Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 10]

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις...

Δε μου την κρατάει, γιατί μένουμε σε άλλη πόλη.
Είναι ο πιο χρυσός άνθρωπος του κόσμου η πεθερά μου, θυσία γίνεται για παιδιά και εγγόνια και αν ήμουν στην πόλη μου, σίγουρα θα ήθελε να με βοηθήσει.
Δε θέλω εγώ όμως.
Είναι 60 ετών, 48 χρόνια δουλεύει μέσα στα χωράφια, μοιάζει με 80 ετών, περπατάει σε στάση Γ (η μέση της την έχει πεθάνει) και κρατάει κάθε απόγευμα σχεδόν τα παιδιά της κουνιάδας μου 6 και 4 ετών.
Δηλαδή τι πρέπει? Να την ξεκάνουμε τη γυναίκα για να το ευχαριστηθούμε?

Δε με απασχολεί να μου την κρατάει για να βγω έξω τα βράδια... Το σιχάθηκα το έξω.

Δε με απασχολεί να μου την κρατάει για να δουλέψω. Να΄ναι καλά ο βρεφικός!

Όλες οι φίλες μου έχουν παιδάκια και πηγαίνουμε άνετα σε καφέ με τα μπομπίρια μας (τώρα που δεν καπνίζουν μέσα στα καφε).

Και μία στις τόσες που κάτι μπορεί να προκύψει και να θέλω κάποιον να μου κρατήσει το μωρό, αυτός θα ειναι ο άντρας μου ή η μαμά μου, που είναι πιο ξεκούραστη, δεν εργάζεται και δεν έχει άλλα εγγόνια.

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μοθ το κραταει γιατι η μανα μοθ ειναι στο χωριο και πραγματι ειναι πολυ καλη μαζι της ευτυχως που ετυχα σε καλη πεθερα δεν εχω κανενα παραπονο

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maraki_D στις Τετ Μαρ 13, 2013 9:47 am, 1 φορά

Σούλα

Σούλα
[quote="Maraki_D"]Ακούστε στιχομυθία ανάμεσα σε μένα και την πεθερά μου σήμερα το μεσημέρι κορίτσια:
Πεθερά: Δώστου μαρή του παιδιού σοκολάτα να φάει (είχε ήδη μπουκωθεί η μεγάλη εγγονή ένα KInder delice, ετοιμαζόταν να φάει ένα και η μικρή εγγονή, και οι δύο πάνε και τα ζητάνε κρυφά γιατί οι θείες δεν αφήνουν, και τα δυο χοντρούλικα μικράκια, 5 και 4 ετών).
Εγώ: Δεν χρειάζεται να φάει σοκολάτα, είναι πολύ μικρούλης.
Π: Άστο μαρή το παιδί να φάει, κι η παιδίατρος το λέει να του δίνεις του παιδιού λίγη υγείας.
Ε:Πες μου ποιά παιδίατρος το λέει να σου πω εγώ. Άμα θελήσει το παιδί θα του δώσω, δεν τα θέλει τα γλυκά.
Βγαίνω απ' το δωμάτιο, βλέπω ότι ο Δημήτρης κοιτάζει την ξαδέρφη του που τρώει. Τον ρωτάω θέλεις κι εσύ λίγο; Ναι, μου κουνάει το κεφάλι. (Εγώ ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν ξέρει τί είναι). Του δίνω λίγη να δοκιμάσει, ο Δημήτρης κάνει μια γκριμάτσα αηδίας κι αρχίζει να το φτύνει! Αποτέλεσμα; Το γλυκάκι το έφαγε ο μπαμπάς μας κι ο Δημήτρης ήπιε νερό. Στο δρόμο της επιστροφής ρωτάει ο άντρας μου: Τα πήρες με την κυρά-....(τη λέει με το όνομά της) για τη σοκολάτα; Άντε καλέ, του λέω, σιγά μη νευριάσω για βλακείες....

Τί στοίχημα πάτε ότι αν δεν ήμουν εκεί θα του έδινε σίγουρα να φάει;;;;; Twisted Evil Twisted Evil
[/quote
στοιχημα με πολλα ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ οτι θα του εδινε....

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Αχ! Τι τυχερη που εισαι. Μακαρι και μενα τοτε να με βολευε ο βρεφικος και να μπορουσα να δουλεψω. Αλλα δυστηχως ο βρεφικος δεν ειναι ανοιχτος μεχρι τις 10 το βραδυ! Sad

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
florentiab έγραψε:

μπράβο σας! πάντως οι λέξεις πεθερά, καλή και δεν έχω πρόβλημα σπάνια κολλάνε σε μία πρόταση. χιχιχιχι

Οχι ρε Φλω,εισαι αδικη,να κοιτα

"εγω ειμαι πολυ καλη,δεν εχω κανενα προβλημαπεθερα μου παλι ειναι το αντιθετο"

ή

"εγω θα ειμαι καλη πεθερα,δεν θα εχω προβλημα με την νυφη μου"

Cool

χαχαχαχα μπράβο ρε Λιτσάκι. με έκανες και γέλασα

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:χαχα...
επίσης
Δεν εχω πεθερά, η ζωή μου είναι καλή, δεν έχω πρόβλημα... Razz Razz

δηλαδή ο καλύτερος άνδρας είναι ο ορφανός? χαχαχα

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ifigeneia έγραψε:

Όλες οι φίλες μου έχουν παιδάκια και πηγαίνουμε άνετα σε καφέ με τα μπομπίρια μας (τώρα που δεν καπνίζουν μέσα στα καφε).

Και μία στις τόσες που κάτι μπορεί να προκύψει και να θέλω κάποιον να μου κρατήσει το μωρό, αυτός θα ειναι ο άντρας μου ή η μαμά μου, που είναι πιο ξεκούραστη, δεν εργάζεται και δεν έχει άλλα εγγόνια.

συμφωνώ απόλυτα! αυτά εφαρμόζω και εγώ

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω πως μονο μπλεξιματα μπρει να φερει μια πεθερα αμα κραταει τα παιδια μς...ασε που δεν ακουνε και συνηθως κανουν τα αντιθετα απο τη μανα ,,,ετσι για σπασιμο...
οποιαδηποτε αλλη λυση για το παιδι θα ειναι καλύτερη...

ΙΡΙΔΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια τη γνώμη σας και την βοήθειά σας! Η πεθερά μου μου πάει κόντρα από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκα το γιο της..είναι φίδι κολοβό σας λέω...Η κόρη της έχει δύο αγόρια τα οποία τα κράταει αυτή..Πηγαίνει στο σπίτι της κόρης 1 ώρα δρόμο κάθε μέρα (κι άλλη 1 ώρα η επιστροφή 2), ξυπνάει από τις 4 κάθε πρωί και πηγαίνει με λεωφορεία και με τρόλευ μεσα στα άγρια χαράματα. Η κόρη η δική μου είναι 6 μήνες μικρότερη από τον δεύτερο εγγονό της! Της είπε ο άντρας μου όταν με το καλό αρχίσω τη δουλειά κι εγώ πως θέλει να κρατήσει τη μικρή.Αρκετά 3 χρόνια Βύρωνα - Σεπόλια ας φέρει το μικρό η αδερφή του στο Βύρωνα για να τα κρατάει μαζί με το δικό μας παιδί (εμείς μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με τα πεθερικά μου). Η απάντηση ήταν να πας να στο κρατήσει ο πατέρας σου ...σημειωτέον ο πεθερός μου 80 χρονών και κοιμάται στην καρέκλα όρθιος..Μετά από καβγάδες και με την αδελφή του η οποία του είπε χαρακτηριστικά "εγω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου πήρα τη μαμά" να φωνάξεις κι εσύ την πεθερά σου (τη μαμά μου δηλαδή) η οποία βρισκεται 150 χλμ μακριά και ακόμη και να έρθει εγω δεν έχω δωμάτιο να την κοιμήσω.Μέτά από ένα μήνα που δεν μιλούσε στο γιο της (ακουσον ακουσον επειδη της είπε να μας κρατήσει το παιδί) ο άντρας μου επέμενε με μανία. Τελικά του είπε θα στο κρατήσω αφού πάει παιδικό και το δεύτεο μικρό της κόρης. Μην τα πολυλογώ ...εγώ όταν μπήκα στο μήνα μου και με προβληματική εγκυμοσύνη όλοι οι παραπάνω που ανέφερα σηκώθηκαν και πήγαν διακοπές, τους έψαχνε ο άντρας μου στα τηλέφωνα για να τους ενημερώσει ότι γεννάω..τη μπέμπα όυτε που πατάνε να τη δούνε, η αδελφή του έχει να τη δεί από τοτε που ήταν 40 ημερών (τωρα η μικρούλα ειναι 8 μηνών) και η πεθερά μου μια φορά το μήνα και αυτό είναι ζήτημα...Εσείς θα την δίνατε την κορούλα σας να την κρατήσει αυτή;;;Εγώ κορίτσια τρέμω αλλά ταυτόχρονα σκοτώνομαι και με τον άντρα μου ο οποιος πεισματικά θέλει να την δώσει να την κρατήσει για να μην παραιτηθώ εγω από την δουλειά μου!

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ? ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΣΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΡΙΔΑ έγραψε:Κορίτσια τη γνώμη σας και την βοήθειά σας! Η πεθερά μου μου πάει κόντρα από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκα το γιο της..είναι φίδι κολοβό σας λέω...Η κόρη της έχει δύο αγόρια τα οποία τα κράταει αυτή..Πηγαίνει στο σπίτι της κόρης 1 ώρα δρόμο κάθε μέρα (κι άλλη 1 ώρα η επιστροφή 2), ξυπνάει από τις 4 κάθε πρωί και πηγαίνει με λεωφορεία και με τρόλευ μεσα στα άγρια χαράματα. Η κόρη η δική μου είναι 6 μήνες μικρότερη από τον δεύτερο εγγονό της! Της είπε ο άντρας μου όταν με το καλό αρχίσω τη δουλειά κι εγώ πως θέλει να κρατήσει τη μικρή.Αρκετά 3 χρόνια Βύρωνα - Σεπόλια ας φέρει το μικρό η αδερφή του στο Βύρωνα για να τα κρατάει μαζί με το δικό μας παιδί (εμείς μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με τα πεθερικά μου). Η απάντηση ήταν να πας να στο κρατήσει ο πατέρας σου ...σημειωτέον ο πεθερός μου 80 χρονών και κοιμάται στην καρέκλα όρθιος..Μετά από καβγάδες και με την αδελφή του η οποία του είπε χαρακτηριστικά "εγω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου πήρα τη μαμά" να φωνάξεις κι εσύ την πεθερά σου (τη μαμά μου δηλαδή) η οποία βρισκεται 150 χλμ μακριά και ακόμη και να έρθει εγω δεν έχω δωμάτιο να την κοιμήσω.Μέτά από ένα μήνα που δεν μιλούσε στο γιο της (ακουσον ακουσον επειδη της είπε να μας κρατήσει το παιδί) ο άντρας μου επέμενε με μανία. Τελικά του είπε θα στο κρατήσω αφού πάει παιδικό και το δεύτεο μικρό της κόρης. Μην τα πολυλογώ ...εγώ όταν μπήκα στο μήνα μου και με προβληματική εγκυμοσύνη όλοι οι παραπάνω που ανέφερα σηκώθηκαν και πήγαν διακοπές, τους έψαχνε ο άντρας μου στα τηλέφωνα για να τους ενημερώσει ότι γεννάω..τη μπέμπα όυτε που πατάνε να τη δούνε, η αδελφή του έχει να τη δεί από τοτε που ήταν 40 ημερών (τωρα η μικρούλα ειναι 8 μηνών) και η πεθερά μου μια φορά το μήνα και αυτό είναι ζήτημα...Εσείς θα την δίνατε την κορούλα σας να την κρατήσει αυτή;;;Εγώ κορίτσια τρέμω αλλά ταυτόχρονα σκοτώνομαι και με τον άντρα μου ο οποιος πεισματικά θέλει να την δώσει να την κρατήσει για να μην παραιτηθώ εγω από την δουλειά μου!

εγω γενικα δε θα εμπιστευομουν την πεθερα για να κρατησει το παιδι.τη δικη μου γιατι τετοια που ειναι και πολυ της ειναι που της μιλαω!και τις πεθερες γενικοτερα θεωρω οτι αν τις δωσεις το ελευθερο χωνονται παντου και επισης δε μπορεις να της πεις να κανει κατι πχ μπανιο το παιδι με τροπο διαφορετικο απο αυτον που γουσταρει γιατι τοτε εισαι η αχαριστη νυφη που αντι να πεις κι ευχαριστω που σου κραταει το παιδι σου(σε αυτες τις περιπτωσεις το παιδι ειναι αυτοματως "ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ" ουτε καν του γιου της ποσο μαλλον "ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ")εχεις και μουτρα να κανεις παρατηρησεις! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Shocked

ntalia!!

ntalia!!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ 48 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ!!!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ¨ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ¨ Wink Wink Wink Wink Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΑ!!!

Σούλα

Σούλα
να σου πω εγω δεν θα το αφηνα ουτε με σφαιρες...καλα θα ηταν να κατσεις να μιλησεις με τον αντρα σου ηρεμα και ψυχραιμα πανω απο ολα...να του πεις ολα οσα εχεις να του πεις για την "μαμακα" του και να προσπαθησετε να βρητε μια λυση μαζι!!!δεν πρεπει να λειτουργει πισματικα(που δικιο εχει ο ερμος με την μανα και την αδελφη που εχει) .....
κατα τα αλλα να εισαι ευτυχησμενη που δεν ερχεται ουτε η μια ουτε η αλλη,απο οτι καταλαβα μονο να σε χαλασουν μπορουν και τιποτα παραπανω....γι αυτο μακριααααααα
κι εγω καμενη ειμαι απο πεθερα..μια κακιστρω σκετη σαν την δικη σου..
βρε ουσσσσσσστττττ... Twisted Evil

Σούλα

Σούλα
ntalia!! έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ 48 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ!!!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ¨ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ¨ Wink Wink Wink Wink Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΑ!!!
ειπαμε...δεν τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι!!!!
εισαι απο της λιγες τυχερες...
μπραβο στα πεθερικα σου...που οπως ειπες ειναι καλοι ανθρωποι!!!

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΠΕΔΙΩΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΙΤΣΕΣ.ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΞΙΜΟ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ

142Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 6 Empty ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ; Τετ Μαρ 02, 2011 9:49 am

ΙΡΙΔΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ! βρε κορίτσια είδα την ανταπόκρισή σας σο θέμα μου και ένιωσα ότι υπάρχει και κάποιος που με νιώθει! Μεγάλο πλήγμα οι πεθερές και να σκεφτείτε ότι εγω δεν έχω βοήθεια ποτέ και από κανέναν τραβιέμαι για όλες μου τις δουλειές με το παιδί παραμάσχαλα..Για να πω την αμαρτία μου, ούτε να τους δω. ούτε να τους φτύσω δεν θέλω, κουράστηκα και τους σιχάθηκα. Η κόρη από 7 μηνών έγκυος στο πρώτο παιδί και η πεθερά μου εκεί απίκο μην πάθει τίποτα η πριγκηπέσα κι εγώ το καημένο με κίνδυνο αποκόλλησης και μόνη μόνο ο άντρας μου, μου τηλεφωνούσε να δει πως είμαι. Και στην ζωή μου το ορκίζομαι ρε κορίτσια, σκίζομαι να έχω το σπίτι μου λαμπίκο, το παιδί μου περιποιημένο και δεν τρέχω ποτέ κανέναν και για κανέναν λόγο. Έτσι μου ρχεται να πάρω το παιδάκι μου και τον άντρα μου και να πάω σ΄ένα βουνο!!μια χαρά θα είμαι εκεί..ελάτε κι εσεις να ''θάβουμε¨τις κ...λοπεθερές μέρα νύχτα να το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ....αααα! τα ΄πα και νιώθω καλύτερα. Θα μπαίνω πιο συχνά να μπινελικώνω να μου φεύγει το άχτι γιατί θα σκάσω Παναγία μου!!!!

so

so
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω ευτυχως εχω παρα πολυ καλη πεθερα.μενω με τα πεθερικα μου μεχρι να φτιαχτει το σπιτι μας κ τωρα που διοριστικα κραταει την κορη η πεθερα μου. flower

mamymou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευάκι έγραψε:
ΙΡΙΔΑ έγραψε:Κορίτσια τη γνώμη σας και την βοήθειά σας! Η πεθερά μου μου πάει κόντρα από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκα το γιο της..είναι φίδι κολοβό σας λέω...Η κόρη της έχει δύο αγόρια τα οποία τα κράταει αυτή..Πηγαίνει στο σπίτι της κόρης 1 ώρα δρόμο κάθε μέρα (κι άλλη 1 ώρα η επιστροφή 2), ξυπνάει από τις 4 κάθε πρωί και πηγαίνει με λεωφορεία και με τρόλευ μεσα στα άγρια χαράματα. Η κόρη η δική μου είναι 6 μήνες μικρότερη από τον δεύτερο εγγονό της! Της είπε ο άντρας μου όταν με το καλό αρχίσω τη δουλειά κι εγώ πως θέλει να κρατήσει τη μικρή.Αρκετά 3 χρόνια Βύρωνα - Σεπόλια ας φέρει το μικρό η αδερφή του στο Βύρωνα για να τα κρατάει μαζί με το δικό μας παιδί (εμείς μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με τα πεθερικά μου). Η απάντηση ήταν να πας να στο κρατήσει ο πατέρας σου ...σημειωτέον ο πεθερός μου 80 χρονών και κοιμάται στην καρέκλα όρθιος..Μετά από καβγάδες και με την αδελφή του η οποία του είπε χαρακτηριστικά "εγω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου πήρα τη μαμά" να φωνάξεις κι εσύ την πεθερά σου (τη μαμά μου δηλαδή) η οποία βρισκεται 150 χλμ μακριά και ακόμη και να έρθει εγω δεν έχω δωμάτιο να την κοιμήσω.Μέτά από ένα μήνα που δεν μιλούσε στο γιο της (ακουσον ακουσον επειδη της είπε να μας κρατήσει το παιδί) ο άντρας μου επέμενε με μανία. Τελικά του είπε θα στο κρατήσω αφού πάει παιδικό και το δεύτεο μικρό της κόρης. Μην τα πολυλογώ ...εγώ όταν μπήκα στο μήνα μου και με προβληματική εγκυμοσύνη όλοι οι παραπάνω που ανέφερα σηκώθηκαν και πήγαν διακοπές, τους έψαχνε ο άντρας μου στα τηλέφωνα για να τους ενημερώσει ότι γεννάω..τη μπέμπα όυτε που πατάνε να τη δούνε, η αδελφή του έχει να τη δεί από τοτε που ήταν 40 ημερών (τωρα η μικρούλα ειναι 8 μηνών) και η πεθερά μου μια φορά το μήνα και αυτό είναι ζήτημα...Εσείς θα την δίνατε την κορούλα σας να την κρατήσει αυτή;;;Εγώ κορίτσια τρέμω αλλά ταυτόχρονα σκοτώνομαι και με τον άντρα μου ο οποιος πεισματικά θέλει να την δώσει να την κρατήσει για να μην παραιτηθώ εγω από την δουλειά μου!

εγω γενικα δε θα εμπιστευομουν την πεθερα για να κρατησει το παιδι.τη δικη μου γιατι τετοια που ειναι και πολυ της ειναι που της μιλαω!και τις πεθερες γενικοτερα θεωρω οτι αν τις δωσεις το ελευθερο χωνονται παντου και επισης δε μπορεις να της πεις να κανει κατι πχ μπανιο το παιδι με τροπο διαφορετικο απο αυτον που γουσταρει γιατι τοτε εισαι η αχαριστη νυφη που αντι να πεις κι ευχαριστω που σου κραταει το παιδι σου(σε αυτες τις περιπτωσεις το παιδι ειναι αυτοματως "ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ" ουτε καν του γιου της ποσο μαλλον "ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ")εχεις και μουτρα να κανεις παρατηρησεις! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Shocked
Ίριδα, εγώ στη θέση σου δε θα προβληματιζόμουν καθόλου, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ...μίλησε ήρεμα με τον άντρα σου και εξήγησέ του, ότι δεν είναι υποχρεωμένη να το κρατήσει και ειδικά μετά από τόσους καυγάδες. Θα δημιουργηει πρόβλημα στο παιδί σας, το οποίο δε θα επανορθώνεται γιατί είναι σε πολύ τρυφερή ηλικία και θα το φέρει ως τραύμα. Είναι καλύτερα να βρείτε μία γυναίκα να το προσέχει ή σε βρεφικό σταθμό, παρά να έχεις τέτοια προβλήματα, γιατί να ξέρεις ότι θα κάνει αυτό που θέλει εκείνη και αν τολμήσεις να πεις κάτι, θα σου πει "δε στο κρατάω αφού δε σου αρέσει". Μη βάζεις σε ταλαιπωρία το παιδάκι σας, δεν του αξίζει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνω με τα κοριτσια ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΕΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αφου δεν τη θελει , φαντασου πως θα της φερετε οταν ειναι μονες. Γιατι να δημιουργησεις θεμα στο παιδι. Τα παιδια μεγαλωνουν με αγαπη και αγαπη και πολυ αγαπη. Μουτρα και γκρινιες δεν ειναι συμπεριφορες που πρεπει να ζουν τα παιδια.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΡΙΔΑ έγραψε:...Εσείς θα την δίνατε την κορούλα σας να την κρατήσει αυτή;;;Εγώ κορίτσια τρέμω αλλά ταυτόχρονα σκοτώνομαι και με τον άντρα μου ο οποιος πεισματικά θέλει να την δώσει να την κρατήσει για να μην παραιτηθώ εγω από την δουλειά μου!

ΙΡΙΔΑ έγραψε:αχ! βρε κορίτσια είδα την ανταπόκρισή σας σο θέμα μου και ένιωσα ότι υπάρχει και κάποιος που με νιώθει!...
... Έτσι μου ρχεται να πάρω το παιδάκι μου και τον άντρα μου και να πάω σ΄ένα βουνο!!μια χαρά θα είμαι εκεί..ελάτε κι εσεις να ''θάβουμε¨τις κ...λοπεθερές μέρα νύχτα να το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ....αααα! τα ΄πα και νιώθω καλύτερα. Θα μπαίνω πιο συχνά να μπινελικώνω να μου φεύγει το άχτι γιατί θα σκάσω Παναγία μου!!!!

Ρε κορίτσια, η κοπέλα λέει ότι τρώγεται με τον άντρα της λόγω οικονομικών θεμάτων - να υποθέσω... εκείνος δε θέλει να αφήσει τη δουλειά της. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα...
Απ'την άλλη να δουλεύεις για να πληρώνεις παιδικό ή γυναίκα, είναι επίσης βλακεία. Γιαυτό το να μεγαλώνεις εσύ το παιδάκι σου και να μην πληρώνεις τίποτα, αλλά ούτε και να έχεις "ανεπιθύμητους" μέσα στα πόδια σου νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση...

Ίριδα να μπαίνεις (στο φόρουμ)! Είναι καλή ψυχοθεραπεία!
Δυο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον!
Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 6 215994

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο ειναι το θεμα οτι πολλες μανουλες τις εχουν αναγκη για τα παιδια λογω δουλεια!!

tziz και γινεται να σταματησει τη δουλειά με τοσα εξοδα;;

ιριδα μπες στο θεμα κακια ζηλιαρα πεθερα εκει να δεις ξεσπασματα!!

εμενα ναι μου το κραταει καθε μερα, της εχω δωσει 2 φωτο του μπεμπη μου και τις εχει αγκαλια!!χαχαχαχα
καλη ειναι μωρε αλλα για να την ψησω που καποτε μου εκανε κατι @αλακιες δεν της στον δινω ακομη και εχει τρελαθει χαχαχαχαχαχα ολα εφω πληρωνονται!!!
Αργοτερα που θα ειναι ζωηρος ο μπεμπης θα της τον δινω να την τρελαινει στο κυνηγητο μπουαχαχαχαχαχα!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γυρισα στην πρωτη σελιδα να δω το αρχικο θεμα,μια κ δν εμφανιζεται πια σε καθε σελιδα,και διαβσα τις απαντησεις της πρωτης σελιδας,κι δν αντεξα...Ρε κοριτσια πως αντεχετε?Εγω φρικαρα μονο που τα διαβασα...Εμας η καημενη ηταν κατακοιτη κι δν ειχε αντοχες.Τωρα πια δν την εχουμ εκοντα,κ πριν παλι μεναμε μακρια,σε αλλο μερος.Οποτε δν μπορω να πω.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παρατησα τη δουλεια μου γιατι δεν ειχα που να τον αφεισω και πιστεψτε με ακομη και τωρα 3 χρονια μετα μου λειπει παρα πολυ η δουλεια μου. Το μαγαζι οπου δουλευα το εστεισα εγω, μαζι με την διευθυντρια και την αλλη υποδιευθηντρια. Το ποναω...ηταν κατι δικο μου...Απο την αλλη καλα ειναι να εχω τον πληρη ελεγχο του παιδιου αλλα οικονομικα βογκαμε...

Σούλα

Σούλα
nopi30 έγραψε:Εγω παρατησα τη δουλεια μου γιατι δεν ειχα που να τον αφεισω και πιστεψτε με ακομη και τωρα 3 χρονια μετα μου λειπει παρα πολυ η δουλεια μου. Το μαγαζι οπου δουλευα το εστεισα εγω, μαζι με την διευθυντρια και την αλλη υποδιευθηντρια. Το ποναω...ηταν κατι δικο μου...Απο την αλλη καλα ειναι να εχω τον πληρη ελεγχο του παιδιου αλλα οικονομικα βογκαμε...

αχ τι ωραια λεξουλα...δουλεια...
μου εχει λειψει πραγματικα,να φευγω απο το σπιτι και να ασχολουμαι με κατι διαφορετικο απο τα καθημερινα!!!
ασε το κομματι του οικονομικου ποναει Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 6 534787 !!! αλλα περα απο αυτο η δουλεια ειναι καλο και για την ψυχολογια μας..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις