51 Απ: ΛΟΥΡΑΚΙ ΕΞΟΔΟΥ~~~ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ??? Τρι Δεκ 07, 2010 5:18 am
mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΄΄ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΄΄ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!
[/quote]
και για να απαντησω και σε αυτο, δεν τιθεται θεμα ''λουσιματος'' φιλη μου. δεν ειναι λουσιμο το να μεγαλωνει το παιδι μου ,να αναπτυσσεται και να χρειαζεται την ΑΠΟΛΥΤΗ προσοχη μου οταν ημαστε στο δρομο! οσο για τη μινι ιστοριουλα με το αυτοκινητο, η εν λογω μαμα θα μπορουσε να το πιασει πιο σφιχτα και ασ γκρινιαζε το παιδι!! ΕΤΣΙ μαθαινουν τα παιδια!! με το να συνειδητοποιησουν οτι οταν ημαστε στο δρομο ακουμε τη μαμα και πιανουμε το χερι μας. ΝΑΙ,ειναι πιο δυσκολο να του το μαθεις χωρις λουρι,αλλα ΕΤΣΙ μαθαινεται οπως πρεπει. αν και δεν ειμαι του ''πρεπει'', μερικες φορες ειναι αυτονοητο. οσο για τη προσοχη που αποσπαται εστω για ενα δευτερολεπτο, ΝΑ ΜΗΝ αποσπαται!!! οταν ημαστε μαναδες ,να μην αποσπαται!!!! και φυσικα θα πεσει και θα χτυπησει το απιδι μου,και εστι θα μαθει. ολοι πεσαμε!!!