Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

101Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:41 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε: cheers υποκλίνομαι .
Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι λίγο πολύ όλες διασκεδάζουμε με τα τρολλ πλάκα θέλουν πλάκα θα έχουν η αδιαφορία ότι και να επιλέψει η κάθε μια είναι σεβαστό.Εμένα όλες αυτές οι ιστορίες με αφήνουν αδιάφορη δεν με νοιάζει αν η άλλη λέει ότι είναι έγκυος και θα το ρίξει ούτε αν η άλλη της αρέσει να πηγαίνει με το πεθερό σιγά μην κάτσω να σκάσω . Και μια συμβουλή φιλική προς τις εγκυούλες :αν νιώθετε πολλή ευαίσθητες και ξέρετε ότι θα ταραχτείτε με όλο αυτό (τα ψευτικά προφιλ )μην μπαίνετε μην ασχολείστε αφήστε εμάς να τα χωνουμε .

Βάνια εσύ δεν έλεγες προχτές ότι έχεις κουραστεί από όλη την αναστάτωση και σκεφτόσουν μέχρι και να φύγεις; Σε είχα δει πολύ απογοητευμένη αλλά είχες αποφασίσει απλά να απαντάς επιλεκτικά χωρίς να χρειαστεί να φύγεις. Αν ανέκαμψες χαίρομαι. Εντάξει αυτό το θέμα μπορεί να το άνοιξε η Βίβιαν (έγκυος) αλλά 2 κοπέλες που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα μέλη που απαντούν σε τέτοια θέματα δεν είναι σε ενδιαφέρουσα. Διαφωνώ μαζί τους φυσικά γιατί δεν μπορεί καμιά να επιβάλλει σε κανέναν να μην απαντά και συμφωνώ περισσότερο με αυτό που λες στο τέλος ότι καλό είναι όσες ταράζονται να μην ασχολούνται.

102Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:45 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΜΑΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ!
ς.Έγινα μέλος σε δύο fora (forum, όπως θέλετε πείτε τα). Το ένα μου την έσπαγε, γιατί τσεκούρωνε τα πάντα με τρελή λογοκρισία (κλείδωνε θέματα, έσβηνε υπογραφές κτλ), στο άλλο πάλι έπεφτε κάθε τρεις και λίγο το ξεκατίνιασμα του αιώνα, ενώ τα ψεύτικα μέλη έδιναν και έπαιρναν με τον διαχειριστή να παραμένει αμέτοχος και να έχει αφήσει το forum σαν ξέφραγο αμπέλι.Για το λόγο αυτό, ξύπνησα μια μέρα και είπα "Θα κάνω ένα φορουμάκι".

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΩ!!!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!

Το forum αυτό δεν το έκανα για να κερδίσω τίποτα παραπάνω από μια όμορφη online συντροφιά που θα μπορεί να μπαίνει η κάθε μανούλα απ' όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεται να συζητάει τον πόνο της, τις χαρές της, τους προβληματισμούς της και να κάνει νέες φίλες.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!

Σας το ξεκαθαρίζω ότι δεν θα δεχτώ "ξεκατινιάσματα" και ακραίες καταστάσεις.

????????????????????

Είναι δεκτές οι γνώμες ΟΛΩΝ σας και θέλω πάρα πολύ να τις γράφετε, αλλά το να προσπαθεί κανείς με άκομψο τρόπο να επιβάλει το δικό του, θίγοντας τα άλλα μέλη, δεν θα το επιτρέψω.
Από την άλλη, θέλω να καταλάβετε όλες ότι το internet δημιουργεί εύκολα παρεξηγήσεις και ότι δεν χρειάζεται να παίρνετε τα πάντα υπερβολικά σοβαρά.

????????????????

ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

103Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:46 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι λίγο πολύ όλες διασκεδάζουμε με τα τρολλ πλάκα θέλουν πλάκα θα έχουν η αδιαφορία ότι και να επιλέψει η κάθε μια είναι σεβαστό.Εμένα όλες αυτές οι ιστορίες με αφήνουν αδιάφορη δεν με νοιάζει αν η άλλη λέει ότι είναι έγκυος και θα το ρίξει ούτε αν η άλλη της αρέσει να πηγαίνει με το πεθερό σιγά μην κάτσω να σκάσω . Και μια συμβουλή φιλική προς τις εγκυούλες :αν νιώθετε πολλή ευαίσθητες και ξέρετε ότι θα ταραχτείτε με όλο αυτό (τα ψευτικά προφιλ )μην μπαίνετε μην ασχολείστε αφήστε εμάς να τα χωνουμε .

Βάνια εσύ δεν έλεγες προχτές ότι έχεις κουραστεί από όλη την αναστάτωση και σκεφτόσουν μέχρι και να φύγεις; Σε είχα δει πολύ απογοητευμένη αλλά είχες αποφασίσει απλά να μην απαντάς επιλεκτικά χωρίς να χρειαστεί να φύγεις. Αν ανέκαμψες χαίρομαι. Εντάξει αυτό το θέμα μπορεί να το άνοιξε η Βίβιαν (έγκυος) αλλά 2 κοπέλες που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα μέλη που απαντούν σε τέτοια θέματα δεν είναι σε ενδιαφέρουσα. Διαφωνώ μαζί τους φυσικά γιατί δεν μπορεί καμιά να επιβάλλει σε κανέναν να μην απαντά και συμφωνώ περισσότερο με αυτό που λες στο τέλος ότι καλό είναι όσες ταράζονται να μην ασχολούνται.

επισης βανια στη σελιδα 1 μηνυμα 4 και 8 αλλες ειναι οι αποψεις σου εκτος και να διαβασα τοσο λαθος...

104Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:48 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΜΑΜΑΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ!
ς.Έγινα μέλος σε δύο fora (forum, όπως θέλετε πείτε τα). Το ένα μου την έσπαγε, γιατί τσεκούρωνε τα πάντα με τρελή λογοκρισία (κλείδωνε θέματα, έσβηνε υπογραφές κτλ), στο άλλο πάλι έπεφτε κάθε τρεις και λίγο το ξεκατίνιασμα του αιώνα, ενώ τα ψεύτικα μέλη έδιναν και έπαιρναν με τον διαχειριστή να παραμένει αμέτοχος και να έχει αφήσει το forum σαν ξέφραγο αμπέλι.Για το λόγο αυτό, ξύπνησα μια μέρα και είπα "Θα κάνω ένα φορουμάκι".

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!

Το forum αυτό δεν το έκανα για να κερδίσω τίποτα παραπάνω από μια όμορφη online συντροφιά που θα μπορεί να μπαίνει η κάθε μανούλα απ' όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεται να συζητάει τον πόνο της, τις χαρές της, τους προβληματισμούς της και να κάνει νέες φίλες.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!

????????????????????

Είναι δεκτές οι γνώμες ΟΛΩΝ σας και θέλω πάρα πολύ να τις γράφετε, αλλά το να προσπαθεί κανείς με άκομψο τρόπο να επιβάλει το δικό του, θίγοντας τα άλλα μέλη, δεν θα το επιτρέψω.
Από την άλλη, θέλω να καταλάβετε όλες ότι το internet δημιουργεί εύκολα παρεξηγήσεις και ότι δεν χρειάζεται να παίρνετε τα πάντα υπερβολικά σοβαρά.

????????????????

δηλαδη μου λες πως φταιει η ολιβια???

οχι καλε δεν εγινε τιποτα απο τα παραπανω γιατι το λες αυτο???!!!!
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

105Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:50 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ!!

????????????????????

????????????????

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΑΣΧΕΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!ΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ

106Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:53 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ!!

????????????????????

????????????????

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ναταλι εγω συμφωνω με την ολιβια και τη βιβιαν ...εχουνε γινει ολα τα παραπανω που εσυ εβαλες ερωτηματικα δεν ειρωνευτηκα εσενα αλλα ολη την κατασταση που γινεται εδω μεσα!

επισης θα ηθελα να μου απαντησει αν θελει η βανια σε αυτο που εγραψα πιο πανω

107Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!

????????????????????

????????????????

Θα αναφερθώ μονο στο πρώτο κομμάτι γιατί το δεύτερο δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσω ούτε εγώ, χχααχαχα!

Επειδή παρατηρείται ο ίδιος χαμός στο φέισμποοκ στην σελίδα των Ελληνίδων Μαμάδων, θέλω να πω πως όλα ξεκίνησαν όταν η Ολίβια έφυγε διακοπές! Έλειπε η γάτα, χορεύαν τα ποντίκια! Άρα νομίζω πως τώρα που επέστρεψε, όλα θα λυθούν και ήδη έχουν αρχίσει να λύνονται για την ακρίβεια...

108Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:22 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια τι εγινε παλι;

Ναταλακι ποιος μιλησε για σενα; Γιατι εγω δεν το εκανα και λυπαμαι που καταλαβα οτι ακομα δεν με εχεις συνχωρεσει για την διαφωνια μας πριν καιρο.. Και εγω εβρισα την Τζενη και μαλιστα 3 φορες.. Εμενα δεν με πειραξαν οι λεξεις η οτι εγινε απλα βλεποντας ολο αυτο να μην σταματαει με εβαλε σε σκεψεις.. Μονο για τους ''εισβολεις''!

Συγνωμη αν σας ενοχλησε αυτο που εγραψα ειλικρινα!

109Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:37 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
MariaM έγραψε:

κατερίνα με χαλάει η μεταξύ μας ένταση και επίσης η βρομολοχία σε ένα φορουμ που είναι για μαμάδες αλλά αυτό είναι μόνο η άποψη μου . Απο εκέι και πέρα δεν με απασχολεί αν θα μπουν ψευτικά μέλη δνε μου αρέσει αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας - εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε εμείς καλά μεταξύ μας είτε συμφωνούμε είτε όχι άλλο αυτό και άλλο να ασχολήθω με οποιοδήποτε face και να δημιουργήσω πρόβλημα . Εγω ανάλογα τη διάθεση μου πάιζουν δυο σκηνικά η θα κάνω χαβαλέ η δνε θα απάντησω αλλά όχι ότι θα κάτσω να νευρίασω με αυτό .Αν δεν σε κάλυψα πες μου αλλά θα το αναλυσουμε και απο κοντά όλο αυτό γιατί ο γραπτός με προφορικό λόγο έχει διαφορά .

Βάνια εσύ δεν έλεγες προχτές ότι έχεις κουραστεί από όλη την αναστάτωση και σκεφτόσουν μέχρι και να φύγεις; Σε είχα δει πολύ απογοητευμένη αλλά είχες αποφασίσει απλά να μην απαντάς επιλεκτικά χωρίς να χρειαστεί να φύγεις. Αν ανέκαμψες χαίρομαι. Εντάξει αυτό το θέμα μπορεί να το άνοιξε η Βίβιαν (έγκυος) αλλά 2 κοπέλες που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα μέλη που απαντούν σε τέτοια θέματα δεν είναι σε ενδιαφέρουσα. Διαφωνώ μαζί τους φυσικά γιατί δεν μπορεί καμιά να επιβάλλει σε κανέναν να μην απαντά και συμφωνώ περισσότερο με αυτό που λες στο τέλος ότι καλό είναι όσες ταράζονται να μην ασχολούνται.

επισης βανια στη σελιδα 1 μηνυμα 4 και 8 αλλες ειναι οι αποψεις σου εκτος και να διαβασα τοσο λαθος...

110Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βάνια με κάλυψες και εμένα και χαίρομαι για ένα πράγμα. Που δεν επέλεξες όταν είχες ξενερώσει με όλον αυτό το χαμό να αποχωρήσεις και εσύ.

111Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:46 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Βάνια με κάλυψες και εμένα και χαίρομαι για ένα πράγμα. Που δεν επέλεξες όταν είχες ξενερώσει με όλον αυτό το χαμό να αποχωρήσεις και εσύ.

και μενα με καλυψε η Βανια ..

να σας πω την αληθεια εχω ξενερωσει κι εγω πολυ με ολα αυτα απο δω και μπρος με επιλογη θα απανταω στα θεματα!

112Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:49 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σχετικά με αυτό που αναφέρω με τις έγκυούλες είναι ότι επειδή κάποιες απο αυτές έχουν άλλη ψυχολογία αν δεν μπορούν να παίρνουν μέρος σε οποιαδήποτε τέτοια σύζητηση ας το λένε σε εμάς που μπορούμε να φορτσαρουμε όσο θέλουμε .

113Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:52 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
MariaM έγραψε:Βάνια με κάλυψες και εμένα και χαίρομαι για ένα πράγμα. Που δεν επέλεξες όταν είχες ξενερώσει με όλον αυτό το χαμό να αποχωρήσεις και εσύ.

να σας πω την αληθεια εχω ξενερωσει κι εγω πολυ με ολα αυτα απο δω και μπρος με επιλογη θα απανταω στα θεματα!

Και εγώ δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω γιατί προσωπικά βαρέθηκα την ίδια πλάκα συνέχεια...

114Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:53 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

α εμένα δεν με χάνετε έτσι απλά ....θα με φάτε στη μάπα .... καιμην ξεχνάμε κατερίνα μου χρωστάς καφέ με θέα το νεκροταφείο.... δεν πιστεύω να έχεις κακό σκοπό;άντε ηρεμια κορίτσια και αν δούμε οτιδήοτε απλά ενημερωνουμε με πμ

115Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:56 am

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΜΠΑΙΝΩ ,ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΟΙΗΜΑΤΑ!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ (ΑΝ ΗΤΑΝ )ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 20 ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΄΄ TRUST΄΄ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΑΞΙΖΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.

116Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:59 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 379767 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 531909 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 125586 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 125586 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 125586 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 125586 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 125586

117Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 6:02 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
mama katerina έγραψε:

α εμένα δεν με χάνετε έτσι απλά ....θα με φάτε στη μάπα .... καιμην ξεχνάμε κατερίνα μου χρωστάς καφέ με θέα το νεκροταφείο.... δεν πιστεύω να έχεις κακό σκοπό;άντε ηρεμια κορίτσια και αν δούμε οτιδήοτε απλά ενημερωνουμε με πμ

Χαχαχα, έτσι σε θέλω! Και εγώ υπέρ της ηρεμίας είμαι, δεν φαντάζεσαι πόσο!

118Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 9:50 am

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
παρολο που ειμαι κυριωσ αναγνωστρια και δεν πολυαπανταω λογω χρονου δεν θα κατσω να σκασω κιολας οποια θελει φευγει. εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενη απο το φορουμ ιδιωσ στισ αρχεσ που ειχα πολλεσ ανασφαλειεσ με βοηθησατε πολυ κοριτσια.. flower flower flower

119Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 10:46 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Κοριτσια τι εγινε παλι;

Ναταλακι ποιος μιλησε για σενα; Γιατι εγω δεν το εκανα και λυπαμαι που καταλαβα οτι ακομα δεν με εχεις συνχωρεσει για την διαφωνια μας πριν καιρο.. Και εγω εβρισα την Τζενη και μαλιστα 3 φορες.. Εμενα δεν με πειραξαν οι λεξεις η οτι εγινε απλα βλεποντας ολο αυτο να μην σταματαει με εβαλε σε σκεψεις.. Μονο για τους ''εισβολεις''!

ΒΙΒΙΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!
ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ?
ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠ!ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΔΩ?ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ!!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΥ Η ΙΔΙΑ!
ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΥΤΟ!ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!
ΕΝΩ ΤΩΡΑ?ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΑΣ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΟΛ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣRazz?

120Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:10 am

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:Θέλω μερες να σας πω μερικά πράγματα αλλά όλο κάτι με σταμάταγε! Νομίζω πως ήρθε η ώρα!

Εδώ και 1.5 μήνα με αποκορύφωμα βέβαια τις τελευταίες 2 εβδομάδες το Φόρουμ μας βομβαρδίζετε από διάφορα ψεύτικα προφίλ και κατ' επέκταση από διάφορες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας! Στην αρχή δεν δώσαμε βάση αλλά πια είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο!

Δεν θέλω να σκεφτώ αν είναι κάποιος από άλλο φόρουμ, αν είναι κάποιος που ήταν εδώ δεν το σήκωσε το κλίμα και αντιδρά έτσι η αν απλά είναι άτομα ανόητα χωρίς ζωή που ικανοποιούνται με όλο αυτό! Σκέφτομαι όμως τι αντίκτυπο έχει αυτό σε εμάς;

Το αγαπάω πολύ αυτό το Φόρουμ! Έχω μοιραστεί με εσάς τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μου! Τα πρώτα βήματα και πρώτα γενέθλια του Κωνσταντίνου μου, την γέννηση της κορούλας μου καθώς και την ανακοίνωση για τον ερχομό του νέου μέλους τις οικογένειας μου!

Έχω κάνει αληθινές φίλιες εδώ μέσα! Δεν θέλω να χαλάσει με τίποτα όλο αυτό! Και το θετικό είναι ότι είμαστε πολλές που δεν θέλουμε να χαλάσει όλο αυτό!

Ας αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά και ας μην αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να αλλάξει πορεία στο μέρος αυτό όπου μοιραζόμαστε σημαντικές στιγμές! Ας μην ξανααπαντησουμε ούτε για αστείο σε κανέναν τους και θα καταλάβουν ότι εδώ μέσα δεν έχουν χώρο!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

συμφωνω απολυτα!!! Respect

121Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 12:47 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:.........ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.

να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου....
Διυλίζουμε τον κώνωπα και είναι και καλοκαίρι ..εχει μπόλικα και μάλιστα στούκας!

λοιπον δεν υπαρχει λογος διαφωνίας.

Ξεχνατε κατι πολυ βασικο- την ψυχολογική κατασταση στην οποία βρίσκεστε όταν κανει ντού το τρόλ.
δε θελει κ πολύ...
Αν εισαι φορτωμενη κ θες να ξεσπάσεις, να κανεις χαβαλέ, ή αν νιώθεις ευέξαπτη βρε αδερφε- να μια ωραια ευκαιρια να εκτονωθεις.

αλλα αν βαριεσαι και δεν σε αφορά δεν θες και δεν συμμετέχεις και μετα απορεις πως μπορουν κ ασχολούνται οι άλλοι με κατι τετοιο..

απλα σε γενικες γραμμες ειναι καλό να μην βωμολοχούμε - αν θελουμε να 'προσβάλλουμε' υπάρχουν κ αλλοι τρόποι- λιγη ειρωνεία...και αρκετη δοση χιουμορ νομιζω οτι ειναι πιο κοσμιο...και δεν θα σου πει κ κανενας τπτ. Very Happy
τα φιλια μου σε όλες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

122Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 3:38 pm

minubaki

minubaki
ax ti aupnoia einai auth...tsp...!!!
NATALI egw proswpika legontas oti sumfwnw me thn vivian anaferomoun se auta pou egrapse sthn arxh...den anaferthike kati sto arxiko ths mnm gia to pws ekfrazese esu k gia to an vrizeis... auto den me apasxoleo katholou o kathenas exei ton tropo tou k mporei na ekfrazete opws thelei eksalou mia exei to dikaiwma na valei orous edw mesa k auth einai h admin...
sumfwnw opws k oi perissoteres kopeles oti kalo einai na mhn asxoloumaste otan katalavainoume oti kati einai pseftiko... twra apo ekei k pera den apagoreuoume se kanenan an thelei na apanthsei einai dikaiwma tou..k opws eipe k h vivian: Και μια συμβουλή φιλική προς τις εγκυούλες :αν νιώθετε πολλή ευαίσθητες και ξέρετε ότι θα ταραχτείτε με όλο αυτό (τα ψευτικά προφιλ )μην μπαίνετε μην ασχολείστε αφήστε εμάς να τα χωνουμε .... sumfwnw APOLUTWS... egw den mporw k euaisthith eimai k me epeireazoun kapoia themeta...
apla epeidh anthrwpoi eimaste k mporei na thn ksanapathsoume egw tha ithela k tha to ektimousa an asxoloumoun me kati fake,na mou stelnate proswpiko mnm wste na mhn sunexisw allo... auta!!!

123Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 3:40 pm

minubaki

minubaki
ax ti aupnoia einai auth...tsp...!!!
NATALI egw proswpika legontas oti sumfwnw me thn vivian anaferomoun se auta pou egrapse sthn arxh...den anaferthike kati sto arxiko ths mnm gia to pws ekfrazese esu k gia to an vrizeis... auto den me apasxoleo katholou o kathenas exei ton tropo tou k mporei na ekfrazete opws thelei eksalou mia exei to dikaiwma na valei orous edw mesa k auth einai h admin...
sumfwnw opws k oi perissoteres kopeles oti kalo einai na mhn asxoloumaste otan katalavainoume oti kati einai pseftiko... twra apo ekei k pera den apagoreuoume se kanenan an thelei na apanthsei einai dikaiwma tou..k opws eipe k mia kopela parapanw: Και μια συμβουλή φιλική προς τις εγκυούλες :αν νιώθετε πολλή ευαίσθητες και ξέρετε ότι θα ταραχτείτε με όλο αυτό (τα ψευτικά προφιλ )μην μπαίνετε μην ασχολείστε αφήστε εμάς να τα χωνουμε .... sumfwnw APOLUTWS... egw den mporw k euaisthith eimai k me epeireazoun kapoia themeta...
apla epeidh anthrwpoi eimaste k mporei na thn ksanapathsoume egw tha ithela k tha to ektimousa an asxoloumoun me kati fake,na mou stelnate proswpiko mnm wste na mhn sunexisw allo... auta!!!

124Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:51 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
Vivian έγραψε:Κοριτσια τι εγινε παλι;

ΒΙΒΙΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!
ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ?
ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠ!ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΔΩ?ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ!!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΥ Η ΙΔΙΑ!
ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΥΤΟ!ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!
ΕΝΩ ΤΩΡΑ?ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΑΣ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΟΛ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣRazz?

Ναταλάκι σου απάντησα εγώ που ήταν πιο πάνω. Επίσης, κάτι πρέπει να γινόταν χθες όλη μέρα και δεν μπορούσαμε κατά διαστήματα κάποιες να μπούμε στο φόρουμ. Οπότε ας περιμένουμε και θα δούμε. Και το Αμέρικαν μπαρ δεν νομίζω ότι το είπε η Ολίβια για να σας την πει. Εγώ πολύ χαλαρή την είδα και απάντησε με χιούμορ. Και μετά η αντίρρησή της δεν ήταν για το θέμα που άνοιξες για το πάρτυ, αλλά με τα διάφορα που ειπώθηκαν εκεί στην αρχή ότι έλαμψε η αλήθεια και ότι δικαιωθήκατε. Έκανε λοιπον την ερώτηση "ποια αληθεια έλαμψε και ποιος δικαιώθηκε;" υπονοόντας ότι μάλλον δεν συνέβη τίποτα από τα δύο. Αλλά παρόλ' αυτά για το πάρτυ δεν είχε καμία αντίρρηση. Απλά δεν ήθελε να συνεχιστεί η διαμάχη που είχε ξεκινήσει στο θέμα της Δήμητρας οπότε θεώρησε πως κάποιες δηλώσεις προκαλούσαν. Οπότε μην τα παρουσιάζουμε όλα όπως θέλουμε. Στο κάτω-κάτω γιατί δεν φτιάχνεις ένα φόρουμ αν νομίζεις ότι μπορείς πάντα να έχεις τον έλεγχο; Νομίζω πως είσαι αρκετά σκληρή και άδικη με την Ολίβια, την οποία παρεπιπτόντως γνωρίζω πολύ λιγότερο από όσο ξέρω εσένα και μπορεί σαν παρέα να ταιριάζω πιο πολύ με εσένα παρά με εκείνη όμως το αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ. Ας μην τα σκαλίζουμε λοιπόν. Περσινά ξινά σταφύλια που λένε. Κάνε εσύ αυτά που θέλεις και άσε την Ολίβια και την κάθε Ολίβια να ανησυχεί για το μέλλον του φόρουμ της γιατί εκείνη το νοιάζεται περισσότερο και από εμένα και από εσένα εφόσον είναι δημιούργημά της.

ΥΓ: Λύσσαξες μαρή να γίνεις μοδερατόρισσα! Razz Razz Razz

125Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 5 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 12:28 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΤΩΡΟΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ!!!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΙΣΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Very Happy Very Happy !!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Παρ Ιουλ 22, 2011 12:35 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ!ΧΑΧΑΧΧΑ)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις