Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
691 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 691 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΄΄ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΄΄ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!
[/quote]

και για να απαντησω και σε αυτο, δεν τιθεται θεμα ''λουσιματος'' φιλη μου. δεν ειναι λουσιμο το να μεγαλωνει το παιδι μου ,να αναπτυσσεται και να χρειαζεται την ΑΠΟΛΥΤΗ προσοχη μου οταν ημαστε στο δρομο! οσο για τη μινι ιστοριουλα με το αυτοκινητο, η εν λογω μαμα θα μπορουσε να το πιασει πιο σφιχτα και ασ γκρινιαζε το παιδι!! ΕΤΣΙ μαθαινουν τα παιδια!! με το να συνειδητοποιησουν οτι οταν ημαστε στο δρομο ακουμε τη μαμα και πιανουμε το χερι μας. ΝΑΙ,ειναι πιο δυσκολο να του το μαθεις χωρις λουρι,αλλα ΕΤΣΙ μαθαινεται οπως πρεπει. αν και δεν ειμαι του ''πρεπει'', μερικες φορες ειναι αυτονοητο. οσο για τη προσοχη που αποσπαται εστω για ενα δευτερολεπτο, ΝΑ ΜΗΝ αποσπαται!!! οταν ημαστε μαναδες ,να μην αποσπαται!!!! και φυσικα θα πεσει και θα χτυπησει το απιδι μου,και εστι θα μαθει. ολοι πεσαμε!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜικρουλαΧρηστος, δεν ξέρω και το όνομά σου, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά το απόλυτο στυλ "να μην αποσπάται η προσοχή" "αυτό δεν είναι δικαιολογία" "...όπως πρέπει" κτλ κτλ μου θυμίζουν άτομα με παρωπίδες, που δεν μπορούν να καταλάβουν στο ελάχιστο τη θέση των άλλων.

"...και φυσικα θα πεσει και θα χτυπησει το απιδι μου,και εστι θα μαθει..."

Δε μιλάμε να μην πέσει κ χτυπήσει, μιλάμε για αυτοκίνητα, για δυστηχήματα, για παθήματα που ΔΕΝ μπορούν να γίνουν μαθήματα εκ των πραγμάτων...
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, απλά θα σταθώ στην ηλικία που έχει το ζουζούνι σου...
Όλες μας θα θέλαμε να είμαστε οι τέλειες μαμάδες, που τα παιδιά μας θα μας ακούνε, δεν θα χρειάζεται να φωνάζουμε, το σπίτι μας θα είναι τσίλικο όσα παιδιά και να έχουμε διότι θα μαζεύουν τα παιχνίδια τους, δεν θα ζωγραφίσουν τους τοίχους, δεν θα κάνουν ζημιές κτλ κτλ. Υπάρχουν φορές που ΝΑΙ τα καταφέρνουμε! Υπάρχουν φορές που απλά σηκώνουμε τα χερια ψηλά, διότι είμαστε άνθρωποι κ όχι ρομποτ. Μια μαμα με ένα παιδί στο καρότσι και το άλλο στο χέρι, που πρέπει να πάει στο σοπυπερ-μάρκετ, στο ΙΚΑ, στη ΔΕΗ στο στο... ακομα και βόλτα να βγει με τα παιδά της, θα είναι αγχωμένη όλη την ώρα μη αυτο και μην εκείνο. Πού είναι το κακό στο να χρησιμοποιήσει το λουράκι ώστε να ανασάνει κι αυτή? (όσο γίνεται να ανασάνει μια γυναίκα με 2 παιδιά...).
Το να τα έχεις δεμένα σε χωριά που περνάνε 3 αυτοκίνητα το 15θήμερο, όχι, δε συμφωνώ. ΔΕΝ θα κατέκρινα ΠΟΤΕ όμως και μαλιστα με χτυπητούς χαρακτηρισμούς (ανεπάρκεια??? WTF????) μια μαμά που πιστεύει ότι κάνει το καλύτερο για το παιδί της. Αυτό είναι που βρίσκω απαράδεκτο (και σόρυ για το βαρύ χαρακτηρισμό)

tsiki

tsiki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειναι καθηκον του κάθε γονιου να κανει το περιβαλλον του παιδιου ασφαλές γιαυτό....ετσι βαζουμε προστατευτικά καγκελα στο μπαλκονι, ασφαλειες στις μπριζες και τα παραθυρα...προστατευτικά στα ματια της κουζίνας κτλ....Αυτό το κανουμε μεχρι να μπορει να καταλάβει το παιδί τήν διαφορά του κινδύνου από το παιχνίδι. Μεχρι ομως να το καταλαβει ειναι υποχρεωση του γονιου να το προστατευει. Το λουρακι πολλες φορές παιζει αυτόν τον ρολο...αφήνει το παιδι ελευθερο να περπαταει ομως αν κινδυνευει επεμβαινει ο γονιος.
Καθε μαμα κρινει τι ειναι καλό για το παιδι της ...γιατί καθε μαμα ξερει καλυτερα το παιδί της.
Προσωπικα το εχω χρησιμοποιήσει και θα το ξαναχρησιμοποιήσω οταν βρεθώ μεσα σε πληθος και ναι νιωθω ανεπαρκης οταν εχω να προσεξω τρια παιδια με διαφορετικο χαρακτηρα και διαφορετικές αναγκες και ναι δεν ειμαι θεός και μπορεί η προσοχή μου να αποσπαστει.
Οπως ξαναεγραψα δεν με ενδιαφέρει να χαλασω την αισθητική μερικών ανθρώπων και οπως εγραψε μια φίλη πιο πάνω better safe than sorry.

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mikroulaxristos έγραψε:
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΄΄ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΄΄ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

και για να απαντησω και σε αυτο, δεν τιθεται θεμα ''λουσιματος'' φιλη μου. δεν ειναι λουσιμο το να μεγαλωνει το παιδι μου ,να αναπτυσσεται και να χρειαζεται την ΑΠΟΛΥΤΗ προσοχη μου οταν ημαστε στο δρομο! οσο για τη μινι ιστοριουλα με το αυτοκινητο, η εν λογω μαμα θα μπορουσε να το πιασει πιο σφιχτα και ασ γκρινιαζε το παιδι!! ΕΤΣΙ μαθαινουν τα παιδια!! με το να συνειδητοποιησουν οτι οταν ημαστε στο δρομο ακουμε τη μαμα και πιανουμε το χερι μας. ΝΑΙ,ειναι πιο δυσκολο να του το μαθεις χωρις λουρι,αλλα ΕΤΣΙ μαθαινεται οπως πρεπει. αν και δεν ειμαι του ''πρεπει'', μερικες φορες ειναι αυτονοητο. οσο για τη προσοχη που αποσπαται εστω για ενα δευτερολεπτο, ΝΑ ΜΗΝ αποσπαται!!! οταν ημαστε μαναδες ,να μην αποσπαται!!!! και φυσικα θα πεσει και θα χτυπησει το απιδι μου,και εστι θα μαθει. ολοι πεσαμε!!![/quote]
απ'οτι βλεπω η κορουλα σου ειναι μολις 2 μιση μηνων. ελα να μας τα ξαναπεις αυτα οταν παει 2 και 3 χρονων.να δεις εκει το ποσο σφιχτα μπορεις να κρατησεις ενα παιδι που σερνεται και τραβιεται στο δρομο και με ενα μωρο στο καροτσι ή στο μαρσιππο!εισαι πολυ απολυτη φιλη μου αλλα πιστευω πως δεν εχεις αποκτησει ακομη την ''εμπειρια''. ουτε κι εμενα μου αρεσε οταν ειχα την κορη μου μωρο αλλα αλλαξα γνωμη οπως και γαι πολλα αλλα προιοντα που με το δευτερο παιδι μου φανηκαν χρησιμα.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση όσων δεν συμφωνούν.Εγώ θα σας πω ένα πράγμα:
Δεν δέρνω το παιδί μου,δεν το αφήνω άπλυτο ή ατάιστο,δεν το παραμελώ,δεν το αφήνω στο σπίτι για να φύγω και μέχρι τώρα που μπορώ δεν της έχω στερήσει τίποτα.Την αγκαλιάζω και τη φιλάω όλη μέρα και πεθαίνω όταν κλαίει ή πονάει.Το λουράκι δεν μου αρέσει σαν εικόνα και γι'αυτό ΔΕΝ θα το χρησιμοποιούσα.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι σε κάποιες περιπτώσεις δεν το κρίνω απαραίτητο,χρήσιμο και πρακτικό.Αν όμως το χρησιμοποιούσα δεν θα με έκανε χειρότερη μητέρα απο εσάς που αντιδράτε τόσο έντονα.
Μπορείτε απλά να πείτε "δεν συμφωνώ" και να δικαιολογήσετε την άποψή σας και όχι να κατακρίνετε τις μητέρες που το χρησιμοποιούν.
Και για να απαντήσω όπως θα απαντούσα σε κάποιον στον δρόμο αν μου την έλεγε:
έτσι γουστάρω και το χρησιμοποιώ,δικό μου παιδί είναι,θεωρώ οτι είναι για το καλό του,δεν πονάει,δεν περιορίζεται και όποιος ενοχλείται να κοιτάζει αλλού και κυρίως τη δουλειά του.

GEODATOU

GEODATOU
Όλγα έγραψε:[

Ενώ δύο παιδιά δεμένα με λουράκι που τα κρατάνε οι γονείς τους, είναι βολτα;;;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!

mikroulaxristos έγραψε:

και για να απαντησω και σε αυτο, δεν τιθεται θεμα ''λουσιματος'' φιλη μου. δεν ειναι λουσιμο το να μεγαλωνει το παιδι μου ,να αναπτυσσεται και να χρειαζεται την ΑΠΟΛΥΤΗ προσοχη μου οταν ημαστε στο δρομο! οσο για τη μινι ιστοριουλα με το αυτοκινητο, η εν λογω μαμα θα μπορουσε να το πιασει πιο σφιχτα και ασ γκρινιαζε το παιδι!! ΕΤΣΙ μαθαινουν τα παιδια!! με το να συνειδητοποιησουν οτι οταν ημαστε στο δρομο ακουμε τη μαμα και πιανουμε το χερι μας. ΝΑΙ,ειναι πιο δυσκολο να του το μαθεις χωρις λουρι,αλλα ΕΤΣΙ μαθαινεται οπως πρεπει. αν και δεν ειμαι του ''πρεπει'', μερικες φορες ειναι αυτονοητο. οσο για τη προσοχη που αποσπαται εστω για ενα δευτερολεπτο, ΝΑ ΜΗΝ αποσπαται!!! οταν ημαστε μαναδες ,να μην αποσπαται!!!! και φυσικα θα πεσει και θα χτυπησει το απιδι μου,και εστι θα μαθει. ολοι πεσαμε!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΜΕ ΜΩΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ:ΝΑΙ,Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙ 100 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ -ΣΚΥΛΙΑ( ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ)ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.

tsiki

tsiki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Athin@ έγραψε:Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση όσων δεν συμφωνούν.Εγώ θα σας πω ένα πράγμα:
Δεν δέρνω το παιδί μου,δεν το αφήνω άπλυτο ή ατάιστο,δεν το παραμελώ,δεν το αφήνω στο σπίτι για να φύγω και μέχρι τώρα που μπορώ δεν της έχω στερήσει τίποτα.Την αγκαλιάζω και τη φιλάω όλη μέρα και πεθαίνω όταν κλαίει ή πονάει.Το λουράκι δεν μου αρέσει σαν εικόνα και γι'αυτό ΔΕΝ θα το χρησιμοποιούσα.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι σε κάποιες περιπτώσεις δεν το κρίνω απαραίτητο,χρήσιμο και πρακτικό.Αν όμως το χρησιμοποιούσα δεν θα με έκανε χειρότερη μητέρα απο εσάς που αντιδράτε τόσο έντονα.
Μπορείτε απλά να πείτε "δεν συμφωνώ" και να δικαιολογήσετε την άποψή σας και όχι να κατακρίνετε τις μητέρες που το χρησιμοποιούν.
Και για να απαντήσω όπως θα απαντούσα σε κάποιον στον δρόμο αν μου την έλεγε:
έτσι γουστάρω και το χρησιμοποιώ,δικό μου παιδί είναι,θεωρώ οτι είναι για το καλό του,δεν πονάει,δεν περιορίζεται και όποιος ενοχλείται να κοιτάζει αλλού και κυρίως τη δουλειά του.

Τα λες καλύτερα απο μένα!!!! ΛΟΥΡΑΚΙ ΕΞΟΔΟΥ~~~ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ??? - Σελίδα 3 328109

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Athin@"]ελευθερία κινήσεων απο το να το τραβολογάω απο το χέρι κάθε φορά που πάει να μου φύγει.
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

markellajohny

markellajohny
καλα εχει ξεφυγει τελειως το θεμα!!!δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, μα πολυ θα το ηθελα καποιες στιγμες που δε θα μπορουσα να κουμανταρω μονη μου και τα δυο παιδια. δεν κατηγορω οσες το χρησιμοποιουν αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι τετοια επιθεση απο οσες ειναι εναντιον.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Οπότε, εφόσον τραβολογούνται και στις δύο περιπτώσεις, επιλέγουμε την πιο ασφαλή?????

markellajohny

markellajohny
[quote="μιμή"]
Athin@ έγραψε:ελευθερία κινήσεων απο το να το τραβολογάω απο το χέρι κάθε φορά που πάει να μου φύγει.
θα παταω το στοπ??? Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιμή έγραψε:
Athin@ έγραψε:ελευθερία κινήσεων απο το να το τραβολογάω απο το χέρι κάθε φορά που πάει να μου φύγει.

Μόνο που με το λουράκι δεν θα κινδυνεύει να του βγάλεις το χέρι.

Nena έγραψε:

Οπότε, εφόσον τραβολογούνται και στις δύο περιπτώσεις, επιλέγουμε την πιο ασφαλή?????

Συμφωνώ.

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω αγορασει ενα τετοιο πριν κανω παιδι λογο του οτι εχω προβλημα στην μεση μου ξερετε τι εχω ακουσει μεσα στα ΜΜΕ απο γιαγιαδες κυριως κατι τετοια που λετε τωρα εδω αλλα καμια δεν μπηκε στον κοπο να σκεφτει οτι μπορει να εχω προβλημα με την μεση μου αρα μην σας ξενιζει το λουρακι οταν τιθετε θεμα ασφαλειας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.gatospito.com

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="GEODATOU"]
Όλγα έγραψε:[

Ενώ δύο παιδιά δεμένα με λουράκι που τα κρατάνε οι γονείς τους, είναι βολτα;;;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

Α,ok. Καταλαβα. Μία μαμά με δύο παιδιά δεμένα σε λουράκια είναι για σένα ΒΟΛΤΑ. Για μένα είναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

GEODATOU

GEODATOU
Όλγα έγραψε:
Α,ok. Καταλαβα. Μία μαμά με δύο παιδιά δεμένα σε λουράκια είναι για σένα ΒΟΛΤΑ. Για μένα είναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ( ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ...Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νομιζω εχει χαθει το μετρο στη συζητηση!

Η καθεμια εχει την αποψη της. Δεν ειναι το θεμα να συμφωνήσετε ή να πείσετε η μια την αλλη. Ειναι γεγονος οτι δεν μας ειναι γνωστη σαν εικονα το να φοραει ενα παιδι λουρακι αλλα μεχρι εκει. Ειναι δυνατον να κρίνετε η μητρότητα και η πατροτητα απο αυτο.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eπειδή ζουμε σε κοινωνίες και ειτε το θέλουμε ειτε όχι υπάρχουν κανόνες συμπεριφορας και συμβολισμοι πίσω απο αντικείμενα -χρησεις τους και συμπεριφορες δικες μας- για υτο κ τα κορίτσια λένε οτι δεν ειναι ωραιο 'αισθητικά'/
Θα συμφωνησω κ στο οτι θα ηταν καλυτερο να δωσουμε βαση στην εκπαιδευση των παιδιων μας πριν τα βγάλουμε βολτα στο δρόμο παρα να ξεκρεμασουμε το λουρακι απο την ντουλάπα πριν βγαλουμε το παιδι εξω.

μηπως το επόμενο βημα ειναι να τα δεσουμε κ στο δεντρο εξω απο το καταστημα για να κάνουμε την δουλεια μας χωρις κόπο?
μην επικεντρωνετε στην 'ελευθερία' και στο πόσο πισω ειμαστε- δεν ειναι εκει το θέμα. καλυτερα να μάθει μια μαμα στο παιδι της 5 πραγματα απο μικρό παρα να φτασει σαυτο το σημειο να του βαλει λουρι περιορισμου.

υπάρχουν κ οι χειροπέδες, τα λουκέτα και αλλα τετοια πολυ χρησιμα αντικειμενα, κ θα μπορουσα να βρω πολλες καινουριες χρησεις γιαυτα...
scratch

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
αυτο μπορει να το κρινει μονο μια μανα που εχει 2-3 παιδια μικρα σε ηλικια και πρεπει να βγει εξω απο το σπιτι!!!!!
κυριως οταν πρεπει να διασχισει εναν δρομο οπου περνουν αυτοκινητα και μηχανες συνεχεια...

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitroula έγραψε:Νομιζω εχει χαθει το μετρο στη συζητηση!

Η καθεμια εχει την αποψη της. Δεν ειναι το θεμα να συμφωνήσετε ή να πείσετε η μια την αλλη. Ειναι γεγονος οτι δεν μας ειναι γνωστη σαν εικονα το να φοραει ενα παιδι λουρακι αλλα μεχρι εκει. Ειναι δυνατον να κρίνετε η μητρότητα και η πατροτητα απο αυτο.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη σε αυτό...?
Η συζήτηση έχει φτάσει στο απροχώρητο...Εδώ λέμε απλά την γνώμη μας δεν κρίνουμε ή μία την άλλη για το πως και τι θα κάνει στο παιδί της....Ας μην το τραβάμε άλλο!!Απλά ας διαφωνούμε χωρίς να θίγουμε θέματα όπως αν είμαστε καλές μητέρες η όχι.....

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Ααααααχ, το παλιό καλό θέμα του λουριού εξόδου...

Τόσο παλιό που ούτε το πιστεύετε...

Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο χρόνια κυκλοφορούν αυτοί οι ιμάντες; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

Αισθητικά δεν μου αρέσουν ούτε εμένα, αλλά κατανοώ τα εκατομμύρια γονιών σε όλο τον πλανήτη που κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το εξάρτημα...

Δεν είναι όλα τα παιδάκια ίδια, κορίτσια... Για κάποιους γονείς είναι μια σωτήρια λύση.

Επαναλαμβάνω ότι οπτικά ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά ειλικρινά δεν μου προκαλεί αηδία η εικόνα ενός παιδιού με λουράκι, ακριβώς γιατί ξέρω πού και πώς χρησιμεύουν.

Αφήστε που η σύγκριση με σκυλί δεν στέκει... Δεν φορούν κολάρο τα παιδάκια, από τη μεσούλα τους δένει.

Όπως και να 'χει, σας γράφω για να σας υπενθυμίσω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του και καλό θα ήταν να συζητάμε χωρίς εντάσεις και ειρωνίες.

Εφόσον ένα προιόν κυκλοφορεί με έγκριση και πιστοποιήσεις χρόνια ολόκληρα, δεν μιλάμε για κάτι τόσο κακό ώστε να γράφονται βαριά λόγια...

Σας φιλώ,

η άρρωστη Ολίβιά σας
(λυπηθείτε με την πονεμένη!!)

http://www.eimaimama.gr

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και για να το παω κ πιο μακρυά στο μελλον τα προβληματα συμπεριφορας (γιατι τετοιο ειναι το να σου φευγει το παιδι οταν εισαι εξω) θα γινουν άλλου είδους. εκει τι θα κανουμε? θα τα κλειδωνουμε στο σπιτι και θα κλαιμε την μοιρα μας οτι τα παιδια μας ειναι ατίθασα??
εκπαιδευουμε τα παιδια μας απο μικρη ηλικια- και αν δεν τα καταφερνουμε τοτε το προβλημα δικό μας.
απλα την γνωμη μου λέω-
Wink

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Olivia έγραψε:Ααααααχ, το παλιό καλό θέμα του λουριού εξόδου...

Τόσο παλιό που ούτε το πιστεύετε...

Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο χρόνια κυκλοφορούν αυτοί οι ιμάντες; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

Αισθητικά δεν μου αρέσουν ούτε εμένα, αλλά κατανοώ τα εκατομμύρια γονιών σε όλο τον πλανήτη που κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το εξάρτημα...

Δεν είναι όλα τα παιδάκια ίδια, κορίτσια... Για κάποιους γονείς είναι μια σωτήρια λύση.

Επαναλαμβάνω ότι οπτικά ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά ειλικρινά δεν μου προκαλεί αηδία η εικόνα ενός παιδιού με λουράκι, ακριβώς γιατί ξέρω πού και πώς χρησιμεύουν.

Αφήστε που η σύγκριση με σκυλί δεν στέκει... Δεν φορούν κολάρο τα παιδάκια, από τη μεσούλα τους δένει.

Όπως και να 'χει, σας γράφω για να σας υπενθυμίσω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του και καλό θα ήταν να συζητάμε χωρίς εντάσεις και ειρωνίες.

Εφόσον ένα προιόν κυκλοφορεί με έγκριση και πιστοποιήσεις χρόνια ολόκληρα, δεν μιλάμε για κάτι τόσο κακό ώστε να γράφονται βαριά λόγια...

Σας φιλώ,

η άρρωστη Ολίβιά σας
(λυπηθείτε με την πονεμένη!!)

Α! Και κάτι ακόμα που ξέχασα... Μην ξεχνάτε ότι και τα κρεβατάκια των παιδιών μας έχουν κάγκελα και μοιάζουν με μικρές φυλακές... Κάτι αντίστοιχο δεν είναι και αυτό;

http://www.eimaimama.gr

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παράξενο πώς είναι τόσο απόλυτες οι μανουλες που δεν έχουν γεννήσει ακόμα και κάποιες με πολύ μικρά μωράκια... ίσως μερικές βιάζονται να κρίνουν. Ίσως δείξουν μεγαλύτερη επιείκεια όταν έρθει η σειρά τους...
Ίσως η διαπαιδαγώγηση ενός μικρού παιδιού να μην είναι τόσο έυκολη όσο τη φανταζόμαστε. Ο χρόνος θα δείξει.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα καγκελα στα κρεβατια όμως και τα λουρια στα καροτσια χρησιμοποιουνται στα μωρα για οσο ειναι βρεφη- και φυσικα δεν ειναι σε θεση να τους πουμε κατι κ να το κανουν. απο την στιγμη που ΜΕΓΑΛΩΣΕ πια και μπορω να συννενοηθω- θα το μαθω να μου κραταει το χερι για οσο περπαταει εξω απο το σπιτι. οτι κανει ολος ο κοσμος.
αν δεν ακουει- ε .. θα επιμεινω μεχρι να το μαθει.

καλε μη μαλωνετε- τωρα διαβασα τι πιο πριν.
Αν θελει μια μανα να το χρησιμοποιησει ας το κανει. η κοπελα γνωμες ζητησε- και πηρε ποικιλία!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
εδω λεγανε τις προαλλες οτι το μωρο δυσανασχετει και αισθανεται σα φυλακισμενο στον υπνοσακο!!! για το λουρακι δε θα λεγανε??? Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις