101 Απ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Δευ Αυγ 08, 2011 3:02 pm
giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
chicken έγραψε:Δηλαδή είμαι εγώ απόλυτη που υπερασπίζομαι την άποψή μου και όχι εσείς που υπερασπίζεστε την δική σας?
Ωραία...
Εμένα δεν είναι άποψη κορίτσι μου είναι προσωπική εμπειρία.
πολύ ωραίο επιχείρημα αυτό!
Αν ήμουν απόλυτη, δεν θα εξηγούσα την αποψή μου, δεν θα έκανα διάλογο.
Ναι απαντάς καλό μου κορίτσι τονίζοντας όμως ότι όποια θέλει μπορεί να τα καταφέρει.
Γιούλη με ειρωνεύεσαι και λυπάμαι που αυτός είναι ο τρόπος που έχεις μάθει να απαντάς. Θέλεις αλήθεια να σου δείξω πόσο μπορώ να ειρωνευτώ? Αυτό θα κάνουμε?
Μπορεί και να είναι ειρωνεία καλό μου παιδί. Αλλά καμιά φορά μου το βγάζει και ο συνομιλητής μου. Τι θα ήθελες να σου απαντήσω στην ερώτηση γιατί δεν θηλάζουν όλες? Επίσης είδες για να με γνωρίζεις χρόνια? Μου λες ο τρόπος που έχω μάθει να απαντώ. Εγώ δεν θυμάμαι να έχω ξαναμιλήσει μαζί σου.
Διαβάζεις αυτά που γράφεις ή απλά γράφεις για να δημιουργείς εντυπώσεις?
Τι εντυπώσεις να δημιουργήσω δεν πάω για δήμαρχος.
Λές:
Πόσες γυναίκες ξέρεις επιτέλους? Σε πόσα σπίτια έχεις μπει? Πως ξέρεις ότι αυτές που λένε ότι δεν τα κατάφεραν για διάφορους λόγους λένε ψέματα.
Αν έχουν απέναντί τους κάποια που τις στήνει στον τοίχο φυσικά και θα πούνε ψέματα γιατί δεν γουστάρουν να δώσουν λογαριασμό.
Σου απαντάω:
Εμένα? γιατί να δώσουν σε εμένα λογαριασμό? επειδή λέω το αυτονόητο?
Εσύ διαβάζεις τι γράφω? Αν έχουν απέναντί τους ΚΑΠΟΙΑ.Είπα εσένα? Πιο κάτω το λέω αν έχουν απέναντί τους οποιαδήποτε σαν εσένα που τις στήνει στον τοίχο.
και συνεχίζεις έτσι?
Είπα καλό μου κορίτσι ότι θα λογοδοτήσουν σε σένα? Γενικά σε οποιδήποτε σαν εσένα. Το αυτονόητο λοιπόν για σένα. Ότι όποια θέλει μπορεί. Οι υπόλοιπες που λένε ήθελα και δεν μπόρεσα κλπ κλπ κλπ είναι ψεύτρες. Τι να πω ασχολίαστο πλέον.
Δηλαδή όταν με ρώταγες σε πόσα σπίτια έχω πάει και πόσες γυναικες ξέρω, δεν με ρώταγες?..
Ναι σε ρώταγα πως το ξέρεις ότι είναι ψεύτρες αλλά δεν μου απάντησες.
Επίσης, βρες μου σε παρακαλώ εσύ που είσαι τσακάλι και τα πιάνεις αμέσως αυτά, που είπα οτι είναι ψέυτρες οι κοπέλες, παρεθεσέ το μου Γιούλη μου να γελάσει λίγο το χειλάκι μου
Θα το παίξουμε τώρα να βρούμε και να παραθέτουμε? Ας μην το αρχίσουμε. Αλλά μπορώ να το κάνω αν δεν το κάνω τώρα γιατί νυστάζω θα το κάνω αύριο.
"Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ."
Αυτό είναι απόλυτο κούκλα μου!
Είναι από προσωπική εμπειρία όπως ξαναείπα. Δεν είναι απόλυτο απλά αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο.
Επίσης μη φωνάζεις θα μου ξυπνήσεις το παιδί
Καλά εγώ να μη φωνάζω αλλά άμα δεν θες να ξυπνήσει το παιδί μπορείς να κλείσεις το pc.