Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
541 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 541 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ!ΒΡΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ..ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ.. Razz Razz Razz Razz ..ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η δική σου διάθεση φτιάχνει!
Αλλά τα δικά μου τα νεύρα γίνονται τσατάλια όσο τα σκέφτομαι!

Και ξέρεις τι γίνεται?
Όλο λέω "δεν θα την ξαναφήσω!"
Κι όλο πέφτω στη λούμπα κυρίως για χάρη του άντρα μου, έτσι για να πάμε μαζί στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα, ή για μια δουλειά...

Και το άλλο, όλο της ψιθυρίζει πράγματα.. Τι της λέει δεν ξέρω.
Αλλά αν πάρω πρέφα ότι λέει βλακείες στο παιδί, δεν πρόκειται να την ξαναδεί.

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε συ Αγγελική καλά να'σαι!!!!!!!! Να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!!!!!!!! Μ' έπιασαν τέτοια γέλια που παραλίγο να ξυπνήσω το Δημητράκη!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

vasso

vasso
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ρε Αγγελικη απο τα δικα σου τα ζορια μου δινεισ κουραγιο ....
εγω επειτα απο τα πολλα δεν εχω καμια επαφη μαζι της ουτε καλημερα .... εχει να δει το μωρο μηνες ασε που και οταν τα ειχαμε καλα μια φορα στο τοσο ερχοτανε το πολυ για 15 λεπτα για να τον βγαλει καμια φωτογραφια να εχει να κοκορευεται ... και πολλες φορες στεναχωριεμαι και λεω γιατι ρε γαμωτο να μην εχω καμια βοηθεια απο πουθενα ( η μαμα μου εχει πεθανει)

αλλα απο το να εχω σαν τα δικα σου μακρυα μακρυα Twisted Evil

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Η γνωμη μου ειναι οτι τα παιδια δεν εχει κανεις αλλος υποχρεωση να τα μεγαλωσει.Τα καναμε κ πρεπει να μπορουμε να τα βγαλουμε περα. Καλο ειναι να μπορει μια γιαγια να βοηθησει,την προτιμω απο νταντα. Και γω θα θελα να μπορουσε.Της εχω πει παντως να μην στεναχωριεται,δεν με πειραζει καθολου,ειναι ευθυνη μου τα παιδια μου.Τον αντρα μου τον πειραζει λιγο,εχει απογοητευτει γιατι ακουγε και αυτος μεγαλα λογια αλλα αλλιως του ηρθανε τα πραγματα...

συμφωνώ απόλυτα!!! τα παιδιά είναι μόνο δική μας ευθύνη, αλλά με το να κρατήσουν 2 ώρες τα εγγόνια μια φορά στους 2 μήνες δεν θα πάθουν και τίποτα. ειδικά αυτές οι πεθερούλες που σκίζουν τα ρούχα τους με το πόσο πολύ αγαπάνε τα εγγόνια τους!!!!

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ δεν περίμενα βοήθεια από την πεθερά,μου αυτή έδιωξε τα παιδιά,της 13 χρόνων για να ξανάπαντρευτει κ να φτιάξει μια καλή οικογένεια ( τα παιδιά της την εμπόδιζαν) τωρα γιατί της μιλάω προς χάρη του βασιλικού ποτίζεται κ η γλάστρα.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν διαφωνω κοριτσια αλλα τι γινεται στην περιπτωση που καποια δουλευει;
Εγω αναγκαστηκα να αφησω τη δουλεια μου γιατι το παιδακι μου ειχε γινει βαλιτσακι απο νταντα σε νταντα, χορια ο παιδικος. Δεν ημουνα δημοσιος υπαλληλος δουλευα και μεχρι αργα το βραδυ και ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος. Και πιστεψτε με 1200 ευρω ειναι δυσκολο να ζησει μια οικογενεια μεσα στα ενοικια. Εγω εβαλα 100ευρω πετραιλεο και δεν ξερω αν θα εχω λεφτα για να ξαναβαλω.
Και εμεις μανες ημαστε, αν τα παιδια μας ειχαν οικονομικο θεμα δεν θα τα βοηθουσαμε κρατωντας τα παιδια τους;
Εγω δεν το σηζηταω, εννοειτε πως θα βοηθαγα το παιδι μου.
Και υστερα τι θα πει "υποχρεωμενοι". Το να παιζεις και να φροντιζεις μερικες ωρες το εγγονι σου ειναι "υποχρεωση";
Εγω δεν το βλεπω ετσι, κι εγω με γιαγια και παππου μεγαλωσα και το ιδιο και ο αντρας μου και ολοι οι φιλοι μου το ιδιο. Στα χωρια ετσι συνηθιζοταν τοτε, εφοσον οι γονεις δουλευαν. Τοτε ηταν ενταξη και τωρα που ηρθε η ωρα να κανουν το ιδιο δεν ειναι "υποχρεωμενοι".

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mikroulaxristos στις Πεμ Φεβ 24, 2011 2:18 am, 1 φορά

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Απο αυτα που γραφετε, φιλεναδες, νιωθω παρα πολυ τυχερη τελικα που δε μου κραταει το παιδι ουτε η μανα μου, ουτε η πεθερα μου!!!
Δε θα ξαναγκρινιαξω ΠΟΤΕ!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω μεγάλο και πονεμένα θέμα από ότι διαβάζω έχετε γράψει τόμους ολόκληρους! Laughing

εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή!
τον κρατάει η πεθερά μου τον γιο μου όποτε χρειαστεί, γιατί είναι η ζωή της και την έχει κάνει να ξαναγενηθεί! δεν εχουμε θεμα με τετοια

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω μεγάλο και πονεμένα θέμα από ότι διαβάζω έχετε γράψει τόμους ολόκληρους! Laughing

εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή!
τον κρατάει η πεθερά μου τον γιο μου όποτε χρειαστεί, γιατί είναι η ζωή της και την έχει κάνει να ξαναγενηθεί! δεν εχουμε θεμα με τετοια

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maya έγραψε:Απο αυτα που γραφετε, φιλεναδες, νιωθω παρα πολυ τυχερη τελικα που δε μου κραταει το παιδι ουτε η μανα μου, ουτε η πεθερα μου!!!
Δε θα ξαναγκρινιαξω ΠΟΤΕ!!!!

δεν έχες καθόλου άδικο! άπειρες φορές σκέφτηκα πόσο τυχερή είμαι που τελικά το μωρό μου το έστειλα παιδικό και δεν το κράτησε καμία από τις γιαγιάδες του. ούτε που μπορώ να φανταστώ τι καυγάδες έχω γλιτώσει
η μάνα μου μένει έξω από την Αθήνα και το έχει κρατήσει 1 εβδομάδα από τότε που γεννήθηκε μόνο και μόνο για να ξεκουραστώ λίγο.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπου το πιο θεικο με την δικη μου (εχω γραψει και παραπανω) ειναι που οταν την ετρεχα στους γιατρους και ταυτοχρονα δουλευα και δε μου κρατησε ουτε 10 λεπτα τα παιδια,την τελευταια μερα κι ενω εχει μαζεψει βαλιτσες να φυγει μου λεει "δε με εμπιστευεσαι να κρατησω τα παιδια ε?" Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked της λεω κι εγω "γιατι ποτε ηρθες να τα κρατησεις?ποτε προσφερθηκες???αμα ερθεις να τα κρατησεις και δω οτι κατι δε μ'αρεσει θα στο πω κι αν δε μπορεις να το διορθωσεις τοτε δε θα σε εμπιστευομαι αλλα και παλι θα στο πω.εγω οτι εχω να πω το λεω δε κρυβομαι..." ε μα τα ηθελε ο κ@λος της!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Σούλα

Σούλα
εγω παντως εχω νευριασει τοοοσο πολυ μαζι της,που και να μου ελεγε να της αφησω το μωρο δεν θα το εκανα!!δεν ξερω αλλα και τις δυο φορες που το πηγα εφυγα με νευρα,καταρχας πηρε το μωρο και αρχισε να το φιλαει στο προσωπο(εγω μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν τον φιλουσα παρα μονο στο κορμακι του)δηλαδη ποια εισαι εσυ που κανεις οτι θελεις στο δικο μου μωρο?μαλακοοοοοο!!! αμ το αλλο που με νευριασε...ο μπεμπακος μου οταν γεννηθηκε ειχε πολλα μαλλια και σκουρα,τωρα περα το οτι εχουν πεσει τα περισσοτερα,αυτα που βγαινουν ειναι καστανοξανθα!!στο δικο της το σοι(το κερατο μου μεσα με το σκατοσογο της μου τα εχει κανει ναααααααααα)ειναι οι περισσοτεροι ανοιχτοχρωμοι!!!ειδε τωρα το μωρο και λεει ..ααααα,ανοιγουν τα μαλλια του ε?...λεω κι εγω ...ναι δεν βλεπεις?....και τι μου λεει? ειπα κι εγω γιατι εμεις τετοια μωρα με σκουρα μαλλια δεν βγαζουμε.......
και μου ηρθε να της πω αλλα δεν το ειπα φυσικα,οτι αυτο το μωρο απο το δικο μου το μ.......βγηκε και οχι απο καποιο απο το σοι σου...αντε πητε μου εσεις,τι της λες εκεινη την ωρα?

AfroditiDimoshenis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα κορίτσια αποφάσισα να σας γράψω απλά για να δείτε ότι υπάρχουν πιο δύσκολες καταστάσεις.έχω ένα αγοράκι 11μηνών και το μεγαλωνω ΜΟΝΗ ΜΟΥ.οι γονείς μου είναι άρτα τα πεθερικά μου πύργο και εγώ μεγαλόπολη.δούλευα 12 χρόνια και σταμάτησα την δουλειά,ήμουν αλλιώς πριν έρθει στην ζωή μου ο μικρούλης μου και άλλαξα ριζικά έν μια νυχτί.δεν καθόμουν καθόλου σπίτι όλο δούλευα.Και τώρα έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι παντού μαζί,ο άντρας μου δουλεύει αρκετές ώρες.δεν ξέρω πως θα ήταν να στο κρατάει άλλος το παιδί για πολλές ώρες πιστεύω ότι η μάνα το μεγαλώνει μόνο σωστά, με τα λάθοι της με τα προβλήματά της με όλα,δεν σας κρύβω ότι έρχονται κάποιες στιγμές που έστω και για μισή ώρα θέλω να βγω να περπατήσω να...νιώθω τύψεις αρκετές φορές,κλαίω πάλι αρκετές φορές,πέφτω στο κρεβάτι κουρασμένη και οι σκέψεις να γυρνάνε απειλιτικά στο κεφάλι μου, μερικές φορές αγχώνομαι αν θα προλάβω να μαγειρέψω αν θα προλάβω να σκουπίσω αν αν αν.Α! ξέχασα να σας πω ότι και παρέες ΔΕΝ έχω μια κοπέλα γνώρισα ΄γειτόνισσα πριν λίγο καιρό και ελπίζω να εξελιχθέι σε καλή φιλία ευτυχώς έχει και παιδάκια και καταλαβαίνει.σας κούρασα συγνώμη φιλιά σε εσας και τα μικρά σας.όποια θελήσει περιμένω μια επικοινωνία.

mpompitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κι εγω ετσι .... μακρια και αγαπημενες και απο τις 2!!!

η αλήθεια ειναι οτι ειναι τρελο ζορι να μην εχες εναν ανθρωπο διπλα σου!
να σου τυχει κατι και να μην ξερεις τι να κανεις!

ομως μαθαινεις να συμβιβαζεσαι με αυτο!
γινεται τροπος ζωης σου!

τωρα πια .... μετα απο 3 χρονια ζωης της μικρης μου, ξερει τι κανουμε στην τραπεζα, στο ΙΚΑ, στην εφορια, στο νοσοκομειο, στα διαφορα μαγαζια, στο νεκροταφειο (ναι ναι ναι εχουμε παρακολουθησει ολα τα τεκτενομενα ... απο μακρια βεβαια αλλά αναγκαστικα τα παρακολουθησαμε Crying or Very sad )κλπ κλπ

δεν ξερω αν ειναι καλο ολο αυτο .... αλλά δεν μπορω να κανω διαφορετικα!

Σούλα

Σούλα
AfroditiDimoshenis έγραψε:καλησπέρα κορίτσια αποφάσισα να σας γράψω απλά για να δείτε ότι υπάρχουν πιο δύσκολες καταστάσεις.έχω ένα αγοράκι 11μηνών και το μεγαλωνω ΜΟΝΗ ΜΟΥ.οι γονείς μου είναι άρτα τα πεθερικά μου πύργο και εγώ μεγαλόπολη.δούλευα 12 χρόνια και σταμάτησα την δουλειά,ήμουν αλλιώς πριν έρθει στην ζωή μου ο μικρούλης μου και άλλαξα ριζικά έν μια νυχτί.δεν καθόμουν καθόλου σπίτι όλο δούλευα.Και τώρα έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι παντού μαζί,ο άντρας μου δουλεύει αρκετές ώρες.δεν ξέρω πως θα ήταν να στο κρατάει άλλος το παιδί για πολλές ώρες πιστεύω ότι η μάνα το μεγαλώνει μόνο σωστά, με τα λάθοι της με τα προβλήματά της με όλα,δεν σας κρύβω ότι έρχονται κάποιες στιγμές που έστω και για μισή ώρα θέλω να βγω να περπατήσω να...νιώθω τύψεις αρκετές φορές,κλαίω πάλι αρκετές φορές,πέφτω στο κρεβάτι κουρασμένη και οι σκέψεις να γυρνάνε απειλιτικά στο κεφάλι μου, μερικές φορές αγχώνομαι αν θα προλάβω να μαγειρέψω αν θα προλάβω να σκουπίσω αν αν αν.Α! ξέχασα να σας πω ότι και παρέες ΔΕΝ έχω μια κοπέλα γνώρισα ΄γειτόνισσα πριν λίγο καιρό και ελπίζω να εξελιχθέι σε καλή φιλία ευτυχώς έχει και παιδάκια και καταλαβαίνει.σας κούρασα συγνώμη φιλιά σε εσας και τα μικρά σας.όποια θελήσει περιμένω μια επικοινωνία.
σε καταλαβαινω απολυτα..μονη κι εγω,πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να κλαιει και αλλες να αγχωνεται ακομη και για το αν προλαβω να βαλω τα πιατα στα ντουλαπια..κι εγω μονο μια γειτονησσα εχω που πινω ενα καφεδακι!!κατα τα αλλα ειμαι ολη μερα μονη μου,ο αντρας μου δουλευει απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα,πολλες ωρες μοναξιας!!και το χειροτερο ειναι οτι τωρα κανει και δευτερη δουλεια τα σαββατο κυριακα και εγω νοιωθω χαλια..κλαιω συνεχεια,κριμα που ειμαστε μακρια,θα καναμε παρεουλα..εγω ειμαι θεσσαλονικη

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maraki_D στις Τετ Μαρ 13, 2013 9:48 am, 1 φορά

Elisabeth_th

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ, τι φωτιες μας αναψα....
σημερα μας καλεσαν καπου και ειπα στον αντρα μου οτι αν ειναι να κοιμηθει παλι 1 το βραδυ η μικρη και το πρωι να σερνεται ολη μερα δεν θελω να κοιμηθει εκει. Του ζητησα να το πει ο ιδιος ευγενικα διοτι ειναι μητερα του. Αν το πω εγω θα σκοτωθουμε σιγουρα διοτι τα εχω μαζεμενα απο την πρωτοχρονια.
Μενω σε χωριο και ειναι ολοι γνωστοι του αντρα μου. Δικό μου ανθρωπο δεν εχω και αν και ξερω νεες μανουλες παρολαυτα δεν ξερω ποσο μπορω να τις εμπιστευτω.
Με την ΑνναΜαρια, καναμε και εμεις τα παντα μαζι, και στο εργαστηρι την επαιρνα μαζι μου απο 5 μηνων μεχρι 12. αλλα τωρα με το δευτερο σφιξαν τα πραγματα...

Σούλα

Σούλα
Elisabeth_th έγραψε:Αχ, τι φωτιες μας αναψα....
σημερα μας καλεσαν καπου και ειπα στον αντρα μου οτι αν ειναι να κοιμηθει παλι 1 το βραδυ η μικρη και το πρωι να σερνεται ολη μερα δεν θελω να κοιμηθει εκει. Του ζητησα να το πει ο ιδιος ευγενικα διοτι ειναι μητερα του. Αν το πω εγω θα σκοτωθουμε σιγουρα διοτι τα εχω μαζεμενα απο την πρωτοχρονια.
Μενω σε χωριο και ειναι ολοι γνωστοι του αντρα μου. Δικό μου ανθρωπο δεν εχω και αν και ξερω νεες μανουλες παρολαυτα δεν ξερω ποσο μπορω να τις εμπιστευτω.
Με την ΑνναΜαρια, καναμε και εμεις τα παντα μαζι, και στο εργαστηρι την επαιρνα μαζι μου απο 5 μηνων μεχρι 12. αλλα τωρα με το δευτερο σφιξαν τα πραγματα...
καλα εκανες και ειπες τον αντρα σου να τις το πει...κοιτα να περασεις καλα..πιες κανενα ποτηρακι και για εμενα..εγω θα ειμαι μονη και σημερα,ο αντρας μου τωρα ηρθε απο την πρωινη δουλεια και σε λιγο θα φυγει στην δευτερη,λογω τσικνοπεμπτης!!

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι να πω κι εγω που ο αντρας μου δουλευει πανω απο 300χλμ μακρυα? εχω 2 μικρα και στην κυριολεξια ειμαι μονη μου. ειμαστε και καινουργιοι στην πολυκατοικια και δεν ξερω κανεναν. μανα, αδερφη και πεθερα μακρυα. πολλες φορες φοβαμαι μηπως παθω κατι ξαφνικο, [πεσω και χτυπησω κανα κεφαλι, με χτυπησει κανενα ρευμα]και τι θα κανουν τα παιδια μου. θα τα ακουσει κανεις? θα ενδιαφερθει? τα βαζω για υπνο και κλαιω με τις ωρες.

Elisabeth_th

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ζουζουνομαμα έγραψε:κοριτσια τι να πω κι εγω που ο αντρας μου δουλευει πανω απο 300χλμ μακρυα? εχω 2 μικρα και στην κυριολεξια ειμαι μονη μου. ειμαστε και καινουργιοι στην πολυκατοικια και δεν ξερω κανεναν. μανα, αδερφη και πεθερα μακρυα. πολλες φορες φοβαμαι μηπως παθω κατι ξαφνικο, [πεσω και χτυπησω κανα κεφαλι, με χτυπησει κανενα ρευμα]και τι θα κανουν τα παιδια μου. θα τα ακουσει κανεις? θα ενδιαφερθει? τα βαζω για υπνο και κλαιω με τις ωρες.

Μίλησες με καμια κοπέλα απο εδω, μηπως μενετε κοντα?

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι δεν την κρατάει την μικρή. Δεν την έχει ταϊσει ούτε μια φορά. Αντιθετα του γιου της του μεγάλου τα παιδιά τα τάιζε όταν ήταν μικρά και τα κρατάει ακόμη και σήμερα.
Σε εμένα προτείνει να την κρατήσει μόνο αν δεν έχει να κάνει κάτι καλύτερο.

http://istoriestismamas.blogspot.com

Σούλα

Σούλα
ζουζουνομαμα έγραψε:κοριτσια τι να πω κι εγω που ο αντρας μου δουλευει πανω απο 300χλμ μακρυα? εχω 2 μικρα και στην κυριολεξια ειμαι μονη μου. ειμαστε και καινουργιοι στην πολυκατοικια και δεν ξερω κανεναν. μανα, αδερφη και πεθερα μακρυα. πολλες φορες φοβαμαι μηπως παθω κατι ξαφνικο, [πεσω και χτυπησω κανα κεφαλι, με χτυπησει κανενα ρευμα]και τι θα κανουν τα παιδια μου. θα τα ακουσει κανεις? θα ενδιαφερθει? τα βαζω για υπνο και κλαιω με τις ωρες.
αληθεια,που μένεις?

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πατρα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις