26 Απ: Ενα μηνυμα για όλες! Τετ Ιουλ 20, 2011 12:00 am
CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valerakievelinaki έγραψε:βιβιαν ηδη καποιες κοπελιες εχουν φυγει για αυτους τους λογους και επειδη μιλαμε μεσω φεις μου εχουν πει πως εχουν δυσαρεστηθει πολυ οπως και εγω !! δεν το παιζω σεμνοτυφη γιατι και εγω βωμολοχω αλλα στο σπιτι μου η με την παρεα μου ! οχι εδω ..... ολες ασχολειστε με την καθε μια που μπαινει και λεει οτι της κατεβαινει και μπαινετε στο παιχνιδι της να βγαζετε ασχημο χαρακτηρα ενω εκεινη - ες χτυπιουνται απ τα γελια ανακατευοντας τα παγακια του φραπε .... ολες καταλαβαινουμε οτι προκειτε για ανισσοροπους και ΑΠΛΑ αδιαφορουμε δεν καθομαστε να δωσουμε την ικανοποιηση στην καθε μια γιατι αυτον τον σκοπο εχουν ! τελος παντων ειναι καταντια αυτο το πραγμα γιατι αλλιως ξεκινησε το φορουμ και οχι για να ξεσπαει η καθε μια και χρησιμοποιει εκφρασεις που ριχνουν το επιπεδο του φορουμ !!
συμφωνω απολυτα!!
κιεγω ειμαι σχετικα καινουργια στην παρεα, αλλα εχω παρακολουθησει πολλα θεματα,και σοβαρα αλλα και αυτα τα τελευταια ψευτικα.. μπορει να μην απαντησα σε ολα αυτα, αλλα να πω την αληθεια χαλαστηκα πολυ απο την σταση καποιων αληθινων μελων εδω.. ενταξει σας εκνευριζει οταν μπαινει καποιο "κοριτσακι" κ αραδιαζει δυο βλακειες ωστε να γινει θεμα.. αλλα διαβασα καποια ασχημα λογια σε μερικες απαντησεις, και αν και καποιες λεγανε "πλακα κανουμε", εγω, αν και εχω μεγαλη δοση χιουμορ δεν το βρηκα καθολου αστειο!!
ζηταω λοιπον με την σειρα μου, απο τις πιο "εμπειρες" κοπελες εδω μεσα, μολις γινεται αντιληπτο οτι μια ιστορια ειναι ψευτικη να ανακοινωνετε αμεσως κ να σταματαμε κατευθειαν να απανταμε!! δεν χρειαζεται ουτε πλακα, ουτε ειρωνεια...ελεος πια! μπαινω καθημερινα να δω ενδιαφεροντα κ χρησιμα θεματα, και τελευταια πεφτω συνεχεια σε βλακειες..... φυσικα δεν θελω να θιξω καμια σας