151 Απ: Θηλασμός:υπερ ή κατά;θηλάσατε/θηλάζετε;και αν ναι για πόσο καιρό; Παρ Ιαν 21, 2011 3:16 am
eirini1
Πανταχού παρούσα!
adeline έγραψε:eirini1 έγραψε:adeline έγραψε:ξέχασα να σου γράψω για τις τροφές...έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν πρέπει να τα αποκλείουμε όλα αλλά δεν άντεχα να τον βλέπω να υποφέρει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ..έτρωγα μακαρόνια...έκλαιγε 3 ώρες...έτρωγα πατάτες επίσης έκλαιγε 3 ώρες...τι να έκανα; δεν τα ξανα έτρωγα...σαλάτα μόνο ντομάτα έτρωγα και τρώω ακόμη..φοβάμαι ακόμη μαρούλι για παράδειγμα...δεν ξέρω...είμαι λίγο φοβιτσιάρα... χθες για παράδειγμα είμασταν καλεσμένοι για φαγητό και έφαγα γλυκο τιραμισού...είχε κακάο επάνω..σκέφτηκα ότι δεν θα τον πειράξει..κι όμως...απο το μεσημέρι κοιμήθηκε 12 το βράδυ...μπορεί να ήταν και τυχαίο γεγονός...αλλά εγώ ωσάν φοβιτσιάρα δεν θα ξανά φάω κάτι σε κακάο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]joan80 έγραψε:Adeline εμένα ο μικρός μου είναι 2,5 μηνών και τον θηλάζω αποκλειστικά. Και εγώ είχα βάλει στόχο το εξάνημο, αλλά σοτυς πέντε μήνες θα γυρίσω στη δουλεια και αν δεν έχω καταφερει να φτιαξω μια τράπεζα γάλακτος μάλλον θα τον κόψω. Βέβαια το παιδί σιγά σιγά θα αρχίσει να τρώει και στερεά τροφή, οπότε θα δούμε. Ο δικός μου δεν είχε έντονους κολικούς. Το μόνο που περιόρισα ήταν οι σαλάτες. Πάντως μου είχαν πει ότι δεν πρέπει να τα αποκλείουμε όλα αλλά μετα απο δοκιμή όσα πειραζουν το μωρο.
ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....κι εγώ πλέον είμαι φοβιτσιάρα..λες να παίζει κι αυτό ρόλο? λες αν δε φοβόμασταν να ήταν τα πράγματα πιο απλά? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
δε ξέρω αλλά εγώ πολλές φορές έχω φτάσει στον αμήν γιατί ότι έτρωγα του προκαλούσε πονάκια...(ευτυχώς δε κλαίμε αλλά γκρινιάζουμε και διπλωνόμαστε και δεν ησυχάζουμε λεπτό..) η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε μετά τους 4,5 μήνες αλλά όχι και θαύματα...
εντωμεταξύ δεν το ήξερα για το μαρούλι και τρωω συνέχεια και καθημερινά για να τον βοηθάω να ενεργείτε....λες να το κόψω???? από σαλάτες τι τρώς τώρα που είναι χειμώνας???
Ειρήνη δεν ξέρω αν πρέπει να κόψεις το μαρούλι...αν θεωρείς ότι με αυτό βοηθάς το παιδάκι σου να ενεργείτε, να το συνεχίσεις...η αλήθεια είναι ότι πρέπει κι εγώ να ξεκινήσω να το τρώω για να δω αντιδράσεις...-αν κ την μέρα που έφαγα πολύ λίγο σε ένα φιλικό σπίτι...είδα μετά στα κακά του πολύ λίγο αιματάκι..μ'επιασε πανικός [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ίδρωσα από την αγωνία...μίλησα με παιδίατρο και μου είπε να τα κοιτάξω καλά τα επόμενα...από κείνη την μέρα εξετάζω εκατοστό εκατοστό τις πάνες του...σαν τον αστυνόμο Σαϊνι χεχεχε ...ευτυχώς δεν ξανά έκανε, αλλά η ψυχή πήγε στην κούλουρι που λένε-
από σαλάτες τρώω καρότο τριμμένο και αγγουροντομάτα αλλά θα την κόψω γιατί δεν είναι εποχής
Σε ευχαριστώ Adeline για τη βοήθεια, αν και με έβαλες σε σκέψεις...όταν λες αιματάκι στις πάνες του, μήπως μπορείς να το περιγράψεις λίγο καλύτερα???
Συγκεκριμένα εμένα δεν είναι εντελώς χρυσοκίτρινα, έχουν κάτι σαν κομματάκια πολύ ψιλά που είναι καφέ (πιο σκούρα δλδ...) ενώ θηλάζει αποκλειστικά....συγνώμη για την λεπτομερή περιγραφή αλλά αγχώθηκα κι εγώ η γυναίκα..
τώρα πια κάθε φορά έχει τέτοια στα κακάκια του (βέβαια κι εγώ τρώω συνεχώς μαρούλι...σαν καλή αγελάδίτσα )
ευχαριστώ πολύ και πάλι