Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 10]

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bre koritsakiα μου τι σας φταινε τα ερμα τα ζωακια κ τα συγκρινετε με τις πεθερες σας αυτα ειναι τοσο αθωα κ δενκανουν οτι οι πεθερες σας Laughing Laughing Laughing Laughing κριμα ειναι τα ζωντανα να τα βαζετε ισα κ ομοια με τις μεγερες Laughing Laughing Laughing
ειπα να ελαφρυνω λιγο το κλιμα Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.gatospito.com

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ladycat έγραψε:bre koritsakiα μου τι σας φταινε τα ερμα τα ζωακια κ τα συγκρινετε με τις πεθερες σας αυτα ειναι τοσο αθωα κ δενκανουν οτι οι πεθερες σας Laughing Laughing Laughing Laughing κριμα ειναι τα ζωντανα να τα βαζετε ισα κ ομοια με τις μεγερες Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχαχαχαχα Με καλυψες πληρως!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:
ladycat έγραψε:bre koritsakiα μου τι σας φταινε τα ερμα τα ζωακια κ τα συγκρινετε με τις πεθερες σας αυτα ειναι τοσο αθωα κ δενκανουν οτι οι πεθερες σας Laughing Laughing Laughing Laughing κριμα ειναι τα ζωντανα να τα βαζετε ισα κ ομοια με τις μεγερες Laughing Laughing Laughing

εχεις πολυ μεγαλο δικιο σε αυτο που λες!τα ζωα στην τελικη εχουν συναισθηματα και τα εκφραζουν,αγαπη,λυπη,φοβο,εστω κι αν ειναι θυμος παλι νιωθεις μια συναισθηματικη ανταποκριση...η δικη μου μια ζωη ανεκφραστη ειναι καμια αγαπη καμια λυπη καμια ανησυχια...τα μουτρα της μονιμως ειναι στο πατωμα.....γι'αυτο κι εγω την λεω σκατοψυχη.....γιατι εχει μονιμως την εκφραση της στραβοχυμενης κουρ@δ@ς.............. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:
nopi30 έγραψε:

εχεις πολυ μεγαλο δικιο σε αυτο που λες!τα ζωα στην τελικη εχουν συναισθηματα και τα εκφραζουν,αγαπη,λυπη,φοβο,εστω κι αν ειναι θυμος παλι νιωθεις μια συναισθηματικη ανταποκριση...η δικη μου μια ζωη ανεκφραστη ειναι καμια αγαπη καμια λυπη καμια ανησυχια...τα μουτρα της μονιμως ειναι στο πατωμα.....γι'αυτο κι εγω την λεω σκατοψυχη.....γιατι εχει μονιμως την εκφραση της στραβοχυμενης κουρ@δ@ς.............. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

χα χα καλοοοοο... Respect Respect Respect πως και μου ξεφυγε αυτη η λεξουλα εμενα?

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχα ευακι Smile Smile
βρε κορίτσια λετε κι εμας μελλοντικα οι νυφες η οι γαμπροι μας να μιλανε τοσο ομορφα για μας;; χαχαχαχαχα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:αχαχαχχαχαχαχαχαχαχα ευακι Smile Smile
βρε κορίτσια λετε κι εμας μελλοντικα οι νυφες η οι γαμπροι μας να μιλανε τοσο ομορφα για μας;; χαχαχαχαχα

δε ξερω θα δειξει!εξαλλου η ολιβ μας υποσχεθηκε να μας κανει φορουμ τοτε να λεγεται "ειμαι πεθερα" για να τα λεμε και τοτε και να υπενθυμιζει η μια στην αλλη τις μεγαλες κουβεντες που τωρα λεμε "εγω στη νυφη μου δε θα το κανω ποτε αυτο...!!!" κτλ κτλ κτλ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παντως να μην λεω ψεματα με την πεθερα μου δεν εχω προβλημα κανενα ειμαστε μακρυα κ αγαπημενες αλλα αμα κανω γαμπρο θα τον περασω απο τα 40 κυμματα για να παρει την θεαα την κορη μου τι λεω η ψωναρα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απαπα τι θα τραβηξουν τα αγορακια μας απο σενα?!?!?!?!!?!? Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν ποτε κανω γιο δν ξερω,αλλα σαν πεθερα ο γαμπρος θ μεινει μαζι μου και θα περναει απο ελεγχο να ξερει να κανει τα παντα,θα παρουμε εναν γαμπρο σαν τις σκουπες ρειμποου,να τα κανει ολα,μην τραβαει η κορακλα μ τα ιδια που τραβαω εγω.Καλα ε αμα κανουμε τοτε το ιδιο φορουμ θα ριξουμε τρελο γελιο.Κ θα λεμε,η φοραδα η νυφη θελει να κρατησω τα παιδια δηθεν οτι παει για δουλεια ποιος ξερει που θα γυρναει κ θ τα παρατησει σε εμενα χαχαχαχαχχαχα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Αν ποτε κανω γιο δν ξερω,αλλα σαν πεθερα ο γαμπρος θ μεινει μαζι μου και θα περναει απο ελεγχο να ξερει να κανει τα παντα,θα παρουμε εναν γαμπρο σαν τις σκουπες ρειμποου,να τα κανει ολα,μην τραβαει η κορακλα μ τα ιδια που τραβαω εγω.Καλα ε αμα κανουμε τοτε το ιδιο φορουμ θα ριξουμε τρελο γελιο.Κ θα λεμε,η φοραδα η νυφη θελει να κρατησω τα παιδια δηθεν οτι παει για δουλεια ποιος ξερει που θα γυρναει κ θ τα παρατησει σε εμενα χαχαχαχαχχαχα

χαχα ποπακι λες να λεμε τετοια?!?!?!?!
για τη σκουπα εγω ψηθηκα ειναι θεμα να ψησω τον αντρα μου τωρα!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ φανταστειτε το αλλο το ωραιο να βλεπου τι μας σουρνουν οι νυφες κ οι γαμπροι μας στο διαδυκτιο κ να μην μπορουμε να μιλησσουμε κιολας Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 606100 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 606100 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 606100 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 606100 για να μην καρφωθουμε οι ιντερνετικες πεθερες απαπα ανατριχιασα Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 606100 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 837218 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 920316 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 920316

maggy

maggy
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαχαχα το ανεκδοτο της ημερας
και το χειροτερο ειναι να μενετε πανω κατω οπως εγω και να κοιταει της συνηφαδας που εχει το ονομα της και οχι το δικο μου

http://www.glykoapospitu.blogspot.com

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΣΟΥΜΕΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ?ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΤΙ,ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ,ΣΤΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΕ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ.ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν το κρατάει και δεν της έχω και καμιά υπόχρεωση μια φορά της ζήτησα στην κηδεία του πατέρα μου και δεν μπόρεσε....όπως καταλαβαίνετε είμαι μαθημένη να βγάζω τις δυσκολίες μόνη και να μην βασίζομαι παρά μόνο στη πάρτυ μου .

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:οχι δεν το κρατάει και δεν της έχω και καμιά υπόχρεωση μια φορά της ζήτησα στην κηδεία του πατέρα μου και δεν μπόρεσε....όπως καταλαβαίνετε είμαι μαθημένη να βγάζω τις δυσκολίες μόνη και να μην βασίζομαι παρά μόνο στη πάρτυ μου .

μια απο τα ιδια!!!και να σου πω καλυτερα!!!
ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙς ΠΗΔΑ!!!!!
μονο να συμπληρωσω οτι απαιτησεις δε θα εχει κανεις τυπου "κοιταξε με" "φροντισε με" γιατι μια που καθενας κοιταζει την παρτυ του ας κανει τα κουμαντα του και για αργοτερα............κι οπως τα βγαζω εγω περα μονη μου τωρα μετα που θα εχω ξεπαιδιασει δε γουσταρω να νταντευω κανενα πεθερικον που ξαφνου θυμηθηκε πως η νυφη "πρεπει" να το κανει........ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι γιατι μενουμε μακρυα.οταν παμε και θελουμε να βγουμε εξω αφου τα ταίσω τα κοιμησωοχι παντα αλλα τις περισσοτερες φορες)τα κραταει.

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμας την κρατανε οι γονεις μου, αλλα καποιες λιγες φορες που εχει χρειαστει την εχουν κρατησει και τα πεθερικα μου με χαρα! Απο τοτε μαλιστα που αρχισε να μιλαει η μικρη και μπορουσαν να συννενοηθουν μαζι της, ζηταγαν και μονοι τους να τους την πηγαινουμε οταν ερχοντουσαν απο το χωριο

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχιιιιιιι!!!!!!!!! Γιατί ακόμα δεν γεννήθηκε και μας χωρίζουν και 500 χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 328109 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 328109 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 215994 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 215994 cheers cheers cheers cheers Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 536304 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 536304 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 536304 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 536304 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 875502 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 875502 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 875502 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 875502 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 875502 Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 7 875502

chrissaxak

chrissaxak
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα κ η μάνα μου κ η πεθερά μου είναι στα 650km μακριά! Οπότε, τζίφος από βοήθεια κ από τις 2. Πάντως όσες φορές τη χρειάστηκα η γυναίκα ήρθε χωρίς "μα" κ "μου". Είναι πολύ καλή γυναίκα κ της έχω εμπιστοσύνη.

http://www.alter-eco.gr

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα κρατήσει το μωρό τον Σεπτέμβριο, όταν επιστρέψω στη δουλειά...δεν θέλω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ...θα προτιμούσα μία γυναίκα ξένη, αλλά έχω θέμα...με τον άντρα μου...δεν θέλει εκείνος...οι δικοί μου είναι σε άλλη πόλη...οπότε δυστυχώς αυτή έχει το πλεονέκτημα (γμτ) ο Θεός βοηθός [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σπάνια!
Ευτυχώς έχω τη μανούλα μου !! Smile

lenaki1982

ναι την κρατάει όταν δουλεύουμε και οι δύο. ή όταν δουλεύω εγώ και ο αντρας μου έχει εξωτερικές δουλειές.
στην αρχή (επειδή εγώ γύρισα στη δουλειά στους 2,5 μήνες και πήρε ο άντρας μου την άδεια ανατροφής) την άφηνε συνέχεια κάτω και καθόταν μόνος του σπίτι όταν δούλευα.
αλλα τα πήρα και του λέω ότι η μικρή δεν πρέπει να είναι όλη μέρα στον παππού και την γιαγιά, άλλωστε γι'αυτό πήρες και την άδεια ανατροφής, όχι για να κάνεις τόσους μήνες διακοπές. αλλιώς μπορούσα να την πάρω εγώ και η μικρή όλη μέρα να ήταν σπίτι.

Vagelo

Vagelo
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σχεδόν ποτέ δεν μου τα κρατάει ούτε κι όταν είναι ανάγκη. Και μένει από κάτω μας! Το πρόβλημα είναι ότι τις πιο πολλές φορές δεν τα κρατάει ούτε η μαμά μου! Όσες φορές το κάνει δεν το κάνει με προθυμία...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
οχι παντα και οχι με μεγαλη ευχαριστηση

θεωρει οτι τα παιδια οταν περπατανε ειναι βασανο!!!!
θα μου πεις στον κραταγε μωρο??? οοοοχι

tzef

tzef
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΟΝΟ.ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ Π.Χ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις