Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχαχαχαχχαα
ευτυχως το αφεντικο ειναι διακοπες γιατι εχω ξεραθει στο γελιο!
Δεν ξερω τι να πρωτοχολιασω Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 5 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 5 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 5 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 5 654316

Παντως εγω δεν εχω προβλημα αν βλεπει. παλια ειχα ζητησει να του κατεβασει καμια να δω..τι σοι πραγμα ειναι αυτες οι τσοντες. Εχω δει κι εγω γιατι παντα ειχα απορια ποιος ειναι ο Γκουσγκουνης χαχαχαχαχαχαα
φοβερες ατακες!
- "Μαγειρεψες?"
-"Οχι"
- "θα σε μπιπ"
και αρχιζει το σοου...

Δεν θα ελεγα οτι αν δω μετα εχω περισσοτερη ορεξη για σεξ. Καμια σχεση. Δεν εχω κατσει ποτε να την δω ολοκληρη βαριεμαι αλλα αν πεσω πανω σε τσοντα δεν θα κανω και μετανοιες μετα. Αλλωστε στην τηλεοραση τσοντα δεν βλεπεις αν δεν εχεις συνδρομητικη. Τωρα οσο για τους αντρες...μην σας ξεγελα τιποτα. Ολη μερα, καθε δευτερολεπτο το σεξ σκετονται. Ειναι η φυση τους αυτη. Δεν ειναι τυχαιο οτι στο ζωικο βασιλειο το θυλικο διαλεγει το τερι του γιατι το αρσενικο παει με ολες.
Χαλαρωστε...δεν ειναι τοσο τραγικο να δει τσοντα. Ας δει. οτι απαγορευεις τοσο πιο πολυ κολλανε. Αν τους κανεις παρατηρηση, ντρεπονται, θεωρουν οτι ξεπεσαν στα ματια μας και αντιδρουν ασχημα πολλες φορες.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:χαχαχαχαχαχχαα
... παντα ειχα απορια ποιος ειναι ο Γκουσγκουνης χαχαχαχαχαχαα
φοβερες ατακες!
- "Μαγειρεψες?"
-"Οχι"
- "θα σε μπιπ"
και αρχιζει το σοου...
...

Αυτό είναι το κακό με το συνδρομητικό... δε βάζει ελληνικές τσόντες. Θέλω και εγώ επιτέλους να δω τον Γκουσγκούνη. Δεν τον έχω δει ακόμα σε καμιά ταινία.
Πάντως αν ψάχνετε για τσόντα με υπόθεση και σενάριο, που έχει γράψει ιστορία μιας που προβλήθηκε κανονικά στους κινηματογράφους των ΗΠΑ είναι το "Βαθύ Λαρύγγι". Πολύ γέλιο και πολύ φαντασία (η κοπέλα που ανακαλύπτει ότι έχει την κλειτορίδα της στο λαιμό της και μόνο όταν κάνει στοματικό έχει οργασμό). Και πάνω από όλα φυσιολογικές γυναίκες (είναι γυρισμένη τη δεκαετία του '60) και όχι αυτές τις πλαστικές πορνοστάρ που παίζουν τώρα.

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!! ΑΝ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝΕ Κ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 5 606100
Την ίδια ακριβώς άποψη έχω και γω.Δεν μπορεί να μου λέει τόσο καιρό όταν του το χα προτείνει εγώ ότι μη μου΄λες μαλ@κ... και δεν ειμαι κανενα παιδάκι να κάτσω να βλέπω τσόντ@ς κ αυτά δεν τα κανα οταν επρεπε τωρα θα τα κάνω?Κ στην τελική δεν έχω καμία ανάγκη να κάτσω να τα κάνω αφού κάνουμε ότι κάνουμε κ ξαφνικά μου το γυρίζει 180 μοίρες?Ε όχι και να κοροιδευομαστε!!!Κ να πω οτι καθοταν να συζητησει να πω παει στο διάολο δεν κάθεται,Γιατι δηλ να μην το παιρνω στραβά μετα?

giouli73

giouli73
Βρε καταρίνα μην τρελαίνεσαι. Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά που το ανακαλύπτεις για αυτό αντιδράς έτσι. Το να πεις σ έναν άντρα δεν θα ξαναδείς τσόντες και να το πιστέψεις κιόλας ότι δεν θα το κάνει... Είναι σα να περιμένεις να βγει ο ήλιος από τη δύση. Μπες σε κανά σαιτ που μιλάνε σεξολόγοι, ψυχολόγοι και δεν ξέρω τι άλλο για αυτά τα θέματα και ίσως σε πείσουν περισσότερο από μας. Δεν έχει να κάνει ότι θέλει κάποια γκόμενα εκείνη την στιγμή. Απλά θέλει να είναι μόνος του.

Βρε κορίτσια ο γκουσγκούνης έχει βγει σε πολλά πρωινάδικα. Εκεί τον είδα κι εγώ.

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
giouli73 έγραψε:Βρε καταρίνα μην τρελαίνεσαι. Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά που το ανακαλύπτεις για αυτό αντιδράς έτσι. Το να πεις σ έναν άντρα δεν θα ξαναδείς τσόντες και να το πιστέψεις κιόλας ότι δεν θα το κάνει... Είναι σα να περιμένεις να βγει ο ήλιος από τη δύση. Μπες σε κανά σαιτ που μιλάνε σεξολόγοι, ψυχολόγοι και δεν ξέρω τι άλλο για αυτά τα θέματα και ίσως σε πείσουν περισσότερο από μας. Δεν έχει να κάνει ότι θέλει κάποια γκόμενα εκείνη την στιγμή. Απλά θέλει να είναι μόνος του.
Δεν ειναι η πρώτη φορά

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katarina έγραψε:
giouli73 έγραψε:
Δεν ειναι η πρώτη φορά

Απλα μην τρελενεσαι δεν χρειαζεται δεσ'το λιγο πιο χαλαρα.. κατι πρεπει να κανει για να του φυγει αυτο(καταλαβες)...

giouli73

giouli73
Τότε αν δεν είναι η πρώτη φορά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το παίρνεις τόσο κατάκαρδα. Ίσως θα ήταν καλό να κοιτάξεις κανένα σαιτ που σου ανέφερα. Όχι τίποτα άλλο για να μην χαλάς τον εαυτό σου για κάτι τόσο συνηθισμένο που γίνεται σε όλο τον πλανήτη.

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ασχημο να τον πετυχεις να βλεπει.εννοειται πως ειναι κατι που θα το ξανακανει και θα το ξανακανει απλα να ναι σε νορμαλ επιπεδο.εμενα με πειραζε οταν ημουν εγκυος και σηκωνομουν μες την νυχτα και εβλεπα οτι εβλεπε τετοια γιατι τον επερνε ο υπνος και δεν τα εκλεινε.με πειραζε πολυ.πλεον αν πετυχω κατι που δεν εχω πετυχει απλα εχω στην πισω μερια του κεφαλιου μου οτι το βραδυ που χαμηλωνει τερμα την φωνη μπορει και να βλεπει.πλεον οποτε και αν τον πετυχα γελασα.μου φαινεται αστειο και του χω πει πολλες φορες αν ειναι να δουμε μαζι αλλα δεν θελει λεει γιατιμου λεεϊ: εχεις περιεργεια να δεις και πως ειναι αλλονων!!!!βλεπετε ειναι ο πρωτος μου!παντως και γω θα συμφωνησω με τα κοριτσια ειναι κατι που δεν κοβεται πιστευω

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλε ολοι βλεπουνε!!! Οταν ημουν στη κλινικη λεχωνα τον επαιρνα τηλ. να δω τι κανουν και μου μιλουσε καπως μα πολυ καπως ρε παιδι μου.Τον ρωτουσα που ειναι η μεγαλη και μου ελεγε κατω στη μανα μου και μετα βιαζοταν να μου το κλεισει!!!
Οταν γυρισα ανακαλυψα πως εκεινες τις φορες ο κυριος εβλεπε τσοντες και ολες ρε παιδι μου ειχαν το ιδιο θεμα!!!!!!

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:Καλε ολοι βλεπουνε!!! Οταν ημουν στη κλινικη λεχωνα τον επαιρνα τηλ. να δω τι κανουν και μου μιλουσε καπως μα πολυ καπως ρε παιδι μου.Τον ρωτουσα που ειναι η μεγαλη και μου ελεγε κατω στη μανα μου και μετα βιαζοταν να μου το κλεισει!!!
Οταν γυρισα ανακαλυψα πως εκεινες τις φορες ο κυριος εβλεπε τσοντες και ολες ρε παιδι μου ειχαν το ιδιο θεμα!!!!!!

οπως και να χει ειναι ασχημο για μας τις γυναικες γιατι πολλες μπορει να πουν γιατι να τις βλεπει δεν τον ικανοποιω σε κατι?αλλα δεν ειναι ετσι.απο την φυση τους το χουν.εγω σκεψου την τσοντα ειδικα με σκηνες εντελως οτι να ναι την θεωρω ανωμαλια αλλα δεν θα καθομαι να χαλαω την διαθεση μου για κατι που κανει το 99% των ανρων.απλα πλεον μου φαινεται αστειο και η αληθεια ειναι πως πεφτει και λιγο σδτα ματια μου οταν βλεπω οτι ασχολειται με τετοια αλλα και να φωναξουμε και να χαλαστουμε δεν προκειται να αλλαξει κατι.τουλαχιστον να μενουν εκει!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stardust έγραψε:
ortikaki έγραψε:Καλε ολοι βλεπουνε!!! Οταν ημουν στη κλινικη λεχωνα τον επαιρνα τηλ. να δω τι κανουν και μου μιλουσε καπως μα πολυ καπως ρε παιδι μου.Τον ρωτουσα που ειναι η μεγαλη και μου ελεγε κατω στη μανα μου και μετα βιαζοταν να μου το κλεισει!!!

οπως και να χει ειναι ασχημο για μας τις γυναικες γιατι πολλες μπορει να πουν γιατι να τις βλεπει δεν τον ικανοποιω σε κατι?αλλα δεν ειναι ετσι.απο την φυση τους το χουν.εγω σκεψου την τσοντα ειδικα με σκηνες εντελως οτι να ναι την θεωρω ανωμαλια αλλα δεν θα καθομαι να χαλαω την διαθεση μου για κατι που κανει το 99% των ανρων.απλα πλεον μου φαινεται αστειο και η αληθεια ειναι πως πεφτει και λιγο σδτα ματια μου οταν βλεπω οτι ασχολειται με τετοια αλλα και να φωναξουμε και να χαλαστουμε δεν προκειται να αλλαξει κατι.τουλαχιστον να μενουν εκει!

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλαστω ξερω οτι οτι και να πω αυτο θα γινετε παντα οταν θα λειπω απο το σπιτι! Και το αστειο ειναι οτι δε τον κοβει να σβησει και το ιστορικο και παντα τον ανακαλυπτω.Αντρες μυαλο κουκουτσι τι να πεις!!!!

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katarina έγραψε:[quote="

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!! ΑΝ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝΕ Κ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 5 606100
Την ίδια ακριβώς άποψη έχω και γω.Δεν μπορεί να μου λέει τόσο καιρό όταν του το χα προτείνει εγώ ότι μη μου΄λες μαλ@κ... και δεν ειμαι κανενα παιδάκι να κάτσω να βλέπω τσόντ@ς κ αυτά δεν τα κανα οταν επρεπε τωρα θα τα κάνω?Κ στην τελική δεν έχω καμία ανάγκη να κάτσω να τα κάνω αφού κάνουμε ότι κάνουμε κ ξαφνικά μου το γυρίζει 180 μοίρες?Ε όχι και να κοροιδευομαστε!!!Κ να πω οτι καθοταν να συζητησει να πω παει στο διάολο δεν κάθεται,Γιατι δηλ να μην το παιρνω στραβά μετα?
symfwno apolita mazi sou k me tin ataka tis fileis soy exw k egw aythn tin apopsh

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δηλαδή συγνώμη κιόλας αλλά τι έχετε οι περισσότερες?Εναβ συμβατικό γαμο κ ειστε της αποψης οτι οτι κ να κανει ενταξει μωρε αντρας ειναι θα του περασει!!!40 χρόνια πριν δηλαδη!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
katarina έγραψε:Δηλαδή συγνώμη κιόλας αλλά τι έχετε οι περισσότερες?Εναβ συμβατικό γαμο κ ειστε της αποψης οτι οτι κ να κανει ενταξει μωρε αντρας ειναι θα του περασει!!!40 χρόνια πριν δηλαδη!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....
ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ??? ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΟΥ???
ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ Η Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ.
Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ, ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΕΣ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΑΠΛΩΣ ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ????

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:Δηλαδή συγνώμη κιόλας αλλά τι έχετε οι περισσότερες?Εναβ συμβατικό γαμο κ ειστε της αποψης οτι οτι κ να κανει ενταξει μωρε αντρας ειναι θα του περασει!!!40 χρόνια πριν δηλαδη!

Βρε Καταρίνα μου είσαι και έγκυος γυναίκα, γιατί τσαντίζεσαι με όλους τους άντρες γενικώς αλλά και τις γυναίκες που δεν θυμώνουν με τους άντρες; Απλά τα κορίτσια απο ότι κατάλαβα, σε αυτό το θέμα που εσένα σε βγάζει από τα ρούχα σου δίνουν διαφορετική βαρύτητα... Δεν σημαίνει πως ντε και καλά έχουν ένα συμβατικό γάμο. Νομίζω πως θυμώνεις με λάθος ανθρώπους. Εστίασε λοιπόν στον άντρα σου ο οποίος σε απογοήτευσε. Εγώ πιστεύω πως καλά του φέρθηκες γιατί δεν δέχεται να το συζητήσει μαζί σου και σου πούλησε και τσαμπουκά επειδή εξέφρασες την δυσαρέσκειά σου. Δεν έχει σημασία αν ντρέπεται να το συζητήσει από την στιγμή που δεν ντρέπεται να το κάνει. Και εφόσον είσαστε σύζυγοι συζητάτε μεταξύ σας ότι σας ενοχλεί.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
aggelina25 έγραψε:
katarina έγραψε:[quote="

symfwno apolita mazi sou k me tin ataka tis fileis soy exw k egw aythn tin apopsh

Ε ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ.... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΞΕΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ???? Η ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ Κ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ?????
Η ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΟΝΤΕΣ Κ ΛΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ????? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ No

spapastamou

spapastamou

συγνωμη βρε κοπελα μου να σε ρωτησω κατι...???ποσο σκοπευεις να το τραβηξεις δηλαδη...???θα εφτανες και στο χωρισμο για μια τσοντα...???οκ δεν ειναι κατι σοβαρο....μαλλον λογω ορμονων της εγκυμοσυνης σε εχει πειραξει τοσο.... Very Happy

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και ο δικός μου βλέπει αλλά μόνο στην τηλεόραση.Την τελευταία φορά που είδε στο ίντερνετ την πληρώσαμε πολύ ακριβά γιατί αυτά τα site έχουν και πολλούς ιούς.Στην τηλεόραση ας κάνει ότι θέλει αλλά όχι ώρες που το παιδί είναι ξύπνιο.Αυτό το πράγμα με τους άντρες δεν κόβεται και εγώ δεν πρόκειται να κάτσω να σκάσω.Όσο του κολλάς τόσο χειρότερα θα κάνει είναι σαν το μικρό παιδί με το βάζο με το γλυκό όσο του λες μη εκεί αυτό.

http://changedyourlife.blogspot.com/

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ πάλι θα πήγαινα δίπλα του κ θα τη βλέπαμε μαζί!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς πάλι είχαμε κολλήσει μία περίοδο και κατεβάζαμε ότι τρελό τίτλο βλέπαμε...Ειδικά τις παλιές ελληνικές..Ρίξαμε το απίστευτο γέλιο....Τις κανονικές δεν μπορώ να τις δω γιατί με πιάσει ανακατοσούρα....Είναι αηδιαστικό για μένα αυτό...Όποιος το βλέπει όμως δικαίωμα του...Θα μου πει καμιά φορά ο άντρας μου να δούμε για να πάρουμε καμία ιδέα Twisted Evil αλλά μετά από λίγο ξενερώνω και το κλείνουμε.Τώρα αν εγώ λείπω και καταλάβω ότι βλέπει, ε δεν θα με χαλάσει..Αυτές θα ζηλέψω?
Το θεωρώ ανοησία να χαλιέσαι γι αυτό κοπέλα μου...Μάλλον φταίει η εγκυμοσύνη, όπως είπαν και τα κορίτσια, γι'αυτό και το έχεις πάρει κατάκαρδα...
Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου και μη στενοχωριέσαι για τέτοια ανούσια πράγματα...Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και ξέχνα ότι σε χαλάει...

giouli73

giouli73

Σε καταλαβαίνω μόνο και μόνο επειδή είσαι έγκυος. Συμφωνώ με την Μαρία ότι τα βάζεις με λάθος ανθρώπους που έχουμε γεμίσει εδώ πέρα 6 σελίδες για να σε κάνουμε να νιώσεις καλύτερα. Προσωπικά εγώ δεν έχω συμβατικό γάμο. Άλλο πάλι και τούτο. Μα δε νομίζω να είπε καμία α τώρα ο άντρας μου είναι σπίτι και βλέπει τσόντες τι καλά. Να καθυστερήσω λίγο να πάω μη του τη χαλάσω. Δεν είπα ποτέ άντρας είναι θα του περάσει γιατί δεν θα του περάσει. Αν σε ενοχλεί τόσο απλά δεν θα μπορείς να είσαι με άντρα γιατί όλοι το κάνουν είτε πολλοί είτε λίγο. Πρέπει να διαβάσεις για το θέμα αφού σ έχει επηρρεάσει τόσο πολύ. Επίσης ακούω ντρέπεται να το συζητήσει και δεν ντρέπεται όταν το κάνει. Μα γιατί να ντρέπεται όταν το κάνει ρε κορίτσια. Ούτε ξενοπηδάει, ούτε κλέβει, ούτε δεν ξέρω τι άλλο. Το να κολλάει να το συζητήσει ή να μην νιώθει άνετα το καταλαβαίνω.

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Προς Θεου ο σκοπός μου δεν ηταν να προσβάλω καμια από εδω απλά μου φαίνεται περιεργη η σταση σας.Σορυ και αν παρεξηγηθηκα

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακι μου μην τα παιρνεις κρανιο... Εμεις για σενα το λεμε... Θεωρουμε οτι δεν ειναι λογος σοβαρος για να στεναχωριεσαι και μαλιστα στην κατασταση σου. Τωρα αν ο αντρας σου σου εχει δωσει κι αλλες αφορμες αυτο ειναι αλλο. Αλλα το να δει και 1 + 2 + 3 τσοντες ....δεν αποτελει απο μονο του αιτια τοσο μεγαλου τσακωμου. Η βλακεια ηταν οτι τον επιασες στα πρασσα. Αν δεν τον ειχες παρει ειδηση δεν θα ειχε επηεραση καθολου τη ζωη σας. Εκεινος τωρα αντιδραει σαν μικρο παιδακι που εχει κανει ζημια και δεν το παραδεχεται. Θιχτηκε + ντραπηκε.... Μην το κανεις θεμα. Πες του ορθα κοφτα οτι σε ενοχλει κι οτι αν ξανασυμβει κατι τετοιο θα εχετε προβλημα. Και μην το ξανασυζητησεις ποτε μαζι του. Ξεχασε το. Μην βαζεις ασχημα πραγματα με το μυαλο σου. Γιατι το εκανε? Και τι σημαινει αυτο? Και μηπως δεν σ αγαπαει? Καμια σχεση. Εμεις οι γυναικες φτιαχνουμε ιστοριες με το μυαλο μας ποσο μαλλον οταν οι ορμονες μας ειναι στο κοκκινο! Οι αντρες δεν εχουν βαθος. Ειναι πεζοι. Εμεις νομιζουμε οτι πισω αο αυτο που εκανε ισως κρυβοντε χιλια δυο πραγματα. Ενω γι αυτον ξερεις τι ειναι? Θα στο πω ωμα..

-Ωχου!!! ειπα να τραβηξω μια μ...κια να ξελαμπικαρω και μου την εβγαλες ξυνη! Τι το θελα την τυχη μου!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειναι το θεμα της καθαρα της τσοντας -ειναι βεβαια κι αυτο- οσο το οτι την κατα κοροιδεψε....

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πώς και δεν το είδα αυτο το θέμα καλε???
Εχω διαβάσει όλες τις σελίδες και τις απαντήσεις, και ομολογώ ότι μου φαίνεται λίγο παράλογο να φτάσουμε στα άκρα με τον άντρα μας για ένα τέτοιο θέμα.
Καταρχήν, μην περιμένεις να σου πει ο άντρας σου "καλα είμαι, βλέπω τσοντες και τραβάω και μια παχια 1-2 φορές την εβδομάδα". Ναι το κάνει. Ναι δεν ντρέπεται να το κάνει, αλλιώς δεν θα το έκανε. Αλλά ναι, ντρέπεται να το συζητήσει. Και αν δεις όλες τις απαντήσεις, θα καταλάβεις ακριβώς γιατί ντρέπεται/φοβάται να το παραδεχτεί.
Όχι δεν είναι ανώμαλος. Αν δεις την γκάμα των τσοντο-site που υπάρχουν στο ίντερνετ θα καταλάβεις ότι τα ερωτικά βίντεο ποικίλλουν από απλό φύσημα στη ρώγα Shocked (ω ναι, το έχω δεί κι αυτο!) μέχρι βασανιστήρια. Από τη στιγμή που ο αντρας σου δεν ανήκει στα τελευταία, δεν είναι ανωμαλος.
Επειτα, κανενας αντρας δεν θελει να κανει με τη γυναικα του αυτα που βλέπει στις τσόντες. Διότι ούτε εμεις ειμαστε πορνοσταρ, ουτε αυτοι τον εχουν 45 εκατοστα, αποτριχωμένο, και κρατανε μιση ωρα. Γι'αυτους είναι διασκέδαση. Χαμηλού επιπέδου, το παραδέχομαι, κανεις εξάλλου δεν είπε ότι αξίζουν και όσκαρ ερμηνείας (παρόλο που έχω δει οσκαρικές ταινίες χαμηλότερης αισθητικής). Δηλαδή το "Ματια ερμητικά κλειστά" τι ηταν? Ή "η αυτοκρατορία των αισθήσεων".
Τη Τζουλια την είδαμε μαζι με τον αντρα μου (τωρα αν σας πω οτι τον ψιλοπίεσα να την κατεβάσει?? αυτος τη θεωρουσε βλακεια, οχι πως δεν ηταν βεβαια).
Με το να τον διώξεις απο το κρεβάτι σας νομίζω ότι τον ωθείς σε περισσότερες ωρες τσοντοδιασκέδασης. Δεχομαι ότι σε ενοχλεί πολύ, αλλά δεν είναι συνώνυμο της απιστίας.
Πιστεύεις ότι προτιμάει να βλέπει τσόντες απο το να κάνει σεξ μαζί σου? Όχι τωρα που είσαι εγκυος, γενικα. Γιατι εκει ειναι το πραγματικό πρόβλημα, και όχι το αν βλέπει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις