεις ? ακοmα χειροτερο

42Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 3:31 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
9.30 πήγαμε γιατί τότε μπορέσαμε, και μάλιστα εγώ βαριόμουν να πάω και θεωρησα ότι είναι προσβολή γιατί γιόρταζε να μην πάμε. Τι να χαλαρώσω μωρέ με τη χαζή θα ασχολούμαι, ας ασχοληθούν αυτοί που τη συναναστρέφονται πλέον. Επειδή την έχω ζήσει, όλοι έχουν πρόβλημα με τον τρόπο συμπεριφοράς της. Και τελοσπάντων ΠΑΝΤΑ υπάρχει ένας ευγενικός τρόπος να πεις τα πάντα, αν εισαι βλαχάρα και δεν ξέρεις να φερθείς δεν σου φταίει κανένας. Η τιμωρία σου είναι, να εισαι πάντα μόνη χωρίς κοινωνική ζωή. Περαστικά της.

43Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 3:45 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jannete έγραψε:9.30 πήγαμε γιατί τότε μπορέσαμε, και μάλιστα εγώ βαριόμουν να πάω και θεωρησα ότι είναι προσβολή γιατί γιόρταζε να μην πάμε. Τι να χαλαρώσω μωρέ με τη χαζή θα ασχολούμαι, ας ασχοληθούν αυτοί που τη συναναστρέφονται πλέον. Επειδή την έχω ζήσει, όλοι έχουν πρόβλημα με τον τρόπο συμπεριφοράς της. Και τελοσπάντων ΠΑΝΤΑ υπάρχει ένας ευγενικός τρόπος να πεις τα πάντα, αν εισαι βλαχάρα και δεν ξέρεις να φερθείς δεν σου φταίει κανένας. Η τιμωρία σου είναι, να εισαι πάντα μόνη χωρίς κοινωνική ζωή. Περαστικά της.

εισαι αδικη δικιο ειχε η κοπελα ειθελε να κοιmιση το mωρο της την ωρα που το βαζει καθε βραδι για υπνο , λιγο υπερβολικο να κληνη φωτα αλλα mπορει να ηθελε να φυγετε για να ξεκουραστη κ αυτη.
αφου δν την συmπαθεις γιατι εκανες παρεα mαζι της ?

44Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 3:55 am

nanou

nanou
Αρχικα ειχα παρεξηγησει και εγω την Jannete αλλα μην τρελαθουμε η κοπελα πηγε να της πει χρονια πολλα για την γιορτη της,η οικοδεσποινα θα μπορουσε να ζητησει συγγνωμη και να παει να κοιμησει το μωρακι της στο δωματιο του.Η ημερα δικαιολογουσε την ωρα της επισκεψης !

45Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 4:05 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ποτέ δεν τρελαινόμουν μια απλή παρέα κάναμε γιατί μέναμε κοντα. Είχε θεματα συμπεριφοράς πάντα, αλλά λόγω της κατάστασης που δεν μπορώ να εξηγήσω εδω κάναμε παρέα. Κερασούλα μου, σου ξαναλέω, να το βάλει το παιδί της για υπνο, να το πάει στην κούνια του και να να κλείσει την πόρτα όπως κάνουν όλες οι μανάδες που ξέρω. Απλά και μόνο λόγω της ημέρας δεν μπορούσε να κάνει εξαίρεση; Απλά είναι άτροπη, μονόχνοτη και ηλίθια στο μυαλό γενικά όλο νευριάζει με τα πάντα και τους παντες. Και αν δεν μας είχανε και σχετική "υποχρέωση" γιατί τους είχαμε βοηθήσει και οικονομικα γιατί είχαν προβλήματα, θα μας είχανε βρίσει κι από πάνω. Εντάξει όλες έχουνε μωρά δεν είσαι η πρωτη στον πλανήτη, πως κάνεις έτσι!! Οτι και να μου πειτε δεν δέχομαι την αγένεια, και το δεν θελω να χαλασω το προγραμμα. Ευτυχώς για μένα ήταν και μια αφορμη να την αποφύγω γιατί το σκεφτόμουν καιρό. Οταν υπάρχει η υπερβολή είναι άσχημο πράγμα. Ολα να υπάρχουν με μέτρο. Και σε μια γιορτί θα κάνεις κι εσύ λίγο πίσω για τους καλεσμένους που σε τίμησαν, αλλά και όχι καθημερινά να έχεις κόσμο την ώρα που κοιμίζεις το παιδί σου. Αν υπάρχει μέτρο δεκτον. Αλλα αυτα τα καραγκιοζιλίκια συγνώμη αλλα όχι.

46Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 4:15 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να σου πω κατι ζανετ mαλλον αυτη ηθελε να κανει οτι κανει καθε mερα ακριβος αν εχει κ καποιο προβληmα οπως λες λογικο δν καταλαβε οτι προσβαλη κ τους καλεσmενους mν την παρεξηγης αν εχει προβληmα απλα mν κανεις παρεα mαζι της αν δν θελεις mν ασχολισε

47Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 4:16 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:να σου πω κατι ζανετ mαλλον αυτη ηθελε να κανει οτι κανει καθε mερα ακριβος αν εχει κ καποιο προβληmα οπως λες λογικο δν καταλαβε οτι προσβαλη κ τους καλεσmενους mν την παρεξηγης αν εχει προβληmα απλα mν κανεις παρεα mαζι της αν δν θελεις mν ασχολισε
Aκριβώς αυτό κάνω εδώ και πολύ καιρό Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 328109 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 328109 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 215994 Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 215994

48Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 4:19 am

nanou

nanou
Δεν λεμε τιποτα αλλο βρε κοριτσια να περασει η ωρα?

49Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 4:26 am

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σας πω ένα μυστικό, όταν ένα θέμα έχει πολλές αντίθετες γνώμες έχει και ενδιαφέρον... άντε πείτε τι σας ενοχλεί!

50Τι ακούν τ'αυτιά μου!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τι ακούν τ'αυτιά μου!! Σαβ Σεπ 13, 2014 5:07 am

margdimitra

margdimitra
Jannete έγραψε:9.30 πήγαμε γιατί τότε μπορέσαμε, και μάλιστα εγώ βαριόμουν να πάω και θεωρησα ότι είναι προσβολή γιατί γιόρταζε να μην πάμε. Τι να χαλαρώσω μωρέ με τη χαζή θα ασχολούμαι, ας ασχοληθούν αυτοί που τη συναναστρέφονται πλέον. Επειδή την έχω ζήσει, όλοι έχουν πρόβλημα με τον τρόπο συμπεριφοράς της. Και τελοσπάντων ΠΑΝΤΑ υπάρχει ένας ευγενικός τρόπος να πεις τα πάντα, αν εισαι βλαχάρα και δεν ξέρεις να φερθείς δεν σου φταίει κανένας. Η τιμωρία σου είναι, να εισαι πάντα μόνη χωρίς κοινωνική ζωή. Περαστικά της.

Μπας και πήγες σε καμιά κουνιάδα και κάνεις έτσι???

Βλέπω σου στοίχισε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις