Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
749 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 749 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι η κουμπάρα μου που θα μας παντρέψει και θα βαφτίσει την μικρή με πολιτικό είναι παντρεμένη,γιατί δεν είχαν στην κυριολεξία ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ από οικονομικής άποψης...

Την ρώτησε το πρωί ο παπάς αν είναι παντρεμένη,ούτε με τί γάμο,ούτε τί χρώμα εσώρουχο φοράει.Και τα δύο είναι δικαίωμα της.

Επίσης,για την ιστορία να πω,ότι κάποιες εκκλησίες εάν είσαι με πολιτικό παντρεμένος δεν δέχονται να σου βαφτίσουν το παιδί.

Επίσης περιστατικό που έτυχε στην κουμπάρα μου,κι αναγκάστηκε και άλλαξε εκκλησία!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
ANGEL έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΝΥΦΙΚΟ,ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΛΠ;;;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΟ ΓΑΜΟ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ Η' ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ (ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ) ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;

Ξέρεις κάτι?
Μου κάνει εντύπωση που ακούω μία κοπέλα που έχουμε την ίδια ηλικία, μένει στην Αθήνα (μεγάλη πρωτεύουσα ε?) ΥΠΟΘΕΤΩ αν κρίνω και από την περιοχή που μένεις ότι έχεις και μια καλή μόρφωση, να μιλάει έτσι...
Τώρα: ή θέλεις να μας "τσιγκλίσεις" έτσι για να γίνεται και λίγος ντόρος γύρω από το θέμα ή σε έχουν μεγαλώσει πολύ διαφορετικά....

Θα συμφωνήσω στο πρώτο σου κομματάκι-παράγραφο. Ναι, αυτός που θέλει τα "λούσα" και τις "επιδείξεις" θα τα κάνει και στο δημαρχείο... Με γεια του με χαρά του... Όπως και αυτός στην εκκλησία, με γεια του με χαρά του επίσης...

Στο δεύτερο κομματάκι-παράγραφο όμως, θα σε παρακαλέσω να αναθεωρήσεις και να αναδιατυπώσεις, καθότι πιστεύω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι "θίγεις" αρκετές κοπέλες μέσα στο φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που πιθανόν "κατ' ανάγκη" να διάλεξαν αυτήν την οδό...

ANGEL έγραψε:
Tziz έγραψε:Ξέρεις κάτι?
Μου κάνει εντύπωση που ακούω μία κοπέλα που έχουμε την ίδια ηλικία, μένει στην Αθήνα (μεγάλη πρωτεύουσα ε?) ΥΠΟΘΕΤΩ αν κρίνω και από την περιοχή που μένεις ότι έχεις και μια καλή μόρφωση, να μιλάει έτσι...
Τώρα: ή θέλεις να μας "τσιγκλίσεις" έτσι για να γίνεται και λίγος ντόρος γύρω από το θέμα ή σε έχουν μεγαλώσει πολύ διαφορετικά....

Στο δεύτερο κομματάκι-παράγραφο όμως, θα σε παρακαλέσω να αναθεωρήσεις και να αναδιατυπώσεις, καθότι πιστεύω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι "θίγεις" αρκετές κοπέλες μέσα στο φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που πιθανόν "κατ' ανάγκη" να διάλεξαν αυτήν την οδό...

ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ?????? ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΟΡΟΥΣ".
ΕΠΙΣΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ "ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ" ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ!! ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. Δε σου ζήτησε κανείς να καταπιεστείς!

ANGEL σου ζήτησα να αναδιατυπώσεις.
Κι αν δεις παραπάνω τι γράφω (απάντηση προς τη ΜαρίαΣ.) θα καταλάβεις το λόγο.
Καλά κάνεις και εκφράζεις την άποψή σου. Δε σου ζητήσαμε να την αλλάξεις ούτε κι εσύ θα μας επιβάλεις τη δική σου.
Εμείς απλά λέμε ότι οι "όροι" τους οποίους βάζουν ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ! Δες τι γράφω στο τελευταίο μου post.
Οι περισσότεροι, τα παρουσιάζουν όπως θέλουν εκείνοι προκειμένου να έχουν κέρδος. Είτε "λαδώνοντάς" τους (λες και θα τους φοβηθούμε) είτε αναγκάζοντάς μας -έμμεσα πάντα- να κάνουμε γάμο! Το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει τίποτα παραπάνω να "ψάξουμε". Ξέρουμε καλά που αποσκοπεί...

Τα πήρα στο κρανίο γιατί δε μπορείς να λες "ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ Η' ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ (ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ) ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;"
Πραγματικά, με τσαντίζει! Κοίτα τι απαντάω στη Μαρία! Αυτή είναι η αντιμετώπιση που έχεις ως Χ.Ο. ως προς τους άλλους ανθρώπους? Αυτά δίδαξε ο Χριστός μας? Να μισούμε τους αλλόθρησκους, ή να κατηγορούμε αυτούς που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν πάνε στην εκκλησία, ότι είναι άθεοι ή άπιστοι?
Και στην τελική, τι κι αν εγώ είμαι άθεη ή αλλόθρησκη? Μπορεί το παιδί μου, αφού έχει γεννηθεί, μεγαλώνει, πάει σχολείο στην Ελλάδα, μιλάει τη γλώσσα κτλ κτλ να θέλω να έχει και την ελληνική θρησκεία? Πού είναι το κακό?
Παράδειγμα έτσι?
Εδώ επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ και η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ είναι δύο τελείως διαφορετικές έννοιες...

Η εκκλησία είναι ο λαός.
Αν ο λαός δεν μπει μέσα στο ναό του Κυρίου, τότε θα μείνουν μόνο τα ντουβάρια, οι εικόνες και ο παπάς να κοινωνάει τον αέρα.
Καλά θα κάνουν να προσελκύσουν τον κόσμο λοιπόν στην εκκλησία/ναό/λειτουργία με άλλες μεθόδους κι όχι "υποχρεώνοντάς" τον να κάνει κάτι που δεν το νιώθει ή δεν το θέλει...

Επειδή λοιπόν μια κοπέλα (εσύ? δεν ξέρω ποια ήταν) είπε ότι η εκκλησία ακολουθεί την κοινωνία, νομίζω ότι είναι καιρός να την ακολουθήσει σε όλους τους τομείς... Είμαστε όλοι έξυπνοι άνθρωποι, με δικαίωμα στη μόρφωση, την ελευθερία του λόγου και του πνεύματος, στην επιλογή της θρησκείας, του επαγγέλματος, του τόπου και τρόπου ζωής, εμφάνισης, προσωπικότητας, και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, και δεν είμαστε ούτε αρνιά, ούτε "δούλοι" κανενός...
Κι όπως είδες, τόση ώρα μιλάω (από το πρωί) και δεν έχω καν επεκταθεί σε "εμπειρίες". Αρκούμαι μόνο στις θεωρίες.... Θα μπορούσα κι εγώ κάλλιστα να πω τι μου έχει συμβεί με παπάδες και διάφορα άλλα "εκκλησιαστικά" αλλά δε θέλω, ακριβώς γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι! Κανείς όμως από αυτούς που το παίζουν καλοί χριστιανοί συμπεριλαμβανομένων και κάποιων παπάδων δε νοιάστηκε να μάθει τίποτα για τον διπλανό του, και γιατί διάλεξε το μονοπάτι που διάλεξε. Το μόνο εύκολο είναι να λες:
"ΕΙΜΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ" αλλά μάλλον γράφεις με κεφαλαία γιατί δεν ξέρεις πού μπαίνουν οι τόνοι, και: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! ΞΟΥΤ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΚΟΠΡΙΤΕΣ!"

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα;

ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ Η ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;

Και δεν είναι μόδα της εποχής,μην ακούω κουλά.

Και παλιά συνέβαιναν πριν το γάμο εγκυμοσύνης,κι απλά πλάκωνε ο πατέρας την κόρη στο ξύλο και το έχανε,ή απλά δεν το έλεγαν.Και γεννούσε η κοπέλα κι έλεγαν ότι γεννήθηκε εφταμηνήτικο για να μην πει ο κόσμος ότι εμεινε προ γάμου έγκυος.Συμβαίνουν αυτά,τα ακούω από γηραιόταρες ηλικίες καθημερινά!

Συγγνώμη που βγαίνω εκτός εαυτού,αλλά έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα.

Δεν έχω σκοπό να θίξω καμία,είπα απλά τη γνώμη μου.Φιλιά σε όλες,κι ότι αντέχετε κι εσείς κι η τσέπη σας,η θρησκεία είναι απλά άλλη μια κερδοσκοπική οργάνωση...Η θρησκεία όπως μας την πλασάρουν δηλαδή,όχι όπως πραγματικά είναι.

Πες τα ρε Δήμητρα! Φύγανε και οι άλλες κι έμεινα μόνη μου!

Dimitra_Elena έγραψε:
Καλή μου αγγελουδένια,επέτρεψε μου να σου πω εδώ ότι η εκκλησία είναι απλά εκπροσώπηση του Κυρίου,δεν είναι ούτε νομοθέτης,ούτε εξουσία να βάζει όρους.Το έργο της είναι απλά να ακολουθεί το έργο Του και μόνον αυτό!
[/color][/font][/b]

Πες τα βρε κούκλα! Μάλλιασε η γλώσσα μου από το πρωί!

Pavlina

Pavlina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και από μένα!
Εγώ με τον σύντροφό μου δεν είμαστε κάν παντρεμένοι! Όταν ήρθε η ώρα να βαφτίσουμε τον γιό μας,δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα!Ίσα ίσα που εγώ πίστευα οτι θα δυσκολευόμουν να βρω εκκλησία...Όταν είπαμε στον παπά οτι δεν είμαστε παντρεμένοι το μόνο που μας είπε ήταν το εξής:"Αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν παίζει ρόλο στη βάφτιση του παιδιού"!Η βάφτιση έγινε κανονικότατα και οι ευχές του παπά έπαιρναν και έδιναν!
Πριν λιγο καιρό γίναμε και νονοί.Κανένας δε μας ρώτησε αν είμαστε παντρεμένοι ή όχι!Η βάφτιση έγινε κανονικότα και αυτή!
Το θέμα είναι του παπά και όχι ο νόμος της Εκκλησίας! Εδώ ο Ιερόνυμος είχε πει οτι δεν θα χρειάζεται να πληρώνουμε για κανένα μυστήριο και οι παπάδες έκαναν ότι δεν το άκουσαν...!!!

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Δηλαδή εγώ που βάφτισα 5 παιδάκια ούσα ανύπαντρη, ξαφνικά είμαι πια ακατάλληλη να βαφτίσω επειδή παντρεύτηκα στο μεταξύ με πολιτικό;;;;;;;;;;;

http://www.eimaimama.gr

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Olivia έγραψε:Δηλαδή εγώ που βάφτισα 5 παιδάκια ούσα ανύπαντρη, ξαφνικά είμαι πια ακατάλληλη να βαφτίσω επειδή παντρεύτηκα στο μεταξύ με πολιτικό;;;;;;;;;;;

Άλλο και τούτο!!!
Το σκέφτηκα νωρίτερα αλλά ξέχασα να το ρωτήσω!
Ολίβια. Να ξε-γίνεις νονά. Θα σε καθαιρέσουμε από τα καθήκοντά σου ως πνευματικής μάνας αυτών των παιδιών.
Ντροπή και αίσχος!

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βρε κορίτσια το πρωί ανοιξε το θέμα και είχαμε τόση συμμετοχή?τι θέμα!!!!!!!!εγώ νομίζω πως όλοι έχουν τα δίκια τους απο την πλευρά του καθενός.και η εκκλησια τα έχει κανει χάλια και εμείς εχουμε ξεφύγει τελείως.ειρήνη ημήν!!!!!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα;

ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ Η ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;

Και δεν είναι μόδα της εποχής,μην ακούω κουλά.

Και παλιά συνέβαιναν πριν το γάμο εγκυμοσύνης,κι απλά πλάκωνε ο πατέρας την κόρη στο ξύλο και το έχανε,ή απλά δεν το έλεγαν.Και γεννούσε η κοπέλα κι έλεγαν ότι γεννήθηκε εφταμηνήτικο για να μην πει ο κόσμος ότι εμεινε προ γάμου έγκυος.Συμβαίνουν αυτά,τα ακούω από γηραιόταρες ηλικίες καθημερινά!

Συγγνώμη που βγαίνω εκτός εαυτού,αλλά έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα.

Δεν έχω σκοπό να θίξω καμία,είπα απλά τη γνώμη μου.Φιλιά σε όλες,κι ότι αντέχετε κι εσείς κι η τσέπη σας,η θρησκεία είναι απλά άλλη μια κερδοσκοπική οργάνωση...Η θρησκεία όπως μας την πλασάρουν δηλαδή,όχι όπως πραγματικά είναι.

Πες τα ρε Δήμητρα! Φύγανε και οι άλλες κι έμεινα μόνη μου!

Dimitra_Elena έγραψε:
Καλή μου αγγελουδένια,επέτρεψε μου να σου πω εδώ ότι η εκκλησία είναι απλά εκπροσώπηση του Κυρίου,δεν είναι ούτε νομοθέτης,ούτε εξουσία να βάζει όρους.Το έργο της είναι απλά να ακολουθεί το έργο Του και μόνον αυτό!
[/color][/font][/b]

Πες τα βρε κούκλα! Μάλλιασε η γλώσσα μου από το πρωί!

E μα συγγνώμη αλλά εξοργίζομαι...Στο τέλος θα ακούσουμε κι ότι οι παπάδες είναι συνέχεια το Θεού κι ότι λένε είναι απλά ο λόγος Του...Σωστά,έτσι είπε ο Θεός,ο έχων 2 χιτώνες να κρατά και τους δύο,κι αν έρθει κάποιος στον Οικο Μου να παντρευτεί και να βαφτίσει και φοράει κανέναν χιτώνα,ε μωρέ...Παρε κι αυτόν να έχεις 3 κι ο άλλος να μένει ξεβράκωτος!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:
E μα συγγνώμη αλλά εξοργίζομαι...Στο τέλος θα ακούσουμε κι ότι οι παπάδες είναι συνέχεια το Θεού κι ότι λένε είναι απλά ο λόγος Του...Σωστά,έτσι είπε ο Θεός,ο έχων 2 χιτώνες να κρατά και τους δύο,κι αν έρθει κάποιος στον Οικο Μου να παντρευτεί και να βαφτίσει και φοράει κανέναν χιτώνα,ε μωρέ...Παρε κι αυτόν να έχεις 3 κι ο άλλος να μένει ξεβράκωτος!

Respect Respect Respect

Έχεις όχι μόνο το σεβασμό μου αλλά και τους χιτώνες μου!!!
Τους βγάζω όλους τώρα και στους δίνω!
Και ναι, δε με νοιάζει να μείνω ξεβράκωτη!!

Respect ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 4 417472

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:

Respect Respect Respect

Έχεις όχι μόνο το σεβασμό μου αλλά και τους χιτώνες μου!!!
Τους βγάζω όλους τώρα και στους δίνω!
Και ναι, δε με νοιάζει να μείνω ξεβράκωτη!!

Respect ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 4 417472

Έλα καλή μου,επειδή δεν είμαι παπάς έχω ένα εσώρουχο καθαρό,ολοκαίνουριο να σου δωρίσω...!

Τα φιλιά μου!!! cheers ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 4 315810

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:
Έλα καλή μου,επειδή δεν είμαι παπάς έχω ένα εσώρουχο καθαρό,ολοκαίνουριο να σου δωρίσω...!

Τα φιλιά μου!!! cheers ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 4 315810

Άμα είναι και ροζουλί!
ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 4 215994

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω με αυτα που λες πετρο μου αλλα και οι παπαδες αλαζουν την θρησκεια με βαση τα λεγομενα τους, οταν σου λεει ξεβαψε τα νυχια σου πχ, που ειναι καπου γραμενο αυτο για να το λενε οτι ετσι δεν εισαι σωστος μεσα στην εκκλησια, εγω ακολουθω αυτα που κυρηξε ο χριστος και με βαση αυτα και μονο θελω να ειμαι χριστιανη, τα αλλα τα υπολοιπα που ενσωματοσαν οι παπαδες για να φτιαξουν την νεα ''εκκλησια'' ποσος με ενδιαφερουν

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:

Άμα είναι και ροζουλί!
ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 4 215994

Αμέ,αμέ,απ'όλα έχει ο μπαξές!!!

Και κίτρινο με λαχανί βούλες στην εσχάτη!

petros-maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το θέμα είναι πως αν δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, δεν είμαστε παντρεμένοι στα ματιά του Θεού, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απάντηση στην Τζιζ (με μικρά,για να ... χαρεί!!-αστείο,όχι ειρωνία!)

Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει,ούτε με εκφράζουν! (τελευταίες προτάσεις).
Δεν αντιλέγω ότι πολλοί παπάδες ζητούν λεφτά κλπ και σε μένα έχει τύχει,αλλά σκέφτηκα εναντίον του συγκεκριμένου,όπως θα έλεγα και για έναν κακό ιατρό ή δάσκαλο κλπ.Όχι για όλους συνολικά! Συγκεκριμένα έχω τύχει και σε βάφτιση ως νονά που ο ιερέας αρνήθηκε να πάρει χρήματα,όσο κι αν επέμεινα.

Επίσης,η Εκκλησία δεν επιδιώκει να προσελκύσει κόσμο.Όποιος θέλει πηγαίνει.Δεν είναι επίσης υποχρεωμένη να ακολουθήσει την κοινωνία ή την πολιτεία.Έχει ήδη κάποιες θέσεις τις οποίες υποστηρίζει,άσχετα αν οι περισσότεροι άνθρωποι ενδεχομένως δεν τις ακολουθούν.
Εφόσον επανειλημμένως η Εκκλησία (Μητροπολίτες,ιερείς κα) έχουν αντιταχθεί στον πολιτικό γάμο,πρέπει να το δεχτούμε.
Ως λύση δέχομαι κάτι που λέχθηκε πάρα πάνω:να πάνε σε άλλη Εκκλησία.
Οι κανόνες που θέτουν στις Εκκλησίας,από τη μεριά τους ΣΤΕΚΟΥΝ.Γιατί ακριβώς αρκετοί τους υποτιμούν ή τους κατηγορούν για οτιδήποτε,λες και είναι ειδήμονες.

Τους λόγους που ο καθένας κάνει πολιτικό γάμο,τους δέχομαι,γιατί έτσι το βλέπει και έτσι πράττει.Άλλωστε ο καθένας καταλαβαίνει διαφορετικά το θέμα πίστη,εκκλησία,Θεός κλπ.Άλλά εφόσον δεν κάνει γάμο στην Εκκλησία,είναι σαν να λέει ότι δε συμφωνεί με αυτό!Προτιμώ να δεχτώ ότι πιστεύει στην Εκκλησία αλλά ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να πάει στο δημαρχείο για τον α,β λόγο.

Τέλος,αν θίγεται κάποιος από τις θέσεις μου για τον πολιτικό γάμο,αντίστοιχα θίγομαι κι εγώ που έκανα θρησκευτικό γιατί είναι σα να λένε ότι εγώ είμαι ηλίθια,σπάταλη,χαζή κλπ!!!

Pavlina

Pavlina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
petros-maria έγραψε:Το θέμα είναι πως αν δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, δεν είμαστε παντρεμένοι στα ματιά του Θεού, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Αυτά είναι λόγια των παπάδων για να δημιουργούν το φόβο που τους συμφέρει!!!!! Πουθενά δεν έχει γραφτεί οτι μόνο ο θρησκευτικός γάμος είναι αποδεκτός!
Το οτι την εκκλησία την κάνουν κανονική μπουτίκ σε καιρό πανηγυριών,αυτό είναι αποδεκτό από το Θεό? Γι'αυτό είχε στείλει τον Υιό του να τους τα γκρμίσει όλα και να τους υπενθυμίσει οτι η Εκκλησία είναι ο Οίκος του Θεού και όχι χώρος εμπορίου! Όλα αυτά που είναι γραμμένα γιατι δεν τηρούνται από τους ίδιους???

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petros-maria έγραψε:Το θέμα είναι πως αν δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, δεν είμαστε παντρεμένοι στα ματιά του Θεού, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Ειπα να μην μπω στην διαδικασία να σχολιάσω γιατι εχει ξεφυγει το θεμα αλλα πραγματικα ΕΛΕΟΣ.... Τι λόγια είναι αυτα ρε παιδιά;; Που ξερει ο καθένας τι αναγκασε τον άλλον να παντρευτει με πολιτικο γάμο;; Η ακομα και επιλογη του αν ειναι ο πολιτικος αυτο τον κάνει πολίτη δευτερης κατηγορίας με λιγότερα δικαιώματα;;

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pavlina έγραψε:

Αυτά είναι λόγια των παπάδων για να δημιουργούν το φόβο που τους συμφέρει!!!!! Πουθενά δεν έχει γραφτεί οτι μόνο ο θρησκευτικός γάμος είναι αποδεκτός!
Το οτι την εκκλησία την κάνουν κανονική μπουτίκ σε καιρό πανηγυριών,αυτό είναι αποδεκτό από το Θεό? Γι'αυτό είχε στείλει τον Υιό του να τους τα γκρμίσει όλα και να τους υπενθυμίσει οτι η Εκκλησία είναι ο Οίκος του Θεού και όχι χώρος εμπορίου! Όλα αυτά που είναι γραμμένα γιατι δεν τηρούνται από τους ίδιους???

Τα ιερά δεσμά του γάμου είναι απλά το αποκορύφωμα,αλλά όταν γίνονται αφιλοκερδώς και με πλήρη ανιδιοτέλεια.Σύμφωνα με τον Θεό,στα μάτια Του,μόνο η αγάπη κι ο σεβασμός δίδονται ως μαθήματα,δεν ειπώθηκε και δεν έχει γραφτεί κάπου "Παντρευτείτε με θρησκευτικό,αλλιώς για μένα είστε απλά ανύπαντροι".

Και συνεχίζοντας,επέτρεψε μου φίλτατε Πέτρο να σου πω ότι και πάλι,στα μάτια των παπάδων δεν είμαστε παντρεμένοι,γιατί εκείνοι είναι οι πανάγιοι κι εκείνοι που με τον πολιτικό σου,τον πολιτικό μου,τον πολιτικό τους δεν θα τα τσεπώσουν.Οπότε πέφτει βαρύ.

Κι έρχομαι να συμφωνήσω με την Angel,λέγοντας ότι τα όσα λέω δεν πιάνουν όλο το σύνολο,εξαιρέσεις υπάρχουν παντού.

Απλά-για μένα-η πλειοψηφία λειτουργεί κατ'αυτόν τον τρόπο,γι αυτό ο κόσμος εναντιώνεται στην "μεταλλαγμένη" εκκλησία.Όχι στον καθ'αυτού Οίκο του Κυρίου.

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pavlina έγραψε:

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ.
2. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,"ΚΕΡΝΑΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ (ΣΥΝΘΗΩΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ) ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ!!!
3. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ (ΓΕΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Και για να απαντήσω στη Βίβιαν: δεν είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας,απλά κάνει κάποιες επιλογές.Δηλαδή εγώ που για λόγους θρησκευτικής πεποίθησης δεν καπνίζω (πχ) και κάθομαι σε κάτι παρακμιακά τραπεζάκια στις καφετέριες,είμαι πολίτης 2ης κατηγορίας;Επιλογή μου είναι κι ας γκρινιάζω για το χάλι!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α καλα εχετε ξεφυγει παντελως, αν λεμε και θρησκευτικη πεποιθηση οτι δεν καπνιζουμε ενταξει τωρα, τι αλλο να πω, τοτε απο θρησκευτικη πεποιθηση δεν θα επρεπε να βλεπεις και τηλεοραση και να εισαι στο κομπιουτερ αφου ειναι συνεργα του διαβολου, αν το παμε ετσι τι να πω πια..... εχετε ξεφυγει παντελως

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANGEL έγραψε:
Pavlina έγραψε:

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ.
2. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,"ΚΕΡΝΑΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ (ΣΥΝΘΗΩΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ) ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ!!!
3. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ (ΓΕΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Και για να απαντήσω στη Βίβιαν: δεν είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας,απλά κάνει κάποιες επιλογές.Δηλαδή εγώ που για λόγους θρησκευτικής πεποίθησης δεν καπνίζω (πχ) και κάθομαι σε κάτι παρακμιακά τραπεζάκια στις καφετέριες,είμαι πολίτης 2ης κατηγορίας;Επιλογή μου είναι κι ας γκρινιάζω για το χάλι!

Δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο και εγω δεν καπνίζω και είναι προσωπική μου επιλογη... Το να απαγορεύουν όμως στο παιδι μου να βαπτιστεί η σε εμένα να γίνω νονα επειδη μπορει να έχω κάνει πολιτικό γάμο είναι άλλο πράγμα...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:α καλα εχετε ξεφυγει παντελως, αν λεμε και θρησκευτικη πεποιθηση οτι δεν καπνιζουμε ενταξει τωρα, τι αλλο να πω, τοτε απο θρησκευτικη πεποιθηση δεν θα επρεπε να βλεπεις και τηλεοραση και να εισαι στο κομπιουτερ αφου ειναι συνεργα του διαβολου, αν το παμε ετσι τι να πω πια..... εχετε ξεφυγει παντελως

Πέστα χρυσόστομη!!!!! ΕΛΕΟΣ πια!!!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:α καλα εχετε ξεφυγει παντελως, αν λεμε και θρησκευτικη πεποιθηση οτι δεν καπνιζουμε ενταξει τωρα, τι αλλο να πω, τοτε απο θρησκευτικη πεποιθηση δεν θα επρεπε να βλεπεις και τηλεοραση και να εισαι στο κομπιουτερ αφου ειναι συνεργα του διαβολου, αν το παμε ετσι τι να πω πια..... εχετε ξεφυγει παντελως

Κορίτσια εγώ καπνίζω,μέχρι 18 Σεπτέμβρη που θα γίνει ο θρησκευτικός με την βάφτιση θα είμαι παντρεμένη με πολιτικό,τί κέρδισα;

Εφτασα στον λιθοβολισμό,ή όχι ακόμα;;;

Πέραν της πλάκας,ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ η όλη κουβέντα.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:
Vivian έγραψε:

Κορίτσια εγώ καπνίζω,μέχρι 18 Σεπτέμβρη που θα γίνει ο θρησκευτικός με την βάφτιση θα είμαι παντρεμένη με πολιτικό,τί κέρδισα;

Αστα Δημητρούλα εχω την πάτησα που θα κανω του χρόνου και τις δύο βαφτίσεις και τον θρησκευτικό.... Παίζει και να μην προλάβω... χαχαχα..

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:
Vivian έγραψε:

Αστα Δημητρούλα εχω την πάτησα που θα κανω του χρόνου και τις δύο βαφτίσεις και τον θρησκευτικό.... Παίζει και να μην προλάβω... χαχαχα..

Καλά,εσύ θα είσαι η χαρά του πάτερ!!!χαχαχαχαχα.3 μυστήρια μαζί!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις