Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουμπουκίτσα μου, δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω ούτε και κατά πρόσωπο θα είχα...
Αυτό όμως είναι η προσωπική μου εμπειρία.

Τον άλλο τον είχα ξεπεράσει πλήρως.
Όχι απλά δεν τον ήθελα, αλλά τον σιχαινόμουν κιόλας. Δεν ήθελα, όχι να με αγγίζει και να με φιλάει, αλλά ούτε καν να με κοιτάζει.

Τον άντρα μου τον γνώρισα σε chat, που σημαίνει ότι πρώτα μιλήσαμε -για διάφορα, περι ανέμων και υδάτων που λένε και ΜΕΤΑ είδα πώς είναι (εξωτερικά εννοώ). Θα σου πω λοιπόν πως τον ΗΔΗ ερωτευθεί -πριν να τον δω...
Κι έλεγα, αυτόν τον άνθρωπο εγώ, και σε ερωτικό να μη μου βγει, θα τον κάνω φίλο.
Ε τελικά μας έκατσε!
Τι να σου πω ρε παιδί μου, ότι είχα να νιώσω από παιδί (γιατί "παιδί" ήμουν ακόμη όταν γνωρισα τον άλλο) το ξαναένιωσα με τον άντρα μου κι ήταν τόσο όμορφα! Όλα αυτά τα συναισθήματα, η λαχτάρα! να συναντήσεις τον άλλο, να ντυθείς όμορφα, να φτιαχτείς, μέχρι και το φιλί! αχ αυτό το φιλί.....
Το όνομα ήταν απλά μια συνήθεια...
Τίποτα παραπάνω.

Δεν ξέρω αν καπνίζεις ή αν κάπνιζες, αλλά θα στο παρομοιάσω με αυτό.
Εγώ έκοψα το τσιγάρο (από τα 13 κάπνιζα) λόγω εγκυμοσύνης (στα 27) και φυσικά συνεχίζω να ΜΗΝ καπνίζω ακόμα και τώρα.
Όμως κάποιες φορές, και ειδικά μόλις τελειώσω το φαγητό, μου έρχεται να κάνω αυτή τη μηχανική κίνηση, να σηκωθώ να πάρω το πακέτο μου (αυτό που δεν υπάρχει), να βγάλω ένα τσιγάρο και να το ανάψω. Όχι απαραίτητα να το καπνίσω, απλά να το ανάψω...
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Είναι ένα "σκάλωμα" του εγκεφάλου -αν μου επιτρέπεται η έκφραση...

Το όνομα δεν είχε καθόλου να κάνει με τα συναισθήματα που είχα....
Επαναλαμβάνω πως είναι η προσωπική μου εμπειρία.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:...
Δεν ξέρω αν καπνίζεις ή αν κάπνιζες, αλλά θα στο παρομοιάσω με αυτό.
Εγώ έκοψα το τσιγάρο (από τα 13 κάπνιζα) λόγω εγκυμοσύνης (στα 27) και φυσικά συνεχίζω να ΜΗΝ καπνίζω ακόμα και τώρα.
Όμως κάποιες φορές, και ειδικά μόλις τελειώσω το φαγητό, μου έρχεται να κάνω αυτή τη μηχανική κίνηση, να σηκωθώ να πάρω το πακέτο μου (αυτό που δεν υπάρχει), να βγάλω ένα τσιγάρο και να το ανάψω. Όχι απαραίτητα να το καπνίσω, απλά να το ανάψω...
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Είναι ένα "σκάλωμα" του εγκεφάλου -αν μου επιτρέπεται η έκφραση...

...

Όταν κάτι το έχεις κάνει πολλές φορές γίνεται συνήθεια. Είναι αυτό που λέμε "η δύναμη της συνήθειας", που περνάει στο υποσυνείδητο. Όπως όταν κάνουμε ποδήλατο και δεν σκεφτόμαστε να αλλάξουμε πεταλιά, όπως όταν οδηγάμε καιρό και δεν σκεφτόμαστε να αλλάξουμε ταχύτητα... απλά συμβαίνει.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακριβώς αυτό που λέει η Μαρία.
Κι όταν το όνομα έχει και κοινά γράμματα, ένας λόγος παραπάνω να το μπερδέψεις.
Πχ τον άντρα μου πολλές φορές τον έχω πει Αλέκο (ο αδερφός μου)
Νί-κος - Αλέ-κος

Λοιπόν μπουμπουκίτσα, έχω την υποψία σου έβαλα φυτιλιές χωρίς να το θέλω...
Έχεις αμφιβολίες για κάτι???

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ακριβώς αυτό που λέει η Μαρία.
Νί-κος - Αλέ-κος

είδες τζιζ!! ..για τη φίλη μου ξεκίνησα να ρωτάω..αλλά βλέπεις εμείς οι γυναίκες όλα τα ψιρίζουμε τελικά!! ..και δεν είχα σκεφτεί αυτό με το όνομα..οπότε πετάω στον άντρα μου μεταξύ σοβαρού και αστειου....
΄΄αγάπη μου με λες μωρό σου για να μην μπερδεύεσαι που είχες τόσες κατακτήσεις??(μπουρδες τωρα..αλλά επειδη ειχε και αυτος μια σχεση μεγαλούτσικη..που δεν ηθελα να την αναφέρω..) και μου λεει....''ναι βρε μωρό μου!!..μα καλά...σου πήρε έξι χρόνια και τρια παιδιά να το καταλάβεις??..και χα,,χα,,, βάζει τα γέλια.....και μετά μου ξαναλέει ...σταμάτα να ασχολείσαι με την .Ε.....τη φίλη μου δηλαδή..γιατί θα τρελαθείς και εσύ τώρα....

...και πάνω που σκεφτόμουν να τον βάλω να μεσολαβήσει στον άντρα της(που είναι φίλοι έτσι και αλλιώς) και να τον βάλει να της πει πως όλα είναι καλά να ηρεμίσει η κοπέλα!!
τι λέτε ..να το κάνω? η μπλεκόμαστε πολλοί και είναι χειρότερα?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Νί-κος - Αλέ-κος

είδες τζιζ!! ..για τη φίλη μου ξεκίνησα να ρωτάω..αλλά βλέπεις εμείς οι γυναίκες όλα τα ψιρίζουμε τελικά!! ..και δεν είχα σκεφτεί αυτό με το όνομα..οπότε πετάω στον άντρα μου μεταξύ σοβαρού και αστειου....
΄΄αγάπη μου με λες μωρό σου για να μην μπερδεύεσαι που είχες τόσες κατακτήσεις??(μπουρδες τωρα..αλλά επειδη ειχε και αυτος μια σχεση μεγαλούτσικη..που δεν ηθελα να την αναφέρω..) και μου λεει....''ναι βρε μωρό μου!!..μα καλά...σου πήρε έξι χρόνια και τρια παιδιά να το καταλάβεις??..και χα,,χα,,, βάζει τα γέλια.....και μετά μου ξαναλέει ...σταμάτα να ασχολείσαι με την .Ε.....τη φίλη μου δηλαδή..γιατί θα τρελαθείς και εσύ τώρα....

...και πάνω που σκεφτόμουν να τον βάλω να μεσολαβήσει στον άντρα της(που είναι φίλοι έτσι και αλλιώς) και να τον βάλει να της πει πως όλα είναι καλά να ηρεμίσει η κοπέλα!!

Μμμμ... Έχει και τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του. Όλα εξαρτώνται από τις πραγματικές προθέσεις του άντρα της φίλης σου. Τι εννοώ. Αν πραγματικά δεν νιώθει τίποτα πια για την πρώην θα έχει θετικό αποτέλεσμα να βάλεις τον άντρα σου να του μιλήσει για να εξηγήσει στην γυναίκα του ότι δεν τρέχει τίποτα πια. Αν όμως είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει τι θέλει, μπορεί να αρχίσει να φυλάγεται και να λέει ψέματα στην φίλη σου. Είναι άλλο να του μιλήσει η ίδια ξαφνικά και άλλο να πάει υποψιασμένος. Καλύτερα να του μιλήσει η φίλη σου.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Νί-κος - Αλέ-κος

Μμμμ... Έχει και τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του. Όλα εξαρτώνται από τις πραγματικές προθέσεις του άντρα της φίλης σου. Τι εννοώ. Αν πραγματικά δεν νιώθει τίποτα πια για την πρώην θα έχει θετικό αποτέλεσμα να βάλεις τον άντρα σου να του μιλήσει για να εξηγήσει στην γυναίκα του ότι δεν τρέχει τίποτα πια. Αν όμως είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει τι θέλει, μπορεί να αρχίσει να φυλάγεται και να λέει ψέματα στην φίλη σου. Είναι άλλο να του μιλήσει η ίδια ξαφνικά και άλλο να πάει υποψιασμένος. Καλύτερα να του μιλήσει η φίλη σου.

εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως θέλει κάτι από την πρώην...την φίλη μου την αγαπάει..φαίνεται αυτό...ο άνθρωπος απο τοτε που την γνώρισε είναι πιο ήρεμος...χαμογελάει..ειναι ευγενικός με όλους..ξέρεις πως ήταν πριν? ήμασταν στην ίδια παρέα και τον θυμάμαι και από τότε...δεν γέλαγε ποτέ ..ήταν απότομος και ειρωνικός και πολύ απόμακρος...και όλα αυτά όταν είχε την άλλη σχέση...άρα δεν του έκανε και πολύ καλό...δεν του έβγαζε τον καλό του εαυτό..άσε που οταν χώρησε αυτή πήρε και ότι λεφτά είχαν σε κοινό λογαριασμό..
δεν μπορεί να μην έχει δει τη διαφορά ..τώρα μετά από 12 χρόνια δεν μπορεί να μην πει ουτε καλημέρα...η και να θέλει ίσως να μάθει κάποια πράγματα για αυτήν..αλλά ως εκέι...ίσως ειναι η συνήθεια που λεγατε παραπάνω..ίσως που την είδε μετα από τόσα χρόνια ξανά.. αυτά λέω στη φίλη μου...
τι να πώ? ας μην μπλέξω και τον άντρα μου...ίσως θέλουν και οι δύο χρόνο...απλά ταράχτηκε η ηρεμία τους για λίγο...

ουφ....δεν ξέρω κορίτσια..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Νί-κος - Αλέ-κος

εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως θέλει κάτι από την πρώην...την φίλη μου την αγαπάει..φαίνεται αυτό...ο άνθρωπος απο τοτε που την γνώρισε είναι πιο ήρεμος...χαμογελάει..ειναι ευγενικός με όλους..ξέρεις πως ήταν πριν? ήμασταν στην ίδια παρέα και τον θυμάμαι και από τότε...δεν γέλαγε ποτέ ..ήταν απότομος και ειρωνικός και πολύ απόμακρος...και όλα αυτά όταν είχε την άλλη σχέση...άρα δεν του έκανε και πολύ καλό...δεν του έβγαζε τον καλό του εαυτό..άσε που οταν χώρησε αυτή πήρε και ότι λεφτά είχαν σε κοινό λογαριασμό..
δεν μπορεί να μην έχει δει τη διαφορά ..τώρα μετά από 12 χρόνια δεν μπορεί να μην πει ουτε καλημέρα...η και να θέλει ίσως να μάθει κάποια πράγματα για αυτήν..αλλά ως εκέι...ίσως ειναι η συνήθεια που λεγατε παραπάνω..ίσως που την είδε μετα από τόσα χρόνια ξανά.. αυτά λέω στη φίλη μου...
τι να πώ? ας μην μπλέξω και τον άντρα μου...ίσως θέλουν και οι δύο χρόνο...απλά ταράχτηκε η ηρεμία τους για λίγο...

Να σου πω και εγώ αυτό πιστεύω από τα λεγόμενά σου. Προφανώς δεν ένιωθε ασφάλεια και σιγουριά σε εκείνη τη σχέση, θα τσακώνονταν και συχνά και του έβγαινε η κακία στους γύρω γιατί μάλλον θα φοβόταν τότε να αντιμετωπίσει την ίδια για να μην την χάσει. Όπως είπα οι άντρες με την πρώτη σχέση δένονται γιατί δεν ξέρουν πως να το τελειώσουν. Φοβούνται ακόμα και αν αναγνωρίζουν και οι ίδιοι ότι δεν περνάνε καλά. Μετά ευτυχώς βρέθηκε η φίλη σου και αγαπηθήκανε πραγματικά γι' αυτό αυτός ο άνθρωπος άλλαξε και χαρακτήρα. Όταν είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος φαίνεται. Απλά στην αρχή της σχέσης τους η φίλη σου πλήρωσε τα σπασμένα της πρώην και γιάτρεψε τις πληγές του και αυτό όπως φαίνεται το πληρώνει η ίδια τώρα. Είδε πόσο ζημιά του έκανε η πρώην και την φοβάται. Δεν νομίζω όμως και εγώ ότι ο άντρας της εξακολουθεί να θέλει την πρώην.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Νί-κος - Αλέ-κος

Να σου πω και εγώ αυτό πιστεύω από τα λεγόμενά σου. Προφανώς δεν ένιωθε ασφάλεια και σιγουριά σε εκείνη τη σχέση, θα τσακώνονταν και συχνά και του έβγαινε η κακία στους γύρω γιατί μάλλον θα φοβόταν τότε να αντιμετωπίσει την ίδια για να μην την χάσει. Όπως είπα οι άντρες με την πρώτη σχέση δένονται γιατί δεν ξέρουν πως να το τελειώσουν. Φοβούνται ακόμα και αν αναγνωρίζουν και οι ίδιοι ότι δεν περνάνε καλά. Μετά ευτυχώς βρέθηκε η φίλη σου και αγαπηθήκανε πραγματικά γι' αυτό αυτός ο άνθρωπος άλλαξε και χαρακτήρα. Όταν είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος φαίνεται. Απλά στην αρχή της σχέσης τους η φίλη σου πλήρωσε τα σπασμένα της πρώην και γιάτρεψε τις πληγές του και αυτό όπως φαίνεται το πληρώνει η ίδια τώρα. Είδε πόσο ζημιά του έκανε η πρώην και την φοβάται. Δεν νομίζω όμως και εγώ ότι ο άντρας της εξακολουθεί να θέλει την πρώην.

ξέρεις τι Μαρία μου...δεν μαλώνανε..και αυτό ήταν απο τα ΄΄χαζα΄΄ που ειχε πει στη φίλη μου στην αρχη της σχέσης τους....δεν μαλώσανε ποτέ..απλά ξαφνικά τον χώρισε...έτσι λεει..λύναν όλα τα πρόβληματα με το σεξ....που φυσικά παιζει ρόλο σε μία σχέση..αλλά μια υγειή σχεση νομίζω....όταν δεν υπάρχει ουσιαστική σχέση κάποια στιγμή αυτό θα βγεί...δεν μπορεί να τα καλυψει όλα το σεξ..η και να τα καλύψει..για πόσο??..το θέμα είναι να λυνονται κάποια πράγματα...αλλιως μαζεύονατι και κάνουν το μπαμ!...και δεν ξέρεις από που σου ήρθε...
λέω εγώ τώρα...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Νί-κος - Αλέ-κος

ξέρεις τι Μαρία μου...δεν μαλώνανε..και αυτό ήταν απο τα ΄΄χαζα΄΄ που ειχε πει στη φίλη μου στην αρχη της σχέσης τους....δεν μαλώσανε ποτέ..απλά ξαφνικά τον χώρισε...έτσι λεει..λύναν όλα τα πρόβληματα με το σεξ....που φυσικά παιζει ρόλο σε μία σχέση..αλλά μια υγειή σχεση νομίζω....όταν δεν υπάρχει ουσιαστική σχέση κάποια στιγμή αυτό θα βγεί...δεν μπορεί να τα καλυψει όλα το σεξ..η και να τα καλύψει..για πόσο??..το θέμα είναι να λυνονται κάποια πράγματα...αλλιως μαζεύονατι και κάνουν το μπαμ!...και δεν ξέρεις από που σου ήρθε...
λέω εγώ τώρα...

Αν σου πω ότι το είχα φανταστεί τι θα μου πεις; Για να έχει αυτός νεύρα και να ξεσπά στους φίλους του ή δεν τολμούσε να της μιλήσει ή την ζήλευε και τους υποψιαζόταν όλους ότι την διεκδικούν (και γι' αυτό του είχε πει τότε ότι θα βάζει όποιον θέλει στο κρεβάτι της). Μάλλον τον κρατούσε από το π... (σόρυ κιόλας) και τον έσερνε σαν σκυλάκι. Και αυτό είναι που την έκανε να φύγει την άλλη μάλλον. Θα της έκανε τα χατήρια και θα τον είχε του χεριού της και βαρέθηκε. Έτσι ακριβώς συνέβη και με τον αδερφό μου που μέχρι να χωρίσει εντελώς είχε πισογυρίσματα γιατί τον κάλυπτε λέει σαν γυναίκα (αλλά δεν άντεχε το μυαλό της). Οι άντρες φοβούνται να μείνουν μόνοι γιατί έχουν μεγάλη ανάγκη από σεξ. Το νινί σέρνει καράβι που λέει και η γνωστή αοιδός...
Βέβαια τώρα 10 χρόνια μετά νομίζω πως όλα είναι πολύ διαφορετικά. Καταρχάς η φίλη σου είναι πιπίνι μπροστά της... Wink

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έτσι λέω και εγώ...όσο για αυτό που λες για τον αδερφό σου..λένε με καλυπτει σαν γυναίκα γιατί δεν ξέρουν πως μπορούν να τα έχουν όλα...και καλές ερωτικές σχέσεις και έναν άνθρωπο να συνενοούνται βρε παιδάκι μου...το καλό σεχ σκέτο ..θα το βρίσκανε και σε μια π@@@@να που λεει ο λόγος...(μήπως το χόντρινα λίγο..?σόρρυ κιόλας..)

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:έτσι λέω και εγώ...όσο για αυτό που λες για τον αδερφό σου..λένε με καλυπτει σαν γυναίκα γιατί δεν ξέρουν πως μπορούν να τα έχουν όλα...και καλές ερωτικές σχέσεις και έναν άνθρωπο να συνενοούνται βρε παιδάκι μου...το καλό σεχ σκέτο ..θα το βρίσκανε και σε μια π@@@@να που λεει ο λόγος...(μήπως το χόντρινα λίγο..?σόρρυ κιόλας..)

Έτσι ακριβώς είναι, δεν ξέρουν ότι υπάρχει και καλύτερο από αυτό που ζουν. Όσο για το σεξ, ... ε όσο να'ναι σε μια σχέση είναι δωρεάν... Wink
Ευτυχώς ο αδερφός μου άνοιξε τα μάτια του από μόνος του και έφυγε αυτός από την σχέση. Ήταν όμως μόνο 3 χρόνια σχεδόν μαζί, όχι12 και του ήταν πιο εύκολο... Με εξέπληξε πάντως με αυτή την απόφαση. Την κοπέλα την συμπαθούσα πολύ γιατί ήταν επιλογή του αδερφού μου αλλά ήξερα ότι είχαν προβλήματα αλλά όπως φαινόταν περίμενα ότι επειδή αυτή είχε το πάνω χέρι, θα έβρισκε έναν άλλο και θα κεράτωνε τον αδερφό μου ή θα τον παρατούσε. Δεν του το είπα φυσικά ποτέ αυτό. Δεν περίμενα ποτέ να ξεκολλήσει πρώτος. Τελικά, όπως αποδείχθηκε επειδή ήταν καμμένη από παλιές σχέσεις το έπαιζε ιστορία στον αδερφό μου που όπως είπα ήταν η πρώτη του γενικά, για να τον φέρει στα μέτρα της και του έλεγε πράγματα που παραδέχθηκε όταν την άφησε ότι δεν τα εννοούσε και τα έλεγε για να μην τον χάσει... Ακολουθούσε μια τακτική που είχαν άλλοι εφαρμόσει πάνω της δηλαδή.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:έτσι λέω και εγώ...όσο για αυτό που λες για τον αδερφό σου..λένε με καλυπτει σαν γυναίκα γιατί δεν ξέρουν πως μπορούν να τα έχουν όλα...και καλές ερωτικές σχέσεις και έναν άνθρωπο να συνενοούνται βρε παιδάκι μου...το καλό σεχ σκέτο ..θα το βρίσκανε και σε μια π@@@@να που λεει ο λόγος...(μήπως το χόντρινα λίγο..?σόρρυ κιόλας..)

Έτσι ακριβώς είναι, δεν ξέρουν ότι υπάρχει και καλύτερο από αυτό που ζουν. Όσο για το σεξ, ... ε όσο να'ναι σε μια σχέση είναι δωρεάν... Wink
Ευτυχώς ο αδερφός μου άνοιξε τα μάτια του από μόνος του και έφυγε αυτός από την σχέση. Ήταν όμως μόνο 3 χρόνια σχεδόν μαζί, όχι12 και του ήταν πιο εύκολο... Με εξέπληξε πάντως με αυτή την απόφαση. Την κοπέλα την συμπαθούσα πολύ γιατί ήταν επιλογή του αδερφού μου αλλά ήξερα ότι είχαν προβλήματα αλλά όπως φαινόταν περίμενα ότι επειδή αυτή είχε το πάνω χέρι, θα έβρισκε έναν άλλο και θα κεράτωνε τον αδερφό μου ή θα τον παρατούσε. Δεν του το είπα φυσικά ποτέ αυτό. Δεν περίμενα ποτέ να ξεκολλήσει πρώτος. Τελικά, όπως αποδείχθηκε επειδή ήταν καμμένη από παλιές σχέσεις το έπαιζε ιστορία στον αδερφό μου που όπως είπα ήταν η πρώτη του γενικά, για να τον φέρει στα μέτρα της και του έλεγε πράγματα που παραδέχθηκε όταν την άφησε ότι δεν τα εννοούσε και τα έλεγε για να μην τον χάσει... Ακολουθούσε μια τακτική που είχαν άλλοι εφαρμόσει πάνω της δηλαδή.

ακριβώς επειδή ηταν πιο λίγα χρόνια έφυγε αυτός...ενώ ο άντρας της φίλης μου ήταν απλά τυχερός που το άφησε!!..αλήθεια πιστεύω πως ηταν μεγάλη τυχη για αυτόν..αφου δεν μπορούσε ο ιδιος να κάνει αυτό το βήμα...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

ακριβώς επειδή ηταν πιο λίγα χρόνια έφυγε αυτός...ενώ ο άντρας της φίλης μου ήταν απλά τυχερός που το άφησε!!..αλήθεια πιστεύω πως ηταν μεγάλη τυχη για αυτόν..αφου δεν μπορούσε ο ιδιος να κάνει αυτό το βήμα...

Ουυυ... το συζητάς; Μεγάλη τύχη. Μπορεί να μην ήταν αποφασιστικός αλλά ήταν σίγουρα τυχερός! Θα το πιστεύει και ο ίδιος αυτό νομίζω.

Mamakaterina

Mamakaterina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πω πω τι θεμα ανοιξατε!!!!!!! δεν διαβασα ολες τις σελιδες γιατι φουντωσα θα βγαλω και εγω τα εσωψυχα μου σφηνακι......
ειχαν σχεση 4 χρονια...της ειπε εκεινος να χωρισουνε...γιατι απλα δεν εβλεπε να πηγαινει ποιο περα και δεν την εβλεπε για γαμο κ τετοια....οσο ειχαν σχεση εκεινη εγινε κολλητη με την αδερφη του και την παντρεψε... Twisted Evil μετα ο αντρας μου εκανε αλλες σχεσεις αλλα για λιγο η καθε μια και κρατουσε επαφες με την πρωην......ωσπου ηρθα εγω!!!....εγω οχι απλα ειμαι ζηλιαρα....ειμαι ΖΗΛΙΑΡΑ!! ΑΛΛΑ μονο οταν νιωσω οτι κατι δεν παει καλα....στην αρχη δεν ειπα τιποτα που μιλουσανε λεω αστο...αρχη ειναι ακομα...αυτη ειχε σχεση...ο αντρας μου εφτιαχνε κομπιουτερ και του δωσανε το κομπιουτερ του να τους το φτιαξει...και μου λεει θες να ερθεις να τους το δωσουμε να την γνωρισεις κιολας??? εγω βεβαια πηγα γιατι θα εσκαγα αν δεν την εβλεπα....ενταξει καμια σχεση με αυτο που περιμενα...τελος παντων συστηθηκαμε στα ορθια με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω και μετα ειπε στην αδερφη του οτι εγω λεει την κοιτουσα καπως και ηθελε να ανοιξει η γη να την καταπιει!!! την επομενη μερα....παμε να βαλει βενζινη χτυπαει το κινητο ...και της λεει δεν μπορω να μιλησω τωρα θα σε παρω μετα....ΕΓΙΝΑ ΧΥΤΡΑ!!! του λεω τι εγινε????? ειμαι μπροστα και δεν μπορεις να μιλησεις στο κοριτσι???? σου αδειαζω την γωνια...ανοιγω την πορτα κατεβαινω με κυνηγουσε και μου ειπε οτι την ειχε παρει τηλ εκεινος ποιο πριν να την ρωτησει πως της φανηκα!!! εκει εγινε ακομα ποιο χυτρα....του λεω καλα πηρες την πρωην σου να παρεις εγκριση????????????? η δικαιολογια παντα ηταν οτι ηταν πολυ καλοι φιλοι και οτι δεν θα σταματουσε να της μιλαει επηδει το θελω εγω....περασε ο καιρος και συζησαμε με τον αντρα μου...εκει βεβεα σκυλιασε η αλλη!!! ποιο συχνα τηλ .....σας ειδα στον υπνο μου ειστε καλααα????? Twisted Evil Twisted Evil παντα εκεινη η αθωα και εγω η σκυλα...ενα καλοκαιρι ερρωστησε η γιαγια της και ποιον πηρε να δωσει αιμα? τον αντρα μου! και αλοιμονο δεν ειχα προβλημα να δωσει αιμα αλλα γιατι σε ολα να περνει τον αντρα μου τηλ!!! πεθαινει η γιαγια....και ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ με ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ μου!!!!! μετα πιανει μια μεγαλη φωτια και του λεω ετοιμασου θα σε παρει τηλ η φιλη σου να πας να την σωσεις...και σχεδον χωρισαμε γιατι λεει ειμαι κακια!!!!!.....μετα τελος παντων τα βρικαμε και τα χριστουγενα που γιορταζε ο αντρας μου του στελνει μυνημα 7 η ωρα το πρωι να σε χεροΜΑΣΤΕ!!!! ολοι μαζι...δεν της απανταει περνει τηλ.....την ακουγα που του ελεγε να σε χερομαστεεεεε η κατερινα ειναι εκει?? λεει φυσικα ...πεστης να σ χερετε...λεω τον χερομαι!! και τι γυρναει και λεει??? ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΧΕΡΟΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ!! μετα εγινε ο χαμος....τον εβαλα πλεον να διαλεξει....και οτι δεν θα κλαιω εγω απο τα νευρα μου για αυτην και οτι εχω και εγω πρωιν αλλα δεν δινω σε κανεναν τετοιο θαρρος!! της ειπε λοιπον να σταματησουν να μιλανε τοσο πολυ...ειπε οκ....την αλλη μερα τι μυνημα στελνει??? που εμενα βεβεια με δικαιωσε...."επηδη μιλησα με την αδερφη σου και μου ειπε να σου πω πως νιωθω ακου λοιπον...επηδει την κατερινα δεν την θεωρω αξια σεβασμου γενικοτερα δεν θα μου πει αυτη να μιλαω ΜΟΝΟ τυπικα μαζι σου και εγω δεν ειμαι ετσι και θα σβησω και το τηλ σου " και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.....εγω βεβαια εκτος του οτι νευριασα χαρικα γιατι ειδε το αληθινο της προσωπο...μου ζητησε χιλια συγνωμη ενοειται οτι την εβρισε και δεν ξαναμιλισανε.....εβρισε και την αδερφη του και της ειπε να μην μας ξαναπιασουν στο στομα τους και διαφορα τετοια.....οταν ημουν εγκυος ηταν τα πρωτα γενεθλια της βαφτιστικιας της (κορη αδερφης αντρα μου) εμεις δεν πηγαμε επηδει ο αντρας μου δεν ηθελε να την δει.....οταν το συζητησαμε και ηταν και η πεθερα μου μπροστα μου λεει η αδερφη του η Λ....αργησε να ερθει για να σας αφησει να χαριτε λιγο τα γενεθλια ....και επηδει σεβαστικε την κατασταση σου! της λεω που ξερει οτι ειμαι εγκυος????????? εκει κομπιασε λιγο....μετα λεει η πεθερα μου εγω λεει το ειπα στα γενεθλια και το ακουσε.....βλεπετε αντιθεσεις???? η αδερφη λεει δεν ηρθε γιατι σεβαστηκε την κατασταση μου και η πεθερα μου για να καλυψη την μ....α της κορη της ειπε οτι το ειπε στα γενεθλια....οποτε?? παλι βγηκε η καλη.....τους φωναξα τοσο πολυ και ημουν και 5 μηνων εγκυος που το μωρο κλωτσουσε ασταματητα....η κουνιαδα μου λεει οτι δεν μπορει να παρει θεση γιατι εκεινη ειναι κουμπαρα της και εγω νυφη της και θελει να τα εχει καλα και με της 2.....
τελος παντων εχει κ αλλα αλλα ηδη εγραψα πολλα και συγνωμη αλλα ηθελα να τα πω παλι!!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamakaterina έγραψε:... ... ...

Σόρυ που θα στο πω αλλά ο άντρας σου στην αρχή φέρθηκε σαν μ...ας. Τουλάχιστον το κατάλαβε! Μπράβο στην υπομονή σου κοπέλα μου!

Mamakaterina

Mamakaterina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δεν ειναι ετσι απλα τα βλεπει ολα ροδινα και νομιζει οτι ολοι ειναι φιλοι του!!!!!

Mamakaterina

Mamakaterina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και δεν ειναι σωστο να λες τετοιες λεξεις για εναν ανθρωπο που δεν ξερεις....εγω δεν εβρισα τον αντρα σου!! το θεμα μου ηταν η πρωην και οχι ο αντρας μου....

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamakaterina έγραψε:και δεν ειναι σωστο να λες τετοιες λεξεις για εναν ανθρωπο που δεν ξερεις....εγω δεν εβρισα τον αντρα σου!! το θεμα μου ηταν η πρωην και οχι ο αντρας μου....

Χίλια συγνώμη κοπέλα μου! Δεν το εννοούσα με την έννοια της λέξης. Απλά εννοούσα ότι δεν φέρθηκε καλά γιατί δεν σε υποστήριξε στην αρχή. Δεν έκρινα τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά την τότε συμπεριφορά του προς εσένα που δεν σε υποστήριξε και σε έκανε να υποφέρεις εξαιτίας της πρώην. Συγνώμη και πάλι. Εννοείται ότι δεν κρίνω τον ίδιο τον άνθρωπο.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamakaterina έγραψε:Πω πω τι θεμα ανοιξατε!!!!!!! δεν διαβασα ολες τις σελιδες γιατι φουντωσα θα βγαλω και εγω τα εσωψυχα μου σφηνακι......
ειχαν σχεση 4 χρονια...της ειπε εκεινος να χωρισουνε...γιατι απλα δεν εβλεπε να πηγαινει ποιο περα και δεν την εβλεπε για γαμο κ τετοια....οσο ειχαν σχεση εκεινη εγινε κολλητη με την αδερφη του και την παντρεψε... Twisted Evil μετα ο αντρας μου εκανε αλλες σχεσεις αλλα για λιγο η καθε μια και κρατουσε επαφες με την πρωην......ωσπου ηρθα εγω!!!....εγω οχι απλα ειμαι ζηλιαρα....ειμαι ΖΗΛΙΑΡΑ!! ΑΛΛΑ μονο οταν νιωσω οτι κατι δεν παει καλα....στην αρχη δεν ειπα τιποτα που μιλουσανε λεω αστο...αρχη ειναι ακομα...αυτη ειχε σχεση...ο αντρας μου εφτιαχνε κομπιουτερ και του δωσανε το κομπιουτερ του να τους το φτιαξει...και μου λεει θες να ερθεις να τους το δωσουμε να την γνωρισεις κιολας??? εγω βεβαια πηγα γιατι θα εσκαγα αν δεν την εβλεπα....ενταξει καμια σχεση με αυτο που περιμενα...τελος παντων συστηθηκαμε στα ορθια με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω και μετα ειπε στην αδερφη του οτι εγω λεει την κοιτουσα καπως και ηθελε να ανοιξει η γη να την καταπιει!!! την επομενη μερα....παμε να βαλει βενζινη χτυπαει το κινητο ...και της λεει δεν μπορω να μιλησω τωρα θα σε παρω μετα....ΕΓΙΝΑ ΧΥΤΡΑ!!! του λεω τι εγινε????? ειμαι μπροστα και δεν μπορεις να μιλησεις στο κοριτσι???? σου αδειαζω την γωνια...ανοιγω την πορτα κατεβαινω με κυνηγουσε και μου ειπε οτι την ειχε παρει τηλ εκεινος ποιο πριν να την ρωτησει πως της φανηκα!!! εκει εγινε ακομα ποιο χυτρα....του λεω καλα πηρες την πρωην σου να παρεις εγκριση????????????? η δικαιολογια παντα ηταν οτι ηταν πολυ καλοι φιλοι και οτι δεν θα σταματουσε να της μιλαει επηδει το θελω εγω....περασε ο καιρος και συζησαμε με τον αντρα μου...εκει βεβεα σκυλιασε η αλλη!!! ποιο συχνα τηλ .....σας ειδα στον υπνο μου ειστε καλααα????? Twisted Evil Twisted Evil παντα εκεινη η αθωα και εγω η σκυλα...ενα καλοκαιρι ερρωστησε η γιαγια της και ποιον πηρε να δωσει αιμα? τον αντρα μου! και αλοιμονο δεν ειχα προβλημα να δωσει αιμα αλλα γιατι σε ολα να περνει τον αντρα μου τηλ!!! πεθαινει η γιαγια....και ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ με ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ μου!!!!! μετα πιανει μια μεγαλη φωτια και του λεω ετοιμασου θα σε παρει τηλ η φιλη σου να πας να την σωσεις...και σχεδον χωρισαμε γιατι λεει ειμαι κακια!!!!!.....μετα τελος παντων τα βρικαμε και τα χριστουγενα που γιορταζε ο αντρας μου του στελνει μυνημα 7 η ωρα το πρωι να σε χεροΜΑΣΤΕ!!!! ολοι μαζι...δεν της απανταει περνει τηλ.....την ακουγα που του ελεγε να σε χερομαστεεεεε η κατερινα ειναι εκει?? λεει φυσικα ...πεστης να σ χερετε...λεω τον χερομαι!! και τι γυρναει και λεει??? ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΧΕΡΟΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ!! μετα εγινε ο χαμος....τον εβαλα πλεον να διαλεξει....και οτι δεν θα κλαιω εγω απο τα νευρα μου για αυτην και οτι εχω και εγω πρωιν αλλα δεν δινω σε κανεναν τετοιο θαρρος!! της ειπε λοιπον να σταματησουν να μιλανε τοσο πολυ...ειπε οκ....την αλλη μερα τι μυνημα στελνει??? που εμενα βεβεια με δικαιωσε...."επηδη μιλησα με την αδερφη σου και μου ειπε να σου πω πως νιωθω ακου λοιπον...επηδει την κατερινα δεν την θεωρω αξια σεβασμου γενικοτερα δεν θα μου πει αυτη να μιλαω ΜΟΝΟ τυπικα μαζι σου και εγω δεν ειμαι ετσι και θα σβησω και το τηλ σου " και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.....εγω βεβαια εκτος του οτι νευριασα χαρικα γιατι ειδε το αληθινο της προσωπο...μου ζητησε χιλια συγνωμη ενοειται οτι την εβρισε και δεν ξαναμιλισανε.....εβρισε και την αδερφη του και της ειπε να μην μας ξαναπιασουν στο στομα τους και διαφορα τετοια.....οταν ημουν εγκυος ηταν τα πρωτα γενεθλια της βαφτιστικιας της (κορη αδερφης αντρα μου) εμεις δεν πηγαμε επηδει ο αντρας μου δεν ηθελε να την δει.....οταν το συζητησαμε και ηταν και η πεθερα μου μπροστα μου λεει η αδερφη του η Λ....αργησε να ερθει για να σας αφησει να χαριτε λιγο τα γενεθλια ....και επηδει σεβαστικε την κατασταση σου! της λεω που ξερει οτι ειμαι εγκυος????????? εκει κομπιασε λιγο....μετα λεει η πεθερα μου εγω λεει το ειπα στα γενεθλια και το ακουσε.....βλεπετε αντιθεσεις???? η αδερφη λεει δεν ηρθε γιατι σεβαστηκε την κατασταση μου και η πεθερα μου για να καλυψη την μ....α της κορη της ειπε οτι το ειπε στα γενεθλια....οποτε?? παλι βγηκε η καλη.....τους φωναξα τοσο πολυ και ημουν και 5 μηνων εγκυος που το μωρο κλωτσουσε ασταματητα....η κουνιαδα μου λεει οτι δεν μπορει να παρει θεση γιατι εκεινη ειναι κουμπαρα της και εγω νυφη της και θελει να τα εχει καλα και με της 2.....
τελος παντων εχει κ αλλα αλλα ηδη εγραψα πολλα και συγνωμη αλλα ηθελα να τα πω παλι!!!!!!!

απίστευτες οι πρώην βρε παιδάκι μου....γιατί δεν το πέρνουν απόφαση..?? εγώ είχα πεί στον άντρα μου το εξής ΄΄΄΄οτι τέλιωσε δεν υπήρξε ποτέ΄΄΄..δεν συμφώνησε 100% αλλά δε μου έχει δώσει και δικαίωμα ποτέ...οπότε όλα καλά για την ώρα...κανονικάόμως από την στιγμή που κάποιος κάνει οικογένεια πρέπει οι ΄΄πρώην΄΄ να ΄΄πεθάνουν ΄΄ για αυτόν...και για τις γυναίκες το ιδιο με τους πρώην τους...αλλά τώρα λέμε για τους άντρες μας οι οπόιοι ειναι πιο αφελείς και πιστεύουν τις ΄΄αγνές΄΄ προθέσεις καθεμίας..πόσο μάλλον αν στο παρελθόν έχουν κοιμηθεί μαζί της...άντρες!!!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
αλλά τώρα λέμε για τους άντρες μας οι οπόιοι ειναι πιο αφελείς και πιστεύουν τις ΄΄αγνές΄΄ προθέσεις καθεμίας..πόσο μάλλον αν στο παρελθόν έχουν κοιμηθεί μαζί της...άντρες!!!

Ειναι οντως αφελεις? Ή το παιζουν μια χαρα???Ιδου η απορια..

Mamakaterina

Mamakaterina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mαρια μου το ξερω οτι δεν το ενοουσες απλα με πειραξε ετσι που το διαβασα Very Happy

υπαρχουν και αφελεις αντρες!!! αλλα αυτο το κρινεις στο συνολο των πραξεων τους....εμενα ασπουμε το μονο του φαουλ σε ολα τα χρονια που ειμαστε μαζι ηταν αυτο!! δεν εχουμε ξανατσακωθει.....και αλλες του ειχαν "κολλησει" αλλα το καταλαβε και το σταματησε.....χωρις να πω εγω κατι.....οι πρωην ειναι οι ..... να μην πω την λεξη μεσημεριατικα Laughing

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamakaterina έγραψε:Mαρια μου το ξερω οτι δεν το ενοουσες απλα με πειραξε ετσι που το διαβασα Very Happy

υπαρχουν και αφελεις αντρες!!! αλλα αυτο το κρινεις στο συνολο των πραξεων τους....εμενα ασπουμε το μονο του φαουλ σε ολα τα χρονια που ειμαστε μαζι ηταν αυτο!! δεν εχουμε ξανατσακωθει.....και αλλες του ειχαν "κολλησει" αλλα το καταλαβε και το σταματησε.....χωρις να πω εγω κατι.....οι πρωην ειναι οι ..... να μην πω την λεξη μεσημεριατικα Laughing

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ μετά που το διάβασα το είδα με άλλο μάτι και είναι αρκετά παρεξηγήσιμο! Και εγώ έτσι θα αντιδρούσα στην θέση σου να είσαι σίγουρη για αυτό! Έγραψα και λίγα και δεν εξηγήθηκα κιόλας. Συγνώμη και πάλι!
Ίσως το πήρα και λίγο προσωπικά όλο αυτό που διάβασα γιατί και εμένα του κολλούσαν στην αρχή και δεν το καταλάβαινε αλλά τον έμαθα να είναι προκατειλημένος στο τέλος. Ευτυχώς είναι ζηλιάρης και ο ίδιος (αγγίζει την τρέλα Laughing ) και δεν ήταν δύσκολο να έρθει στην θέση μου και να καταλάβει πως δεν πρέπει κάτι τέτοια περιστατικά από "τρίτες" να τα περνάμε στο φλου. Αλλά και εμένα όπως λες είναι το μόνο που του χρεώνω. Εξάλλου παρόμοια λάθη έχω κάνει και εγώ στην αρχή.

Mamakaterina

Mamakaterina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Very Happy

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, αυτό είχα ξεχάσει να σας το πω. Αυτή η πρώην που σας είχα πει ότι τα είχαν μια εβδομάδα και επειδή θα έφευγε του είπε να χωρίσουν αλλά να "βρίσκονται" όποτε έρχεται την είχαμε συναντήσει στον αρραβώνα των κουμπάρων μας. Είναι η ξαδέρφη της κουμπάρας μου. Στο τραπέζι λοιπόν μας ευχήθηκε "και στα δικά μας" Laughing Laughing Laughing Μόνο που εμείς ήμασταν ήδη αρραβωνιασμένοι...

Mamakaterina

Mamakaterina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xaxaxaxaxaxaxa !!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις