76 Απ: οι ΄΄πρωην'' των αντρών μας... Δευ Απρ 11, 2011 12:26 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Σισσίνι έγραψε:Δεν είναι δεδομένο οτι αυτη τον θέλει. Μπορεί απλώς να θέλει να επιβεβαιωθεί ή μπορεί να θέλει να καπελώσει τη φίλη σου από ανασφάλεια.
Αν η φίλη σου έδειξε αδυναμία, έχασε στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά σκασίλα της. Θα μπορούσε βέβαια να της απαντήσει, οτι αυτό ο άντρας της της το είχε πει (της πρώην) προ Χριστού και οτι τώρα σιγά μην ασχολείται μαζί της.
Κατι του στυλ: "Μη χαλιέσαι γλυκιά μου, πήγαινε με όποιον μ@λ@κ@ θέλεις, ο άντρα μου δε δίνει δεκάρα. Σε διαβεβαιώ"!
Αυτό βέβαια ψιλοείναι κατινιά, αλλά τη ρουπώνει την αλλη αυτομάτως.
Άν ο άντρας της φίλης σου είναι σωστός, τότε το "θέμα" μπαίνει μεταξύ γυναικών. Σε καμία περίπτωση να μην αφήσει η φίλη σου πεδίο, ωστε να το εκμεταλλευτεί η άλλη και να της τσακίσει την ψυχολογία.
Όπως και εμείς έτσι και οι άντρες το "δραματακι" γουστάρουν να το ζήσουν. Επιβεβαιώνονται.
Η φίλη σου πρέπει να ηρεμήσει, να το συζητήσει με τον άντρα της και όπως σου είπα και χθες να τον βάλει στη θέση της. Καθόλου δε θα του άρεσε, αν ο πρώην της γυναίκας του (αν είχε η φίλη σου) του φερόταν με αυτόν τον τρόπο.
Τωρα η φίλη σου έχει και πάτημα, την ηλιθια συμπεριφορά της πρώην, που ούτε το παιχνίδι της δεν ξέρει να παίξει.
Αχ κατι τέτοια έκανε και η δική μας πρώην!!! Τι χαζές!!!
Τέλος ό άντρας της τί μακακίες κάνει;;; Τί της ανέφερε τί έκανε ο κουμπάρος και αν κοιτούσε την πρώην περίεργα πριν από 50 χρόνια! Να του τα κόψει αυτά!! Μη χαλαει την ψυχολογία της, αυτή θα χάσει! Ψυχολογικά εννοώ θα χάσει. Σιγά μην της κλείσει το σπίτι η πρώην... μη χέσω!!!
σισσίνη δεν της απάντησε τίποτα...γιατί η φίλη μου είχε και 2 παιδιά μαζί να προσέχει ενώ η αυτή το έπαιζε ελέυθερη και ωράια..
ευτυχώς που τα παιδιά ειναι πολύ μικρα για να καταλαβουν τι ακουγανε...
παντως όντως ο άντρας της στην αρχή της γνωριμίας τους της τα ειχε ολα αυτα!!
τα θυμαμαι εγώ που μου τα έλεγε τοτε η φίλη μου ..δεν μπορει να τα εχει ξεχασει εκεινη..
και αυτο για τον μ@@@@κα που θα σκοτωσει αμα τον βρει η άλλη...καιμ άλλα πολλά του τύπου την αγάπησα πολύ αυτην και την αγαπω ακόμη..αλλά εσύ να μην φύγεις απο δίπλα μου...ολα αυτα στην αρχη πριν καν αρχισουν να εχουν σχεσεις..
και οτι ποτε δεν καταλαβε αυτος γιατι χωρησανε ,...ηταν και καλα όλα τελεια...και ποτε δεν ειχαν μαλωσει 12 χρονια ..και αλλεσ μπουρδες που πιστεω οτι τωρα θα εχει μετανοιωσει και αυτος που τα ελεγε τοτε...
τωρα ομως δειχνει να την αγαπαει. τη φιλη μου πολυ..και οπως ειχε πει και στον αντρα μου(ειναι φιλοιμ το ειχα αναφερει παραπανω) ..απο τοτε που γνωρισε τη φιλη μου εχει γινει καλυτερος ανθρωπος..