126 Απ: Πώς γνωριστήκατε? Πεμ Σεπ 08, 2011 7:57 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Επειδη υπαρχει ηδη θα το συνχωνευσω με το αλλο για να ειναι ολες οι ιστοριες μαζι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τελειος ο συζηγος!!!!σε εριξε με την μια!!!
η γνωριμία μας αποτελεί σενάριο για σαπουνόπερα..κάποια στιγμή πρέπει να την διηγηθώ και εγώ!
totula έγραψε:Δουλευαμε και οι δυο Συνταγμα, εγω σε τουριστικο και εκεινος ειχε περιπτερο. Ηαν το μοναδικο περιπτερο που πουλαγε χυμο ανανα. Απο τοτε εχουν περασει 11 χρονια
totula έγραψε:Ο ΧΥΜΟΣ ΑΝΑΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!
πολυ ωραιο...σνιφ-σνιφ..συγκηνιθηκα παλι...Tziz έγραψε:Μετά από 9 χρόνια σχέσης - τον τελευταίο χρόνο συζούσαμε κιόλας - χώρισα. Ήταν καλοκαίρι του 2007. Το ευτύχημα ήταν ότι είχα τη δίδυμη αδερφούλα μου για συμπαράσταση και την κολλητή μου και πήγαμε και διακοπές μαζί κτλ κτλ. Όντως ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου (άσχετο).
Ένα βραδάκι του Σεπτεμβρίου μετά τη δουλειά, βαριόμουν - είχαν περάσει 2 μήνες από το χωρισμό - και αποφάσισα να λάβω δραστικά μέτρα μπας και γνωρίσω κάναν άνθρωπο (κι ότι ήθελε προκύψει!) καθότι πολύ μόνη...
Τι άλλο λοιπόν υπάρχει καλύτερο εκτός από το chat?
Αφού μίλησα με μερικούς μ... ξαφνικά το βλέπω! "Καλησπέρα αγγελικούλα" nickname: "χαμένες σκέψεις". Φιλοσοφημένο το άτομο σκέφτηκα (άσχετα που αποδείχθηκε ότι δεν είναι και τόσο). Τον κλίκαρα και μιλάγαμε επί 3 ώρες, χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα και τέτοια. Απλά για τις ζωές μας, περί ανέμων και υδάτων...
Τον ερωτεύτηκα αμέσως! Έλεγα ότι και χάλιας να είναι εμένα μου αρέσει! Ευτυχώς δεν ήταν! (Μου έστειλε φωτό)
Αφού ανταλλάξαμε νούμερο στο κινητό και στέλναμε μηνύματα επί 5 μέρες, επιτέλους συναντηθήκαμε. Σε εκείνο το ραντεβού κατάλαβα ότι του άρεσα αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Σταυρωτά στο μάγουλο με φίλησε.
Την επόμενη πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο και έλεγα "Άντε θα μου πιάσει κάνα γόνατο? Τι θα κάνει?" Με φίλησε για καληνύχτα. ΤΙ ΓΛΥΚΌΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΌΣ (ιχθύς). Αυτό ήταν. Κόλλησα. 4 μήνες ύστερα με γνώρισε στους γονείς του. Στον 1 χρόνο και 4 μήνες μου έκανε πρόταση γάμου. Με είχε πάρει το παράπονο γιατί περίμενα ότι θα το κάνει στην "επέτειό" μας. Όμως εκτός από ρομαντικός ήθελε και να με ξαφνιάσει! Έτσι μια μέρα αφού τελείωσε μια ταινία που βλέπαμε μου λέει "Θυμάσαι που σου είχα πει ότι θέλω να είμαστε για πάντα μαζί?"
Ναι του λέω και μου κολλάει το δαχτυλίδι στη μούρη. "Για τόσο πάντα εννοούσα!" μου λέει. Πέθανα! Ήθελα να γελάσω και να κλάψω μαζί!
Sorry για το μεγάλο ποστ αλλά πήρα φόρα.
siren έγραψε:Καλησπερα κοριτσια και απο μενα... εγω τον αντρα μου τον γνωρισα σε ενα ροκαδικο στα ανω πατησια, ημουν στην αρχη μιας σχεσης η οποια δεν κρατησε σχεδον καθολου και εκεινος ητανε στην παρεα μας. Εκεινος ειπε οτι μολις με ειδε με ερωτευτηκε αλλα αφουν ημουν με αλλον δεν μπορουσε να κανει και τιποτα... Να μην πολυλεω οταν τον γνωρισα ητανε τυφλα στο μεθυσι!!!! γκομενες μηχανες και ποτα τιποτα αλλο τα εβλεπα καθε μερα γιατι περασαν 4 μηνες μεχρι να γινει κατι. Οποτε απο τις 12/04/09 ειμαστε μαζι μετα απο πολυ ψηστηρι γιατι τον φοβομουνα και λιγο η αληθεια ειναι και τον οκτωβριο του 2009 μειναμε μαζι απο τον νοεμβριο του 2009 εμεινα εγκυος στην κορακλα μας που γεννηθηκε 13/07/2010 και παντρευτηκαμε στις 8/07/2010 ισα ισα που προλαβαμε
siren έγραψε:Ναι στο Τιθορα. Το ξερεις? εχεις παει?
florentiab έγραψε:siren έγραψε:Ναι στο Τιθορα. Το ξερεις? εχεις παει?
εννοείται!
σύχναζα εκεί όταν ήμουν στο λύκειο
florentiab έγραψε:siren έγραψε:Ναι στο Τιθορα. Το ξερεις? εχεις παει?
εννοείται!
σύχναζα εκεί όταν ήμουν στο λύκειο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης