Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
510 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 510 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 9]

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Διαβαζω οσα γραφετε και εξακολουθω να πιστευω οτι ΑΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ θα το εκανα. ΝΑΙ, μπορει να θελω και να πρεπει να παω στο εμπορικο στη 1 το μεσημερι και να ειναι το παιδι ατιθασο, γιατι να προτιμησω να μην παω και να εχω την αναγκη των αλλων συνεχεια? Το ιδιο στραβα με κοιτανε καποιοι οταν φοραω μαρσιππο και μου λενε 'δε σκαει το παιδι εκει μεσα?΄' ενω ξερω οτι ξετρελαινεται και το απολαμβανει και ριχνει τους απιστευτους υπνους, το ιδιο μου λενε και με στραβοκοιτανε που θηλαζω δημοσιως και παντου αλλα δεν εχω σκοπο να κλειστω μεσα (και ηδη πολυ κλεισμενη ειμαι) επειδη δε θα μπορω να κουμανταρω αλλιως ενα νηπιο για να ειναι ασφαλες στο δρομο. Ναι, θα το εκανα αν εβλεπα οτι εκανε τη ζωη ολων μας ευκολοτερη.. Αν ο κοσμος εχει προβλημα, ας κλειστει εκεινος σπιτι, ας κυνηγαει τρεχοντας τα παιδια στο δρομο και ας τα ψαχνει στο σουπερ μαρκετ, εγω απεχω απο ο,τι με κουραζει και μου χαλαει την ψυχικη μου ηρεμια και ο κοσμος ας τραγουδαει οσο θελει!

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya έγραψε:Διαβαζω οσα γραφετε και εξακολουθω να πιστευω οτι ΑΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ θα το εκανα. ΝΑΙ, μπορει να θελω και να πρεπει να παω στο εμπορικο στη 1 το μεσημερι και να ειναι το παιδι ατιθασο, γιατι να προτιμησω να μην παω και να εχω την αναγκη των αλλων συνεχεια? Το ιδιο στραβα με κοιτανε καποιοι οταν φοραω μαρσιππο και μου λενε 'δε σκαει το παιδι εκει μεσα?΄' ενω ξερω οτι ξετρελαινεται και το απολαμβανει και ριχνει τους απιστευτους υπνους, το ιδιο μου λενε και με στραβοκοιτανε που θηλαζω δημοσιως και παντου αλλα δεν εχω σκοπο να κλειστω μεσα (και ηδη πολυ κλεισμενη ειμαι) επειδη δε θα μπορω να κουμανταρω αλλιως ενα νηπιο για να ειναι ασφαλες στο δρομο. Ναι, θα το εκανα αν εβλεπα οτι εκανε τη ζωη ολων μας ευκολοτερη.. Αν ο κοσμος εχει προβλημα, ας κλειστει εκεινος σπιτι, ας κυνηγαει τρεχοντας τα παιδια στο δρομο και ας τα ψαχνει στο σουπερ μαρκετ, εγω απεχω απο ο,τι με κουραζει και μου χαλαει την ψυχικη μου ηρεμια και ο κοσμος ας τραγουδαει οσο θελει!
kai giati an einai toso epeigon na pas sto emporiko na min to afines to paidi se kapoia apo tis giagiades gia ligo apo to na to travologas me to louraki sto dromo e???

erwtoulis

erwtoulis
to giati mia mana xrisimopoiei to louraki i to marsipo ,i to kathe aksesouar gia ta paidia , den prepei na to katakrinoume k na koroideuoume, giati den kserete gia pion logo to kanei auto i kathe mana. Mporei na exei tous logous tis pou den mporoume na tous gnorizoume.

erwtoulis

erwtoulis
argyro 2 έγραψε:
Maya έγραψε:Διαβαζω οσα γραφετε και εξακολουθω να πιστευω οτι ΑΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ θα το εκανα. ΝΑΙ, μπορει να θελω και να πρεπει να παω στο εμπορικο στη 1 το μεσημερι και να ειναι το παιδι ατιθασο, γιατι να προτιμησω να μην παω και να εχω την αναγκη των αλλων συνεχεια? Το ιδιο στραβα με κοιτανε καποιοι οταν φοραω μαρσιππο και μου λενε 'δε σκαει το παιδι εκει μεσα?΄' ενω ξερω οτι ξετρελαινεται και το απολαμβανει και ριχνει τους απιστευτους υπνους, το ιδιο μου λενε και με στραβοκοιτανε που θηλαζω δημοσιως και παντου αλλα δεν εχω σκοπο να κλειστω μεσα (και ηδη πολυ κλεισμενη ειμαι) επειδη δε θα μπορω να κουμανταρω αλλιως ενα νηπιο για να ειναι ασφαλες στο δρομο. Ναι, θα το εκανα αν εβλεπα οτι εκανε τη ζωη ολων μας ευκολοτερη.. Αν ο κοσμος εχει προβλημα, ας κλειστει εκεινος σπιτι, ας κυνηγαει τρεχοντας τα παιδια στο δρομο και ας τα ψαχνει στο σουπερ μαρκετ, εγω απεχω απο ο,τι με κουραζει και μου χαλαει την ψυχικη μου ηρεμια και ο κοσμος ας τραγουδαει οσο θελει!
kai giati an einai toso epeigon na pas sto emporiko na min to afines to paidi se kapoia apo tis giagiades gia ligo apo to na to travologas me to louraki sto dromo e???
esu mporei na exeis kapou na afiseis to paidaki sou, rotas tis ipoloipes an exoun? mporei na empisteuese k tis gitonises, den einai oles etsi.

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε ξέρω ρε κορίτσια...εγώ ήθελα να χρησιμοποιήσω μάρσιππο αλλά με φάγανε στο μπίρι μπίρι και θα σκάσει το παιδί εκεί μέσα καλοκαιριάτικα, και γιατί να μην χαζεύει κλπ...Τώρα για το λουράκι δε ξέρω...το είχα δει μια φορά και η αλήθεια είναι οτι σαν εικόνα δε μου άρεσε..

Να θέλει το παιδί να τρέξει και συ να το τραβάς πίσω; Θα νευριάσει και θα αρχίσει να κλαίει και να φωνάζει...

Είναι πρόβλημα πάντως αν δεν έχεις να αφήσεις κάπου τα παιδιά σου για να κάνεις δουλειές εκτός σπιτιού

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Με αυτό που έγραψες, τα είπες όλα. Είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων. Η κάθε μαμά ακολουθεί τη συνείδησή της και διαλέγει τι προτιμά. Να πάει στο εμπορικό στη 1 το μεσημέρι μαζί με 2 ατίθασα παιδιά ντε και σόνι επειδή έτσι θέλει ή να το κάνει κάποια άλλη στιγμή που δεν έχει κόσμο και που μπορεί να τους συνοδέψει και κάποιος άλλος. Να κάνει 2 ώρες μέχρι να τελειώσει τα ψώνια στο σουπερμάρκετ έχοντας το μικρό από το χέρι και εξηγώντας του τα πάντα ή να τελειώσει σε ένα μισάωρο έχοντάς το δεμένο σε λουράκι και τραγουδώντας "είμαι κεφάτη, ψωνίζω στου Βερόπουλου". Η κάθε μαμά αποφασίζει για λογαριασμό δικό της και του παιδιού της. Έχεις απόλυτο δίκιο.

Maya

Maya
Όλγα έγραψε:

Με αυτό που έγραψες, τα είπες όλα. Είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων. Η κάθε μαμά ακολουθεί τη συνείδησή της και διαλέγει τι προτιμά. Να πάει στο εμπορικό στη 1 το μεσημέρι μαζί με 2 ατίθασα παιδιά ντε και σόνι επειδή έτσι θέλει ή να το κάνει κάποια άλλη στιγμή που δεν έχει κόσμο και που μπορεί να τους συνοδέψει και κάποιος άλλος. Να κάνει 2 ώρες μέχρι να τελειώσει τα ψώνια στο σουπερμάρκετ έχοντας το μικρό από το χέρι και εξηγώντας του τα πάντα ή να τελειώσει σε ένα μισάωρο έχοντάς το δεμένο σε λουράκι και τραγουδώντας "είμαι κεφάτη, ψωνίζω στου Βερόπουλου". Η κάθε μαμά αποφασίζει για λογαριασμό δικό της και του παιδιού της. Έχεις απόλυτο δίκιο.

Φιλεναδα ελα να δεις πως ειναι να εχεις παιδι και ΚΑΜΙΑ βοηθεια απο κανεναν, καμια γιαγια και παππου και καμια οικιακη βοηθο, ο αντρας να δουλευει και να πρεπει καθε μερα να πληρωνεις λογαριασμους, να κρατας το σπιτι, να μαγειρευεις, να ψωνιζεις και μετα τα λεμε. Αν ειχα κι εγω να αγγαρευω κοσμο, ναι, 20 ωρες στο σουπερμαρκετ θα ημουν να εξηγω στη μπεμπα πως γινονται τα νιοκι. Και στην περιπτωση που ηταν με λουρακι δηλαδη, μπορεις να τα εξηγεις αν θελεις, λεμε τωρα..Ειμαι με το μωρο απο το πρωι ως το βραδυ και πιστεψε με του δινω παρα πολλα ερεθισματα, αλλα δυστυχως δεν εχω την τυχη αυτη, να μπορω να ειμαι 2 ωρες στο σουπερ μαρκετ, φανταζομαι ποσο μαλλον αν ειχα ενα μωρο στο μαρσιππο και ενα στο χερι.Καποιοι προτιμουν να παρκαρουν τα μωρα στο σοι και να μη χρειαζονται να τα βγαλουν περα μονοι τους και να ξεπερνουν τις δυσκολιες σαν κι αυτη. Εγω δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα αλλα ακομα κι αν την ειχα και παλι μονη μου θα ηθελα να τα βγαζω περα. Και ναι, προτιμω να ειμαι κεφατη και να με βλεπει χαμογελαστη ο αντρας μου οταν γυριζει απο τη δουλεια, παρα με τα μαλλια ορθια και τα νευρα κλωστες. Μεχρι τωρα ετσι πραττω και μονο σε καλο μου εχει βγει. Φιλακια

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maya στις Τρι Δεκ 07, 2010 12:23 pm, 2 φορές συνολικά

Maya

Maya
erwtoulis έγραψε:to giati mia mana xrisimopoiei to louraki i to marsipo ,i to kathe aksesouar gia ta paidia , den prepei na to katakrinoume k na koroideuoume, giati den kserete gia pion logo to kanei auto i kathe mana. Mporei na exei tous logous tis pou den mporoume na tous gnorizoume.

Πες τα χρυσοστομη!

erwtoulis

erwtoulis
Maya έγραψε:
erwtoulis έγραψε:to giati mia mana xrisimopoiei to louraki i to marsipo ,i to kathe aksesouar gia ta paidia , den prepei na to katakrinoume k na koroideuoume, giati den kserete gia pion logo to kanei auto i kathe mana. Mporei na exei tous logous tis pou den mporoume na tous gnorizoume.

Πες τα χρυσοστομη!
Smile i kathe mia ekfrazei tin gnomi tis .Krata ta pisteuo sou k ase tous allous na lene oti theloun cheers

Maya

Maya
argyro 2 έγραψε:

γιατι δεν εχουμε ολοι τετοιες πολυτελειες ισως?

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maya έγραψε:
argyro 2 έγραψε:

Δεν έχουμε όλοι τέτοιες πολυτέλειες, αλλά παρόλα αυτά θέλουμε και την πίτα ολόκληρη, και το σκύλο χορτάτο.

euapap

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολα είναι σχετικά.
πχ αν η μαμά έχει να περάσει το δρόμο απέναντι με 4 νήπια και μένει στο Μπρούκλυν έχει διαφορά από μια μαμά που έχει 1 παιδάκι και η διαδρομή της είναι σε πεζόδρομο.

Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι η εικόνα, που σε πρώτη ανάγνωση μου είναι μεν αντιαισθητική αλλα οκ, αυτό είναι υποκειμενικό, αλλα ότι νιώθω ότι το λουράκι είναι τροχοπέδη της επικοινωνίας της μαμάς με το παιδί.
Στην αρχή είναι δύσκολο, αλλα το παιδί σιγά-σιγά μαθαίνει να μας ακούει. Αυτό πρέπει να γίνει γιατί αν δε γίνει θα επαναπαυτούμε στο λουράκι και εμείς και το παιδί.

Εγω θυμάμαι όταν είχα να περάσω πολύ κεντρικό δρόμο απέναντι, την έβαζα στο sling. Θα μου πεις και αυτό περιορισμός δεν είναι;;
ναι είναι. Αλλά το μήνυμα σε αυτήν την περίπτωση που παίρνει το παιδί είναι ότι "σε παίρνω αγκαλιά για να σε προστατεύσω να περάσεις ασφαλώς το δρόμο και μετά σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα με ακούς και θα με αφήσεις να σε καθοδηγήσω"

Να σας πω επίσης ότι και εμένα μου είχε η μαμά μου λουράκι.
Αλλα μου υποσχεθηκε ότι μου το είχε όταν ήμουν 12 μηνών και περπατούσα ίσα-ίσα, ωστε όταν πέφτω να με κρατάει από κει.....
Λουρόπαιδο δηλαδή και εγω

http://www.annoulasmom.blogspot.com

boogie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Rinoula έγραψε:Εμένα είναι μικρό το μωρό μου αλλά όταν έρθει η ώρα θα το χρησιμοποιήσω αν χρειάζεται. Πάνω απ'όλα η ασφάλεια. Και δεν πα'να λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν...
KALISPERA!!!TI EINAI BRE KORITSIA AFTO TO LOURAKI????? scratch DEN TO EXW KSANAAKOUSEI!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Maya"]
argyro 2 έγραψε:
Maya έγραψε:kai giati an einai toso epeigon na pas sto emporiko na min to afines to paidi se kapoia apo tis giagiades gia ligo apo to na to travologas me to louraki sto dromo e???

κι δεν ειναι μονο θεμα πολυτελειας η οχι,εμενα η μανα μου μενει στο διπλανο διαμερισμα,για να βγω κ να μην την παω καπου μαζι μου,ειναι μονο σε κλαμπ κ βραδυ.δεν βγαινω εξω για βολτα μονο για να περασω εγω καλα κ να αφησω το παιδι μου κλεισμενο στο διαμερισμα,δλδ εκεινο δν εχει δικαιωμα να απολαυσει την βολτα μαζι με την μαμα?δεν λεω μια στο τοσο χρειαζεται να βγαινουμε μονες μας κ να κανουμε shopping therapy,αλλα εγω την παιρνω παντου μαζι μου,ζηταω την βοηθεια απο την μητερα μου οταν χρειαζομαι τηνβοηθεια της με την σημασια της λεξης κ οχι για ψιλου πηδημα για τον λογο οτι καποια στιγμη που θα φυγω θελω να τα βγαζω περα μονη μου κ γτ εκανα το παιδι για να το μεγαλωσω εγω κ οχι η μανα μου.κ οπως ειπε η προηγουμενηκοπελα πολλες δν εχουνε αυτην την πολυτελεια να αφηνουνε στις γιαγιαδες,κ ετσι πρεπει να βρεθει τροπος κ αν αυτος σημαινει οτι για να ειναι ολα ασφαλη να βγει με λουρι,θα βγει με λουρι,κ οποιος εχει προβλημα ας γυρισει τα μουτρα του αλλου να μην κοιταει.

Olivia

Olivia
Admin
Admin
boogie έγραψε:
Rinoula έγραψε:Εμένα είναι μικρό το μωρό μου αλλά όταν έρθει η ώρα θα το χρησιμοποιήσω αν χρειάζεται. Πάνω απ'όλα η ασφάλεια. Και δεν πα'να λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν...
KALISPERA!!!TI EINAI BRE KORITSIA AFTO TO LOURAKI????? scratch DEN TO EXW KSANAAKOUSEI!!!!

http://www.eimaimama.gr

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πραγματικα ειναι φοβερο το οτι και οι δυο αποψεις ακουγονται σωστες και λαθος εξισου!!!!!ουτε εμενα μου αρεσει η εικονα αλλα δεν υπαρχει βοηθεια!δεν σκοπευω αν το χρησιμοποιησω να εχω δεμενο ολη μερα το παιδι ουτε να το τραβολογαω για δικες μου δουλειες αλλα και μεχρι την παιδικη χαρα οι δυσκολιες ειναι αρκετες και εννοειτε πως μολις φτασεις στον προορισμο σου θα εχει και παλι την ελευθερια του!!!δεν νομιζω πως αν χρησιμοποιησει καποιος κατι τετοιο το κανει λογο ανικανοτητας η βαρεμαρας του να ασχοληθει με το παιδι του ουτε θεωρω οτι υπαρχει μια στιγμη μεσα στη μερα που ειναι ξυπνιο το παιδι που καποια μαμα δεν ειναι απο πισω του ακομα κ μεσα στο σπιτι!!αδιεξοδο!! Shocked

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="manoula_24xr"]
Όλγα έγραψε:
GEODATOU έγραψε:
Όλγα έγραψε:[

Ενώ δύο παιδιά δεμένα με λουράκι που τα κρατάνε οι γονείς τους, είναι βολτα;;;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

Α,ok. Καταλαβα. Μία μαμά με δύο παιδιά δεμένα σε λουράκια είναι για σένα ΒΟΛΤΑ. Για μένα είναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

Κ ν την μαμα που δεις με τα 2 παιδια την δεις αλλη ημερα χωρις τα λουρακια να τρεχει πανικοβλητη μην της ξεφυγει καποιο κ τελικα της ξεφυγει κ το πατησει κανενα αμαξι τοτε τι θα πεις? οτι ειναι τι/.γελοιοτητα π της ξεφυγε το παιδι κ δν χρησιμοποιησε λουρι μην τυχον βρεθουνε καποιες που θα την κοροιδεψουνε η θα πουνε οτι αυτο δν θεωρειτε βολτα?μηπως να κλειστει κ σπιτι της μεχρι ν ερθει η ωρα να παει σχολειο?κοριτσια οτι κανουμε ολες μανες ημαστε το καλο των παιδιων μας θελουμε,ας μην μιλαμε μερικες εκ του ασφαλους επειδη δν εχει τυχει να το χρειασοτουμε εμεις.καμμια φορα αυτα που θεωρουμε γελοια κ τα κοροιδευουμε τα λουζομαστε,οποτε καλυτερα να μην θεωρουμε μερικες καταστασεις γελοιες οταν διακυβευοντε οι ζωες μικρων παιδιων που τυχαινουνε να ειναι λιγο πιο ζωηρα απο τα αλλα παιδακια.καμμια φορα οσο κ να προσπαθησει καποια μανουλα δν ακουνε τα παιδια,κ πρεπει να λαβεις αλλα μετρα δραστικοτερα,οπως η συγκεκριμενη.

και κανω quote την απαντηση μου,γιαα να μ απαντησει καποια μανουλα οπυειναι αντιθετη ως προς την χρηση του λουριου στο ερωτημα μου,αν καποιας μανουλα που ντρεπεται επειδη πολλοι της ειπαν να μην φερθει σαν σε ζωο στο παιδι της,της φυγει το μικρο και παθει τπτ,κ την ρωτησουνε πως εγινε θα πει η μανουλα ε να ειναι ζωηρος κ πεταχτηκε στο δρομο δν τον προλαβαμε κ δν χρησιμοποιησα το κλουρι γτ ολοι το κριτικαραν αρνητικα,καποιες μανουλες που εχουνε πει οχι κ ποτε,τι θα πουνε εκεινη την ωρα?και για να κανω κ μια αλλη ερωτηση,στο καροτσακκι το παιδι δεμενο με λουρια δν ειναι??εκει γτ το χρησιμοποιουμε?παλι δεμενο ειναι,παλι περιορισμενο ειναι,παλι με λουρια ειναι.

boogie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
OXI RE PAIDIA TI EINAI AFTO TO PRAGMA?????EGW DEN THA TO EVAZA ME TIPOTA SE DIKO PAIDI!!!!TO THEWRO POLI IPERVOLIKO!!!!!!!!!ASE POU DEN NOMIZW OTI THA BOITHAGE K SE TIPOTA EINAI K ANTIAISTHITIKO POLI!!!!!SAN NA APEFTHINETAI SE SKILOUS EINAI EXOUN DIKO TA KORITSIA!!!!SORRY SE OSES KOPELES DEN SIMFONOUN Sad

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν βγαινω εξω για βολτα μονο για να περασω εγω καλα κ να αφησω το παιδι μου κλεισμενο στο διαμερισμα,δλδ εκεινο δν εχει δικαιωμα να απολαυσει την βολτα μαζι με την μαμα?[/quote]

Πώς ακριβώς μπορεί να απολαύσει το παιδί τη βόλτα με τη μαμά όταν είναι δεμένο με το λουρί και προχωράει μπροστά της; Απάντηση: ΔΕΝ μπορεί. Γιατί η μαμά είναι πιο πίσω και το κρατάει από το λουρί να μη της φύγει (ενώ αν το κράταγε από το χέρι θα το είχε δίπλα της και θα του μίλαγε). Και γιατί αν πάει πχ να πεταχτεί στο δρόμο, η μαμά θα το τραβήξει πίσω (και ενδεχομένως θα του δώσει 2 ξυλιές στον πωπό με την εφημεριδα προφανώς, γιατί αν η μαμά είχε όρεξη να κάτσει να εξηγήσει γιατί αυτό που έκανε το παιδάκι είναι λάθος, θα είχε και την όρεξη να ασχοληθεί για όσο χρειαστεί ώστε να το μάθει να την κρατάει αδιαπραγμάτευτα από το χέρι όταν βγαίνουν έξω).

Christin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Νομιζω οτι αυτη η ιδεα ειναι απαραδεκτη!Ναι μεν ειναι δυσκολο το κομματι της προσοχης αλλα ειναι ευθυνη μας στο να τα προσεχουμε τα παιδια μας και να τα συμπεριφερομαστε σαν ανθρωπους!Οι ευκολες λυσεις ειναι δεκτες αλλα φτανει να μην ειναι απανθρωπες...πρεπει να τα σεβομαστε τα παιδια μας αν θελουμε να μας σεβονται και αυτα στο μελλον...Θα συμφωνησω με μια μανουλα απο πανω που γραφει να μην κανουμε αυτα που δεν θελουμε να μας κανουν!Προσωπικα αν εβλεπα στο δρομο αυτο το περιστατικο θα εριχνα πολλα καντηλια,sorry that`s my opinion....μπορει να ειναι σκληρο αυτο που γραφω αλλα ενα παραπανω ειναι και τα λουρακια

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν εχω χρησιμοποιησει και δεν μπορω να κρινω εκ του ασφαλους.παρολα αυτα οταν ειδα ενα παιδι να κλαιει στο καρφουρ γιατι χαθηκε εκρινα αμεσως τη μανα ως "οχι καλη".θα προτιμουσα να με κρινει λοιπον καποιος γιατι δεν ειμαι καλη μανα συμφωνα με την οπτικη του καλαισθησια παρα να περασει ενα τετοιο σοκ και το παιδι και εγω.
και εν πασει περιπτωσει οτιδηποτε δημιουργηθηκε δημιουργηθηκε για να εξυπηρετει καποιες αναγκες,μπορει να μην τις καταλαβαινουμε αν δε τις ζησουμε αλλα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν!
και δειτε το κι αλλιως:υπαρχουν χιλιαδες προιοντα γιατι υπαρχουν χιλιαδες γνωμες!απο το χαρτι υγειας μεχρι το σπιτι και αυτοκινητο που εχει καθενας!δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα ουτε τις ιδιες αναγκες! Laughing
οσο για τη χρηση του λουριου εχω δει να χρησιμοποιειται και το παιδακι φορουσε το λουρακι κρατουσε τη μανα του απο το χερι και ειπα και μπραβο στη μανα που το φορουσε σε ενα κατα τα αλλα συνεργασιμο παιδι για το ενδεχομενο μιας στιγμης απροσεξιας!γιατι με τα παιδια ρε κοριτσια μια στιγμη να μη τα κοιταξεις αρκει!και μη μου πειτε οτι δεν ετυχε σε καμια να πεσει το παιδι απο καρεκλα ή να φαει τα μουτρα του γιατι εβγαλε τα παπουτσακια του την ωρα που δε το βλεπατε και γλιστρησε στα πλακακια!

Maya

Maya
Όλγα έγραψε:Πώς ακριβώς μπορεί να απολαύσει το παιδί τη βόλτα με τη μαμά όταν είναι δεμένο με το λουρί και προχωράει μπροστά της; Απάντηση: ΔΕΝ μπορεί. Γιατί η μαμά είναι πιο πίσω και το κρατάει από το λουρί να μη της φύγει (ενώ αν το κράταγε από το χέρι θα το είχε δίπλα της και θα του μίλαγε). Και γιατί αν πάει πχ να πεταχτεί στο δρόμο, η μαμά θα το τραβήξει πίσω (και ενδεχομένως θα του δώσει 2 ξυλιές στον πωπό με την εφημεριδα προφανώς, γιατί αν η μαμά είχε όρεξη να κάτσει να εξηγήσει γιατί αυτό που έκανε το παιδάκι είναι λάθος, θα είχε και την όρεξη να ασχοληθεί για όσο χρειαστεί ώστε να το μάθει να την κρατάει αδιαπραγμάτευτα από το χέρι όταν βγαίνουν έξω).

Η πιτα γεματη χωρις το σκυλο χορτατο ειναι να μην κανω παιδι επειδη δεν εχω που να το αφησω, η να μην πηγαινω για τις δουλειες μου?
Ναι, και παλι θα προτιμουσα να το τραβηξω πισω παρα να το πατησει το αυτοκινητο αν τυχει και ξεφυγει γιατι ανθρωποι ειμαστε, μερικες φορες μπορει να συμβει. Εχω δει παιδακια να τα κρατανε απο το χερι και να τα ξεχνανε, να μην τους μιλανε καν σε ολο το δρομο.
Αυτο με την εφημεριδα πως σου ηρθε? Ασχετο..!!!
Το παιδι εκτος απο το να κραταει αδιαπραγματευτα το χερι της μαμας πρεπει να γνωριζει οτι ειναι και ξεχωριστη ανεξαρτητη οντοτητα και να μαθει να τα βγαζει περα και μονο του. Αν δεν το αφησεις ελευθερο ποτε δε θα μαθει και δε θα ανεξαρτητοποιηθει, θα ειναι παντα κρεμασμενο απο τα φουστανια της, γι αυτο στην Ελλαδα ως επι το πλειστον εκτρεφουμε ΄μαμακιες'. Ποτε δε μπορουμε να δεχτουμε κατι καινουριο και δεν απογαλακτιζουμε ποτε τα παιδια μας.
Μα ποιος ειπε οτι αν το παιδακι φοραει λουρακι θα πηγαινεις και θα το ξεχνας? Καποιος που θα το εκανε, σημαινει οτι ενδιαφερεται για το παιδι και την ασφαλεια του, αλλιως γιατι να εμπαινε στον κοπο?
Στην Ελλαδα παντα θα βλεπουμε καποια πραγματα με παρωπιδες δυστυχως..

erwtoulis

erwtoulis
9 stis 10 manades sto eksoteriko forane louraki sta paidia tous. Einai oloi zoa ekei? Edo stin ellada pou eimaste to paidi mou to kratao apo to xeraki tora pou ksekinise na kanei bimatakia kai pame boltoules, se 2 mines pou tha pame pali sto eksoteriko exo skopo na tou balo to louraki gia proti fora, kai auto oxi gia na min mou treksi sto dromo alla gia na min to trabiksoun apo to xeri me toses klepsies pou ginontai. K louraki k tha to bastao kai apo to xeraki tou .

Christin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
στο φιναλε αν εχεις 2 παιδια και ειναι σε μικρη ηλικια και δεν προλαβαινεις να ελενξεις και δεν εχεις και απο πουθενα βοηθεια τοτε παρε ενα διπλο καροτσακι και βαλ`τα μεσα!!!Πες πως εχεις διδυμα....Και εγω βοηθεια δεν εχω απο πουθενα αλλα τετοιο πραγμα δεν θα εκανα.Δεν ειπα οτι ειμαι η τελεια μανα αλλα προσπαθω να φερομαι ετσι οπως θελω να μου φερονται

Maya

Maya
Christin έγραψε:στο φιναλε αν εχεις 2 παιδια και ειναι σε μικρη ηλικια και δεν προλαβαινεις να ελενξεις και δεν εχεις και απο πουθενα βοηθεια τοτε παρε ενα διπλο καροτσακι και βαλ`τα μεσα!!!Πες πως εχεις διδυμα....Και εγω βοηθεια δεν εχω απο πουθενα αλλα τετοιο πραγμα δεν θα εκανα.Δεν ειπα οτι ειμαι η τελεια μανα αλλα προσπαθω να φερομαι ετσι οπως θελω να μου φερονται

Διπλο καροτσακι!!!???!! Εδω δεν χωραει το μονο στα πεζοδρομια, να κατεβει στο δρομο, να μπει σε εμπορικα και τραπεζες, να περασει απο τα τραπεζακια των καφετεριων στους δρομους, θα παει το διπλο???!!! Αν δε σου αρεσει εννοειται, δεν το υιοθετεις, εγω παλι δε θα ειχα κανενα προβλημα να με εχει η μανα μου απο το λουρακι, θα το εβλεπα και ως παιχνιδι..!!! ΛΟΥΡΑΚΙ ΕΞΟΔΟΥ~~~ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ??? - Σελίδα 5 215994 Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, υπαρχουν πολλες αποψεις, ολες σωστες ειναι και ο καθενας υιοθετει αυτο που του ταιριαζει και θεωρει καλυτερο για το παιδι του..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις