76 Απ: Σας κρατάει η πεθερά το παιδι? Πεμ Φεβ 24, 2011 7:51 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνομαμα, δες κι εδώ, ομαδα μαμάδων από Πατρα
http://forum.eimaimama.gr/t3214p40-topic
http://forum.eimaimama.gr/t3214p40-topic
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:συμφωνώ απόλυτα!!! τα παιδιά είναι μόνο δική μας ευθύνη, αλλά με το να κρατήσουν 2 ώρες τα εγγόνια μια φορά στους 2 μήνες δεν θα πάθουν και τίποτα. ειδικά αυτές οι πεθερούλες που σκίζουν τα ρούχα τους με το πόσο πολύ αγαπάνε τα εγγόνια τους!!!!
nopi30 έγραψε:...Και εμεις μανες ημαστε, αν τα παιδια μας ειχαν οικονομικο θεμα δεν θα τα βοηθουσαμε κρατωντας τα παιδια τους;
Εγω δεν το σηζηταω, εννοειτε πως θα βοηθαγα το παιδι μου.
Και υστερα τι θα πει "υποχρεωμενοι". Το να παιζεις και να φροντιζεις μερικες ωρες το εγγονι σου ειναι "υποχρεωση";
Εγω δεν το βλεπω ετσι, κι εγω με γιαγια και παππου μεγαλωσα και το ιδιο και ο αντρας μου και ολοι οι φιλοι μου το ιδιο. Στα χωρια ετσι συνηθιζοταν τοτε, εφοσον οι γονεις δουλευαν. Τοτε ηταν ενταξη και τωρα που ηρθε η ωρα να κανουν το ιδιο δεν ειναι "υποχρεωμενοι".
Σούλα έγραψε:εγω παντως εχω νευριασει τοοοσο πολυ μαζι της,που και να μου ελεγε να της αφησω το μωρο δεν θα το εκανα!!δεν ξερω αλλα και τις δυο φορες που το πηγα εφυγα με νευρα,καταρχας πηρε το μωρο και αρχισε να το φιλαει στο προσωπο(εγω μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν τον φιλουσα παρα μονο στο κορμακι του)δηλαδη ποια εισαι εσυ που κανεις οτι θελεις στο δικο μου μωρο?μαλακοοοοοο!!! αμ το αλλο που με νευριασε...ο μπεμπακος μου οταν γεννηθηκε ειχε πολλα μαλλια και σκουρα,τωρα περα το οτι εχουν πεσει τα περισσοτερα,αυτα που βγαινουν ειναι καστανοξανθα!!στο δικο της το σοι(το κερατο μου μεσα με το σκατοσογο της μου τα εχει κανει ναααααααααα)ειναι οι περισσοτεροι ανοιχτοχρωμοι!!!ειδε τωρα το μωρο και λεει ..ααααα,ανοιγουν τα μαλλια του ε?...λεω κι εγω ...ναι δεν βλεπεις?....και τι μου λεει? ειπα κι εγω γιατι εμεις τετοια μωρα με σκουρα μαλλια δεν βγαζουμε.......
και μου ηρθε να της πω αλλα δεν το ειπα φυσικα,οτι αυτο το μωρο απο το δικο μου το μ.......βγηκε και οχι απο καποιο απο το σοι σου...αντε πητε μου εσεις,τι της λες εκεινη την ωρα?
VASOG1 έγραψε:Εμένα απο την άλλη θέλει σαν τρελή να κανονίζουμε να βγαίνουμε για να της τον αφήνουμε. Δεν έχω πρόβλημα καλή είναι ( μέχρι στιγμής) Ο λόγος που δεν ΄θελω να της τον αφήνω είναι γιατί είναι φοβιτσιαρα με το παιδί του λεει συνέχεια πρόσεχε και΄ΜΗ και ξανά ΜΗ εγώ να πω την αλήθεια τον έχω ελεύθερο και φοβαμαι μην τον κάνει φοβιτσιαρη. Είμαι και εγώ υπερβολική γιατί ο Γιαννάκος μου είναι 1 έτους και ίσως δεν καταλαβαίνει αλλά είναι καλή δεν έχω πρόβλημα.
πολυ σπανια!!! εχω μια γνωστη που απο την ημερα που γεννησε, η πεθερα της ζηταει απο τον γιο να της παρει οτι πηρε και στην γυναικα του...δηλαδη σιδερο καινουριο η νυφη? σιδερο καινουριο η πεθερα...σε αυτο βεβαια φταιει ο γιος,που τον εχει χωσει μεσα στο βρακι της!!!!florentiab έγραψε:VASOG1 έγραψε:Εμένα απο την άλλη θέλει σαν τρελή να κανονίζουμε να βγαίνουμε για να της τον αφήνουμε. Δεν έχω πρόβλημα καλή είναι ( μέχρι στιγμής) Ο λόγος που δεν ΄θελω να της τον αφήνω είναι γιατί είναι φοβιτσιαρα με το παιδί του λεει συνέχεια πρόσεχε και΄ΜΗ και ξανά ΜΗ εγώ να πω την αλήθεια τον έχω ελεύθερο και φοβαμαι μην τον κάνει φοβιτσιαρη. Είμαι και εγώ υπερβολική γιατί ο Γιαννάκος μου είναι 1 έτους και ίσως δεν καταλαβαίνει αλλά είναι καλή δεν έχω πρόβλημα.
μπράβο σας! πάντως οι λέξεις πεθερά, καλή και δεν έχω πρόβλημα σπάνια κολλάνε σε μία πρόταση. χιχιχιχι
florentiab έγραψε:VASOG1 έγραψε:Εμένα απο την άλλη θέλει σαν τρελή να κανονίζουμε να βγαίνουμε για να της τον αφήνουμε. Δεν έχω πρόβλημα καλή είναι ( μέχρι στιγμής) Ο λόγος που δεν ΄θελω να της τον αφήνω είναι γιατί είναι φοβιτσιαρα με το παιδί του λεει συνέχεια πρόσεχε και΄ΜΗ και ξανά ΜΗ εγώ να πω την αλήθεια τον έχω ελεύθερο και φοβαμαι μην τον κάνει φοβιτσιαρη. Είμαι και εγώ υπερβολική γιατί ο Γιαννάκος μου είναι 1 έτους και ίσως δεν καταλαβαίνει αλλά είναι καλή δεν έχω πρόβλημα.
μπράβο σας! πάντως οι λέξεις πεθερά, καλή και δεν έχω πρόβλημα σπάνια κολλάνε σε μία πρόταση. χιχιχιχι
Πριν 20 μερες γεννησα και δε χρειαστηκε να μου το κρατησει ακομα.Αλλα αν κρινω απο το οτι δεν ηρθε 3 μερες στη κλινικη να δει το μωρο κι οταν την καλεσα ενα Σαββατο σπιτι για καφε και να δει τη μπεμπα ειπε,''αχ αυριο θελω να παω στο κηπο δε μπορω'',δε νομιζω να θελει και η ιδια να το κρατησει...Παντως εγω θα της το αφηνα δεν εχω προβλημα!Σούλα έγραψε:εισαι θεααααα... ξανα
Αυτό ακριβώς είπα και τόνισα με κεφαλαία γράμματα, ο λόγος που απ΄παντησα στο θέμα, είναι γιατί η κοπέλα στην αρχή που έθιξε το θέμα το είχε ως παράπονο, εγώ αντιθέτως το προτιμώ χίλιες φορές. Και να προσθέσω και κάτι που ξέχασα...το διακιούται να μη θέλει, εκείνη μεγάλωσε τα παιδιά της που είχε υποχρέωση, δεν είναι υποχρεωμένη να μεγαλώσει και τα εγγόνια της, θέλει να ζήσει τη ζωή της, σε αυτό είμαι μάζί της όπως το νιώθει. Αυτό που δε μου αρέσει, είναι ότι κατηγορεί τη συμπεθέρα της-όχι τη μαμά μου, είναι μακριά, αλλάτη μαμά της άλλης της νύφης-που δεν προσέχει το εγγονάκι της...Σούλα έγραψε:εεε ασε την γυναικα να κανει την ζωουλα της...και το κορμι της!!! καλυτερα δεν θα πεις τιποτα..μακρια
Σούλα έγραψε:ακρη δεν βγαζει κανεις με το θεμα πεθερα...
αυτη η σχεση η θα ειναι καλη απο την αρχη η που θα στραβωσει εντελως...
η διαφορα ομως αναμεσα στην μανα και στην πεθερα ειναι τεραστια η μαλλον για να λεμε την αληθεια καμια σχεση δεν εχει η μια με την αλλη!!
δεν λεω οτι η μανες μας ειναι η τελειες,απλα αυτο που εγω νομιζω και το ζω τωρα,ειναι οτι μανα με κορη οτι και να πουν μετα απο λιγο ειναι σαν να μην εχει συμβει τιποτα...με την πεθερα ομως τα πραγατα ειναι διαφορετικα...με λιγα λογια" ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ"
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης