Μιλουπακι έγραψε:πως γνωριστηκαμε; πω πω μεγαλο στορι αρχιζω...... εγω ειχα μια κολητη φιλη, η οποια ειχε μια αδερφη που τα ειχε με ενα παιδι και παντρευτηκαν και ολας μετα, ο αντρας μου ηταν κολητος φιλος του γκομενου της αδερφης της κολητης μου και τους παντρεψε και ολας μετα οκ μεχρι εδω;
παρεα κοινη δεν καναμε αλλα τον εβλεπα σε γενεθλια και γιορτες της κολητης μου και σε τιποτα χριστουγεννα, πως ομως εγινε η πρωτη γνωριμια;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] με εχει καλεσει η κολητη μου να παμε με μια φιλη μου σπιτι της και μου ειπε θα ειναι και η αδελφη της με το αγορι της και εναν φιλο τους, εγω φρεσκοχωρισμενη στα πατωματα πεσμενη εντελως, πρωτη φορα στη ζωη μου που πηγα εβαψα την αλλη φιλη μας εγω εβαλα ενα σκισμενο τζιν δεν βαφτικα σχεδον καθολου και πηγαμε, ηρθε λοιπον και ο αντρας μου ο νικος και ειπα α καλα δεν μου αρεσει καθολου οποτε δεν ντρεπομουν και ημουν χαλαρη, ηπιαμε στο μπαλκονι καθοτι καλοκαιρι τα κρασια μας τα σφηνακια μας καθοτι ειπαμε εγω στα πατωματα χωρισμενη και επειδη ηξερα οτι και αυτος ηταν χωρισμενος ολο τον πειραζα με ατακες για τον χωρισμο, τεσπα ειχαμε πιει αρκετα και λενε μεινετε στο σαλονι μην οδηγησετε οποτε συμφωνησαμε και οι δυο, βεβαια μετα μου ειπε οτι εμεινε για μενα εγω γιατι εμεινα δεν ξερω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , πανε ολοι για υπνο και εμεις στο σαλονι, οταν πινω μιλαω πολυυυυ αρχισα λοιπον να λεω για την πρωην του και γιατι σε αφησε ελα πες μου και τετοια, χαλαρα αφου δεν μου αρεσε τεσπα μετα πολλα δεν τον αφηνα να κοιμηθει και με παιρνει αγκαλια στον ιδιο καναπε και μου χαιδευε τα μαλλια και κοιμηθηκαμε τιποτα αλλο.... εγω ξυπνω μεσα στη νυκτα παω στο μερος και πεφτω στον δικο μου καναπε, ξυπναμε το πρωι και εγω καπνος ουτε καφε δεν ηπια μαζι τους, ενιωθα πολυ ασχημα λες και φασωθηκαμε ενω δεν καναμε τιποτα αλλα δεν μου ειχε ξανατυχει τετοιο σκηνικο ρε παιδια.... μετα μαθαινω οτι του αρεσω αλλα εγω μενω στην ιδια αποψη οτι δεν μου αρεσει ασε που εγω ημουν 20 και αυτος 29 και ελεγα απαπα ουτε καν δοκιμαζω ειναι μεγαλος θα θελει σεξ αμεσως σιγα μην περιμενει ασε που δεν μου αρεσει και ολας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε αλλη μια συναντηση στο σπιτι της κολητης λοιπον με πιανει στην κουζινα και παει να μου πει να βρεθουμε, δεν τον αφηνω καν να αρχισει γιατι δεν ηθελα να ριξω χυλοπιτα αλλα τον παρατω λεω ενα πρεπει να παω εξω δεν μπορω να μιλησω ειναι μονη της η φιλη μου και φευγω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εμεινε εκει το θεμα για τρια χρονια τον εβλεπα σε γιορτες με ετρωγε με τα ματια του, εγω εντομεταξυ ειχα αρραβωνιαστει και αυτος εκει να καταλαβαινω οτι του αρεσω αλλα απο μακρυα παντα, εντομεταξυ με κατι τα ειχε παρει η φιλη μου και τον εθαβε ενα διαστημα πραγμα που δεν ειχε κανει κατι ο ανθρωπος, τεσπα ειμαι στα χωρισματα με τον αρραβωνιαστικο και τον σκεφτομαι γιατι λεω ενδιαφερεται καιρο αρα πραγματικα αρα αξιζει μια ευκαιρια αλλα λεω αστο αφου λεει οτι ειναι μαλακας η αλλη, ξαφνικα η φιλη μου αρχιζει και τον εκθειαζει, ποσο καλο παιδι ειναι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] οποτε λεω εδω ειμαστε αφου ειναι καλο παιδι οπως πιστευα παντα βουρ, προσπαθω να κανονισουμε συναντηση μιας και η αδελφη της θα ελειπε διακοπες και θα πηγαινε ο αντρας μου να ποτιζει και η κολητη μου τιποτες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] οποτε λεω δωσε μου το κινητο του αφου δεν κανονιζεις συναντηση, του σκαω λοιπον στο ασχετο ενα μηνυμα ανωνυμο, δευτερο, τριτο, μετα πολλα πιανει πρεφα πια ειμαι χωρις να πω ονομα, εκεινη την μερα τον ειχαν βγαλει καποιοι φιλοι του να του γνωρισουν μια κοπελα και εμεις ανταλασαμε μηνυματα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] προλαβα στο τσακ χαχαχα ε αφου καταλαβε πια ειμαι μου ειπε να βγουμε, η κολητη μου μου ελεγε αφου του εριξες χυλοπιτα μην περιμενεις να τα φτιαξετε αμεσως, αμ δε μολις βγηκαμε τα φτιαξαμε κατευθειαν μετα απο κατι μηνες εφυγε απο το πατρικο του και νοικιασε κοντα εκει που εμενα, αυτο ηταν μετα απο 2 χρονια σχεσης μου εκανε προταση γαμου και τον επομενο χρονο παντρευτηκαμε , οσο για την κολητη μου, ειναι πρωην γιατι μας εκανε απιστευτο πολεμο! ε μετα μου ειπε και τα αλλα οτι οποτε ερχοταν σε γιορτη κοιταζε αν ηταν το αμαξι μου απεξω για να δει αν εχω ερθει και αλλα τετοια ωραια, τοσο καιρο και ας ημουν με αλλον, αφηνεις τετοιον αντρα; οχι βεβαια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και ακομα μου κοπαναει οτι εισαι ηλιθια γιατι αν τα ειχαμε φτιαξει απο την αρχη θα ειχαμε παντρευτει και δεν θα μας επαιρνε τοσο χρονο χαχαχαχαχα και τι να πω αφου εχει δικιο αφου ηταν ο αντρας της ζωης μου και εγω τον εφτυνα, και αν δεν ειχα ωριμασει απο τον χαμο του πατερα μου και ηθελα εναν ανθρωπο που πραγματικα νοιαζεται διπλα μου, ισως δεν του εδινα ποτε την ευκαιρια να τον γνωρισω, πιστευω οτι ολα ηταν καρμικα ο θανατος του πατερα μου με εκανε να σκεφτω τον νικο και οτι ενας τετοιος αντρας θα μου εκανε διπλα μου αν ηταν καλο παιδι, ειχα κουραστει να μπω σε μια σχεση που δεν ξερω τι ειναι ο αλλος και αν θα νοιαστει για μενα, απο τοτε πιστευω οτι πολλα γιναν για να ειμαστε μαζι και να του δωσω μια ευκαιρια να μου δειξει ποσο υπεροχος ειναι και ποσο ηλιθια ημουνα, δεν τον αλαζω με τιποτα ειναι το αλλο μου μισο! σταθηκε στα δυσκολα και εκανε πραγματα για μενα οταν ακομα τα ειχαμε απλα που αλλος θα τα εκανε μονο με γαμο, δεν δινεις τα λεφτα σου για δικια μου υποθεση ετσι απλα επειδη τα εχεις με καποιον ουτε αγωνιζεσαι μαζι του στα δυσκολα οταν δεν ξερεις αν θα παντρευτειτε αλλα τα εκανε ολα...... ειναι ο δικος μου φυλακας αγγελος, ειμαστε μαζι 8 χρονια, παντρεμενοι 5, εχουμε δυο παιδια, τον λατρευω και ακομα περπαταμε στο δρομο χερακι!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]