Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 44]

401ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 4:54 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΟΧΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΠΤ....ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...?ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΑΝΑΜΕΝΩ.....

Αληθεια??????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.....Κι οταν με το καλο θα γινεις μητερα θα καταλαβεις οτι πρωτο ερχεται το παιδι σου και μετα ο αντρας σου....Εγω τους αγαπω και τους δυο και τον γιο μου και τον αντρα μου...Αλλα παντα ο γιος μου θα ειναι ενα σκαλι παραπανω....
Μη με παρεξηγησεις απλα ειναι φρεσκα ολα αυτα που βιωσα και δεν καταλαβαινω πια....Εκλεισε η πορτα γιαυτην την γυναικα για μενα...

402ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 5:04 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΗ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.....Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ....ΟΤΙ ΔΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ....ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΝΤΟ..ΜΑΚΡΙΑ Κ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ"ΠΟΥ ΛΕΝΕ....ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΜΩΣ....ΜΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ Σ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ Σ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Σ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Κ ΕΧΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ

403ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 5:15 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΗ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.....Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ....ΟΤΙ ΔΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ....ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΝΤΟ..ΜΑΚΡΙΑ Κ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ"ΠΟΥ ΛΕΝΕ....ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΜΩΣ....ΜΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ Σ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ Σ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Σ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Κ ΕΧΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ

ειμαι σιγουρη οτι εχεις να δωσεις αγαπη στο νινακι σου.....Μακαρι να κανετε πολλα.....Πολλα και αγαπισιαρικα...Και μακαρι να εισαι εγκυος τωρα στο ευχομαι γιατι ειναι οτι πιο θεικο μπορει να ζησει μια γυναικα....

404ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 1:19 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aris17anna14 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ , ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ!
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΗ ΧΕΣΩ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ!

Αχ... με κάλυψες απόλυτα! Λες και μιλάς για τη δική μου πεθερά! Twisted Evil
Να μην έχεις άλλα σοβαρά προβλήματα και να βρίσκει συνέχεια κάτι να σε ανακατεύει. Και να σε στεναχωρεί. Εμμέσως πάντα και από μπροστά να το παίζει καλή και ότι σε αγαπάει πολύ. Αχ... Smile

405ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 1:57 pm

mammyblue

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
mia apo ta idia koritsia.tin apexthanomai...

406ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 10:59 pm

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια...
εγώ το έχω ξαναπεί : ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ..
την μισώ απίστευτα όμως..

407ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τρι Σεπ 13, 2011 11:59 pm

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΣΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΗΝ ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΙΣΩ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΟ ΝΙΩΘΩ!!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!
ΑΧ, ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ!!!
ΤΕΡΜΑ, ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ...
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...

408ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 12:04 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aris17anna14 έγραψε:Ρ

ΤΕΡΜΑ, ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ...

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...

xaxa....αυτα τα δυο νομιζω τα εχουμε σκεφτει ολες μας!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

409ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 3:04 am

????????

Επισκέπτης
elena25 έγραψε:
etoile! έγραψε:Την προηγμουμενη εβδομαδα πηγαμε 4 μερες Ναυπλιο. Την χαιρεταμε πριν φυγουμε, γυριζουμε Δευτερα μεσημερι. Κομματια εγω απο το ταξιδι, παμε κατευθειαν σπιτι μας, περασαμε και απο το δικο της βεβαια αλλα δεν ηταν στο δωματιο και δε κατσαμε να ψαξουμε και το σπιτι (αλλη ορεξη δεν ειχα!!!). Το απογευμα σκαει τηλεφωνο για ανακριση, που γυρισαμε και δε μας ειδε.. (λες και λειπαμε μηνες..). Της λεω οτι περασαμε μεσα απο το σπιτι της αλλα δε την ειδαμε καπου.. Αφου φαγαμε ανακριση τι ωρα περασαμε κτλ, καταληξαμε οτι κοιμοταν (δοξα τω θεω!!).
Τριτη απογευμα (την επομενη μερα δηλαδη!!) περναμε απο το σπιτι της και μας λεει οτι ειδε εναν ξαδερφο μας και της ειπε να μας πει αν θελουμε κατι για το μωρο. Και τι του ειπε βρε παιδια;;; ''Ε,αμα τους δω θα τους το πω, τους βλεπω και καθολου;''. Ειλικρινα αν δεν ημουν εγκυος θα της απαντουσα, αλλα κρατηθηκα. Τετοιες μαλ@@@ες λεει στο κοσμο και νομιζουν οτι παμε 1 φορα το 2μηνο. Με εκνευρισε παρα πολυ, γιατι αυτο το λεει συνεχεια. Δηλαδη τι θελει; Ισα ισα για να κλαιγεται στον κοσμο, η καλη η μαμα και η κακια η νυφη που δε παει;;; Δεν παμε καλα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η μανα μου που με βλεπει σπανια θα επρεπε να κοψει και την καλημερα στον αντρα μου. Αλλα μονο η ξινη ξερει να εχει παραπονα.

Μα βρε κοριτσάκι μου κι εσύ, έχεις άδικο... Γιατί δεν την καταλαβαίνετε τι γυναίκα;;; Σας βλέπει μόνο κάθε μέρα, όχι όλη μέρα όμως! Κρίμα... Κρίμα... Όσο για το ότι η μαμά σου δε σε βλέπει ποτέ θα σου πω μια σοφή κουβέντα που μου είχε πει η κουνιάδα μου: Η γυναίκα ακολουθεί τον άντρα της. Άμα ήθελε να είναι με τη μάνα της τι ήθελε και παντρεύτηκε;;; Ε;;;

Άντε γιατί μερικές φορές κι εμείς οι νύφες είμαστε υπερβολικές και ζητάμε τρελά πράγματα! Άκου να δεις τη μάνα σου... τς τς τς...

Μα και εγω να μη πεταχτω απο το Ναυπλιο το Σαββ/κο για 1 ωριτσα να μας ξαναδει, τι γαιδουρα που ειμαι!!! Laughing

Να ρωτησω, η κουνιαδουλα σου τα ειπε αυτα, τα τηρει και εκεινη;;; Γιατι μονο να δινουν συμβουλες ξερουν και οι ιδιες κανουν τα αντιθετα!!! Laughing

410ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 3:06 am

????????

Επισκέπτης
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ Ν ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ...ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ...ΑΡΑ Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝΩ ΓΙΑΤΙ Μ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

Κοριτσακι μου και εγω τα ιδια ελεγα μεχρι να παντρευτω, να μεινω κοντα και να μου βγαζει τα παντα ξινα!!!
Και δε μιλαω για ψιλοπραγματα, γιατι πολλες κοπελες τρωγονται και με χαζομαρες, σιγουρα. Εγω λεω για χοντραδες!!!!
Για να την ειχες να σου βαζει λογια στον αντρα σου κοντα στο γαμο, να τσακωνεσαι συνεχεια μαζι του αντι να χαιρεσαι στιγμες, να βλεπεις οτι οταν συμβαινει κατι κακο δεν εχει κανεναν διπλα του εκτος απο εσενα, να τον θυμαται μονο οταν θελει κατι,να τον βλεπεις να κλαιει με αυτα που του κανει και του λεει.... Ε,εκει θα αλλαζες και εσυ!!!

411ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 3:22 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ Ν ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ...ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ...ΑΡΑ Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝΩ ΓΙΑΤΙ Μ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

Κοριτσακι μου και εγω τα ιδια ελεγα μεχρι να παντρευτω, να μεινω κοντα και να μου βγαζει τα παντα ξινα!!!
Και δε μιλαω για ψιλοπραγματα, γιατι πολλες κοπελες τρωγονται και με χαζομαρες, σιγουρα. Εγω λεω για χοντραδες!!!!
Για να την ειχες να σου βαζει λογια στον αντρα σου κοντα στο γαμο, να τσακωνεσαι συνεχεια μαζι του αντι να χαιρεσαι στιγμες, να βλεπεις οτι οταν συμβαινει κατι κακο δεν εχει κανεναν διπλα του εκτος απο εσενα, να τον θυμαται μονο οταν θελει κατι,να τον βλεπεις να κλαιει με αυτα που του κανει και του λεει.... Ε,εκει θα αλλαζες και εσυ!!!

θα συμφωνησω και εγώ...αυτα για το μεγαλυτερο δωρο κλπ ειναι θεωρίες....και στο κατω κατω τι δωρο ειναι οταν προσπαθουν να στρεψουν τον αντρα σου εναντιον σου ?.....
απο την άλλη αν δεν σου τυχει τετοια πεθερα δεν μπορεις να ξερεις τι θα εκανες...! έξω απο το χωρό.....

412ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:05 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
etoile! έγραψε:

θα συμφωνησω και εγώ...αυτα για το μεγαλυτερο δωρο κλπ ειναι θεωρίες....και στο κατω κατω τι δωρο ειναι οταν προσπαθουν να στρεψουν τον αντρα σου εναντιον σου ?.....
απο την άλλη αν δεν σου τυχει τετοια πεθερα δεν μπορεις να ξερεις τι θα εκανες...! έξω απο το χωρό.....

Aλλωστε μη ξεχναμε κι εμεις ειμαστε δωρα για τους αντρες μας και τα πεθερικα μας....Γιατι φερνουμε υπεροχα εγγονια και μωρα.....Αντε με τις ηλιθιες...

413ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:28 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Aλλωστε μη ξεχναμε κι εμεις ειμαστε δωρα για τους αντρες μας και τα πεθερικα μας....Γιατι φερνουμε υπεροχα εγγονια και μωρα.....Αντε με τις ηλιθιες...[/quote]

Ακριβως,εμεις ημαστε τα δωρα,γτ οι αντρες ναι δουλευουν οι πολλοι διπλοβαρδιες οπως μας καταντησαν,αλλα εμεις απο τη στιγμη που μπαινει μεσα μας το σπορακι περναμε πολλα μεχρι να το φερουμε στον κοσμο,τραβαμε πονους που δν περιγραφονται,αντεχουμε τα χουγια τους,ξενυχταμε,ημαστε συναμα γυναικες κι μαναδες κι συζυγοι,κι ολοι απο μας περιμενουν,να φανε να πιουνε να ντυθουνε,απολα.Οποτε αυτες εφοσον αγααπανε κι εχουν αδυναμια στους γιους πρεπει να εχουν απο κοντα τη νυφη να την προσεχουν για να υπαρχει κ καλη σχεση στο ζευγαρι.Οχι να προσπαθει να τους χωρισει.Δλδ ειλικρινα αναρωτιεμαι ολες αυτες που γραφεται,χαιροντε οταν τα παιδια τους ειναι μονοι τους?Ειλικρινα μαυτα που εχω διαβασει εδω,αναρωτιεμαι.

414ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:31 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακριβως συμφωνω και εμεις τους καναμε δωρακια, δεν καταλαβα επειδη τους γεννησαν θα μας βγαλουν το λαδι;;; Ποια ειναι η αγαπη τους που δεν σεβονται τις επιλογες των παιδιών τους δηλαδη τις γυναικες τους;;;....πως λοιπον κι εμεις θα τις σεβαστουμε οταν δεν σεβονται το παιδι που γεννησαν;; καλα δεν πονεσαν;;;;..

...και να σς πω κατι ρε κορίτσια;; ναι ο γιος μου μπορεί να πάρει την χειρότερη λέμε τωρα έτσι ωραία και τι έγινε;; μονος του θα το δεί και μονος θα επωμιστει τις συνεπειες, οφειλουμε να σεβαστουμε την μελονντικη συζηγο και γιατι οχι να ερθουμε και κοντα σαν φιλες και οχι να της κανουμε πολεμο και να μδημιουργουμε διχονοιες, καυγαδες και ψυχολογικη πιεση στο γαμο τους, αει σιχτιρι.....και δεν κατάλαβα δηλαδηηηηηηηη γιατι οι νυφες να μην μιλανε;;;;; για να μην στεναχωρηθει η μαμα του ανδρα μας;;; σωπα αυτες πως στεναχωρουν τους γιους τους που καποτε πονεσαν για να τους κανουν...αει σιχτιρι νευριασα.......σορρυ αλλα σιχτιρισα τωρα...

415ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:33 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο με το θεμα...........

Μanoula24 τι κανεις κοριτσι μου;;; Πως πας;;; Η Σωτηρια μπαινει;; Η tattood...πως πάει ξερεις;;

416ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:49 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:Ακριβως συμφωνω και εμεις τους καναμε δωρακια, δεν καταλαβα επειδη τους γεννησαν θα μας βγαλουν το λαδι;;; Ποια ειναι η αγαπη τους που δεν σεβονται τις επιλογες των παιδιών τους δηλαδη τις γυναικες τους;;;....πως λοιπον κι εμεις θα τις σεβαστουμε οταν δεν σεβονται το παιδι που γεννησαν;; καλα δεν πονεσαν;;;;..

...και να σς πω κατι ρε κορίτσια;; ναι ο γιος μου μπορεί να πάρει την χειρότερη λέμε τωρα έτσι ωραία και τι έγινε;; μονος του θα το δεί και μονος θα επωμιστει τις συνεπειες, ...
Συμφωνω, πιστεύω στο χέρι μας είναι να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας ωστε να κάνουν μόνα τους τις επιλογές τους και να μην μετανιώσουν γι'αυτες. Αν αυτο γίνει σωστά, ουτε εμεις θα έχουμε πρόβλημα με τις επιλογές που θα κάνουν.
Προβλήματα και μικροκόντρες υπάρχουν και στις καλύτερες σχέσεις νυφης-πεθεράς. Δέχομαι τη λογική του να μη μιλάς όταν ειναι μικροπράγματα - δωσε τόπο στην οργη διότι ειναι μεγάλοι άνθρωποι κτλ κτλ. Όταν όμως απο αυτα που κάνουν απειλείται ο γάμος μου, η οικογένειά μου, τότε θα μιλήσω κι εγω. Καλύτερα να ειμαι μια γλωσσου παρά να διαλυσω την οικογένειά μου....

417ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:54 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
....Kαι να προσθεσω κοριτσια το εξης...

Οι πεθερες δεν θεωρουν πως μας εκαναν καποιο δωρο..
αλλά
οτι ΕΜΕΙς..οι ΄΄κακες΄΄ νυφες ΑΡΠΑΞΑΜΕ, ΚΛΕΨΑΜΕ.......ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥς ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΔΩΡΟ...ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥς!!!ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ...

γιαυτο κανουν σαν τα κακομαθημενα παιδακια που τους πηρες το ζαχαρωτο απο τα χερια...χτυπιονται κατω μεχρι να μην τις αντεχεις αλλο...

αλλα ΕΛΕΟς ΠΙΑ!!!

418ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 6:55 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια νομιζω παρεξηγηθηκε αυτο που ειπα.΄....εγω ξανα λεω οτι μενω με τν πεθερα μ στο ιδιο σπιτι αρα λογικο ειναι να εχουμε προβληματα αλλα μεχρι εκει δν τν αφηνω να επεμβαινει στη ζωη μ με τον αντρα μ...αυτο ειπα.....το θεμα ειναι πως θα διαχειριστεις εσυ τν κατασταση....την γνωμη μ ειπα

419ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 8:10 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:κοριτσια νομιζω παρεξηγηθηκε αυτο που ειπα.΄....εγω ξανα λεω οτι μενω με τν πεθερα μ στο ιδιο σπιτι αρα λογικο ειναι να εχουμε προβληματα αλλα μεχρι εκει δν τν αφηνω να επεμβαινει στη ζωη μ με τον αντρα μ...αυτο ειπα.....το θεμα ειναι πως θα διαχειριστεις εσυ τν κατασταση....την γνωμη μ ειπα

Δεν παρεξηγήθηκες καλή μου, και εννοείται πως τη γνώμη σου θα τη λες ελεύθερα! Απλά, επειδή οι περισσότερες εδώ μέσα είναι καμμένες από πεθερές (εγώ από κουνιάδες) μας είναι λίγο δύσκολο να βρίσκουμε ελαφρυντικά για εκείνες! Έγώ θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει. Ναι, η πεθερά μου μου έκανε το καλύτερο δώρο, τον άντρα μου. Την αγαπώ και τη σέβομαι για αυτό το δώρο. Αυτό όμως δεν της δίνει το δικαίωμα να μου φέρεται άσχημα και να με μειώνει στα μάτια του άντρα μου. Επειδή αγαπώ τον γιο της πιο πολύ και από τη ζωή μου, προσπαθώ να τον κάνω ευτυχισμένο με όλη μου την δύναμη. Αν δεν ήταν εκείνη δε θα τον είχα εγώ σήμερα. Αν δεν τον είχε μεγαλώσει με τον τρόπο που τον μεγάλωσε δεν θα τον είχα αγαπήσει εγώ σήμερα. Όμως εγώ είμαι η επιλογή του γιου της. Ας μη σεβαστεί εμένα αν δε της αρέσω, ας σεβαστεί την επιλογή του ανθρώπου που εκείνη ανέθρεψε και θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο. Και ας σεβαστεί τη μάνα των μελλοντικών εγγονιών της (αν μας δώσει ο Θεός).

Επίσης θέλω να πω στην etoile: Δεν ξέρεις πώς κρατιέμαι να μην ανοίξω το στόμα μου για την αγαπημένη μου κουνιαδούλα! Αν ξεκινήσω θα γεμίσω 50 σελίδες και δε θέλω να καταχραστώ το χώρο σας! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

420ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 8:37 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ!βρε κοριτσια εγω μονο που σας διαβαζω φουντωνω και ευχαριστω το Θεο που μου εκατσε καλη πεθερα!αλλα εχω μια απορια....γιατι δεν αντιδρατε?

421ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 11:14 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα σήμερα η δικιά μου έδωσε ρεσιτάλ.
Φωνάξανε τον άντρα μου να πάει στο σπίτι τους.Είχανε δυο λόγους
1. να του ζητήσουν λεφτά και ο δικός μου ο ηλίθιος τους έδωσε και μάλιστα 100 ευρώ και τι του είπε η αχάριστη "τι να μου κανουν αυτά το Σάββατο να κανονίσεις να μου δώσεις κι άλλα"
2. Ο κουνιάδος μου μένει μόνιμα στο εξωτερικό και ήρθε για μια βδομάδα αλλά όχι στην Άρτα.Και ναι εγώ φταίω που δεν ήρθε στην Άρτα γιατί εγώ δεν τον θέλω στο σπίτι μου και δεν ντρέπομαι λίγο.

Ο λόγος που δεν ήρθε εδώ ο κουνιάδος μου είναι ότι δεν θέλει ούτε να τους βλέπει....

http://changedyourlife.blogspot.com/

422ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:55 pm

mammyblue

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ , ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ!
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΗ ΧΕΣΩ...

ax kopela mou poso ma poso me kalipteis
kapoies fores leo i zoi mou edose ena poli kalo sintrofo,i zoi mou tha itan teleia an den ipirxe afti.emena vevaia einai kai o petheros megalo kommati.mou exigei akomi kai pos tha tin thilaso.....ti na peis emena einai kai kala atoma tis ipsilis koinonias ,mi mou aptou,den exoun provlimata sto kefali tous kai to mono pou kanoun einai na mplekontai stis zoes ton 2 paidion tous.exoun gnomi gia ta panta as poume tha vapso to spiti mou leme tora tha kinisoun gi kai ourano na feroun aftoi ton mpogiatzi pou theloun,na vaftei to spiti sto xroma pou theloun,tin stigmi pou theloun aftoi. Mad to kalitero den to eipa tin aderfi tou antra mou kataferan na tin xorisoun apo ton antra tis,o opoios einai ena exairetiko paidi,spanio xaraktira.ekeinos tin afise giati den antexe allo tin katapiesi.na do mexri pou tha antexo kai go.oi anthropoi apla den palevontai.an den perasei to diko tous vazoun logia sta paidia tous gia ton gambro i ti nifi tous.den tha xehaso paramones tou gamou pou skotothika me ton antra mou gia tin tourta!!!ithele i kiria na tin kanei 15orofi!san kai afti pou eixe kanei ston diko tis gamo.ee ekei trellathika ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 215994 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 215994 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mammyblue στις Πεμ Σεπ 15, 2011 3:28 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : mou kopikan kapoies lexeis)

423ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 9:35 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H καθε ιστορια ειναι πραγματικα τραγικη....Κι εγω εχω ενα μονιμο ΓΙΑΤΙ ρε μας φαιρονται ετσι?
Σας καταλαβαινω απολυτα κοριτσια....Κι εγω νιωθω πλεον μισος για αυτην την γυναικα γιατι το τελευταιο που στην βαφτιση ηρθε και δεν αγγιξε το παιδι μου λες και δε ξερωκι εγω τι ειχε....Τοσο μισος ποια για ενα 7 μηνων αγορακι???Απο τοτε την μισησα και δε θελω καμια σχεση...Και αποφασισα πως μονο λιγες φωτο θα παρουν απο την βφτιση DVD δε θα παρουν,αλλωστε ηταν αλλου για αλλου....Αισχρη γυναικα.....
Σας καταλαβαινω οσο δε παει...

424ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 9:42 pm

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:H καθε ιστορια ειναι πραγματικα τραγικη....Κι εγω εχω ενα μονιμο ΓΙΑΤΙ ρε μας φαιρονται ετσι?
Σας καταλαβαινω απολυτα κοριτσια....Κι εγω νιωθω πλεον μισος για αυτην την γυναικα γιατι το τελευταιο που στην βαφτιση ηρθε και δεν αγγιξε το παιδι μου λες και δε ξερωκι εγω τι ειχε....Τοσο μισος ποια για ενα 7 μηνων αγορακι???Απο τοτε την μισησα και δε θελω καμια σχεση...Και αποφασισα πως μονο λιγες φωτο θα παρουν απο την βφτιση DVD δε θα παρουν,αλλωστε ηταν αλλου για αλλου....Αισχρη γυναικα.....
Σας καταλαβαινω οσο δε παει...
Μηπως δε γουσταρει εσενα κ βλεπωντας οτι ο γιος της σε λατρευει αντιδρα ετσι κ βγαζει την κακια της στο παιδι??

425ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Σεπ 14, 2011 10:19 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:ασχετο με το θεμα...........

Μanoula24 τι κανεις κοριτσι μου;;; Πως πας;;; Η Σωτηρια μπαινει;; Η
tattood...πως πάει ξερεις;;

Kαλα παω δοξα το Θεο,σταματησαν κι οι εμετοι με φαρμακα.
Γι την tattooed δεν ξερω εχω καιρο να την δω στο φορουμ,δεεν ξερω τιποτα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις