Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 8]

176Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 4:06 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
tatijana έγραψε:Ας μη γελιομαστε....Φιλες ειμαστε οταν στην δυσκολη εχουμε καποιον να στηριχτουμε....Εχουμε χασει την εννοια της λεξεως "φιλια"...
Ναι εσυ Βιβιαν σε μια εκρηξη μου στο φεις γυρισες και ειπες να τα μαζεψω και να σου ερθω με το μωρο....Ειλικρινα δε το περιμενα...Και σε 1000 ευχαριστησα αν και δε θα γινομουν βαρος ειδικα σε μια κοπελα που ειναι εγκυακι...
Εγω εδω ξερω ποιες ειναι "φιλες"-γνωστες-φιλες..

Ευχαριστω κ γεια σας..

Τατιαννακι εισαι ψυχαρα το εχω ξαναπει!! Σε φιλω!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΡΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

ΥΓ!ΒΙΒΙΑΝ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!!

Razz Razz Razz Razz Razz

177Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 4:24 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Ας μη γελιομαστε....Φιλες ειμαστε οταν στην δυσκολη εχουμε καποιον να στηριχτουμε....Εχουμε χασει την εννοια της λεξεως "φιλια"...
Ναι εσυ Βιβιαν σε μια εκρηξη μου στο φεις γυρισες και ειπες να τα μαζεψω και να σου ερθω με το μωρο....Ειλικρινα δε το περιμενα...Και σε 1000 ευχαριστησα αν και δε θα γινομουν βαρος ειδικα σε μια κοπελα που ειναι εγκυακι...
Εγω εδω ξερω ποιες ειναι "φιλες"-γνωστες-φιλες..

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ...ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΑΚΑ Κ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ Ν ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Κ ΝΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤ?ΑΣΧΕΤΟ...

Ευχαριστω κ γεια σας..

178Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 4:30 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για μενα η "φιλια" ειναι ιερη...
εδω μεσα εχω μια και μοναδικη "φιλη" που ειναι και κουμπαρα μου (mama rias)
με αυτην εχω περασει καταστασεις πολλες καλες και κακες ημουν και ηταν διπλα μου οποτε χρειαζομασταν η μια την αλλη ζησαμε απο ελευθερες μαζι μεχρι και την γεννηση των παιδιων μας διακοπες και πολυ καλη παρεα οικογενειακα ακομη και σημερα!!!
εκτος απο αυτη εδω μεσα εγω δεν εχω φιλες! εκτιμω και σεβομαι ολες τις κοπελες και χαιρομαι που κανουμε παρεα λεμε τους προβληματισμους μας και γενικα που υπαρχει ενα ωραιο κλιμα! δεν εχω με καμια να χωρισω τιποτα και ειμαι ανοιχτη στο να κανω καινουργιες γνωριμιες αλλα για να πω καποια φιλη μου πρεπει να τη ζησω απο κοντα και να κανω παρεα μαζι της και ΑΝ ταιριαξουμε! η ζωη μου ειναι εξω απο αυτο το φορουμ οπως ειπε και η ΓΕΩΡΓΙΑ-GEODATOU

179Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 5:29 am

minubaki

minubaki
twra piasate ena allo thema peri filias... ma logiko einai na otan uparxoun tosa polla atoma edw mesa na uparxoun k diaforetikh xarakthres...
egw pisteuw oti nai isws uparxoun atoma edw mesa pou exoun kanei filous alla oi perissoteroi eimaste mia "parea" k oxi filoi...
se mia alithinh filia moirazomaste me ton allo tis xares k tis lupes...moirazomaste thn idia mas th zwh...uparxei amoivaios sevasmos k o kaluteros mas filos den fovatai na mas pei thn alitheia an pisteuei oti se kati exoume parektrapei...sevetai omws tis epiloges mas k menei dipla mas opoies k an einai autes...
enw antitheta otan milame gia sketh parea auto exei na kanei gia na euxaristithoume kapoia sugkekrimena pragmata proskaira k oxi na moirastoume thn zwh mas...k se authn thn parea otan kapoios varethei h an prokipsei kapoia diafwnia h filia auth eksanemizetai...

180Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 8:35 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Vivian έγραψε:Θέλω μερες να σας πω μερικά πράγματα αλλά όλο κάτι με σταμάταγε! Νομίζω πως ήρθε η ώρα!

Εδώ και 1.5 μήνα με αποκορύφωμα βέβαια τις τελευταίες 2 εβδομάδες το Φόρουμ μας βομβαρδίζετε από διάφορα ψεύτικα προφίλ και κατ' επέκταση από διάφορες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας! Στην αρχή δεν δώσαμε βάση αλλά πια είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο!

Δεν θέλω να σκεφτώ αν είναι κάποιος από άλλο φόρουμ, αν είναι κάποιος που ήταν εδώ δεν το σήκωσε το κλίμα και αντιδρά έτσι η αν απλά είναι άτομα ανόητα χωρίς ζωή που ικανοποιούνται με όλο αυτό! Σκέφτομαι όμως τι αντίκτυπο έχει αυτό σε εμάς;

Το αγαπάω πολύ αυτό το Φόρουμ! Έχω μοιραστεί με εσάς τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μου! Τα πρώτα βήματα και πρώτα γενέθλια του Κωνσταντίνου μου, την γέννηση της κορούλας μου καθώς και την ανακοίνωση για τον ερχομό του νέου μέλους τις οικογένειας μου!

Έχω κάνει αληθινές φίλιες εδώ μέσα! Δεν θέλω να χαλάσει με τίποτα όλο αυτό! Και το θετικό είναι ότι είμαστε πολλές που δεν θέλουμε να χαλάσει όλο αυτό!

Ας αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά και ας μην αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να αλλάξει πορεία στο μέρος αυτό όπου μοιραζόμαστε σημαντικές στιγμές! Ας μην ξανααπαντησουμε ούτε για αστείο σε κανέναν τους και θα καταλάβουν ότι εδώ μέσα δεν έχουν χώρο!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

ποσο συμφωνω μαζι σου γλυκια μου!!!!
κι εγω ετσι νιωθω και ας μην ειμαι πολυ καιρο στο φορουμ
νιωθω πως ειναι η παρειτσα μου,τα φιλαρακια μου εδω και μαρεσει πολυ!!!

181Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 3:14 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="natali-maria"]
valerakievelinaki έγραψε: Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 654655 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 654655 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 654655 αααααααα καλααααααααααααααα !! ενταξει ! για να μην ψαχνεστε και κυριως εσυ ναταλι , εγω ειπα για τρολ χτες το βραδυ στο τσατ στην βανια και στην αννα ( δεν θυμαμαι αν ηταν και αλλες κοπελες ζητω συγνωμη προκαταβολικα ) ! προσεξε ομως με μια διαφορα : δεν ειπα Η ΝΑΤΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ !!!!! συζητουσαμε για διαφορα ατομα και για εσενα δεν στο κρυβω και για τρολ και ειπα ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΝΑΤΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ !!! επεσημανα 1000000 φορες οτι ΤΥΧΑΙΑ επελεξα το ονομα σου γιατι εκεινη την στιγμη μιλουσαμε για εσενα ............. τωρα πως το καταλαβαν και πως στο μετεφεραν ειναι αλλο θεμα ! να ξερεις ομως πως εγω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα προσωπικο μαζι σου !αν εχεις εσυ μπορουμε να το λυσουμε ειτε εδω ειτε τηλεφωνικος !

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ!
ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΘΑΒΑΤΕ!ΜΙΛΗΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ?ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑΙ?Ε!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ!!!!

ποια ακριβως στιγμη μπηκες στο τσατ ;; γιατι ειμαι 1,5 χρονο στο φορουμ και δεν υπαρχει αρχειο με την τελευταια συζητηση .......... και τελικα για να καταλαβω το πηραν τα αυτια σου οπως ειπες χτες η το διαβασες μονη σου οπως λες τωρα ; και αφου μιλησες με τα κοριτσια τηλεφωνικως θα ξερεις γιατι χρησιμοποιησα το ονομα σου !! και αν δεν ξερεις θα σου το ξαναπω : ΤΥΧΑΙΑ !!!! σου λεει κατι η λεξη τυχαια ;;; λες πως λυθηκε η παρεξηγηση αλλα εγω σε βλεπω ακομα παρεξηγημενη .......... ενω εγω ειμαι πολυυυυυ ξηγημενη απεναντυ σου !!! αν θες περεταιρω αναλυση - επεξηγηση στειλε μου το τηλ σου να σε παρω !

182Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Σαβ Ιουλ 23, 2011 4:29 pm

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valerakievelinaki έγραψε:ποια ακριβως στιγμη μπηκες στο τσατ ;; γιατι ειμαι 1,5 χρονο στο φορουμ και δεν υπαρχει αρχειο με την τελευταια συζητηση ..........

...Βαρβάρα μου, εκείνο το βράδυ ήσουν στο τσατ με την Βάνια, την Άννα και εμένα, αν και εμένα δεν με θυμώσουν μάλλον, γιατί δεν με ανάφερες :-))
Πράγματι, το επόμενο μεσημέρι που μπήκαμε στο τσατ, αντιμετωπίσαμε την Ναταλί πολύ θυμωμένη μαζί μας και στεναχωρημένη με τα όσα είχε διαβάσει, γιατί υπάρχουν οι τελευταίες συνομιλίες και μπορείς να τις διαβάσεις.
Την πήραμε τηλέφωνο και η Βάνια και εγώ, για να της εξηγήσουμε πως δεν έκανε καλή ανάγνωση των όσων διάβασε, πως παρεξήγησε τα λόγια μας, πως ήταν τυχαίο το παράδειγμα σου και ότι δεν υπήρξε θέμα υπονόμευσης του ονόματος της απο καμιά μας.
Αυτή ήταν και η συμμετοχή απο μέρος μας!
Απλά μπαίνω στην κουβέντα σας ως καλύτερη ενημέρωση και επειδή αναφέρθηκε απο την Ναταλία το όνομα μου ;-)

Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί βρε Βαρβάρα μου πήρες στραβα την παραπάνω αναφορά της Ναταλής.
Έχω την εντύπωση ότι, η Ναταλί ήθελε να διευκρίνήσει πως ξέροντας πλέον ότι επρόκειτο για παράδειγμα σου, έφερε κι εκείνη το συμβαν ως λόγου χάριν, για να περάσει το δικό της μήνυμα που λέει πως... όπως εσύ την ανάφερες ως παράδειγμα, λόγω του χαρακτήρα που δείχνει εδώ, ίσως υπάρξει και για κάποιους άλλους, κακόβουλους αυτή τη φορά, το ίδιο παράδειγμα στις δικές τους συζητησεις, λόγω ακριβώς και πάλι του 'στόματος' της... Έτσι κατάλαβα δηλαδή.

...Καλά, δεν θα αναλύσω περαιτέρω απο μεριάς μου το θέμα, τι συζητήθηκε, πως συζητήθηκε κλπ., είναι καλύτερο να αφήσω την Ναταλί και εσένα να λύσετε μόνες σας την όποια παρεξήγηση, γιατί εμένα δεν με αφορά η ιστορία πια ως προς αυτό... Ότι είχα να πω της το είπα τηλεφωνικός και απο τη στιγμή που το επιβεβαιώνει και η ίδια λέγοντας... ΜΙΛΗΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ! και επιπλέον εφ' όσον ξεκαθαρίστηκα και προς το δικό σου πρόσωπο, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να χωθώ παραπάνω στη συζήτηση σας :-)

Επι της ευκαιρίας, θέλω να απαντήσω και πάνω στην ερώτηση σου, μιας και είναι ειδικότης μου :-P και ως πρός πληροφόρηση και των υπολοίπων που δεν το γνωρίζουν...
...Μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει στο τσατ και να δεί την τελευταία συζήτηση που έχει γίνει, ακόμα και αν επρόκειτο για μέρες πριν.
Πατώντας το κουμπί 'Archive', που βρίσκεται πάνω στα δεξιά του ChatΒοχ και παραδίπλα απο το κουμπί 'Σύνδεση' ;-) και το ξέρουνε πολλές κοπέλες εδώ, απλά τόσο καιρό ίσως δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψη σου ή να αναφερθεί απο κάποια :-) Δοκίμασε το και θα δείς. Κρατάει τις τελευταίες εγγραφές και μόνο οι μοντερέιτορς και ο διαχειριστής μπορούν να τις σβήσουν φεύγοντας... αν θέλουν!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Σαβ Ιουλ 23, 2011 5:03 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Γιατί ΈΛΕΟΣ όταν οι εκφράσεις μου δεν βγάζουν νόημα λολ Τρελαίνομαι :-P)

183Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Κυρ Ιουλ 24, 2011 1:25 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω νενακι για την πληρφορια καθως δεν εχω και ιδιαιτεες γνωσεις στους υπολογιστες ! ειναι η αληθεια ομως πως ο γραπτος λογος παντα παρεξηγειται ! συγνωμη που δεν σε θυμωμουν και οποια αλλη κοπελια ηταν στο τσατ ! ξαναλεω για πολοστη φορα πως τυχαια παραδειγματος χαρη ανεφερα την ναταλι γιατι εκεινη την στιγμη μιλουσαμε για εκεινη και για κανεναν αλλο λογο ! το τονιζω αυτο !

184Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Κυρ Ιουλ 24, 2011 2:01 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:σε ευχαριστω νενακι για την πληρφορια καθως δεν εχω και ιδιαιτεες γνωσεις στους υπολογιστες ! ειναι η αληθεια ομως πως ο γραπτος λογος παντα παρεξηγειται ! συγνωμη που δεν σε θυμωμουν και οποια αλλη κοπελια ηταν στο τσατ ! ξαναλεω για πολοστη φορα πως τυχαια παραδειγματος χαρη ανεφερα την ναταλι γιατι εκεινη την στιγμη μιλουσαμε για εκεινη και για κανεναν αλλο λογο ! το τονιζω αυτο !

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΑΤΕ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ!!
ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!

185Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Κυρ Ιουλ 24, 2011 2:40 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι κοριτσια ημουν και εγω μεσα στο τασρτ εκεινη την στιγμη .απλως εγινε μια παρεξηγηση τιποτα παραπανω .η βαρβαρα αναφερθηκε τυχαια στο ονομα της ναταλις τιποτα αλλο παραπανω .ομως οταν τα βλαπεις γραμμενα χτυπουν πολυ πιο ασχημα .τελιωσε δεν υπαρχει προβλημα .ναταλακι δεν υπαρχει θεμα να απολογεισαι ειπες καπιοα πραγματα που σε πειραξαν και καλα εκανες .εδω ειμαστε παρεα να τα λεμε ολα .οπως και και στη εξω ζωη μας το φορουμ αντικατοπριζει μια μικρη κοινωνια .θα υπαρχουνμε με καποιους που δενεσαι πιο πολυ. αλλα τιποτα παραπανω .πιστευω οτι ολες μας κουρεσε αυτο το αρνητικο κλιμα που υπαρχει εδω και καπιοιες μερες .στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε .και θα το κανουμε ειμαστε μια μεγαλη παρεα που λεμε της Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 315810 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 379767 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 379767 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 379767 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 379767 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 8 379767 ανυσηχιες μας τις χαρες μας και τις λυπες μας . ετσι αγαπη την χρειαζομαστε ολες .ειναι το μονο που δεν μας εχουν φορολογησει ακομα χαχαχαχαχχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις