1 Θηλασμός:υπερ ή κατά;θηλάσατε/θηλάζετε;και αν ναι για πόσο καιρό; Δευ Ιαν 17, 2011 2:50 am
adeline
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!γέννησα πριν 3,5 μήνες τον γιο μου και ακόμα τρώει αποκλειστικά γάλα μητρικό.Είμαι υπέρ του μητρικού θηλασμού και όταν ήμουν στο μαιευτήριο ζήτησα αποκελιστικό θηλασμό. Το δέσιμο με το παιδί είναι πραγματικά πολύ μεγάλο και η επαφή σημαντική.Επιθυμία μου είναι να φτάσω μέχρι τους 6 μήνες -που λένε ότι είναι και το κατάλληλο διάστημα κατά το οποίο το παιδί παίρνει όλα τα βασικά στοιχεία-αντισώματα....αν και πιστεύω ότι και 40 μέρες να θηλάσεις πάλι το μωρό παίρνει τα ατνισώματα-.
Όλο αυτό το διάστημα που θηλάζω προσέχω πολύ τι τρώω...μπαχαρικά, καυτερά, ωμα λαχανικά τα ξέχασα εντελώς...πατάτες, μακαρόνια και ρύζι επίσης...γιατί οι κολικοί του μωρού ήταν πολύ έντονοι και δεν ήθελα να υποφέρει. Η παιδίατρος μου είπε ότι αν βλέπω ότι μία τροφή προκαλεί κολικούς, να μην την τρώω. Έτσι περιορίστικα στις σούπες, στα γαλακτοκομικά και στα φρούτα.
Θα ήθελα να μου γράψετε και εσείς την δική σας εμπειρία και τι κάνατε/κάνετε με την διατροφή σας.
φιλιά
Αδελίνα
Όλο αυτό το διάστημα που θηλάζω προσέχω πολύ τι τρώω...μπαχαρικά, καυτερά, ωμα λαχανικά τα ξέχασα εντελώς...πατάτες, μακαρόνια και ρύζι επίσης...γιατί οι κολικοί του μωρού ήταν πολύ έντονοι και δεν ήθελα να υποφέρει. Η παιδίατρος μου είπε ότι αν βλέπω ότι μία τροφή προκαλεί κολικούς, να μην την τρώω. Έτσι περιορίστικα στις σούπες, στα γαλακτοκομικά και στα φρούτα.
Θα ήθελα να μου γράψετε και εσείς την δική σας εμπειρία και τι κάνατε/κάνετε με την διατροφή σας.
φιλιά
Αδελίνα