Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 13]

76Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:27 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:20 am, 1 φορά

77Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:37 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χρυσαφακι έγραψε:ουτε φιλη ουτε γνωστη! μονο μια γειτινοσα που ερχεται μια φορα το μηνα για να μας δωσει το ενοικιο..
αυτο!
ισως ακουστει χαζο ή παιδιαστικο αλλα ειμαι χαρουμενη που μπαινω εδω κ μιλαω με κοσμο..
χαζο ε;
μα... κηστηκα τοσα χρονια εδω μεσα..
δεν βγαινουμε πολυ συχνα.. κανει κ κρυο τωρα.. αστα..

δεν ειναι καθολου χαζο..ο καθενας εχει αναγκη να μιλησει με καποιον!και με αγνωστους να σου πω ειναι και πιο ωραια να συζητας..εγω που εχω 2,3 φιλες τι καταλαβαινω?γραμενη με εχουν..χεχεχε

78Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:39 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι έγραψε:ουτε φιλη ουτε γνωστη! μονο μια γειτινοσα που ερχεται μια φορα το μηνα για να μας δωσει το ενοικιο..
αυτο!
ισως ακουστει χαζο ή παιδιαστικο αλλα ειμαι χαρουμενη που μπαινω εδω κ μιλαω με κοσμο..
χαζο ε;
μα... κηστηκα τοσα χρονια εδω μεσα..
δεν βγαινουμε πολυ συχνα.. κανει κ κρυο τωρα.. αστα..

δεν ειναι ουτε χαζο ουτε παιδιαστικο!!!!!ειναι φυσιολογικο!!!!!βρηκες κατι που σε ενδιαφερει και¨"λες" και δυο κουβεντες!!!!

79Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:46 am

Myro

πρεπει να βρεις διεξοδους και να ξεφευγεις,εισαι πολυ νεα και ειναι κριμα να μενεις ετσι απραγη μεσα στο σπιτι....

https://www.facebook.com/myrodeve

80Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:48 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:20 am, 1 φορά

81Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 11:11 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:21 am, 1 φορά

82Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 11:11 am

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσαφακι έγραψε:η μονη μου ασχολια ειναι οι δουλειες του σπιτιου κ το παιδι! αυτα! νεροχυτης - πλυντηριο και αντιστρωφως!
τωρα μαθαινω νεα! τι γινεται εξω απο τον 4μετρο τυχο μου..
ανταλασω αποψεις.. κ τοσα αλλα.. αισθανομαι λιγο ανοητη που τα γραφω ολα αυτα αλλα να σας πω την αληθεια μου δεν εχω προβλημα γιατι τιποτα απο ολα αυτα που γραφω δεν προκειται να "μαθευτει".. οπως αν το ελεγα στην αδερφη μου σε 5 λεπτα θα το ηξεραν μεχρι την Αμερικη..

Βρε Χρυσαφάκι...όλοι λέμε την γνώμη μας έξω από τον χορό, όλες δίνουμε συμβουλές.
Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο που το θεωρούμε όλοι δεδομένο είναι η ζωή μας...και τα χρόνια που δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ. Και μια μέρα θα πεθάνουμε και τέρμα...σόρυ αν βαραίνω το κλίμα αλλά με αυτά που διαβάζω...καταλαβαίνω ότι λατρεύεις το παιδί σου αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι δυστυχισμένη σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου. Είσαι μόνο 23 χρονών...κάποια στιγμή θα κάνεις μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος...τι να πω...εσύ ξέρεις καλύτερα, αυτά που περιγράφεις πάντως δεν είναι νορμάλ καταστάσεις.

83Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 11:21 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:22 am, 1 φορά

84Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 11:26 am

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermom έγραψε:
χρυσαφακι έγραψε:η μονη μου ασχολια ειναι οι δουλειες του σπιτιου κ το παιδι! αυτα! νεροχυτης - πλυντηριο και αντιστρωφως!
τωρα μαθαινω νεα! τι γινεται εξω απο τον 4μετρο τυχο μου..
ανταλασω αποψεις.. κ τοσα αλλα.. αισθανομαι λιγο ανοητη που τα γραφω ολα αυτα αλλα να σας πω την αληθεια μου δεν εχω προβλημα γιατι τιποτα απο ολα αυτα που γραφω δεν προκειται να "μαθευτει".. οπως αν το ελεγα στην αδερφη μου σε 5 λεπτα θα το ηξεραν μεχρι την Αμερικη..

Βρε Χρυσαφάκι...όλοι λέμε την γνώμη μας έξω από τον χορό, όλες δίνουμε συμβουλές.
Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο που το θεωρούμε όλοι δεδομένο είναι η ζωή μας...και τα χρόνια που δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ. Και μια μέρα θα πεθάνουμε και τέρμα...σόρυ αν βαραίνω το κλίμα αλλά με αυτά που διαβάζω...καταλαβαίνω ότι λατρεύεις το παιδί σου αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι δυστυχισμένη σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου. Είσαι μόνο 23 χρονών...κάποια στιγμή θα κάνεις μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος...τι να πω...εσύ ξέρεις καλύτερα, αυτά που περιγράφεις πάντως δεν είναι νορμάλ καταστάσεις.
συμφωνω,δεν ειναι νορμαλ.και με το θαρρος της ανωνιμιας και του εξω απο το χορο θα σε ρωτησω¨¨δεν εχεις σκεφτει να χωρισεις??χαντακωνεσαι εκει μεσα δεν το βλεπεις και εισαι πιτσιρικα εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου για κατι καλυτερο...και εγω ολη μερα σπιτι μετομωρο ειμαι και ουτε παρεες κ φιλες εχω ομως ειναι επιλογη μου,ειμαι καλα,δεν εχω προβληματα,ειμαι γελαστη!ξερεις οτι τα παιδια ολα τα καταλαβαινουν ε?τη χειροτερη ζημια την κανετε στη μικρη σας.θα καταλαβει και δεν θα τον αγαπαει το μπαμπα της με οτι αυτο συνεπαγεται για τον ψυχισμο της.στα λεω ολα αυτα εκ πειρας και οχι γιατι ειμαι κακια...καπως ετσι ηταν ο μπαμπας μου..δεν τον εχω πει ποτε μπαμπα,δεν του πολυμιλαω,και παντα αναρωτιωμουνα γιατι τον ανεχεται η μανα μου...Αυτα!και αλλα πολλα βεβαια..και συγνωμη..

85Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 11:44 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:27 am, 2 φορές συνολικά

86Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 11:58 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xρυσαφακι μου γλυκο,συμφωνω στο να θελεις να μεινεις μαυτον τον ανθρωπο.
Αλλα δν συμφωνω καθολου με το να μην μιλας με κανεναν αλλον εκτος απο τα πεθερικα σου η τους γονεις σου.
Τωρα δν σε πειραζει που εισαι 23.
Οταν ομως πας 30 κι 40 θα ξεσπασεις κι θαναι χειροτερα.Αυτο που γινεται δν ειναι φυσιολογικο,αλλο οι σχεσεις,αλλο αυτο που γινεται,Οι σχεσεις λιγο πολυ, το ζευγαρι τις οριζει,αλλα εδω μιλαμε για καθεστως κ χουντα.
Απλα πρεπει να γινεις λιγο πιο κοινωνικη,κι οι 2 μαζι,καλο θα σας κανει,ισα ισα,που αν κανετε παρεα με καποιους θα περνατε πιο ωραια κ θα νιωθετε κ πιο καλα.
Εξω απο τον χορο πολλα λεμε,αλλα εδω μιλαμε για κατι περα απο το πραγματικο,οπως ξαναειπα ηδη,αλλο το να πουμε κατι για σχεση,αυτο το οριζει το ζευγαρι,εδω μιλαμε για ψυχικη υγεια,σε λιγο καιρο θα εχεις σοβαρα ψυχολογικα προβληματα.
Σκεφτηκατε να μετακομισετε αλλου?Δν γινεται πρεπει να κοινωνικοποιηθειτε οπωςδηποτε.
Μπορει να μν σε ξερω,αλλα στεναχωρεθηκα μαυτο,δν γινεται 23 χρονων κοπελα κι να ζει ετσι!

87Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 12:15 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πω την γνώμη μου κ εγω;Κούκλα μου είπες πιο πριν ότι κ ο πατέρας σου ήταν οξυθυμος κι ότι κ η μάνα σου έχει ζήσει τέτοιες καταστάσεις κ λίγο χειρότερες.Έχεις ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με την μάνα σου κ λυπάμαι που το λέω αλλα κ η κόρη σου τέτοιον άντρα θα βρει.Πρόσεχε γιατί είναι κρίμα να χαντακωθεις εσυ κ κατα πόσο κ το κοριτσάκι σου....

88Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 12:17 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσαφάκι, καλή μου, συγνώμη που θα είμαι κάπως απότομη αλλά ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!! Δε ζεις καλή μου, έχεις εγκλωβιστεί.

Όσο για αυτό που λες ότι δε βγαίνεις λόγω της ζωής που επέλεξε να κάνει η αδερφή σου, νομίζω πως είναι τεράστιο λάθος. Οι περισσότεροι στις οικογένειές τους θα έχουν και από ένα "μαύρο πρόβατο". Τι πρέπει να γίνει, να κλειστούμε μέσα στα σπίτια μας; Και μένα ο μπαμπάς μου είναι χρήστης ναρκωτικών, τι πρέπει να κάνω; Να κλειστώ; Όχι! Βγήκα και απέδειξα ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τις πράξεις του.

Δε μου φαίνεται υγιές όλο αυτό που ζεις βρε κοριτσάκι μου. Και νομίζω πως δεν είναι υγιές και για το παιδί σου. Συνηθίζει κλεισμένο μέσα σε ένα σπίτι και αργότερα θα φοβάται να βγει στον "έξω κόσμο". Ήδη είπες πως πάτε διακοπές και ζητάει να γυρίσει στο δωμάτιό της.

Κάνε κάτι πριν είναι αργά.

Και συγνώμη αν θεωρήσεις πως επεμβαίνω φρικτά στη ζωή σου και κρίνω τις επιλογές σου. Πραγματικά δεν τα λέω με καμία διάθεση κριτικής.

89Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 12:26 pm

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα τα διαβασα κι εχω μεινει αφωνη...δεν ξερω τι να πω πραγματικα...να σου πω ομως κατι Χρυσαφακι;;;Καμια γυναικα που κακοποιειται δεν το παραδεχεται!Κι εσυ κακοποιεισαι!Οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες η κακοποιηση δεν ειναι μονο σωματικη,ειναι και ψυχολογικη και λεκτικη και μεσω του αποκλεισμου απο τον εξω κοσμο,να μην εχεις ανθρωπο να μιλησεις και διεξοδο...εγω θα σου πω την αληθεια ,χωρις παρεξηγηση ,εξαλλου οπως ειπες και συ,δε γνωριζομαστε και εχεις προστατευμενη την ανωνυμια σου...γλυκια μου,δεν πιστευω οτι ο ανθρωπος που περιγραφεις δεν εχει ασκησει ποτε του σωματικη βια...ο χαρακτηρας των ανδρων που κακοποιουν τις γυναικες τους ειναι ακριβως αυτος!Τις απομονωνουν,τις απειλουν αν μιλησουν σε αλλους,τις κερατωνουν,τις ταπεινωνουν,τις εκθετουν κοινωνικα και τις κανουν να ντρεπονται και αμα τα βρουν σκουρα κι εχουν αναγκη φροντιδας κανουν οτι αλλαξαν!Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανω λαθος και να εχεις δικιο οτι αλλαξε μετα το ατυχημα...αλλα κουκλα μου,αυτη την στιγμη δεν το πιστευω...απλα σε εχει αναγκη.Και ακομα και στην ανωνυμια οι κακοποιημενες γυναικες δεν το παραδεχονται ευκολα...σε κανει να ντρεπεσαι πολυ και κατα βαθος πιστευεις οτι φταις εσυ και μεσα σου τον δικαιολογεις.Θα σε συμβουλευα περα απο το φορουμ οπου φυσικα ειμαστε εδω να σε ακουμε και να μιλαμε και μη νιωθεις χαζη,ειναι φυσιολογικο να το εχεις αναγκη αυτο...εμενα ομως το οτι μιλησες εστω και δω μου λεει κατι...μεσα σου θες κατι να αλλαξει.Εχεις κανει το πρωτο βημα.Τωρα πιο ειναι το δευτερο;;;Να κανεις ονειρα μεσα σου και να πιστεψεις οτι δε φταις για ολο αυτο...μπορεις να το αλλαξεις και να κανεις ευτυχισμενο και τον εαυτο σου και το παιδι σου.Μη γελιεσαι οτι ειναι ευτυχισμενη η μικρη σου...ειδες οτι καταλαβαινει ηδη;;;Φαντασου πως θα νιωθει οταν βιωνει μεγαλυτερη αυτες τις καταστασεις.ΜηΝ της το κανεις αυτο...νομιζω οτι ανεφερες πως κατι παρομοιο περναγε και η μαμα σου...και συ ως παιδι...ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΕΣ...εισαι πολυ νεα και δεν ειναι αργα ουτε να σπουδασεις κατι ουτε να ψαξεις δουλεια...μην αφησεις τα χρονια να περασουν ομως,γιατι μετα θα ειναι οντως δυσκολα...οσο απομονωμενη και αν εισαι,πιστευω οτι εκει εξω υπαρχει καποιος που του εχεις εμπιστοσυνη...παρε το θαρρος,βρες τροπο να μιλησεις...συγγνωμη για το θαρρος ετσι;Οφειλω να σου πω οσα σκεφτομαι...και ειλικρινα οταν μπαινω στο φορουμ απο δω και μπρος θα κοιταζω να δω το δικο σου ψευδωνυμο πρωτα,τα νεα σου...αληθεια σου λεω...θα σε σκεφτομαστε ολες!!!

90Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 12:59 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσαφάκι, κοπέλα μου, όλες έχουμε τα προβλήματά μας με τους άντρες μας. Και εγώ τις περισσότερες φορές νιώθω ότι δε μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του. Όταν προσπαθώ να του εξηγήσω πράγματα που με πειράζουν, αυτός γυρίζει και μου απαντάει ότι του γκρινιάζω. Δηλαδή τον ρωτάω, επειδή λέω την αλήθεια είναι γκρίνια; Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί, ότι δεν προσέχει τα λόγια του μπροστά στα παιδιά και νευριάζει με το παραμικρό. Βέβαια το καταλαβαίνει και συνέχεια μου λέει ότι θα διορθωθεί, αλλά πάλι τα ίδια. Όμως πέρα από αυτά, τα πάμε καλά, δεν υπάρχει φόβος, ούτε καταπίεση για φίλες ή τον υπολογιστή.Και έξω βγαίνουμε με φίλους και τα παιδιά μας έρχονται σε επαφή με άλλα παιδάκια. Ίσως στο χωριό να είναι πιο δύσκολα, αλλά νομίζω ότι και εκεί έχουν αλλάξει πια τα πράγματα.Νομίζω ότι θα έπρεπε να του μιλήσεις, να του πεις τι σε ενοχλεί. Σε λίγο καιρό, το παιδάκι σου θα πάει σχολείο, τι θα κάνεις μετά; Ψάξε να βρεις και δουλειά, τουλάχιστον να είσαι λίγο ανεξάρτητη οικονομικά. Είσαι μικρούλα, του συγχώρεσες πολλά ίσως επειδή τον αγαπούσες,αλλά και αυτός πρέπει να σε σεβαστεί. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με την αδερφή σου, μήπως όμως θα έπρεπε να προσπαθήσεις να έχεις μια επικοινωνία μαζί της.Ανοιξε το σπίτι σου σε συγγενείς και φίλους και μην απομονώνεσαι.

91Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 1:00 pm

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνώ με όσα είπαν οι κοπέλες.Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά μόνο ελπίζω να βρεις το κουράγιο κάποια στιγμή και να αλλάξεις την κατάσταση σου.Και μια βοήθεια απο ένα ειδικό θα ήταν ό,τι καλύτερο.Υπάρχουν κοινωνικοί λειτουργοί και υπάρχουν και ψυχίατροι που μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και στο ΙΚΑ.Ψάξ'το λίγο και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και μη μένεις απαθής.Τα χρόνια περνάν και σε 10 χρόνια θα είσαι 30 και θα σε χαιρετάνε τα 40 απο μακριά.Αξίζεις πολύ καλύτερη ζωή.Πιστεψέ το!!!

http://shineon-n-on.blogspot.com

92Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 1:00 pm

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσαφακι έγραψε:δεν ειμαι δυστηχησμενη! ειμαι απογοητευμενη.. οπως ξανα ειπα εχει αλλαξει πολυ...
ευχαριστω για τις συμβουλες σας τις σεβομαι ειληκρηνα απολειτως! αλλωστε γιαυτο τα γραφω για να κανουμε διαλογο..
αγαπαω τον αντρα μου.. ειναι δυσκολος αλλα.. τι να γινει..; προσφατα ειχε ενα πολυ σοβαρο τροχαιο.. παραλιγο να πεθανει γιατι χτυπησε στο κεφαλι.. απο τοτε ειδε την ζωη αλλιως.. επαναπροσδιορησαι μερικα πραγματα..
ειναι καλητερος κ με μενα κ με την μικρη μας..
ευχαριστω αληθινα που ασχολειστε τοση ωρα με το προβλημα μου κ μου λετε τοσα πραγματακια..
ειμαι χαρουμενος ανθρωπος με πολυ χιουμορ.. το μονο που εχω αναγκη ειναι να γελαω..! κ τις τελευταιες μερες το ξανα βρισκω χαρη σε εσας κ τις ιστοριουλες σας...
sunny sunny

Συγγνώμη...αν έβγαλα λάθος συμπέρασμα...εσύ ξέρεις αν είσαι ευτυχισμένη ή όχι.
Ελπίζω να καταλάβεις τι είναι καλύτερο για εσένα ΠΡΩΤΑ και μετά για το παιδί σου και να πράξεις ανάλογα. Φροντίζουμε να είμαστε εμείς (οι μάνες) καλά για να είναι ισορροπημένα κ ευτυχισμένα και τα παιδιά μας. Αν δεν ενδιαφερθώ εγώ για εμένα πρωτίστως δεν θα το κάνει κανένας...μα κανένας, αυτή είναι η άποψή μου.

93Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 1:10 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσαφάκι δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο απο ότι είπαν οι κοπέλες παραπάνω συμφωνώ με όλα όσα έχει γράψει η Κασταλία . Φτιάχνουμε την ζωή μας για να περνάμε καλά να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που να μας σέβεται να μας εκτιμάει και να μας έχει ψηλά. Σίγουρα σε ένα γάμο υπάρχουν εντάσεις και καβγαδάκια και αν ξέρει η κάθε μία τα όρια του άλλου μπορεί να το διαχειρίζεται σωστά .
Στη δική μου περίπτωση 16 χρόνια που είμαστε μαζί νιώθω πολύ πιο ερωτευμένη από όταν παντρευτήκαμε , σίγουρα περάσαμε εντάσεις ο δρόμος μας ήταν δύσκολος λίγο πριν το γάμο και ενώ ετοιμαζόμασταν διαγνώστηκε ότι έχω καρκίνο . όταν του το είπα με πήρε αγκαλιά και με στήριξε δεν με άφησε . Αυτό μου έδειξε πολλά . όταν καβγαδίζουμε έχει πλάκα εκείνος ανεβάζει τους τόνους ξέρετε μιλάει δυνατά και εγω απλά απαθέσταστη κάθομαι και του μιλάω η κοιτάω τηλεόραση η στον υπολογιστή για να του περάσουν τα νεύρα θέλει στην χειρότερη περίπτωση 1 ώρα τον αφήνω και μετά έρχεται η σειρά μου δεν αφήνουμε να μας καβαλήσουν αλλά δεν προκαλούμε κιόλας

94Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 1:17 am

markella01

markella01
manoula_24xr έγραψε:
stefanakos έγραψε:
stefanakos έγραψε:καλημέρα κορίτσια θέλω και εγώ να πώ τον πόνο μου ο καλός μου εχθές μου ειπε αντε να βρεις δουλεια γιατι έχεις ξεγαιδουρέψει. Τον ενοχλέι όταν πάει την μικρή σχολειο και εγω ξυπνάω στις 10. Τον ενοχλέι που εχθές κουναγα το παιδί στο καροτσι να κοιμηθεί και όταν κοιμήθηκε του λέω να το πάει μέσα και αυτός μου λεει ότι εχω ξεγαιδουρέψει και τα κάνει όλα αυτός...ελεος πια...τι θα ακουσω αλλο.
Πιστέυω δεν μου αξιζει αυτή η συμπεριφορά, επειδή ειμαι ανεργη δεν σημαινει ότι ειμαι και άχρηστη!!!

Καλα ε αυτο μ το κανει κ εμενα,δλδ οταν γυρναει κ τον κοροιδευω οτι δν ειχε πολυ δουλεια,κι μ λεει ε εγω δν ξανακοιμηθηκα μετα κτλ κτλ,κι γινεται πανικος,κι του λεω ναι ε?εσυ δ εχεις να πλυνεις να σκουπισεις κτλ αν κ εδω που τα λεμε απο τοτε που εμεινα εγκυος,μονο συμμαζεμα κανω κι το πολυ τα πιατα,πριν τους 8μηνες εκανα περισσοτερα,αλλα απο τελη 7μου μηνα κ επειτα αυτα τα ολιγα.Κι δν εχω παραπονο εκεινος βοηθαει,οταν του πω σκουπιζει σφουγγαριζει,κι οτι πω κανει.Κι γω αναλαμβανω την κουζινα δ΄λδ να πλυνω κ να καθαρισω τους παγκουςς,οχι πορτες κτλ κτλ..

χρυσαφακι έγραψε:ααχ.. βρε κοριτσια.. τι καλα που κανετε και ανοιγετε ενα τετοιο θεμα..
καπου να τα πουμε κ εμεις να ξεσπασουμε!!
εμενα ο αντρας μου ειχε παντα πολλα νευρα!! οταν τον πιασει δεν υπολογιζει ουτε το παιδι ουτε τους γειτονες..
ακομη κ μεσα σε μαγαζι με εχει κανει ρομπα.. εχει ενα κακο (ενα, λεμε τωρα).. ειναι της γνωμης οτι η γυναικα πρεπει να ειναι "υπο" σε ολα! και να πεις οτι αντιμιλαω.. ισα-ισα, ειδικα τωρα με το παιδι το βουλωνω πιο πολυ κ ας εχω κ δικιο!! δουλευει ολη μερα, το παραδεχομαι, κουραζεται, το κατανοω!
αλλα κ γω τι κανω;; καθομαι;; επειδη δεν δουλευω εκτος σπιτιου δηλαδη;; κ οι δουλειες του σπιτιου;; το παιδι;; κ τοσα αλλα που κανουμε ολες μας..;!!;;!!
μου λεει οτι για να καθομαι εγω μεσα στο σπιτι δουλευει αυτος!! κ οσες φορες εχω κανει λογο για να παω εγω για δουλεια ειναι σαν να τον μαχαιρωνεις!! ουτε λεξη γ αυτο!
απλα θελει να μου κοπαναει οτι με ταιζει!!
ξερετε ποσο ασχημο ακουγεται αυτο;;
σε προσβαλει σαν γυναικα, σαν ανθρωπο, σαν μανα..
καμια φορα με πιανει το παραπονο.. κ λεω γιατι ρε γ.....ο μου;; προσπαθω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ για να τακτοποιεισω ολο το σπιτι κ να τα εχει ολα εοιμα κ καθαρα.. κ αυτο ειναι το ευχαριστω;;
δεν λεω να μου πει ευχαριστω αλλα να με εκτιμαει σαν ανθρωπο..
συνεχως με υποβιβαζει.. παντα τα ξερει ολα καλητερα..
κ δεν ηταν ετσι τοσο πολυ..
μου εχει κανει ΤΑ τερατα!!! το κερατο ειχε φτασει στην Κινα! (πριν το παιδι)!!!!!!!!! μπορω να πω οτι εχει στρωσει σε αυτο το θεμα!
οταν του λεω για την τοτε εποχη των κερατων, μου λεει"ε, δεν γνωριζομασταν πολυ καιρο.. δεν μετραει" ε! στο Θεο σας βρε κοριτσια ειναι δικαιολογια αυτο;;
εφευγα απο το σπιτι για 2 ωρες κ εφερνε την αλλην.. κ με εβγαζε κ τρελη!
αααααααααααχ.... ειναι τοσα πολλα....
εσεις εχετε ζησει κατι παρομοιο..;ή μονο εγω ειχα την τυχη;;;;;
πειτε μου την γνωμη σας... Sad
ή μονο εγ

Κουκλα μου,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι χαρας το κουραγιο σου που δν μιλας κτλ.Κι δευτερον πατα λιγο ποδι,εγω πιστευω οτι πρεπει οι αντρες να νομιζουν οτι κανουν κουμαντο,αλλα εμεις στην ουσια να κουμανταρουμε το σπιτι.Πχ λενε ο αντρας ειναι η κεφαλη του σπιτιου κ η γυναικα ο λαιμος κ γυρναει το κεφαλι οπου εκεινη θελει.
Εγω δν θα αντεχα ποτε να ειμαι με καποιον ετσι.Ουτε να ζουσα αυτη τη κατασταση.Εχω σχεδον βιωσει το κερατο,αλλα εμενα ηταν διαδικτυακος,κι τελοςπαντων μια μερα εγινε ο κακος χαμος,κι παραλιγο να χωρισουμε ημασταν μες το σπιτι σαν 2 ξενοι,εγω ημουνα απο την ωρα που γυρνουσε σπιτι μεχρι τν επομενη μερα στης μανας μου,δν τ εκανα καν παρεα στο φαι τπτ μεχρι που του εδωσα 2ρη ευκαιρια κι του ειπα κανονισε να την χασεις,μετα δν θα με ενδιαφερει τπτ.
Κι απο τοτε ολα καλα,αλλα αυτο να μου μιλαει ασχημα κτλ,δν το επιτρεπω,αν με προσβαλλει τον προσβαλλω κ εγω,κι οτι κι αν γινει,δν υπαρχει λογος να το δεχομαι.Κι πιστευω καμια γυναικα,πρεπει κ συ να βρεις τροπο να μν σου φερεται ετσι.

Εγω αυτο που με τρελαινει τον τελευταιο καιρο ρε παιδια ειναι πρωτον

Το πρωι εχει παρει αδεια απο το διοικητη του να αφηνει τη μικρη σχολειο κμετα να μπαινει στο στρατοπαιδο.Κι βαζω εγω ξυπνητηρι,7μιση,μεχρι να την ντυσω να ετοιμασω το πρωινο της να φευγουν απο το σπιτι 8παρα με 8,για να μν δινει λαβες για επιπληξεις.Ρε κοριτσια το πιστευετε οτι μ βγαζει την πιστη σαν μικρο παιδακι,Γιαννη σηκω το λεω πανω απο 50φορες.Μιλαμε με βγαζει εκτος εαυτου,αρχισω να φωναζω να γινομαι κοκκινη απο νευρα,κι εκεινος να μιλαει κιολας οτι καθε μερα,του χαλαω το πρωινο με φωνες κτλ,μα ειναι δυνατον του λεω,να θες να ξυριστεις να πλυθεις να ντυθεις να ετοιμασεις τον καφε σου,κι να μου σηκωνεσαι 8κι15???Κι γω να βιωνω τετοιο αγχος????????Οχι πειτε μου,κι αυτο δν τ κανει μονο το πρωι,γενικως οοποτε ειμαστε σπιτι κ ειναι πρωι η απογευμα κ πρεπει να παμε καπου,κλασικα κκοιμαται το μεσημερι,κι ειδικα οταν πρεπει να παει η μικρη μπαλετο,Γιαννη σηκω,η ωρα 4μιση,τωρα,γιαννη σηκω παρα εικοσι,τωρα,κ σηκωνεται παρα δεκα κ το μαθημα αρχιζει παρα δεκα.
Ε ρε κ ριχνω κατι βρισιδια,προχτες ομως δν του την χαρισα,τον εκανα να νιωσει τον ιδιο θυμο με εμενα.
Εχουμε κανονισει να παμε στον γιατρο,την Πεμπτη,κι ηρθε μαζι ενα ζευγαρι να γνωρισει το γιατρο να κοιτα τη κοπελα που ειναι εγκυος.
Κι φευγει η μικρη σχολειο,κι εχω κανονισει 10κμιση στην καφετερια του νοσοκομειου,κι επρεπε πριν να παω κι στον μικροβιολογο να παρω τα αποτελεσματα,κι γυρναει που αφησε τη μικρη σχολειο,κι ξαπλωνουμε μια ωριτσα,κι σηκωνομαι εγω στις 9κι κατι,ετοιμαζομαι κ ηδη ελεγα γιαννη σηκω γιαννη σηκω γιαννη σηκω,κι εκεινος τπτ,παει 10 η ωρα σηκω γιαννη εχουμε να παρουμε κ τα αποτελεσματα,εκεινος ακομα να ροχαλιζει,ε τελικα χτυπαω με δυναμη τη πορτα,κι παιρνω τηλ ενα ταξι κ σηκωθηκα εφυγα κ με κυνηγουσε.Καλα πας καλα μ λεει,λεω οχι γτ?Λεει γτ εφυγες,λεω γτ εαν εσυ εισαι αναισθητος εγω δν ειμαι,δν μπορω να αρρωστησω για παρτη σου,αμα δν μπορεις να σηκωνεσαι να ξερω να μν κανονιζω τπτ μαζι σου.Κι φωναζα χαμος,κι με ειδε που μ γυρισε το ματι,εκλαιγα απο τα νευρα μου,κι του ξεκαθαρισα αν ξαναγινει κατι τετοιο δν ξερω κ γω τι θα κανω.
Μιλαμε,οταν πρεπει να παμε καπου κ να σηκωθει με τρελαινει,τις προαλλες ακουγα το ξυπνητηρι να χτυπαει στο σαλονι.Γιαννη σηκω σηκω σηκω τπτ αυτος.Λεω θα σε κανω μαγκα,σηκωνομαι το κλεινω κ ξανακοιμαμαι.Σηκωθηκε πανικοβλητος που τον εψαχναν,καλα μ λεει δν ακουσες το κινητο,λεω συγνωμη,αλλα δν μπορω να χαλαω 8μηνων εγκυος την ζαχαρενια μου για το αν θα σηκωθεις η οχι.Αμα δν μπορεις με το 2φορες γιαννη σηκω κ με 4 ξυπνητηρια να χτυπανε προβλημα σου αντιμετωπισε τις συνεπειες.
Ε μα.Κοριτσια συγνωμη για το σεντονι

Respect! Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα περνούσα και κανα δυο φορές τον άφησα να κοιμάται αφού δεν καταλάβαινε μετά τη 15 φορα που τον φώναζα να ξυπνήσει και μετά με κυνηγούσε, τώρα το έχει βελτιώσει πολύ και του έχω δηλώσει αν καμιά μέρα για να μη χάσεις το χουζούρι σου με αφήσεις πάλι ξεκρέμαστη θα φέρω μια κατσαρόλα και θα την χτυπάω πάνω από το κεφάλι σου, θα σε κάνω να βλαστημήσεις την ώρα που δεν σηκώθηκες...
Για το κέρατο, κορίτσια ο καθένας έχει κάποιες αντοχές άλλες αντέχουν πολύ κι άλλες καθόλου, εγώ ανήκω στην κατηγορία καθόλου, μια μαλακία να δω και θα του φάω το λαρύγγι δεν χαρίζω κάστανα.
Γενικώς , όπως όλοι οι άντρες έχει άπειρα ελλατώματα άλλα είμαι τόσο τσαούσα που με λέει "αντράκι" όχι με την καλή έννοια, άλλα δε με νοιάζει, κορόιδο δεν πιάνομαι.

95Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 1:29 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παντως ειναι η δευτερη φορα που εχω παρατεταμενη αδεια απο τη δουλεια...μπορει να με βλεπουν καποιοι και να σχολιαζουν οτι καθομαι αλλα εγω προσωπικα θαυμαζω τις γυναικες που μια ζωη κανουν αυτο το πραγμα,ειναι πληρως και αποκλειστικα αφοσιωμενες σε σπιτι,συζυγο και παιδια...εγω δεν το αντεχω παντως,ειναι πολυυυυ δυσκολο και δεν ειναι οπως σας λενε οτι δεν κανετε τιποτα!ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!

96Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 2:58 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kastallia έγραψε:Εγω παντως ειναι η δευτερη φορα που εχω παρατεταμενη αδεια απο τη δουλεια...μπορει να με βλεπουν καποιοι και να σχολιαζουν οτι καθομαι αλλα εγω προσωπικα θαυμαζω τις γυναικες που μια ζωη κανουν αυτο το πραγμα,ειναι πληρως και αποκλειστικα αφοσιωμενες σε σπιτι,συζυγο και παιδια...εγω δεν το αντεχω παντως,ειναι πολυυυυ δυσκολο και δεν ειναι οπως σας λενε οτι δεν κανετε τιποτα!ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!

οποιοι αντρες λενε κατι τετοιο ειναι πολυ γαιδουρια..να σας πω κατι και εγω αν ειχα τη μανα μ η τη πεθερα μου να μου κρατησει τα παιδια και για δουλεια θα [πηγαινα και θα ημουν κοκετα καθε μερα ,αλλα οταν εισαι στο σπιτι εχεις τοσες υποχρεωσεισ δεν προλαβαινεισ να κανεισ τπτ...παντως κασταλια μου ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα το να εισαι σε ολα και οσο χαλια και να εισαι να πρεπει να τα κανεισ ειδαλως ποιοσ θα στα κανει....?αλλα να σας πω και κατι αισιοδοξο ?ταλαιποριωμαστε τωρα και μετα θα ημαστε πιο χαλαρες ,αυτο που μετραει ειναι να βγαλουμε καλα παιδια ...καΙ να ειμαστε καλα και αγαπημενοι με τον ανθρωπο μας!!! Very Happy

97Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 6:53 am

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σας γράψω και ένα κουφό που έχει γίνει, κάποια βράδια έτυχε να τον πάρει ο ύπνος στον καναπέ επειδή ήταν κουρασμένος. Εγώ να τον ξυπνάω για να πάει να ξαπλώσει στο κρεβάτι, να τον σκουντάω, να του φωνάζω και αυτός να μην σηκώνεται με τίποτα. Τα νεύρα μου!! Να του λέω, πήγαινε στο κρεβάτι θα κρυώσεις, με τα πολλά ανοίγει τα μάτια του και τι μου λέει; μην με δεις να ξαπλώσω λίγο αρχίζεις την γκρίνια. Shocked Shocked Shocked Shocked
Τον πλακώνεις μετά ή όχι; Φταίω που νοιάστηκα, του έχω πει άλλη φορά θα τον αφήνω εκεί για να δει.

98Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 7:29 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι άμα τον παίρνει ο ύπνος στο σαλόνι τον αφήνω του ρίχνω μια κουβέρτα και απολαμβάνω το υπέρδιπλο κρεβάτι μου , αν εκείνος θέλει να γίνει σαν τελικό ς εμένα δεν μου πέφτει λόγος . Το θέμα είναι να μην επιτρέψεις από την αρχή να σε προσβάλλει αν γίνει αυτό μια φορά και το αφήσεις τότε γίνεται συνήθεια . Οι άντρες που έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν (επειδή δεν βρίζουν όλοι) κάποιες φορές σε καβγάδες με τις γυναίκες τους -κοπέλες του νομίζουν ότι μιλάνε στους φίλους τους , οπότε πρέπει να καταλάβουν ότι αφενώς δεν έχει τρίχα κάγκελο στο πόδι και αφετέρου ότι δεν βρίσκεται στο γήπεδο . Το κόβεις όσο δύσκολο και να είναι επειδή το άτομο που βρίζει το έχει υιοθετήσει σαν στάση ζωής . Μια μέρα σε ένα μεγάλο καβγά που είχαμε με το άντρα μου με ηλίθια αιτία πάνω στο καβγά είπε :αί γαμή... δεν ξέρω αν το είπε σε μένα η αν το είπε για τον λόγο αλλά τη έκανα ; το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγαμε για μπάνιο ήμασταν διακοπές αυτός μέσα στην καλή χαρά του είχε φύγει η ένταση τα είχε ξεχάσει -κάποια στιγμή ήταν μπροστά μου και του λέω μην κάθεσαι μπροστά μου - μου λέει τη είδες γνωστό ; τι κοιτάς; τίποτα αγάπη μου να το παλικάρι με το τατού ωραίο ε; ναι μου λέει :τον κοιτάω μωρό μου να πάω μαζί του να γαμη... αφού έχω και την ευχή σου.... κορίτσια τρελάθηκε και άρχισε τις δικαιολογίες .... ήταν η τελευταία φορά που είπε αυτή την κουβέντα ,

99Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 7:57 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσαφάκι συγνώμη όμως όλα αυτά που γράφεις μου φαίνονται ψεύτικα!Και μακάρι να είναι ψέματα γιατί δεν μπορώ να πιστέψω οτι εν έτη 2012 υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και τόσο ακραίες καταστάσεις!

100Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 4 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Σαβ Ιαν 14, 2012 10:26 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:Να σας γράψω και ένα κουφό που έχει γίνει, κάποια βράδια έτυχε να τον πάρει ο ύπνος στον καναπέ επειδή ήταν κουρασμένος. Εγώ να τον ξυπνάω για να πάει να ξαπλώσει στο κρεβάτι, να τον σκουντάω, να του φωνάζω και αυτός να μην σηκώνεται με τίποτα. Τα νεύρα μου!! Να του λέω, πήγαινε στο κρεβάτι θα κρυώσεις, με τα πολλά ανοίγει τα μάτια του και τι μου λέει; μην με δεις να ξαπλώσω λίγο αρχίζεις την γκρίνια. Shocked Shocked Shocked Shocked
Τον πλακώνεις μετά ή όχι; Φταίω που νοιάστηκα, του έχω πει άλλη φορά θα τον αφήνω εκεί για να δει.

ναι και μετα αμα παθαινουν καμια ψυξη η στραβολαιμωνιαζουν κανουν χειροτερα απο τα παιδια και αναζητανε την φροντιδα μας!Εγω εχω παψει σε πολλα θεματα να του παραπονιεμαι αφου ειναι ξεροκεφαλος μερικες φορες τον αφηνω να τα παθαινει μπας και του γινουν μαθημα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις