101 Απ: Προβλήματα με τους άντρες μας; Τετ Μαρ 30, 2011 12:22 pm
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πηγαινες σε ψυχολογο;; Μηπως αυτος χρειαζεται;; οκ τον αγαπας το καταλαβαινω αλλα η αξιοπρεπεια σου;; τα νιατα σου; η ζωή σου;; το χαμογελο σου;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Blue_yellow Butterfly έγραψε:μαμαμια έγραψε:ΤΩΡΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 2 ΔΟΥΛΕΙΕς ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΜΙΚΡΗ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Πως τα κατάφερεςςςςςςςςςςςς;;;;;;;
Blue_yellow Butterfly έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:ουπς, συγνωμη δεν το καταλαβα αυτο απο οσα διαβασα..
λοιπον, εχω να πω κι εγω κατι για ολα αυτα που διαβασα...
καταρχην, η οποιαδηποτε μορφη βιας ειναι κατηγορηματικα εγκλημα!!
επειδη δεν καταλαβα καλα, ο αντρας σου ειναι αλκοολικος η' απλα τον χαλαει το ποτο? εννοω πινει πολυ και συστηματικα??
οσο για το "κερατο" που λετε κοριτσια, δεν ειμαι καθολου αυτης της αποψης..
και κατι τελευταιο..εφοσον εχεις πει πολλες φορες να χωρισεις, τοτε αυτο πρεπει να κανεις.. διοτι αν πραγματικα τον αγαπουσες δεν θα το σκεφτοσουν καν!!
Όχι απλά από την χαρά της παρέας ή της βόλτας πίνει και τον χαλάει και απλά γυρίζουμε σπίτι και κοιμάται, δεν έχουμε ιστορίες.
Για τα πεθερικά μου, δεν έχω αναφέρει τίποτα, γιατί είναι υπερβολικά πολλά και γινόντουσαν μαζί με τα σκηνικά του αντρός μου, θα μπερδέψουμε τα μπούτια μας και δεν θα βγει νόημα!!
Αν δεν τον αγαπούσα πραγματικά, δεν θα προσπαθούσα 2 χρόνια τώρα, δεν θα ανεχόμουν την συμπεριφορά του, ούτε κάθε φορά θα πίστευα στα λόγια του παρ' όλο που από πράξεις τίποτα...
bou-boukitsa έγραψε:Blue_yellow Butterfly έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:
και κατι τελευταιο..εφοσον εχεις πει πολλες φορες να χωρισεις, τοτε αυτο πρεπει να κανεις.. διοτι αν πραγματικα τον αγαπουσες δεν θα το σκεφτοσουν καν!!
Όχι απλά από την χαρά της παρέας ή της βόλτας πίνει και τον χαλάει και απλά γυρίζουμε σπίτι και κοιμάται, δεν έχουμε ιστορίες.
Αν δεν τον αγαπούσα πραγματικά, δεν θα προσπαθούσα 2 χρόνια τώρα, δεν θα ανεχόμουν την συμπεριφορά του, ούτε κάθε φορά θα πίστευα στα λόγια του παρ' όλο που από πράξεις τίποτα...
αφού τον αγαπάς όπως λες..μήπως να προσπαθούσατε να απομακρυνθείτε απο όλους για λίγο...μήπως καταβάθος το πρόβλημα είναι οι γονεις του και τον επιράζουν...αυτοι σε θέλανε οταν παντρευτηκατε??
σκεφτηκες να ζησετε μακρια απο τους γονεις του( κ τους δικου σου) μηπως βρειτε τους ρυθμούς σας?
bou-boukitsa έγραψε:Blue_yellow Butterfly έγραψε:μαμαμια έγραψε:ΤΩΡΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 2 ΔΟΥΛΕΙΕς ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΜΙΚΡΗ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Πως τα κατάφερεςςςςςςςςςςςς;;;;;;;
πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο...εσύ κεράτωσες...και τώρα βγήκες και απο πάνω...αλήθεια πως το έκανες? και πόσο μπορεί να κρατησει?...και τώρα όπως λες σκίζεται για σενα κ το παιδί και το έχει ξεπεράσει και τελείως????
πού υπάρχουν τέτοιοι άντρες ?..μάλλον είναι ο τελευταίος(!) γιαυτο εγώ πιστεύω να μην το τραβήξεις άλλο ..να παντρευτεις να τελειώνεις..προφανώς τωρα τον θες ε?
vasoula έγραψε: Πηγαινες σε ψυχολογο;; Μηπως αυτος χρειαζεται;; οκ τον αγαπας το καταλαβαινω αλλα η αξιοπρεπεια σου;; τα νιατα σου; η ζωή σου;; το χαμογελο σου;;
bou-boukitsa έγραψε:αφού τον αγαπάς όπως λες..μήπως να προσπαθούσατε να απομακρυνθείτε απο όλους για λίγο...μήπως καταβάθος το πρόβλημα είναι οι γονεις του και τον επιράζουν...αυτοι σε θέλανε οταν παντρευτηκατε??
σκεφτηκες να ζησετε μακρια απο τους γονεις του( κ τους δικου σου) μηπως βρειτε τους ρυθμούς σας?
dimitroula έγραψε:Blue_yellow Butterfly επικοινωνία σας λείπει και τίποτα άλλο.Αν αγαπάτε ο ένας τον άλλον καθίστε, μιλήστε και κάνετε μια νεα αρχη. Σίγουρα υπαρχει και η φθορα της σχεσης αλλα αν θελετε να ειστε μαζι θα το ξεπεράσετε. Επιπλεον μπορείτε να πατε και οι δυο στον ψυχολόγο. Ισως βοηθήσει!
Blue_yellow Butterfly έγραψε:vasoula έγραψε: Πηγαινες σε ψυχολογο;; Μηπως αυτος χρειαζεται;; οκ τον αγαπας το καταλαβαινω αλλα η αξιοπρεπεια σου;; τα νιατα σου; η ζωή σου;; το χαμογελο σου;;
Eίχα φτάσει σε ένα πολύ άσχημο σημείο, του ζήταγα να πάμε μαζί...
Πήγα μόνη μου, δεν άντεχα άλλο τις σκέψεις μου! και φυσικά, είχα κι εγώ ρις ίδιες ερωτήσεις που πήγαν όλα αυτά;
Blue_yellow Butterfly έγραψε:Αυτοί και βάζω μέσα και τον άντρα μου, το μόνο που τους έννοιαζε είναι το όνομα του παιδιού και πλέον το παιδί... εγώ απλά έτυχε να είμαι η μητέρα του, δεν τους λέει κάτι!
(μένουμε πάνω κάτω και δεν τους βλέπω και τον άντρα μου κατα τύχη τον βλέπω, μην νομίζετε ότι μένουμε στο ίδιο σπίτι και περνάμε χρόνο μαζί)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitroula στις Πεμ Μαρ 31, 2011 12:02 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης