76 Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:27 am
χρυσαφακι
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:20 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χρυσαφακι έγραψε:ουτε φιλη ουτε γνωστη! μονο μια γειτινοσα που ερχεται μια φορα το μηνα για να μας δωσει το ενοικιο..
αυτο!
ισως ακουστει χαζο ή παιδιαστικο αλλα ειμαι χαρουμενη που μπαινω εδω κ μιλαω με κοσμο..
χαζο ε;
μα... κηστηκα τοσα χρονια εδω μεσα..
δεν βγαινουμε πολυ συχνα.. κανει κ κρυο τωρα.. αστα..
χρυσαφακι έγραψε:ουτε φιλη ουτε γνωστη! μονο μια γειτινοσα που ερχεται μια φορα το μηνα για να μας δωσει το ενοικιο..
αυτο!
ισως ακουστει χαζο ή παιδιαστικο αλλα ειμαι χαρουμενη που μπαινω εδω κ μιλαω με κοσμο..
χαζο ε;
μα... κηστηκα τοσα χρονια εδω μεσα..
δεν βγαινουμε πολυ συχνα.. κανει κ κρυο τωρα.. αστα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:21 am, 1 φορά
χρυσαφακι έγραψε:η μονη μου ασχολια ειναι οι δουλειες του σπιτιου κ το παιδι! αυτα! νεροχυτης - πλυντηριο και αντιστρωφως!
τωρα μαθαινω νεα! τι γινεται εξω απο τον 4μετρο τυχο μου..
ανταλασω αποψεις.. κ τοσα αλλα.. αισθανομαι λιγο ανοητη που τα γραφω ολα αυτα αλλα να σας πω την αληθεια μου δεν εχω προβλημα γιατι τιποτα απο ολα αυτα που γραφω δεν προκειται να "μαθευτει".. οπως αν το ελεγα στην αδερφη μου σε 5 λεπτα θα το ηξεραν μεχρι την Αμερικη..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:22 am, 1 φορά
συμφωνω,δεν ειναι νορμαλ.και με το θαρρος της ανωνιμιας και του εξω απο το χορο θα σε ρωτησω¨¨δεν εχεις σκεφτει να χωρισεις??χαντακωνεσαι εκει μεσα δεν το βλεπεις και εισαι πιτσιρικα εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου για κατι καλυτερο...και εγω ολη μερα σπιτι μετομωρο ειμαι και ουτε παρεες κ φιλες εχω ομως ειναι επιλογη μου,ειμαι καλα,δεν εχω προβληματα,ειμαι γελαστη!ξερεις οτι τα παιδια ολα τα καταλαβαινουν ε?τη χειροτερη ζημια την κανετε στη μικρη σας.θα καταλαβει και δεν θα τον αγαπαει το μπαμπα της με οτι αυτο συνεπαγεται για τον ψυχισμο της.στα λεω ολα αυτα εκ πειρας και οχι γιατι ειμαι κακια...καπως ετσι ηταν ο μπαμπας μου..δεν τον εχω πει ποτε μπαμπα,δεν του πολυμιλαω,και παντα αναρωτιωμουνα γιατι τον ανεχεται η μανα μου...Αυτα!και αλλα πολλα βεβαια..και συγνωμη..supermom έγραψε:χρυσαφακι έγραψε:η μονη μου ασχολια ειναι οι δουλειες του σπιτιου κ το παιδι! αυτα! νεροχυτης - πλυντηριο και αντιστρωφως!
τωρα μαθαινω νεα! τι γινεται εξω απο τον 4μετρο τυχο μου..
ανταλασω αποψεις.. κ τοσα αλλα.. αισθανομαι λιγο ανοητη που τα γραφω ολα αυτα αλλα να σας πω την αληθεια μου δεν εχω προβλημα γιατι τιποτα απο ολα αυτα που γραφω δεν προκειται να "μαθευτει".. οπως αν το ελεγα στην αδερφη μου σε 5 λεπτα θα το ηξεραν μεχρι την Αμερικη..
Βρε Χρυσαφάκι...όλοι λέμε την γνώμη μας έξω από τον χορό, όλες δίνουμε συμβουλές.
Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο που το θεωρούμε όλοι δεδομένο είναι η ζωή μας...και τα χρόνια που δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ. Και μια μέρα θα πεθάνουμε και τέρμα...σόρυ αν βαραίνω το κλίμα αλλά με αυτά που διαβάζω...καταλαβαίνω ότι λατρεύεις το παιδί σου αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι δυστυχισμένη σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου. Είσαι μόνο 23 χρονών...κάποια στιγμή θα κάνεις μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος...τι να πω...εσύ ξέρεις καλύτερα, αυτά που περιγράφεις πάντως δεν είναι νορμάλ καταστάσεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:27 am, 2 φορές συνολικά
χρυσαφακι έγραψε:δεν ειμαι δυστηχησμενη! ειμαι απογοητευμενη.. οπως ξανα ειπα εχει αλλαξει πολυ...
ευχαριστω για τις συμβουλες σας τις σεβομαι ειληκρηνα απολειτως! αλλωστε γιαυτο τα γραφω για να κανουμε διαλογο..
αγαπαω τον αντρα μου.. ειναι δυσκολος αλλα.. τι να γινει..; προσφατα ειχε ενα πολυ σοβαρο τροχαιο.. παραλιγο να πεθανει γιατι χτυπησε στο κεφαλι.. απο τοτε ειδε την ζωη αλλιως.. επαναπροσδιορησαι μερικα πραγματα..
ειναι καλητερος κ με μενα κ με την μικρη μας..
ευχαριστω αληθινα που ασχολειστε τοση ωρα με το προβλημα μου κ μου λετε τοσα πραγματακια..
ειμαι χαρουμενος ανθρωπος με πολυ χιουμορ.. το μονο που εχω αναγκη ειναι να γελαω..! κ τις τελευταιες μερες το ξανα βρισκω χαρη σε εσας κ τις ιστοριουλες σας...
manoula_24xr έγραψε:stefanakos έγραψε:Πιστέυω δεν μου αξιζει αυτή η συμπεριφορά, επειδή ειμαι ανεργη δεν σημαινει ότι ειμαι και άχρηστη!!!stefanakos έγραψε:καλημέρα κορίτσια θέλω και εγώ να πώ τον πόνο μου ο καλός μου εχθές μου ειπε αντε να βρεις δουλεια γιατι έχεις ξεγαιδουρέψει. Τον ενοχλέι όταν πάει την μικρή σχολειο και εγω ξυπνάω στις 10. Τον ενοχλέι που εχθές κουναγα το παιδί στο καροτσι να κοιμηθεί και όταν κοιμήθηκε του λέω να το πάει μέσα και αυτός μου λεει ότι εχω ξεγαιδουρέψει και τα κάνει όλα αυτός...ελεος πια...τι θα ακουσω αλλο.
Καλα ε αυτο μ το κανει κ εμενα,δλδ οταν γυρναει κ τον κοροιδευω οτι δν ειχε πολυ δουλεια,κι μ λεει ε εγω δν ξανακοιμηθηκα μετα κτλ κτλ,κι γινεται πανικος,κι του λεω ναι ε?εσυ δ εχεις να πλυνεις να σκουπισεις κτλ αν κ εδω που τα λεμε απο τοτε που εμεινα εγκυος,μονο συμμαζεμα κανω κι το πολυ τα πιατα,πριν τους 8μηνες εκανα περισσοτερα,αλλα απο τελη 7μου μηνα κ επειτα αυτα τα ολιγα.Κι δν εχω παραπονο εκεινος βοηθαει,οταν του πω σκουπιζει σφουγγαριζει,κι οτι πω κανει.Κι γω αναλαμβανω την κουζινα δ΄λδ να πλυνω κ να καθαρισω τους παγκουςς,οχι πορτες κτλ κτλ..χρυσαφακι έγραψε:ααχ.. βρε κοριτσια.. τι καλα που κανετε και ανοιγετε ενα τετοιο θεμα..
καπου να τα πουμε κ εμεις να ξεσπασουμε!!
εμενα ο αντρας μου ειχε παντα πολλα νευρα!! οταν τον πιασει δεν υπολογιζει ουτε το παιδι ουτε τους γειτονες..
ακομη κ μεσα σε μαγαζι με εχει κανει ρομπα.. εχει ενα κακο (ενα, λεμε τωρα).. ειναι της γνωμης οτι η γυναικα πρεπει να ειναι "υπο" σε ολα! και να πεις οτι αντιμιλαω.. ισα-ισα, ειδικα τωρα με το παιδι το βουλωνω πιο πολυ κ ας εχω κ δικιο!! δουλευει ολη μερα, το παραδεχομαι, κουραζεται, το κατανοω!
αλλα κ γω τι κανω;; καθομαι;; επειδη δεν δουλευω εκτος σπιτιου δηλαδη;; κ οι δουλειες του σπιτιου;; το παιδι;; κ τοσα αλλα που κανουμε ολες μας..;!!;;!!
μου λεει οτι για να καθομαι εγω μεσα στο σπιτι δουλευει αυτος!! κ οσες φορες εχω κανει λογο για να παω εγω για δουλεια ειναι σαν να τον μαχαιρωνεις!! ουτε λεξη γ αυτο!
απλα θελει να μου κοπαναει οτι με ταιζει!!
ξερετε ποσο ασχημο ακουγεται αυτο;;
σε προσβαλει σαν γυναικα, σαν ανθρωπο, σαν μανα..
καμια φορα με πιανει το παραπονο.. κ λεω γιατι ρε γ.....ο μου;; προσπαθω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ για να τακτοποιεισω ολο το σπιτι κ να τα εχει ολα εοιμα κ καθαρα.. κ αυτο ειναι το ευχαριστω;;
δεν λεω να μου πει ευχαριστω αλλα να με εκτιμαει σαν ανθρωπο..
συνεχως με υποβιβαζει.. παντα τα ξερει ολα καλητερα..
κ δεν ηταν ετσι τοσο πολυ..
μου εχει κανει ΤΑ τερατα!!! το κερατο ειχε φτασει στην Κινα! (πριν το παιδι)!!!!!!!!! μπορω να πω οτι εχει στρωσει σε αυτο το θεμα!
οταν του λεω για την τοτε εποχη των κερατων, μου λεει"ε, δεν γνωριζομασταν πολυ καιρο.. δεν μετραει" ε! στο Θεο σας βρε κοριτσια ειναι δικαιολογια αυτο;;
εφευγα απο το σπιτι για 2 ωρες κ εφερνε την αλλην.. κ με εβγαζε κ τρελη!
αααααααααααχ.... ειναι τοσα πολλα....
εσεις εχετε ζησει κατι παρομοιο..;ή μονο εγω ειχα την τυχη;;;;;
πειτε μου την γνωμη σας...
ή μονο εγ
Κουκλα μου,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι χαρας το κουραγιο σου που δν μιλας κτλ.Κι δευτερον πατα λιγο ποδι,εγω πιστευω οτι πρεπει οι αντρες να νομιζουν οτι κανουν κουμαντο,αλλα εμεις στην ουσια να κουμανταρουμε το σπιτι.Πχ λενε ο αντρας ειναι η κεφαλη του σπιτιου κ η γυναικα ο λαιμος κ γυρναει το κεφαλι οπου εκεινη θελει.
Εγω δν θα αντεχα ποτε να ειμαι με καποιον ετσι.Ουτε να ζουσα αυτη τη κατασταση.Εχω σχεδον βιωσει το κερατο,αλλα εμενα ηταν διαδικτυακος,κι τελοςπαντων μια μερα εγινε ο κακος χαμος,κι παραλιγο να χωρισουμε ημασταν μες το σπιτι σαν 2 ξενοι,εγω ημουνα απο την ωρα που γυρνουσε σπιτι μεχρι τν επομενη μερα στης μανας μου,δν τ εκανα καν παρεα στο φαι τπτ μεχρι που του εδωσα 2ρη ευκαιρια κι του ειπα κανονισε να την χασεις,μετα δν θα με ενδιαφερει τπτ.
Κι απο τοτε ολα καλα,αλλα αυτο να μου μιλαει ασχημα κτλ,δν το επιτρεπω,αν με προσβαλλει τον προσβαλλω κ εγω,κι οτι κι αν γινει,δν υπαρχει λογος να το δεχομαι.Κι πιστευω καμια γυναικα,πρεπει κ συ να βρεις τροπο να μν σου φερεται ετσι.
Εγω αυτο που με τρελαινει τον τελευταιο καιρο ρε παιδια ειναι πρωτον
Το πρωι εχει παρει αδεια απο το διοικητη του να αφηνει τη μικρη σχολειο κμετα να μπαινει στο στρατοπαιδο.Κι βαζω εγω ξυπνητηρι,7μιση,μεχρι να την ντυσω να ετοιμασω το πρωινο της να φευγουν απο το σπιτι 8παρα με 8,για να μν δινει λαβες για επιπληξεις.Ρε κοριτσια το πιστευετε οτι μ βγαζει την πιστη σαν μικρο παιδακι,Γιαννη σηκω το λεω πανω απο 50φορες.Μιλαμε με βγαζει εκτος εαυτου,αρχισω να φωναζω να γινομαι κοκκινη απο νευρα,κι εκεινος να μιλαει κιολας οτι καθε μερα,του χαλαω το πρωινο με φωνες κτλ,μα ειναι δυνατον του λεω,να θες να ξυριστεις να πλυθεις να ντυθεις να ετοιμασεις τον καφε σου,κι να μου σηκωνεσαι 8κι15???Κι γω να βιωνω τετοιο αγχος????????Οχι πειτε μου,κι αυτο δν τ κανει μονο το πρωι,γενικως οοποτε ειμαστε σπιτι κ ειναι πρωι η απογευμα κ πρεπει να παμε καπου,κλασικα κκοιμαται το μεσημερι,κι ειδικα οταν πρεπει να παει η μικρη μπαλετο,Γιαννη σηκω,η ωρα 4μιση,τωρα,γιαννη σηκω παρα εικοσι,τωρα,κ σηκωνεται παρα δεκα κ το μαθημα αρχιζει παρα δεκα.
Ε ρε κ ριχνω κατι βρισιδια,προχτες ομως δν του την χαρισα,τον εκανα να νιωσει τον ιδιο θυμο με εμενα.
Εχουμε κανονισει να παμε στον γιατρο,την Πεμπτη,κι ηρθε μαζι ενα ζευγαρι να γνωρισει το γιατρο να κοιτα τη κοπελα που ειναι εγκυος.
Κι φευγει η μικρη σχολειο,κι εχω κανονισει 10κμιση στην καφετερια του νοσοκομειου,κι επρεπε πριν να παω κι στον μικροβιολογο να παρω τα αποτελεσματα,κι γυρναει που αφησε τη μικρη σχολειο,κι ξαπλωνουμε μια ωριτσα,κι σηκωνομαι εγω στις 9κι κατι,ετοιμαζομαι κ ηδη ελεγα γιαννη σηκω γιαννη σηκω γιαννη σηκω,κι εκεινος τπτ,παει 10 η ωρα σηκω γιαννη εχουμε να παρουμε κ τα αποτελεσματα,εκεινος ακομα να ροχαλιζει,ε τελικα χτυπαω με δυναμη τη πορτα,κι παιρνω τηλ ενα ταξι κ σηκωθηκα εφυγα κ με κυνηγουσε.Καλα πας καλα μ λεει,λεω οχι γτ?Λεει γτ εφυγες,λεω γτ εαν εσυ εισαι αναισθητος εγω δν ειμαι,δν μπορω να αρρωστησω για παρτη σου,αμα δν μπορεις να σηκωνεσαι να ξερω να μν κανονιζω τπτ μαζι σου.Κι φωναζα χαμος,κι με ειδε που μ γυρισε το ματι,εκλαιγα απο τα νευρα μου,κι του ξεκαθαρισα αν ξαναγινει κατι τετοιο δν ξερω κ γω τι θα κανω.
Μιλαμε,οταν πρεπει να παμε καπου κ να σηκωθει με τρελαινει,τις προαλλες ακουγα το ξυπνητηρι να χτυπαει στο σαλονι.Γιαννη σηκω σηκω σηκω τπτ αυτος.Λεω θα σε κανω μαγκα,σηκωνομαι το κλεινω κ ξανακοιμαμαι.Σηκωθηκε πανικοβλητος που τον εψαχναν,καλα μ λεει δν ακουσες το κινητο,λεω συγνωμη,αλλα δν μπορω να χαλαω 8μηνων εγκυος την ζαχαρενια μου για το αν θα σηκωθεις η οχι.Αμα δν μπορεις με το 2φορες γιαννη σηκω κ με 4 ξυπνητηρια να χτυπανε προβλημα σου αντιμετωπισε τις συνεπειες.
Ε μα.Κοριτσια συγνωμη για το σεντονι
Kastallia έγραψε:Εγω παντως ειναι η δευτερη φορα που εχω παρατεταμενη αδεια απο τη δουλεια...μπορει να με βλεπουν καποιοι και να σχολιαζουν οτι καθομαι αλλα εγω προσωπικα θαυμαζω τις γυναικες που μια ζωη κανουν αυτο το πραγμα,ειναι πληρως και αποκλειστικα αφοσιωμενες σε σπιτι,συζυγο και παιδια...εγω δεν το αντεχω παντως,ειναι πολυυυυ δυσκολο και δεν ειναι οπως σας λενε οτι δεν κανετε τιποτα!ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!
giorgina έγραψε:Να σας γράψω και ένα κουφό που έχει γίνει, κάποια βράδια έτυχε να τον πάρει ο ύπνος στον καναπέ επειδή ήταν κουρασμένος. Εγώ να τον ξυπνάω για να πάει να ξαπλώσει στο κρεβάτι, να τον σκουντάω, να του φωνάζω και αυτός να μην σηκώνεται με τίποτα. Τα νεύρα μου!! Να του λέω, πήγαινε στο κρεβάτι θα κρυώσεις, με τα πολλά ανοίγει τα μάτια του και τι μου λέει; μην με δεις να ξαπλώσω λίγο αρχίζεις την γκρίνια.
Τον πλακώνεις μετά ή όχι; Φταίω που νοιάστηκα, του έχω πει άλλη φορά θα τον αφήνω εκεί για να δει.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης