Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
561 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 561 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 8]

126Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 12:48 pm

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι κοριτσια και εγω αυτο πιστευω που τα ειδα σαν θεατης και εγραψα και αρκετες φορες .εχουν γινει διακρισεις αναλογως τα ατομα .στην ναταλι πεσανε να την φανε .ενω ειπωθηκαν αναλογα λογια απο αλλα κοριτσια και δεν εγινε αναλογη παρατηρηση .πιστευω οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει λιγο .πρεπει τα προσωπα που ανακαλυπτονται πως ειναι μουφα να διαγραφονται .σιγουρα η πολιτικη καθε φορουμ ειναι σεβαστη .και της ολιβιας ειναι αυτη .μας αρεσει η οχι .ο καθενας ειναι ελεθευρος να κανει οτι νομιζει .αλλα καπιοα πραγματα πρεπει να λεγονται .και να μην βγαινουν καπιοα κοριτσια σαν ναειναι αυτες που βριζουν .ενω καπιοες αλλες το κανουν και ενταξει δεν γινεται τιποτα .σιγουρα δεν ειναι μπαμπουλας κανενας ουτε η ολιβια μπορει να τον κανει .απλως να υπαρχουν αξιοκρατια και ιδια αντιμετωπιση για ολυς

127Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 12:51 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:ναι κοριτσια και εγω αυτο πιστευω που τα ειδα σαν θεατης και εγραψα και αρκετες φορες .εχουν γινει διακρισεις αναλογως τα ατομα .στην ναταλι πεσανε να την φανε .ενω ειπωθηκαν αναλογα λογια απο αλλα κοριτσια και δεν εγινε αναλογη παρατηρηση .πιστευω οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει λιγο .πρεπει τα προσωπα που ανακαλυπτονται πως ειναι μουφα να διαγραφονται .σιγουρα η πολιτικη καθε φορουμ ειναι σεβαστη .και της ολιβιας ειναι αυτη .μας αρεσει η οχι .ο καθενας ειναι ελεθευρος να κανει οτι νομιζει .αλλα καπιοα πραγματα πρεπει να λεγονται .και να μην βγαινουν καπιοα κοριτσια σαν ναειναι αυτες που βριζουν .ενω καπιοες αλλες το κανουν και ενταξει δεν γινεται τιποτα .σιγουρα δεν ειναι μπαμπουλας κανενας ουτε η ολιβια μπορει να τον κανει .απλως να υπαρχουν αξιοκρατια και ιδια αντιμετωπιση για ολυς

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
ΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472 ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
!!!!!

128Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 12:59 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΤΩΡΟΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ!!!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΙΣΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Very Happy Very Happy !!!!

Ναταλάκι σου ξαναλέω λοιπόν 2 πράγματα. Αφενως ο Ολίβια ήταν διακοπές και όπως όλες καταλάβαμε επέστρεψε και τις τελευταίες μέρες κάτι γίνεται στο φόρουμ γι' αυτό και δυσκολευόμασταν να μπούμε.

Αφετέρου η Ολιβια δεν είχε πρόβλημα με το θέμα που ανοίξατε. Άνοιξες ένα πολύ ωραίο θέμα για αφιερώσεις, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα της Ολίβιας ήταν όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκαν κάπου ότι δικαιωθήκατε και ότι η αλήθεια έλαμψε. Αυτά μάλλον θεώρησε πως θα πυροδοτούσαν νέο καβγά που θα συνεχιζόταν σε αυτό το νέο θεματάκι και έτσι έκανε την ερώτηση "ποιος δικαιώθηκε και ποια αλήθεια έλαμψε". Πάνω σε αυτό αν θες την γνώμη μου, ναι μεν δικαιώθηκες σύμφωνα με όσα διάβασα από την Βάνια σε ένα ποστ παρακάτω στο παρτάκι ότι η Δημητρα έμπαινε στο twitter και έκανε χαβαλέ. Άρα η ίδια το είχε πάρει πολύ χαλαρά όλο αυτό και έψαχνε να βρει σε ποιον να φορτώσει αυτό που επρόκειτο να κάνει... Καμία αλήθεια όμως δεν έλαμψε ποτέ γιατί ακόμα πιστεύω πως ήταν υπαρκτό πρόσωπο με μωρό στην κοιλιά αλλά αφάνταστα ανώριμη οπότε και αυτό είναι άλλος ένας λόγος που σου δίνω δίκιο. Επειδή κακώς ασχοληθήκαμε τόσο μαζί της. Έτσι νομίζω πως δεν γίνονται διακρίσεις απο την πλευρά της Ολίβιας. Πιστεύω πως αν ήταν εδώ θα είχε αντιμετωπίσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κάποια θέματα που άνοιξαν πρόσφατα από κάποια μέλη που χάρηκαν που έκλεισε κάποιο άλλο θέμα. Την δικαιωσύνη της Ολίβιας και την ουδετερότητά της την έχω δει και εδώ ως παλαιότερο μέλος αλλά και στο facebook. Οπότε σου λέω πως απλά την παρεξήγησες.

ΥΓ: Ξέρω πως δεν θες να γίνεις moderator. Απλά πλάκα σου έκανα για να μην νομίζεις ότι σου την λέω! Razz

129Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:10 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΤΩΡΟΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΙΣΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Very Happy Very Happy !!!!

Ναταλάκι σου ξαναλέω λοιπόν 2 πράγματα. Αφενως ο Ολίβια ήταν διακοπές και όπως όλες καταλάβαμε επέστρεψε και τις τελευταίες μέρες κάτι γίνεται στο φόρουμ γι' αυτό και δυσκολευόμασταν να μπούμε.

Αφετέρου η Ολιβια δεν είχε πρόβλημα με το θέμα που ανοίξατε. Άνοιξες ένα πολύ ωραίο θέμα για αφιερώσεις, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα της Ολίβιας ήταν όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκαν κάπου ότι δικαιωθήκατε και ότι η αλήθεια έλαμψε. Αυτά μάλλον θεώρησε πως θα πυροδοτούσαν νέο καβγά που θα συνεχιζόταν σε αυτό το νέο θεματάκι και έτσι έκανε την ερώτηση "ποιος δικαιώθηκε και ποια αλήθεια έλαμψε". Πάνω σε αυτό αν θες την γνώμη μου, ναι μεν δικαιώθηκες σύμφωνα με όσα διάβασα από την Βάνια σε ένα ποστ παρακάτω στο παρτάκι ότι η Δημητρα έμπαινε στο twitter και έκανε χαβαλέ. Άρα η ίδια το είχε πάρει πολύ χαλαρά όλο αυτό και έψαχνε να βρει σε ποιον να φορτώσει αυτό που επρόκειτο να κάνει... Καμία αλήθεια όμως δεν έλαμψε ποτέ γιατί ακόμα πιστεύω πως ήταν υπαρκτό πρόσωπο με μωρό στην κοιλιά αλλά αφάνταστα ανώριμη οπότε και αυτό είναι άλλος ένας λόγος που σου δίνω δίκιο. Επειδή κακώς ασχοληθήκαμε τόσο μαζί της. Έτσι νομίζω πως δεν γίνονται διακρίσεις απο την πλευρά της Ολίβιας. Πιστεύω πως αν ήταν εδώ θα είχε αντιμετωπίσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κάποια θέματα που άνοιξαν πρόσφατα από κάποια μέλη που χάρηκαν που έκλεισε κάποιο άλλο θέμα. Την δικαιωσύνη της Ολίβιας και την ουδετερότητά της την έχω δει και εδώ ως παλαιότερο μέλος αλλά και στο facebook. Οπότε σου λέω πως απλά την παρεξήγησες.

ΥΓ: Ξέρω πως δεν θες να γίνεις moderator. Απλά πλάκα σου έκανα για να μην νομίζεις ότι σου την λέω! Razz

συμφωνω απολυτα! γιατι η ολιβια να κανει διακρισεις βρε κοριτσια ξερει καμια μας προσωπικα??? και δεν νομιζω να ειπε κανενας τιποτα προσωπικα για την ναταλι απλα ειπωθηκε να προσπαθουμε για το καλο και την ηρεμια του φορουμ να μην απανταμε τωρα αν καποια θελει να απαντησει φυσικα ειναι και δικαιωμα της να το κανει!!!!!

130Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:15 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ!
ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑWink!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑWink!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΙΑ!!!ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΦΑΤΣΑΚΙΑ!!!!!

131Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:19 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
MariaM έγραψε:

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ!
ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑWink!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑWink!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΙΑ!!!ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΦΑΤΣΑΚΙΑ!!!!!

Ναταλάκι μην μου στεναχωριέσαι! Αν θες συνέχισε να νιώθεις αδικημένη. Εγώ 2 φορές εξήγησα γιατί κάποιοι μετά από εσένα δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση με εσένα. Δίκιο δεν σου δίνω σε καμία περίπτωση σε αυτό που συζητάμε αν αυτό κατάλαβες. Αυτό που σου είπα είναι ότι ναι δικαιώθηκες στο θέμα της Δήμητρας όχι επειδή την έβριζες αλλά επειδή της φέρθηκες σκληρά όπως της άξιζε. Μόνο σε αυτό σου δίνω δίκιο και το ξεκαθαρίζω για να μην μπερδευόμαστε.

132Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:22 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσακια μου οποιος εχει θεμα με την Ολιβια γιατι δεν της το λεει προσωπικα! Να ξερει η κοπελα γιατι αυτο τωρα μπορει να μην το δει και να μην ξερει!

Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να κανει ενα διαλειμμα οταν το εχει αναγκη! Αυτο εκανε και η Ολιβια και δεν ηταν υποχρεομενη να ξερει οτι καποιοι θα το εκμεταλλευτουν αυτο και θα αρχισουν να δημιουργουν προβληματα! 1 χρονο και κατι αυτα δεν ειχαν ξαναγινει και η Ολιβια ηταν παντα εδω.. Το οτι ηθελε ξεκουραση ειναι δικαιωμα της!

Τωρα γιατι το συνεχιζουμε ολο αυτο δεν ξερω! Πουθενα στο μηνυμα μου δεν ειπα ΜΗΝ απαντησετε τι δικαιωμα θα ειχα αλλωστε! Ειπα τι αισθανομουν ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!! Αλλα τωρα δυστυχως παει αλλου!

133Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:22 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
MariaM έγραψε:

συμφωνω απολυτα! γιατι η ολιβια να κανει διακρισεις βρε κοριτσια ξερει καμια μας προσωπικα??? και δεν νομιζω να ειπε κανενας τιποτα προσωπικα για την ναταλι απλα ειπωθηκε να προσπαθουμε για το καλο και την ηρεμια του φορουμ να μην απανταμε τωρα αν καποια θελει να απαντησει φυσικα ειναι και δικαιωμα της να το κανει!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ!ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛ!!!ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!

134Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:30 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
mama katerina έγραψε:
MariaM έγραψε:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ!ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛ!!!ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!

ναταλι κι εγω το ιδιο ειπα οτι η καθε μια εχει τη γνωμη της και μπορει να απανταει οπου και οπως θελει απλως διαφωνω με τις διακρισεις που λες πως γινονται.. ειναι η γνωμη μου.... φυσικα και ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του δεν θα το συνεχισω δεν το ειχα σκοπο υπαρχει ενα θεμα και μιλαω σε αυτο τωρα αν εσενα σε ξερουν καποιες εδω μεσα και δεν θες να σου μιλαει κανενας αλλος η να σε μαθει καποιος αλλος και αυτο σεβαστο

135Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:35 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Ρε κοριτσακια μου οποιος εχει θεμα με την Ολιβια γιατι δεν της το λεει προσωπικα! Να ξερει η κοπελα γιατι αυτο τωρα μπορει να μην το δει και να μην ξερει!

Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να κανει ενα διαλειμμα οταν το εχει αναγκη! Αυτο εκανε και η Ολιβια και δεν ηταν υποχρεομενη να ξερει οτι καποιοι θα το εκμεταλλευτουν αυτο και θα αρχισουν να δημιουργουν προβληματα! 1 χρονο και κατι αυτα δεν ειχαν ξαναγινει και η Ολιβια ηταν παντα εδω.. Το οτι ηθελε ξεκουραση ειναι δικαιωμα της!

Τωρα γιατι το συνεχιζουμε ολο αυτο δεν ξερω! Πουθενα στο μηνυμα μου δεν ειπα ΜΗΝ απαντησετε τι δικαιωμα θα ειχα αλλωστε! Ειπα τι αισθανομουν ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!! Αλλα τωρα δυστυχως παει αλλου!

ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ!ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ!!) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ Η ΟΛΙΒΙΑ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΜΕ Η ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΕΡΝΩ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!
ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ!ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ Η ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΛΙΒΙΑ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ!
ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ!
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ!ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΓΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ!!!

136Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:37 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναταλάκι εδώ η Βίβιαν μίλησε για αδιαφορία μονο στην τελευταία παράγραφο από το αρχικό κείμενό της. Δεν είσαι νομίζω η μόνη που δεν αδιαφορείς σε θέματα με τρολ που η γενική οδηγία που υπάρχει σε όλα τα φόρουμ από τους διαχειριστές είναι να αδιαφορούμε! Και εγώ έχω γράψει και μαλιστα πρόσφατα γιατί έτσι ήθελα και δνε ήθελα να αδιαφορήσω. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να νιωσω άσχημα και να θεωρήσω ότι όσοι επιμένουν ότι πρέπει να αδιαφορήσουμε στρέφονται εναντίον μου. Εγώ προσωπικά βρήκα πολύ γλυκό το γενικό μήνυμα της Βίβιαν και έπειτα απάντησα ότι καλώς ή κακώς, και θέλουμε δεν θέλουμε, πάντα κάποιοι θα αρέσκονται στο να απαντάνε στα τρολ και κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν τον τρόπο που θα απαντάει και αν θα απαντάει. Και αυτό δεν το πίστευα πάντα! Είδα όμως σταδιακά πως δεν μπορούμε όλες να αντιδράσουμε ενωμένες με μία κοινή απόφαση και είναι λογικό γιατί είμαστε πολλές και διαφορετικές! Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα και ώφειλα να το μοιραστώ πως το φόρουμ δεν κινδυνεύει από τα τρολ και κακώς κάποια μέλη θίγονται από την συμπεριφορά άλλων μελών και αποχωρούν επειδή απλά δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι τους αρέσει να απαντάνε στα τρολς. Ελευθερία υπάρχει! Και υπάρχει παντού. Μπορεί λοιπόν η γενική οδηγία να είναι do not feed the troll, αλλά αυτό δεν είναι νόμος που όποιος δεν τον υπακούσει τιμωρείται. Εχει πιο πολύ συμβουλευτικό χαρακτήρα και αν κάποιοι δεν θέλουν να τον ακολουθήσουν απλά δεν τον ακολουθούν. Δεν είναι λοιπόν επίθεση της Βίβιαν προς το πρόσωπό σου αυτή. Δεν σου κρατάμε κακία για ότι έγινε στο παρελθόν.

ΥΓ: Βρε, μήπως είσαι έγκυος;;; Laughing Λίγο ευαισθητούλα μου φαίνεσαι σήμερα! Ή μήπως είναι παράπονο που δεν δουλεύει το τσατ; Razz Razz Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Παρ Ιουλ 22, 2011 1:37 pm, 1 φορά

137Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:37 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ρε ναταλι μια μερα δεν μπηκα στο φορουμ και σε εβγαλαν τρολ;ρε δεν παμε καλα μου φαινεται.

138Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:39 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλα ρε ναταλι μια μερα δεν μπηκα στο φορουμ και σε εβγαλαν τρολ;ρε δεν παμε καλα μου φαινεται.

Γραμματική ποιος έβγαλε την Νάταλι τρολ;

139Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:40 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που να ξερω;ετσι γραφει πιο πανω η ναταλι.

140Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:43 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νάταλι ποιος σε θεώρησε τρολ;

141Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:44 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ!ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ!!) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ Η ΟΛΙΒΙΑ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΜΕ Η ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!
ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ!ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ Η ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΛΙΒΙΑ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ!
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ!ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΓΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ!!!

Βρε Ναταλακι 2 μερες τωρα λες πραγματα τα οποια ποτε δεν εχουν ειπωθει για σενα.. Καταρχας στο θεμα αυτο δεν ειπωθηκε καν τιποτα για βρισιες, τιποτα απολυτος.. Γιατι το εχεις παρει προσωπικα; Ειναι δυνατον;

Επισης επειδη το εχεις πει αρκετες φορες στο θεμα αυτο θα σου πω οτι ουτε εγω μιλαω με ενδιαζμουν και αν υποννοουσα κατι θα το ειχα ηδη πει! Δεν εχω μαθει να κρυβομαι..

Αλλα ειλικρινα ξαφνικα νιωθω οτι τα εχεις βαλει μαζι μου απο το πουθενα εγω νομιζα οτι ειχαμε αρχισει να εχουμε μια καλη σχεση μεταξυ μας!

142Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:45 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Ναταλάκι εδώ η Βίβιαν μίλησε για αδιαφορία μονο στην τελευταία παράγραφο από το αρχικό κείμενό της. Δεν είσαι νομίζω η μόνη που δεν αδιαφορείς σε θέματα με τρολ που η γενική οδηγία που υπάρχει σε όλα τα φόρουμ από τους διαχειριστές είναι να αδιαφορούμε! Και εγώ έχω γράψει και μαλιστα πρόσφατα γιατί έτσι ήθελα και δνε ήθελα να αδιαφορήσω. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να νιωσω άσχημα και να θεωρήσω ότι όσοι επιμένουν ότι πρέπει να αδιαφορήσουμε στρέφονται εναντίον μου. Εγώ προσωπικά βρήκα πολύ γλυκό το γενικό μήνυμα της Βίβιαν και έπειτα απάντησα ότι καλώς ή κακώς, και θέλουμε δεν θέλουμε, πάντα κάποιοι θα αρέσκονται στο να απαντάνε στα τρολ και κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν τον τρόπο που θα απαντάει και αν θα απαντάει. Και αυτό δεν το πίστευα πάντα! Είδα όμως σταδιακά πως δεν μπορούμε όλες να αντιδράσουμε ενωμένες με μία κοινή απόφαση και είναι λογικό γιατί είμαστε πολλές και διαφορετικές! Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα και ώφειλα να το μοιραστώ πως το φόρουμ δεν κινδυνεύει από τα τρολ και κακώς κάποια μέλη θίγονται από την συμπεριφορά άλλων μελών και αποχωρούν επειδή απλά δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι τους αρέσει να απαντάνε στα τρολς. Ελευθερία υπάρχει! Και υπάρχει παντού. Μπορεί λοιπόν η γενική οδηγία να είναι do not feed the troll, αλλά αυτό δεν είναι νόμος που όποιος δεν τον υπακούσει τιμωρείται. Εχει πιο πολύ συμβουλευτικό χαρακτήρα και αν κάποιοι δεν θέλουν να τον ακολουθήσουν απλά δεν τον ακολουθούν. Δεν είναι λοιπόν επίθεση της Βίβιαν προς το πρόσωπό σου αυτή. Δεν σου κρατάμε κακία για ότι έγινε στο παρελθόν.

ΥΓ: Βρε, μήπως είσαι έγκυος;;; Laughing Λίγο ευαισθητούλα μου φαίνεσαι σήμερα! Ή μήπως είναι παράπονο που δεν δουλεύει το τσατ; Razz Razz Razz

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ!!!ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!

ΥΓ!ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΟΛΕΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ!!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

143Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:52 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
MariaM έγραψε:Ναταλάκι εδώ η Βίβιαν μίλησε για αδιαφορία μονο στην τελευταία παράγραφο από το αρχικό κείμενό της. Δεν είσαι νομίζω η μόνη που δεν αδιαφορείς σε θέματα με τρολ που η γενική οδηγία που υπάρχει σε όλα τα φόρουμ από τους διαχειριστές είναι να αδιαφορούμε! Και εγώ έχω γράψει και μαλιστα πρόσφατα γιατί έτσι ήθελα και δνε ήθελα να αδιαφορήσω. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να νιωσω άσχημα και να θεωρήσω ότι όσοι επιμένουν ότι πρέπει να αδιαφορήσουμε στρέφονται εναντίον μου. Εγώ προσωπικά βρήκα πολύ γλυκό το γενικό μήνυμα της Βίβιαν και έπειτα απάντησα ότι καλώς ή κακώς, και θέλουμε δεν θέλουμε, πάντα κάποιοι θα αρέσκονται στο να απαντάνε στα τρολ και κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν τον τρόπο που θα απαντάει και αν θα απαντάει. Και αυτό δεν το πίστευα πάντα! Είδα όμως σταδιακά πως δεν μπορούμε όλες να αντιδράσουμε ενωμένες με μία κοινή απόφαση και είναι λογικό γιατί είμαστε πολλές και διαφορετικές! Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα και ώφειλα να το μοιραστώ πως το φόρουμ δεν κινδυνεύει από τα τρολ και κακώς κάποια μέλη θίγονται από την συμπεριφορά άλλων μελών και αποχωρούν επειδή απλά δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι τους αρέσει να απαντάνε στα τρολς. Ελευθερία υπάρχει! Και υπάρχει παντού. Μπορεί λοιπόν η γενική οδηγία να είναι do not feed the troll, αλλά αυτό δεν είναι νόμος που όποιος δεν τον υπακούσει τιμωρείται. Εχει πιο πολύ συμβουλευτικό χαρακτήρα και αν κάποιοι δεν θέλουν να τον ακολουθήσουν απλά δεν τον ακολουθούν. Δεν είναι λοιπόν επίθεση της Βίβιαν προς το πρόσωπό σου αυτή. Δεν σου κρατάμε κακία για ότι έγινε στο παρελθόν.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ!!!ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!

ΥΓ!ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΟΛΕΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ!!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

Αυτό ακριβώς εννοώ! Μπορεί κάποιοι που δεν γνωρίζουμε εμείς όπως λες να σου είπαν χοντράδες αλλά εμείς σε ξέρουμε και δεν σε παρεξηγούμε που μπαίνεις και κάνεις πλάκα! Αυτό νομίζω θέλει και η Βίβιαν να ξεκαθαρίσει για να μην το δεις ως έμμεση επίθεση στο πρόσωπό σου. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του! Απόλυτα σεβαστό και κατανοητό τουλάχιστον απο εμένα αλλά ξέρω πως και άλλοι συμφωνούν!

ΥΓ: Ξου-ξου οι Ρώσοι, να φύγουνε να πάνε αλλού!

ΥΓ2: Επειδή ανέφερες ότι κατηγορήθηκες ότι είσαι τρολ, τσάμπα σκας. Ξέρουμε πως μόνο τρολ δεν είσαι γι' αυτό μην δίνεις σημασία. Τη δουλειά σου εσύ.

144Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 1:58 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενα τελευταιο και απο μενα ναταλι!
ακομη κι εγω που καποια στιγμη σε παρεξηγησα αργοτερα ειδα πως τα λες και οτι ειναι ο χαρακτηρας σου αυτος γελασα πολυ με τον τροπο σου και σου ειπα πως εκανα λαθος γιατι ηθελα να ερθουμε πιο κοντα και δεν ηθελα να αφησω να αιωρειται τιποτα μεταξυ μας

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυος και ναμην ερθουν ουτε ρωσοι ουτε γερμανοι.. Razz

145Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:02 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
natali-maria έγραψε:

Βρε Ναταλακι 2 μερες τωρα λες πραγματα τα οποια ποτε δεν εχουν ειπωθει για σενα.. Καταρχας στο θεμα αυτο δεν ειπωθηκε καν τιποτα για βρισιες, τιποτα απολυτος.. Γιατι το εχεις παρει προσωπικα; Ειναι δυνατον;

Επισης επειδη το εχεις πει αρκετες φορες στο θεμα αυτο θα σου πω οτι ουτε εγω μιλαω με ενδιαζμουν και αν υποννοουσα κατι θα το ειχα ηδη πει! Δεν εχω μαθει να κρυβομαι..

Αλλα ειλικρινα ξαφνικα νιωθω οτι τα εχεις βαλει μαζι μου απο το πουθενα εγω νομιζα οτι ειχαμε αρχισει να εχουμε μια καλη σχεση μεταξυ μας!

ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΧΙ!!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΒΙΒΙΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΥΓΑ!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΥΠΟΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ?

146Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:04 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ!ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ MERCIIIIIIIIIIIIIIII ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

147Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:07 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ!ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ενταξει τωρα μπορω να παω για υπνο ησυχη!!!!! αχαχαχχαχαχαχχα Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472

148Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:08 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΧΙ!!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΒΙΒΙΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΥΓΑ!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΥΠΟΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ?

Ειανι ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος καποιος να ειπε η να σκεφτηκε κατι τετοιο... Εγω σε ξερω και ποτε δεν θα πιστευα κατι τετοιο αν ειναι δυνατον... Ποτε δεν μπορουμε Ναταλακι να ξερουμε τι λενε σε πριβε συζητησεις καποιοι για μενα θα λενε οτι τους επριξα με την εγκυμοσυνη μου χαχαχα!!! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!

149Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:10 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
natali-maria έγραψε:

Ειανι ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος καποιος να ειπε η να σκεφτηκε κατι τετοιο... Εγω σε ξερω και ποτε δεν θα πιστευα κατι τετοιο αν ειναι δυνατον... Ποτε δεν μπορουμε Ναταλακι να ξερουμε τι λενε σε πριβε συζητησεις καποιοι για μενα θα λενε οτι τους επριξα με την εγκυμοσυνη μου χαχαχα!!! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!

ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ!!ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗ ΣΟΥ!ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ!!!!ΑΚΑΡΔΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

150Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 Empty Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:11 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ!ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ενταξει τωρα μπορω να παω για υπνο ησυχη!!!!! αχαχαχχαχαχαχχα Ενα μηνυμα για όλες! - Σελίδα 6 417472

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις