Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνομαμα, δες κι εδώ, ομαδα μαμάδων από Πατρα
http://forum.eimaimama.gr/t3214p40-topic

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:συμφωνώ απόλυτα!!! τα παιδιά είναι μόνο δική μας ευθύνη, αλλά με το να κρατήσουν 2 ώρες τα εγγόνια μια φορά στους 2 μήνες δεν θα πάθουν και τίποτα. ειδικά αυτές οι πεθερούλες που σκίζουν τα ρούχα τους με το πόσο πολύ αγαπάνε τα εγγόνια τους!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

nopi30 έγραψε:...Και εμεις μανες ημαστε, αν τα παιδια μας ειχαν οικονομικο θεμα δεν θα τα βοηθουσαμε κρατωντας τα παιδια τους;
Εγω δεν το σηζηταω, εννοειτε πως θα βοηθαγα το παιδι μου.
Και υστερα τι θα πει "υποχρεωμενοι". Το να παιζεις και να φροντιζεις μερικες ωρες το εγγονι σου ειναι "υποχρεωση";
Εγω δεν το βλεπω ετσι, κι εγω με γιαγια και παππου μεγαλωσα και το ιδιο και ο αντρας μου και ολοι οι φιλοι μου το ιδιο. Στα χωρια ετσι συνηθιζοταν τοτε, εφοσον οι γονεις δουλευαν. Τοτε ηταν ενταξη και τωρα που ηρθε η ωρα να κανουν το ιδιο δεν ειναι "υποχρεωμενοι".

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!! Μάθαμε όλοι στην "ανεξαρτησία"! Χα!

Σούλα έγραψε:εγω παντως εχω νευριασει τοοοσο πολυ μαζι της,που και να μου ελεγε να της αφησω το μωρο δεν θα το εκανα!!δεν ξερω αλλα και τις δυο φορες που το πηγα εφυγα με νευρα,καταρχας πηρε το μωρο και αρχισε να το φιλαει στο προσωπο(εγω μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν τον φιλουσα παρα μονο στο κορμακι του)δηλαδη ποια εισαι εσυ που κανεις οτι θελεις στο δικο μου μωρο?μαλακοοοοοο!!! αμ το αλλο που με νευριασε...ο μπεμπακος μου οταν γεννηθηκε ειχε πολλα μαλλια και σκουρα,τωρα περα το οτι εχουν πεσει τα περισσοτερα,αυτα που βγαινουν ειναι καστανοξανθα!!στο δικο της το σοι(το κερατο μου μεσα με το σκατοσογο της μου τα εχει κανει ναααααααααα)ειναι οι περισσοτεροι ανοιχτοχρωμοι!!!ειδε τωρα το μωρο και λεει ..ααααα,ανοιγουν τα μαλλια του ε?...λεω κι εγω ...ναι δεν βλεπεις?....και τι μου λεει? ειπα κι εγω γιατι εμεις τετοια μωρα με σκουρα μαλλια δεν βγαζουμε.......
και μου ηρθε να της πω αλλα δεν το ειπα φυσικα,οτι αυτο το μωρο απο το δικο μου το μ.......βγηκε και οχι απο καποιο απο το σοι σου...αντε πητε μου εσεις,τι της λες εκεινη την ωρα?

Ορίστε! Δεν τα λέω μόνο εγώ ωραία!
Υπάρχει κι άλλη στην παρέα!
Εμένα ευτυχώς, τουλάχιστον όχι όταν είμαι εγώ μπροστά, δεν τη φιλάει, αν και δεν το έχω απαγορέψει.

Κορίτσια μου, η μοναξιά είναι άσχημο πράμα.
Κι είναι ακόμα χειρότερο να αισθάνεσαι ότι σε έχουν εγκαταλείψει όλοι.
Ακόμα κι εγώ που, κουτσή-στραβή-περίεργη, πες την όπως θες την πεθερά μου, έχω όμως τη βοήθειά της, νιώθω άσχημα. Ακόμα κι αν έχω τη δυνατότητα να πάρω το τουτού μου και σε 20λεπτά-μισή ώρα να είμαι στη μανούλα μου, δεν το κάνω. Μένω σπιτάκι μου και κλαίω κι εγώ τη μοίρα μου μόνη μου... Έκανα την επιλογή μου. Παντρεύτηκα τον άνθρωπο που αγάπησα -αυτή είναι η μάνα του τι να κάνουμε?- και διάλεξα να ζήσω μακριά από τους δικούς μου.
Και κατά κάποιο τρόπο το πληρώνω.

Κι επειδή μ'αρέσει πολύ και κολλάει ωραία εδώ, θα δανειστώ ένα στίχο από το Γ. Ρίτσο:
Καθένας, μονάχος πορεύεται στον έρωτα. Μονάχος στη δόξα και το θάνατο....
Πρέπει να είμαστε δυνατές για τα παιδάκια μας! Έχουμε έργο!

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πεθερεεεες επτααααα,επταααα παναθεματες.....πεθερεεεεες επτααααα ζωηηηηη χαραααα γεμααατες...που καλα θα ηταν να ηταν μονο επτα!!! ειναι παντου οι ατοιμες οπου και αν ακουσεις για πεθερες λενε Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? - Σελίδα 4 311356 ... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΤΥΧΕ ΜΑΣ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΞΕΡΩ!!!!

Σούλα

Σούλα
"Να ξεραθεις να μαθεις" επρεπε να της πεις...ακου εκει ! ! καλα μιλαμε οτι τα εχω παρει στο κρανιο,ειμαι που ειμαι φουντωμενη με την δικια μου καρακαξα,διαβαζω κ εδω τι γινετε κααααααααααααααααιιιιιιι..................................... φου

VASOG1

VASOG1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα απο την άλλη θέλει σαν τρελή να κανονίζουμε να βγαίνουμε για να της τον αφήνουμε. Δεν έχω πρόβλημα καλή είναι ( μέχρι στιγμής) Ο λόγος που δεν ΄θελω να της τον αφήνω είναι γιατί είναι φοβιτσιαρα με το παιδί του λεει συνέχεια πρόσεχε και΄ΜΗ και ξανά ΜΗ εγώ να πω την αλήθεια τον έχω ελεύθερο και φοβαμαι μην τον κάνει φοβιτσιαρη. Είμαι και εγώ υπερβολική γιατί ο Γιαννάκος μου είναι 1 έτους και ίσως δεν καταλαβαίνει αλλά είναι καλή δεν έχω πρόβλημα.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
VASOG1 έγραψε:Εμένα απο την άλλη θέλει σαν τρελή να κανονίζουμε να βγαίνουμε για να της τον αφήνουμε. Δεν έχω πρόβλημα καλή είναι ( μέχρι στιγμής) Ο λόγος που δεν ΄θελω να της τον αφήνω είναι γιατί είναι φοβιτσιαρα με το παιδί του λεει συνέχεια πρόσεχε και΄ΜΗ και ξανά ΜΗ εγώ να πω την αλήθεια τον έχω ελεύθερο και φοβαμαι μην τον κάνει φοβιτσιαρη. Είμαι και εγώ υπερβολική γιατί ο Γιαννάκος μου είναι 1 έτους και ίσως δεν καταλαβαίνει αλλά είναι καλή δεν έχω πρόβλημα.

μπράβο σας! πάντως οι λέξεις πεθερά, καλή και δεν έχω πρόβλημα σπάνια κολλάνε σε μία πρόταση. χιχιχιχι

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
emena apo thn arxh pou geni8ike h prwth korh mou kseka8arise oti den mporei na krataei to paidi giati kourazete{50 xronwn olh mera boltes}NA NAI KALA H MANOULA MOU 2 DOULEIES KANEI ALLA TO PAIDI PANTA TO KRATAEI.EKEINH DEN KOURAZETE??A KAI MENEI H MAMA MOU KAI SE ALLH PERIOXH ENW H PA8ERA STO DIPLA SPITI!AXAX!KALO EEE?

Ηλιαχτίδα

Ηλιαχτίδα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν θα εμπιστευομουν στη πεθερα μου ουτε λεπτο το παιδι μου! θα της το αφησω μονο οταν εκεινο μιλαει και μπορει να μου πει τι του ελεγε!

Σούλα

Σούλα
florentiab έγραψε:
VASOG1 έγραψε:Εμένα απο την άλλη θέλει σαν τρελή να κανονίζουμε να βγαίνουμε για να της τον αφήνουμε. Δεν έχω πρόβλημα καλή είναι ( μέχρι στιγμής) Ο λόγος που δεν ΄θελω να της τον αφήνω είναι γιατί είναι φοβιτσιαρα με το παιδί του λεει συνέχεια πρόσεχε και΄ΜΗ και ξανά ΜΗ εγώ να πω την αλήθεια τον έχω ελεύθερο και φοβαμαι μην τον κάνει φοβιτσιαρη. Είμαι και εγώ υπερβολική γιατί ο Γιαννάκος μου είναι 1 έτους και ίσως δεν καταλαβαίνει αλλά είναι καλή δεν έχω πρόβλημα.

μπράβο σας! πάντως οι λέξεις πεθερά, καλή και δεν έχω πρόβλημα σπάνια κολλάνε σε μία πρόταση. χιχιχιχι
πολυ σπανια!!! εχω μια γνωστη που απο την ημερα που γεννησε, η πεθερα της ζηταει απο τον γιο να της παρει οτι πηρε και στην γυναικα του...δηλαδη σιδερο καινουριο η νυφη? σιδερο καινουριο η πεθερα...σε αυτο βεβαια φταιει ο γιος,που τον εχει χωσει μεσα στο βρακι της!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

Οχι ρε Φλω,εισαι αδικη,να κοιτα

"εγω ειμαι πολυ καλη,δεν εχω κανενα προβλημαπεθερα μου παλι ειναι το αντιθετο"

ή

"εγω θα ειμαι καλη πεθερα,δεν θα εχω προβλημα με την νυφη μου"

Cool

Σούλα

Σούλα
Καλοοοοοοοο.. Respect

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα...
επίσης
Δεν εχω πεθερά, η ζωή μου είναι καλή, δεν έχω πρόβλημα... Razz Razz

Σούλα

Σούλα
εισαι θεααααα... ξανα Respect

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σούλα έγραψε:εισαι θεααααα... ξανα Respect
Πριν 20 μερες γεννησα και δε χρειαστηκε να μου το κρατησει ακομα.Αλλα αν κρινω απο το οτι δεν ηρθε 3 μερες στη κλινικη να δει το μωρο κι οταν την καλεσα ενα Σαββατο σπιτι για καφε και να δει τη μπεμπα ειπε,''αχ αυριο θελω να παω στο κηπο δε μπορω'',δε νομιζω να θελει και η ιδια να το κρατησει...Παντως εγω θα της το αφηνα δεν εχω προβλημα!

Σούλα

Σούλα
μαλλον εισαι πολυ καλος ανθρωπος... Very Happy

Σούλα

Σούλα
να σου ζησει το λεχουδακι σου!!

mamymou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ωραίο θέμα πάλι...Πεθερές...μάλιστα...λοιπόν η δική μου πεθερά, είναι πολύ μοντέρνα...είναι 60 χρόνων και προσπαθεί να φοράει ρούχα για 25...πιο μικρή και από μένα...στο γάμο μας την αποκαλούσαν Barbie κοροϊδευτικά...για το φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει...
Θέλει λοιπόν να χαρεί την ζωή της γιατί είναι "νέα" ακόμη και δε μπορεί να τη δεσμεύει το μωρό μας...θέλει να πηγαίνει ταξιδάκια, το γυμναστήριό της, και μετά όλα τα άλλα...από μια πλευρά καλά κάνει και φροντίζει τον εαυτό της, από την άλλη όμως κατηγορεί τη μητέρα της άλλης της νύφης, γιατί δεν κρατάει το μωρό τους και το στέλνουν παιδικό σταθμό και συνεχώς αρρωσταίνει...ούτε και αυτό το προσέχει-μόνο εντολές και υποδείξεις ξέρει να κάνει, το παίζει αφεντικό, και εμείς είμαστε οι υπάλληλοί της...
Φυσικά και δεν το λέει άμεσα ότι δεν το προσέχει, αλλά με τον τρόπο της, μου το δίνει και το καταλαβαίνω.
Εγώ πάλι δε στενοχωριέμαι καθόλου, γιατί προτιμώ να μεγαλώσω το παιδί μου με τις δικές μου αρχές παρά με τις δικές της. Τι εννοώ, έχει τύχει να προσέξει το μικρό 3 φορές. Και τις 3 φορές έχει κλείσει τη θέρμανση στο σπίτι γιατί ζεστένεται εκείνη-λόγω ηλικίας-και έρχομαι και μπαίνω στο σπίτι που είναι παγωμένο.και το κορυφαίο, της αρέσει να βγάζει τα ποδαράκια του μωρού-χειμωνιάτικα- και την πάνα του να παίρνει αέρα, της λέω φοβάμαι μην κρυώσει, αυτή τα ίδια.
Όταν της εξηγώ ότι φτιάχνω το γάλα ανά 30 ml μία μεζούρα, εκείνη βάζει ότι να είναι. Τη μία λιγότερο νερό και περισσότερη σκόνη, την άλλη το αντίθετο. Της φτιάχνω έτοιμες τις μεριδούλες και της λέω πόσο νερό χρειάζεται τα ίδια αυτή.
Επίσης, βάζω ρουχαλάκια στο μωρό καθαρά-κάθε πρωί αλλάζω φορμίτσα- του βάζει άλλα, διαφορετικά για να νιώθει πιο άνετα λέει το παιδί (δεν ξέρω τι εννοεί η ποιήτρια, γιατί όλα τα φορμάκια του είναι άνετα), εγώ πάντως βρίσκω με άλλα ρούχα το παιδί.
Ακόμη, όταν έγινε κουβέντα για το ποιος θα μας προσέξει το παιδί, έκανε ότι δεν άκουγε, ότι είχε δουλειές κλπ κλπ. Νας σας πω κάτι? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ για να μπορώ να μιλάω και να της λέω και καμιά κουβέντα, γιατί ανακατεύεται τώρα που δεν το προσέχει, αν τον πρόσεχε θα κοιμόταν και στο κρεβάτι μας...οπότε το προτιμώ να πληρώσω και να απαιτώ τι θέλω στο μωρό μου να εφαρμόσω...!!!
Και κάτι τελευταίο...μιλάει με βρώμικες κουβέντες κάτι που δε θέλω το παιδί μου να ακούει μέσα στο σπίτι και να τις χρησιμοποιεί και αυτό. Δε μου αρέσουν τα παιδάκια να λένε κακές κουβέντες που δεν ξέρουν τι σημαίνουν, για να κάνουν πλάκα οι μεγάλοι που το θεωρούν κατόρθωμα...

Σούλα

Σούλα
εεε ασε την γυναικα να κανει την ζωουλα της...και το κορμι της!!! καλυτερα δεν θα πεις τιποτα..μακρια

vivim

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Νομίζω ότι είμαι πολύ τυχερή και μάλλον απο τις ελάχιστες που η πεθερά είναι ΑΣΤΕΡΙ. Μιλάμε για έναν άνθρωπο πολύ διακριτικό και πολύ προσεκτικό. Μεγάλωσε τις κόρες του κουνιάδου μου και ομολογώ πως με βοήθησε πάρα πολύ ειδικά στην αρχή που ήρθε στο σπίτι ο μικρούλης Κωνσταντίνος. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την μαμά μου. Περίεργο δεν είναι? Το αντίστροφο θα ήταν το φυσιολογικό... Κι όμως... Η πεθερά μου είναι άνθρωπος που ακούει και αν έχει διαφορετική άποψη θα την αναφέρει απλώς αλλά θα συμμορφωθεί με τα δικά μας "θέλω". Η μαμά μου πάλι είναι της άποψης "και εμείς παιδιά μεγαλώσαμε και μάλιστα χωρίς βοήθεια από κανένα, κάτι παραπάνω ξέρουμε" και επίσης έχει το σύνδρομο που λέει και ο άντρας μου "της κατοχής" όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο δηλαδή.. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι που ήταν ακόμα 3 μηνών πήγα με το μωρό μαζί τους 1 βδομάδα στη Δράμα υποτίθεται για να μην ασχολούμαι με δουλειές και με το μικρό πολύ παρά μονο για παιχνίδι και ενώ είχαμε ενα προβληματάκι με το έντερο και η παιδίατρος μας σύστησε να του αραιώνουμε το γάλα η μανούλα μου που ανέλαβε να το ετοιμάσει όσο εγώ είχα πάει στο super market το έκανε κανονικό. Το αποτέλεσμα ήταν να τσιρίζει το παιδί και εγώ να μη μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν μου είπε τίποτα από μόνη της και έπρεπε να την ρωτήσω εγώ. Τελικά το παιδί έφαγε 2 κλύσματα και ηρέμησε.
Επίσης όταν είναι με το μικρό ξεχνάει τα πάντα γύρω της και δεν ακούει κανένα! Ενα πράγμα απίστευτο! Καταλαβαίνω ότι τον λατρεύει και τον αγαπάει παραπάνω και απο τη ζωή της δεν μπορεί όμως να κατανοήσει ότι το παιδί πρέπει να έχει πρόγραμμα σε όλα του, στον ύπνο, στο φαγητό, στο παιχνίδι αλλίως γίνεται ανύσηχο και νευρικό. Νομίζει πως όταν λέμε όχι ζάχαρη το κάνουμε ειδικά για εκείνη να μη του δίνει γλυκα. Λες και είναι οι σοκολάτες και τα ζαχαρωτά η ιδανική τροφή για ενα μωρό 10 μηνών!!! .Ωρες ώρες απορώ πως άλλαξε έτσι ενώ ήμασταν εμείς μικρά μας είχε ταράξει στα όχι και στα "έτσι πρέπει" και τώρα κάνει εντελώς τα αντίθετα.
Ας μη γελίομαστε με τα ονόματα "μαμά" ή "πεθερά" άλλα είναι αυτά που έχουν σημασία. Αν κάποια γυναίκα δεν θέλει να το κοιτάξει ας μη το κάνει... γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα, αν είναι να το κοιτάξει χωρίς τη θέλησή της μόνο και μόνο γιατί έτσι θα έχει η συμπεθέρα περισσότερο χρόνο με το μωρό (όπως συνέβη σε πολύ δικό μου πρόσωπο) τότε καλύτερα το παιδί με τη μαμά ή κάποια άλλη λύση παρά κάποια από τις 2 γιαγιάδες.
Στο φινάλε μη κρατάτε και πολύ κακία σε μια γιαγία αν δεν θέλει να το κρατήσει όσο είναι μωρό, μπορεί να έχει να του προσφέρει κάτι παραπάνω όταν θα είναι λίγο μεγαλύτερο...

mamymou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σούλα έγραψε:εεε ασε την γυναικα να κανει την ζωουλα της...και το κορμι της!!! καλυτερα δεν θα πεις τιποτα..μακρια
Αυτό ακριβώς είπα και τόνισα με κεφαλαία γράμματα, ο λόγος που απ΄παντησα στο θέμα, είναι γιατί η κοπέλα στην αρχή που έθιξε το θέμα το είχε ως παράπονο, εγώ αντιθέτως το προτιμώ χίλιες φορές. Και να προσθέσω και κάτι που ξέχασα...το διακιούται να μη θέλει, εκείνη μεγάλωσε τα παιδιά της που είχε υποχρέωση, δεν είναι υποχρεωμένη να μεγαλώσει και τα εγγόνια της, θέλει να ζήσει τη ζωή της, σε αυτό είμαι μάζί της όπως το νιώθει. Αυτό που δε μου αρέσει, είναι ότι κατηγορεί τη συμπεθέρα της-όχι τη μαμά μου, είναι μακριά, αλλάτη μαμά της άλλης της νύφης-που δεν προσέχει το εγγονάκι της...

DeeDee

DeeDee
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια καλησπερα

ειμαι απο τις πολυ τυχερες που εχω πολλη βοηθεια και απο την πεθερα μου και απο την μαμα μου. Δουλευω αρκετες ωρες την ημερα, πρωι-απογευμα και το παιδι ειναι ποτε με την μια γιαγια ποτε με την αλλη. Απο Σεπτεμβρη θα αρχισουμε επιτελους παιδικο σταθμο!

Σιγουρα υπαρχουν σημεια που διαφωνω μαζι τους και τους το λεω. Αλλα τις περισσοτερες φορες δεχομαι οτι εχουν την δικη τους λογικη και δεν γινεται να μας κρατανε το παιδι και να υπακουνε και τοσο αυστηρα στις δικες μας διαταγες, λες και ειναι υποχρεωμενες.
Ειμαι απο τους ανθρωπου που δεν θεωρω υποχρεωση των γιαγιαδων να μεγαλωνουν τα παιδια των παιδιων τους. Εχουν κι εκεινες τις δικες τους ζωες και δεν βρισκω τον λογο να παραμελουν την προσωπικη τους ζωη επειδη εμεις θελουμε να κανουμε οικογενεια!

Με εχει εκνευρισει και με εχει κουρασει πολλες φορες η πεθερα μου. Το μονο που λεω ειναι "Ευτυχως που μπορει και μου κραταει το παιδι για να μπορω να δουλευω!" Και της λεω κι ευχαριστω οσο πιο συχνα μπορω. Ας μην ειμαστε αχαριστες κοριτσια!
Ερχονται και οι στιγμες που γκρινιαζουμε στους φιλους μας και βγαζουμε και ολη την ενταση που νιωθουμε. Αλλα ας μη ξεχναμε στο τελος να λεμε κι ενα ευχαριστω και να χαμογελαμε Smile

Υπομομονη και καλη δυναμη στις μανουλες που δεν εχουν βοηθεια!!!

http://www.katkag.blogspot.com

Σούλα

Σούλα
ακρη δεν βγαζει κανεις με το θεμα πεθερα...
αυτη η σχεση η θα ειναι καλη απο την αρχη η που θα στραβωσει εντελως...
η διαφορα ομως αναμεσα στην μανα και στην πεθερα ειναι τεραστια η μαλλον για να λεμε την αληθεια καμια σχεση δεν εχει η μια με την αλλη!!
δεν λεω οτι η μανες μας ειναι η τελειες,απλα αυτο που εγω νομιζω και το ζω τωρα,ειναι οτι μανα με κορη οτι και να πουν μετα απο λιγο ειναι σαν να μην εχει συμβει τιποτα...με την πεθερα ομως τα πραγατα ειναι διαφορετικα...με λιγα λογια" ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ"

kira

kira
Σούλα έγραψε:ακρη δεν βγαζει κανεις με το θεμα πεθερα...
αυτη η σχεση η θα ειναι καλη απο την αρχη η που θα στραβωσει εντελως...
η διαφορα ομως αναμεσα στην μανα και στην πεθερα ειναι τεραστια η μαλλον για να λεμε την αληθεια καμια σχεση δεν εχει η μια με την αλλη!!
δεν λεω οτι η μανες μας ειναι η τελειες,απλα αυτο που εγω νομιζω και το ζω τωρα,ειναι οτι μανα με κορη οτι και να πουν μετα απο λιγο ειναι σαν να μην εχει συμβει τιποτα...με την πεθερα ομως τα πραγατα ειναι διαφορετικα...με λιγα λογια" ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ"

Σούλα κι εγώ από θεσσαλονικη είμαι! Σε ποια περιοχή μένεις?

DeeDee

DeeDee
Σουλα

συνηθως ετσι συμβαινει. Αλλα υπαρχουν κι εξαιρεσεις.
Εχω μια φιλη που το παιδι το κραταει η πεθαρα οποτε χρειαστει, αλλα η μανα της ολο της λεει δικαιολογιες αν τυχει να της το ζητησουν. Δεν την εχει βοηθησει καθολου!!

http://www.katkag.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις